11357
  • rushman
    ubiszoftnál kell regisztrálni, szerinted?
  • SD456
    Hy all!

Pár nappal ezelőtt töltöttem le ezt a nagyon jó játékot és azt szeretném megkérdezni, hogyha neten akarok multizni azt nem veszik e észre? (Mivel tört a játék!)

Előre is köszönöm!
  • sasa777
    Az újratelepítést nem hiszem. A gépet december közepén vettem. Akkor lett feltelepítve. A drivert viszont kipróbálom (a DirectX rajta van a lemezen, de annál nekem újabb van, így nem is akarja feltelepíteni). A videokártyával megpróbálom.
    Köszönöm a segítséget!
    Tisztelettel: sasa 777
  • garferi
    Lehet, hogy régi a rendszer és rágérne egy újratelepítés. Vagy valamelyik driver nem a legfrisebb (DirectX, videokártya)
  • sasa777
    Kedves garferi!

Másik - ennél gyengébb - laptopon gond nélkül megy. Próbáltam az 1.4b patch-et is, de nem jött be. Sajnos el nem tudom képzelni, hogy mi lehet a baj.
    Azért köszönöm a segítségedet.

Tisztelettel: sasa777
  • garferi
    Ha eredeti akkor próbáld meg feltenni egy másik gépre is próbaképpen, ha ott minden rendben van akkor a notebook miatt lehet. Ha nincs rendben akkor cseréltesd visssza. Talán még az 1.4b patch segítség lehet.
    Silent Hunter III EMEA DVD Patch 1.4b
  • Tomcika
    lenne egy kérdésem!
    Miben különbözik a Grey Wolfpack az ATOD modtol?
    Melyiket érdemes felrakni?
  • zs333
    Köszi
  • sasa777
    Tiszteletem Mindenkinek!

Tudna valaki segíteni? Feltelepítettem a SH3-at, de indítás után néhány másodperccel, mielőtt betöltene, leáll az egész, nem reagál sem a Ctrl+Alt+Del-re, sem semmire a gép. Ki kell kapcsolnom. A követelményeknek megfelelek, még a Detection Tool szerint is. És nem tudok rájönni, hogy miért van ez. (Gép: ASUS A6TC nootebook; AMD Turion 64X2 proci; NVidia 7300Go videokártya; 1 GB DDR2 RAM; eredeti Win XP és SH3; DirectX 9.0c.) Ha valaki segítene, azt megköszönném.
    Előre is! sasa777
  • garferi
    A fórumban nincsen helyesírásellenőrző. A Firefox 2.0-ban vagy Internet Explorer 7.0-ban van. A böngészőben tudod kikapcsolni.
  • Scottt
    Ott találsz dögivel
  • dr Kotász
    Angol bázis, az északkeleti partvidéken.
  • zs333
    Bocsi, hogy ilyen tudatlan vagyok "scapa flow-ba" de ez mi?
    Köszi
  • ChevyG work
    nézz be scapa flow-ba
  • Zogu
    Ilyen nekem akkor volt, ha térképen mentem, és szárazulat volt ott, ahol a kis léptékű térkép még nem mutatta. Egyébként, ha nem ez van, akkor passz.
  • rushman
    esetleg valaki : #10133
  • Zogu
    Csak fényezd nyugodtan. Megérdemled. Nagyon jól sikerült.
    De aki ezt a szemét helyesírás ellenőrzőt csinálta ide a fórumba, hát az vagy apacs, vagy üzbég lehetett. Az összes igekötős igét szétszedetné velem.
  • zs333
    Helló!

Valaki mondja meg, a komolyabb hadihajók merre vannak?
    A karrierben már 1944-nél járok, de Destrolyer-nél komolyabb hajóval nem találkoztam!!!
  • zs333
    Köszi
  • rushman
    a kézikönyv szerint 1945 májusában ér véget
  • zs333
    Helló!
    Valaki mondja meg nekem, tényleg vége a játéknak az 50. járőrözés után?
    Köszi.
  • garferi
    Akkor elnézést kérek! Biztos azért gondoltam, hogy ez került bele mert nagyon szuper lett. A telepítője is pofon egyszerű volt. A kiadó meg sajnálhatja, hogy nem keresett meg téged, nagyszerű munka. :) Gratulálok.
  • rushman
    én most vettem, nem a ti magyarításotok van rajta hanem valami gyökér, gyorsan le is cseréltem

(pl idegesítő volt a "...tőkesúly alatti mélység", ...köd: none stb fordítások)
  • rushman
    ÜDV!

