Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Realizmus beállításoknál manual targeting, ha jól emlékszem . Kapcsold ki .
Kereskedelmi hajó ellen bõven elég a lassú torpedó, egyébiránt meg használj 'E' (elektromos hajtású) torpedót, az nem húz buborékcsíkot így nem kerülik ki a hajók, igaz eleinte sok besül ...
Élesítés izlés kérdése . Impact mindeképp megbízhatóbb, a mágneses szeret még útközben felrobbanni (fõleg hullámzásban), és métereket is félrehord a mágnes miatt, ezzel szemben az impact ott robban ahol koppan, és egy T3-asnak is elég egy belõle az üzemanyag tartályhoz, míg a mágnesesbõl a nem pontos robbanás miatt 2-3 is kell . 6 végigjátszott kampány után Impactra esküszök, és mágnesest csak szükséges helyen használom, de ez mindenkinél kialakul a maga tapasztalata alapján .
Tehát akkor álló hajó ellen elég a lassú (S), mozgó ellen meg a közepes (M) sebességû torpedó?
Most akkor melyik élesítés a jobb? Mágneses vagy robbanó? :)
megnézed h mekkora a hajo merülése (F3 aztán N), és rászámolsz 1 métert kb
F6nál állíthatod a torpi merülését
én csak ezt használom
a lényege, hogy kb a kémény alatt-elött robbanyon. a detonácio kicsit megemeli a hajtestet, ami ez miatt (álltalában) kettétörik
"koppanós" torpit csak "kegyelemdõfésre" használom
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Ahogy kiveszem, manuális célzást használsz, szerintem amíg nincs kellõ rutinod, inkább kapcsold vissza automatára, akkor nem megy mögé, vagy ha igen, akkor az köszönhetõ a torpedótiszt zöldfülûségének .
Az impact akkor robban, ha koppan valaminek, a mágneses pedig ha fém (hajó) vonzáskörzetébe ér . Mindenképp az impact-ot ajánlom, a mágneses csak különleges helyzetekben használatos, pl . éles szög, vagy hajó alá célzás .
Sebességnek két okból nagy jelentõsége van . Elsõ, hogy manuális célzásnál egyik fõ tényezõ abban, hogy hova fog a torpedó csapódni, hajó elé, mögé, vagy bele . Másik ok, hogy nagyobb sebességnél exponenciálisan nõ a torpedó meghibásodásának esélye, és ugyanúgy csökken a hatótávolsága . Gyors torpedót én csak hadihajók ellen használtam kis távon, vagy ha konvojban keresztezni látszik egy oda nem kívánatos hajó a torpedó útját, és el kell mennie a halnak az orra elõtt .
1. Hogyan lehet kiküszöbölni azt, hogy a halacskák ne pattanjanak le a hajótestrõl robbanás nélkül?
2. Mi a gyakorlati haszna a mágneses és gyújtó élességû torpedóknak?
3. Mi az a szög amiben belül elõre/hátra még biztos a találat?
4. Van esély arra, hogy ha üldözök egy hajót vagy az jön velem szembe akkor eltrafáljam?
5. Ha egy hajó megy el elõttem keresztbe akkor hogyan lehet kiküszöbölni azt a hibát, hogy a torpedó elmegy mögötte a célpont mozgása miatt?
6. Van valami különleges értelme a torpedó sebességeknek?
Kb így elsõre ennyi, amúgy végigcsináltam a kiképzõ küldetéseket, süllyesztettem is el hajókat több-kevesebb sikerrel csak éppen voltak olyan helyzetek amikben nem találtam el/lepattant és nem értettem, hogy miért.
reloaded isot telepited
patch 1.1 emea-1.4b ig
aztán krekk
ennyi
Elöre is megköszönném.
Elöre is megköszönném.
Találtam egy magyarosítást ami megy így is patch nélkül.
Szerintem nagyon jó hogy foglalkozik valaki a magyarosításokkal mert sok embernek, mint én is, sokat segít ha érti hogy mirõl van szó pontosan.
Piedon szerintem köszönetet érdemelsz mert másoknak segítesz.
Kösz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Hadihajó hosszú távolságban"
"torpedó megoldás"
"Sebesség Parancsjelzõ számlap"
"Új irány: 270 százalék" ???
Igazad van, nyelvtanulásnak nem rossz. Csak hát én már akkor is megszenvedek ha a fateromnak akarok elmagyarázni valamit a windows kezelésérõl<#vigyor>#vigyor>.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
1. álltalában az olyan játékok vannak magyarositva amikre feleselges. (nincs semmi hosszu szöveg csak a menü, opció, stb)
2. amikre érdemes lenne (hosszú szövegek vannak benne, stb pl Oblivion) azokra meg nincs, és mire elkészül, addigra m,ár kutyase használja és már van 2 uj verzió belõle) -bár nagy meló, ezt tudom...
3. egy ujjab hiba lehetõség. (pl fagyásra, stb)
nem bántottam senkit! aki akarja használja és vagy csinálja.
u.i.: még az alapfokutol is messz vagyok, és nyelv tanuláshoz/gyakorláshoz nem rossz.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
DVD EMEA nevü pecsek szedjél CSAK hozzá
Próbáltam úgy is ahogy írtad, törés nélkül, de akkor se volt jó. Lehet hogy rossz patchet szedtem le.
Azért akarom felrakni a patchet mert állítólag sok javítás van benne, meg azért is mert a magyarosítás csak ahhoz jó.
Csinálj egy tiszta reinstallt, pecseld 1.4-re és szedd le a crackot hozzá, mert már van, és crekkeld!
Ha sikerülne felrakni akkor van hozzá crack?
A FAQ-ban azt írja hogy még nincs.
Most suliban vagyok majd otthonról írok pontosat. De valami gondja verziószámmal van.
Segítséget kérnék.
Nem tudom felrakni a 1,4 patchet. Nem eredeti a játékom. Meg lehet ezt oldani valahogy?
Olvastam a FAQ-t, de remélem van rá megoldás.
Kösz!
HUNForrest-Gump
Pontos cím itt.
Nem rossz, el lehet vele szórakozni. (Lehet a németekkel és az amcsikkal is lenni.)
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Nem lehet valahogy visszaállítani az angol nyelvet?