Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Karriert érdemes egyáltalán nyomni? Ez a járõrözés elég unalmas :)

A halál csupán a kezdet...

Neked milyen videókártyád és hozzá milyen drivered van?

Ok,most nem tudom pontosan milyen van fönnt de valami ilyesmi: 8x.x

Tuvok
impacthoz még szerencse se kell
max bedöglik párszor, '39-ben

ChevyG work
1 mágnesessel (és kis szerencsével:)) elsûlyesztek bármit (jéghegyet nem!:D)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Tuvok
Nem lövés, célzás :)
Realizmus beállításoknál manual targeting, ha jól emlékszem . Kapcsold ki .

Kereskedelmi hajó ellen bõven elég a lassú torpedó, egyébiránt meg használj 'E' (elektromos hajtású) torpedót, az nem húz buborékcsíkot így nem kerülik ki a hajók, igaz eleinte sok besül ...

Élesítés izlés kérdése . Impact mindeképp megbízhatóbb, a mágneses szeret még útközben felrobbanni (fõleg hullámzásban), és métereket is félrehord a mágnes miatt, ezzel szemben az impact ott robban ahol koppan, és egy T3-asnak is elég egy belõle az üzemanyag tartályhoz, míg a mágnesesbõl a nem pontos robbanás miatt 2-3 is kell . 6 végigjátszott kampány után Impactra esküszök, és mágnesest csak szükséges helyen használom, de ez mindenkinél kialakul a maga tapasztalata alapján .

Fenrir
Melyik az automata lövés? Amikor kiadom a fegyvermesternek a parancsot, hogy fogja be a legközelebbi célpontot és lõje ki vagy periszkóppal benézem és én küldök 1-2 halacskát?

Tehát akkor álló hajó ellen elég a lassú (S), mozgó ellen meg a közepes (M) sebességû torpedó?

Most akkor melyik élesítés a jobb? Mágneses vagy robbanó? :)

ChevyG work
mindig mágneset használj
megnézed h mekkora a hajo merülése (F3 aztán N), és rászámolsz 1 métert kb
F6nál állíthatod a torpi merülését
én csak ezt használom

a lényege, hogy kb a kémény alatt-elött robbanyon. a detonácio kicsit megemeli a hajtestet, ami ez miatt (álltalában) kettétörik

"koppanós" torpit csak "kegyelemdõfésre" használom

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Tuvok
A játék elején a torpedó a silány gyártástechnológiája miatt pattan le, fõként . Gondolom bekapcsoltad a DUD torpedoes-t a realizmusban . Másik lehetõség a rossz szög .
Ahogy kiveszem, manuális célzást használsz, szerintem amíg nincs kellõ rutinod, inkább kapcsold vissza automatára, akkor nem megy mögé, vagy ha igen, akkor az köszönhetõ a torpedótiszt zöldfülûségének .

Az impact akkor robban, ha koppan valaminek, a mágneses pedig ha fém (hajó) vonzáskörzetébe ér . Mindenképp az impact-ot ajánlom, a mágneses csak különleges helyzetekben használatos, pl . éles szög, vagy hajó alá célzás .

Sebességnek két okból nagy jelentõsége van . Elsõ, hogy manuális célzásnál egyik fõ tényezõ abban, hogy hova fog a torpedó csapódni, hajó elé, mögé, vagy bele . Másik ok, hogy nagyobb sebességnél exponenciálisan nõ a torpedó meghibásodásának esélye, és ugyanúgy csökken a hatótávolsága . Gyors torpedót én csak hadihajók ellen használtam kis távon, vagy ha konvojban keresztezni látszik egy oda nem kívánatos hajó a torpedó útját, és el kell mennie a halnak az orra elõtt .

