11357
  • Mythbuster
    Nem tud valaki egy olyan módot ami javítja a hajók sérüléseinek kinézetét?
  • Mo.Organ
    Felraktam de valamiért nem indul el a játék akkor. Ha az1.4 telepítem akkor sem indul,annékül sem. Délóta 4x szedem le és rakom fel.
    Valaki egy jó sorrendet mondana a telepítésre? THX
  • rage
    "Niki vagyok és ezt a levelet csak azok kapják meg akik az ismerőseim"
    "az a lényege hogy egy hónapban hányan regiznek.. szal siessünk... "

:-)
    Hülye fasz.
  • Zsolo007
    Bakker, de szar :'(
  • Bucser
    át kellett állítani ma az órát...
  • Zsolo007
    Mennyi az idő? :D A postokra azt írja, hogy 14:30 van, pedig csak 13:30 nálam.
  • Zsolo007
    Azóta már rájöttem mi okozza a problémát: A játékhoz mellékelt wmp9 codec okozza. Csak azt nem tudom, hogy ezt hogy javítom ki.
  • Mo.Organ
  • garferi
    Silent Hunter 3 teljes magyarítás
    Ezt tedd fel ne a másolós verziót, mert az régi.
  • Bucser
    Nem lehet, hogy a windows karakterkészletén buheráltál valamit? Próbálj meg egy régebbi drivert visszarakni eseteg.
  • Zsolo007
    Igen lassan kezdek rájönni, hogy nem a játék a hibás. Valamivel ütközik a rendszerben, mert másik gém is csinálja (bizonyos feliratokat, képeket ilyen hülyén jelenít meg), most pakolgatok fel játékokat, tesztelem minél van minél nincs, hátha rájövök mi okozza a problémát.
  • Mo.Organ
    a magyarítást hova kell bemásolni???
  • kiskorúbézoltán #10264
    Hmm , nekem Il-2-nél csinálja ugyanezt nagyritkán . Akkor viszont nem a vidkari ill vid.driver a bűnös ...
  • Zsolo007
    Mobility x1600
  • kiskorúbézoltán #10262
    Nvidia kari ?
  • Zsolo007
    a subsiméról, de közben kiderült, hogy nem a gwx az okozója. alap sh3 is csinálja. De nem tudom mitől :'(

Csináltam két képet:

1 2
  • kiskorúbézoltán #10260
    A 3-hoz már van egy rakat mod ami reálisabbá teszi , a 4-hez majd csak lesznek .
  • Mo.Organ
    Pont így vagyok én is mint te. Felraktam a 4-et, de mivel angol és én sem vagyok járatos még ebben a játékban, azt hiszem inkább a 3-al kezdem. Van magyarosítás hozzá és egy elég részletes faq is.
  • CyrSyS
    Sziasztok én új vagyok a tengeralattjáró szimulátorok terén! Azon vacilálok hogy a 4-et vagy a 3-at tegyem fel. No most ez mennyire élethű, meg ilyesmi? Én erre megyek inkább rá hogy élethű legyen. Tehát majdnem olyannyira hogy esetleges tengeralattjáró irányításával kapcsolatos információkkal rendelkezzen az illető hogy ezzel a játékkal tényleg elboldoguljon. Ez igaz a SH3-ra?
  • Bucser
    Vagy csak szimplán nem olvasod el, hogy http:// kell elé.... Pedig ki van írva szép nagy kani betűkkel...
  • Bucser
    A magyar oldalról töltötted le a GWX modot? vagy a modkészítők saját oldaláról?

Ugyanis amit én leszedtem a magyar oldalról nekem sem működött rendesen viszont amit a subsim.com-on találtam jó volt.
  • HUmanHunter
    tört játékra lehet feltelepíteni patchet,modot vagy bármi mást?
  • Zsolo007
    Sziasztok!

Ma felraktam a GWX modot, egy tiszta újonnan installált 1.4b-s sh3-ra, és nem jelennek meg rendesen a szövegek, a kép a kampány résznél (ahol kldetésre lehet menni, tengót konfigolni) pedig szines négyzetekből áll. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi okozhatja ezt, és hogy tudnám kijavítani? Köszönöm!
  • garferi
    Ez a fórummotor mindíg elcseszi a linkeket.
    www.silenthunter3.hu
  • garferi
    www.silenthunter3.hu
    Kicsit megújult az oldal, lehet azért nem találtad...
  • Megarah
    Sziasztok!
    Nagyon jó ez a FAQ oldal, de múltkor találtam egy máisk magyar SHIII oldalt is, aminek a bannerjében a "Silent HUNter" felirat állt. Volt az oldalon egy csomó kiegészítő elem: hangok, modellek, patchek, tippek, trükkök, tutorialok stb. Azóta azonban nem találom az oldalt, hiába is keresem bárhogyan a google-ben. Pedig elég jó oldal volt, nem olyan ityem-potya. Ha valaki tud róla, kérem írjon nekem egy mailt a [email protected] címre. KÖSZÖNÖM! :)
    Jó szelet, és nyugodt vizeket!
    Üdv.: Megarah
  • bgabor
    LAN multiban nem lehet valahogy custom nehézséget beállítani?
    A normal gagyi, a hardban pedig manuálisan kellene célozni.
  • Bucser
    De igen :( közben utánaolvastam.

De szopacs mert a 64 bites XP-n nem hajlandó elindulni...
  • ChevyG #10248
    nem lehet hogy a dvd már 1.4b?
  • Bucser
    hmmm
    beszereztem SH3-at most Cdgalaxisról. És nem megy fel rá az 1.4 patch. megoldás valaki esetleg?

silent_hunter_3_dvd_1.4b_emea <-- ezt próbáltam feltenni és azt mondja az englishnames.cfg rossz verzió.
  • ChevyG work
    mert, ha már elkezdték...

mert, ha valaki a németeket részesití előnyben...
  • Cowek
    Hogy lehet az hogy később jelenik meg a 3-hoz bővítés, mint a 4. rész???
  • datango
    feltudod rakni valahova ? én meg leszedném onnan :)

---
    mi jött ki 16 án? ?:)
  • dr Kotász
  • Nemcso
    A problémám megoldódótt.
    Az egyik torpedótisztem rugalmassági mutatója volt annyira minimális, hogy ez gátolta a munkát. Amint lecseréltem egy másikra, rövid idő múlva zöldre váltottak a lámpák.
  • Nemcso

A tisztek torpedós szaktudással rendelkeznek, már mindennük (kitüntetés, tudás) a maxon van, tele van emberrel mind az első, mind a hátsó torpedóterem -> a zöld csík végigér... szóval nem igazán értem.

Habár, most végiggondolva, az nem okozhat problémát, hogy habár nincs javítandó sérülés a hajón, de a test épsége 65%-on áll. Szóval ez nem okozhat olyan deformációs hibát, amit nem jelez a program, de ami miatt nem engedi élesíteni (zöldíteni) a torpedókat a csövekben ?
  • Gundark
    Tegyél oda még embert. Vagy cseréld ki a személyzetet.
  • Nemcso
    Akkor félreértettél. Nálam már a torpedóvető csövekben vannak a torpedók, de nem vált át zöldre a jelzőlámpa, pirosan világít már egy napja.
  • dr Kotász
    A külső tárolókból csak a felszínen lehet betölteni a torpedókat, tehát a merülés nem fog segíteni.
  • Nemcso
    Szóval imádkozzak jobb időért... köszönöm a választ.

Ezek szerint az is megoldás lenne, ha lemerülnék, és tartósan ott hajóznék ?

u.i. : a szélerősség tényleg 11-15 között van már napok óta.