Probléma:
    Lorientből kijövet a hajó elsüllyed, pedig a térkép nem jelez szárazföldet, illetve a fedélzeten nézve sincs. A navigációs tiszt 12 métert jelez a hajófenéktől számított tengermélységre az elsüllyedés előtt egy másodperccel is. (A kikötőből kiszlalomozva egy kisebb sziget látszik, azt mindkét oldalról próbáltam kikerülni de ugyanez a helyzet fogadott)
    Valaki találkozott már hasonló problémával?
    ÜDV!
  • Piedon
    Nem lehet az a verzió, két okból sem:
    1. Mert azt amit linkelgetsz, én csináltam.
    2. Engem nem keresett meg a kiadó, hogy bele akarja rakni a hivatalos játékba.

Az hogy milyen a "hivatalos" magyarítás, azt mindenki eldöntheti maga ha megveszi a játékot. Én nem mondok semmit róla, mert hitelrontásnak minősülne, meg úgy nézne ki mintha fényezni akarnám, hogy az én verzióm mennyivel jobb lett. Pedig erről szó nincs.
  • garferi
    Annyira nem. Multi valaki?
  • Neoncsoves
    jó játék csak nehéz
  • garferi
    Hi All!
    Scottt, multkor rosszul írtam le a javított realisztikusabb merülési hangok lelőhelyét, nem a letöltések menüben van, hanem Karabiner egy másik oldalra tette fel. Realisztikusabb merülési hangok

Emelett még linkelek egy kisebb hangcsomagot ami tartalmaz pár jobb hangot a régiek helyett. Pl.: Vészmerülés, ballaszt kieresztése, pingelés, torpedó vetőcső nyitása és torpedó kilövése. SH3 Hangok
  • catyus
    Hello mindenki!

szombaton SilentHUNter-es találkozó van akit érdekel jöhet!
    Mindenkit várunk!

www.silenthunter3.hu/ találkozók pontban a bővebb info

Üdv
  • garferi
    Hi!
    Valaki nem tudja, hogy hogyan lehet a hidrofont közelebb hozni? Keresgéltem a config fájlokban de még nem találtam meg. A GWX modban közelebb van és úgy tök jól olvashatóak a szögek.
  • garferi
    Töltsd le azt amit most linkeltem mert az az amiről beszéltem. Azért szedtem le az oldalamról mert karabiner kijavította és már le van keverve a fájlok vége.
  • Scottt
    Nem erre gondoltam hanem arra amit már linkeltek (pont te ) azt irtad h és amit linkeltél ott azt hozza ki h hiba 404 a gamesite..... hangokosak és utána irta karabiner h még fejlesztenek rajta és arra érttem :)
  • garferi
    Hungarian Silent Hunter 3
    A fenti oldalon a letöltések menüben megtalálod...
  • Scottt
    Készen vannak már azok a merülési hangok mert érdekelnének:)
  • garferi
    Talán. Habár én leszedtem valamit ami das boot filmzene és ogg. Azt szoktam néha hallgatni gramofonon játék alatt. Apropo gramofon: A FAQ-ban nem találtam azt az infót, hogy hogyan lehet eltávolítani a recsegést a gramofon alól.
    Utána rájöttem, hogy csak ki kell törölni a gramophonenoise.wav fájlt a sound mappából.
  • garferi
    Ezt a magyarosítást szedd le. Telepítős így még elrontani sem tudod.
    Silent Hunter 3 teljes magyarítás
  • zsoleszq
    légyszi valaki írja már le, melyik mappába kell beilleszteni a magyarosítát köszi a faq nincs leírva
  • Tuvok #10119
    das boot extended soundtrack érdekel vkit ?
  • garferi
    Online játéknál ha generálok egy küldetést realisztikus módban akkor miért nem látok semmit a térképen? Leszedtem azt a 200 MB os videót ami a FAQ ban van és bemutatja a manuális célzást. Ott a német csávónak bejön az összes hajó a térképen és ő is reaéisztikusban játszik.
  • garferi
    Valaki akinek fenn van a Grey Wolves mod, megtenné, hogy elküldi nekem a periscope.tga fájlt? Sehol nem találtam neten, pedig rohadt jól néz ki. Pivátban küldök mailtcímet.