Fenrir
Lenne pár kérdésem és igen, végigolvastam a faq-ot:

1. Hogyan lehet kiküszöbölni azt, hogy a halacskák ne pattanjanak le a hajótestrõl robbanás nélkül?

2. Mi a gyakorlati haszna a mágneses és gyújtó élességû torpedóknak?

3. Mi az a szög amiben belül elõre/hátra még biztos a találat?

4. Van esély arra, hogy ha üldözök egy hajót vagy az jön velem szembe akkor eltrafáljam?

5. Ha egy hajó megy el elõttem keresztbe akkor hogyan lehet kiküszöbölni azt a hibát, hogy a torpedó elmegy mögötte a célpont mozgása miatt?

6. Van valami különleges értelme a torpedó sebességeknek?

Kb így elsõre ennyi, amúgy végigcsináltam a kiképzõ küldetéseket, süllyesztettem is el hajókat több-kevesebb sikerrel csak éppen voltak olyan helyzetek amikben nem találtam el/lepattant és nem értettem, hogy miért.

ChevyG work
vga driver

DirectDraw,Direct3d,AGP be van kapcsolva a videókártyámon(gef 6600GT)

Felrakom a játékot,patchelem,crackelem,aztán fekete képernyõ és lefagy.Most mit tegyek?

Nem bírod kifizetni azt a 2-3e forintot? És még a mail címedet is megadod egy fórumon? Okos dolog
ChevyG work
nem kel serial
reloaded isot telepited
patch 1.1 emea-1.4b ig
aztán krekk
ennyi

Tisztelettel megkérnélek benneteket, hogy egy serial számot jutassatok el nekem légyszives a [email protected] címre.
Elöre is megköszönném.
Tisztelettel megkérnélek benneteket, hogy egy serial számot jutassatok el nekem légyszives a [email protected] címre.
Elöre is megköszönném.
Újraraktam a játékot és mostmár jó hozzá a patch.
Végigpróbáltam az összes patchet de egyik se jó.
Találtam egy magyarosítást ami megy így is patch nélkül.
Szerintem nagyon jó hogy foglalkozik valaki a magyarosításokkal mert sok embernek, mint én is, sokat segít ha érti hogy mirõl van szó pontosan.
Piedon szerintem köszönetet érdemelsz mert másoknak segítesz.
Kösz.
ChevyG work
:-O

LeonSilver
Hát igen.Az a szar, hogy nemlehet visszacsinálni angolra. :(

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ChevyG work
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Én speciel hányok ezektõl:
"Hadihajó hosszú távolságban"
"torpedó megoldás"
"Sebesség Parancsjelzõ számlap"
"Új irány: 270 százalék" ???
Piedon
Szó nem volt bántásról! Ha ezt lehetett kiolvasni a mondataimból, akkor azért elnézést kérek.

Igazad van, nyelvtanulásnak nem rossz. Csak hát én már akkor is megszenvedek ha a fateromnak akarok elmagyarázni valamit a windows kezelésérõl<#vigyor>.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

ChevyG work
nem is használok magyaritásokat, mert:
1. álltalában az olyan játékok vannak magyarositva amikre feleselges. (nincs semmi hosszu szöveg csak a menü, opció, stb)
2. amikre érdemes lenne (hosszú szövegek vannak benne, stb pl Oblivion) azokra meg nincs, és mire elkészül, addigra m,ár kutyase használja és már van 2 uj verzió belõle) -bár nagy meló, ezt tudom...
3. egy ujjab hiba lehetõség. (pl fagyásra, stb)

nem bántottam senkit! aki akarja használja és vagy csinálja.

u.i.: még az alapfokutol is messz vagyok, és nyelv tanuláshoz/gyakorláshoz nem rossz.

Piedon
Nem kötelezõ használni, csak tudod van aki egy kukkot nem tud angolul, lehet nekik jól jön. (Csak azért kérdeztem, mert szerettem volna valami visszajelzést kapni, hogy az én verzióm elfogadható-e a nagyközönség számára.)

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

LeonSilver
Természetesen amit a bóóóótba adnak.A Tiédet nemismerem papu.A bolt nagyon gagyisztikus.Lehet kipróbálom Cehvy papa ötletét ;) Jól hangzik!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ChevyG work
1iket se fogom használni, és eddig se használtam

Piedon
Hmm, melyik fajta magyarításról beszéltek? Amit most árulnak a játékkal vagy amit én csináltam?

ChevyG work
én ugy csinálom, hogy angolul irja, de németül mondja. igy értem, és a filing is megmaradt.

LeonSilver
Az haggyán.Szerintem valami szar fordítoprogrammal csinálták mert iszonyat gagyi.Mondjuk röhögni azt lehet rajta :/

ChevyG work
szerintem a magyarositás felejthetö (csak 1 + hibalehetõség)

DVD EMEA nevü pecsek szedjél CSAK hozzá

Kösz.
Próbáltam úgy is ahogy írtad, törés nélkül, de akkor se volt jó. Lehet hogy rossz patchet szedtem le.
Azért akarom felrakni a patchet mert állítólag sok javítás van benne, meg azért is mert a magyarosítás csak ahhoz jó.
ChevyG work
:-O

Titan
Elképzelhetõnek tartom, hogy mikor feltetted a játékot, akkor a törést is felraktad...ez hiba volt!
Csinálj egy tiszta reinstallt, pecseld 1.4-re és szedd le a crackot hozzá, mert már van, és crekkeld!

Titan
Én feltettem, de le is kaptam...mire kiálltam a dockból leraktam a hajam + rejtéjes módon idõgyorsítva a kikötõtõl nem messze egyszerûen elmerûltem a habokba...

Unkown version. Ezt írja.
Ha sikerülne felrakni akkor van hozzá crack?
A FAQ-ban azt írja hogy még nincs.
ChevyG work
?

Kösz hogy olyen gyorsan írtál.
Most suliban vagyok majd otthonról írok pontosat. De valami gondja verziószámmal van.
Tuvok
Biztos meg lehet, ha írsz valami közelebbik, hogy miért nem megy .

Csá!
Segítséget kérnék.
Nem tudom felrakni a 1,4 patchet. Nem eredeti a játékom. Meg lehet ezt oldani valahogy?
Olvastam a FAQ-t, de remélem van rá megoldás.
Kösz!
ChevyG
"Silent Hunter 3 Addon: U-Boat Battle In The Mediterranean (c) X1 Software" <- próbálta valaki?
jó játék, csak kár nem lehet az u-505-el nyerni:)

HUNForrest-Gump

U-505 Online Games (http://www.subsim.com)

Pontos cím itt.

Nem rossz, el lehet vele szórakozni. (Lehet a németekkel és az amcsikkal is lenni.)
xj700t
Azt írja a srác, hogy hobbiprojekt, és nem fognak érte pénzt kérni... annyi a gond, hogy tavasznál elöbb nem valószínû hogy lesz belõle valami.... :I

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

LeonSilver
Ha jól megnézed akkor ahol játékot tudsz indítani meg configolni meg ilyenek na azon a képernyõn a jobb alsó sarokban igen aprócsak betûkkel ott virít az v 1.4 felirat ;)

ChevyG work
ehhh, már nem is akarok eredetit venni...

Piedon
Sajnos nem, mert a fájlokat átírták és nem tartották meg az eredetiket szerintem a dvd-n, meg lehet próbálni, hogy elkéred itt valakitõl az angol fájlokat, de lehet hogy a szövegpozicionáló fájlokat is buherálták és nem rendesen jellenne meg az angol. (Vagy használod azt a fajta magyarítást amit én csináltam...reklámunkat hallották<#vigyor>)

Valóban. Bár sehol nem tûnik fel a verziószám, de úgy tûnik tényleg 1.4 (a CD-n a Setup.ini-ben találtam csak egy bejegyzést. Köszi mindenkinek. Akkor most ezzel mindenféle multira jó vagyok?

Nem lehet valahogy visszaállítani az angol nyelvet?
Az már alapból 1.4-re van patchelve,és a forditás tényleg elég silány.