11357
-
catyus #10317 MA találkozó van!!!
Akit érdekel nyugodtan jöhet!
www.silenthunter3.hu - találkozó menüpont
Üdv

-
Majd kiderül, ha eljutok odáig... :) -
kicsit feljebb ugyanezen a részen vannak a merchantok kategorizálása. Valamint említik, hogy a háború 41 utáni szakaszán a szállítóhajókon is van légvédelmi ágyú és deckgun is. és ha mondjuk 2-3- hajolő rád az nem hiszem, hogy 1-2 %-os hull damage-t ad:) -
Ezt viszont olvastam. Itt szó sincs kereskedőhajókról...Ez a hadihajókról ír... -
CyrSyS #10313 Látom a GWX nagyon jó lehet :D
Ezt a REALISZTIKUS SÉRÜLÉSI TEXTÚRA mod-ot érdemes feltenni? -
Idézet a GWX manualbol:
"Players will now have an incentive to use the deck gun to finish off an opponent that cannot shoot back,
but relatively little incentive to engage in a shoot-out of any kind. Ships will lose integrity to gunfire and
can be sunk (eventually) by using the deck gun, but ships will flood only when shells (or torpedoes) hit
them at or below the waterline. Hitting a ship’s bridge can make it an easy target by causing it to lose
control of its navigation and steering; however, Real World Gunnery makes hitting a specific part of a
moving target from a moving and tilting U-boat a difficult proposition, so you may want to slow or stop
the target first with a hit from a torpedo.
Engaging in a gunnery duel with any warship larger than a small ASW corvette is now a flirtation with
suicide:
• Your deck gun is unlikely to damage the warship fast enough to sink it before it sinks you
• Your crew is completely exposed to gunfire from all the warship’s guns and antiaircraft cannon
• The deck gun will have a difficult time training about fast enough to track a fast-circling warship
If you must engage small patrol craft on the surface, the GWX team suggests you use your antiaircraft
cannon since it exposes fewer of your own crewmembers to loss from return fire: if you are lucky, you
will suffer only damage and a few casualties, but not total destruction." -
:O. Az nem vicces. Olvasgattam a manualt, de ez nem tűnt fel.
Köszi, hogy szólsz :)
UI.: Lett volna meglepetés akkor az első találkánál asszem :) -
hehhe:D
GWX manualt remélem elolvastad:) Igen rendesn átalakították a hajók tüzérségét:) azaz ők hamarabb fognak téged eltalálni mint te az ellent:) -> gy.k: keményebbek lettek és pontosabbak a hajók:) -
'39-ben még nem kell különösebben félnem a repcsiktől. Amint kapok olyan tornyot amin 2 AA van, meg elérhető lesz a duplacsövő gépágyú is, merülni sem fogok. Korábban mikor még a simával játszottam sem merültem, tök muris leszedegetni a repcsiket. A teherhajókon lévő ágyúktól meg nem félek, képtelenek vele normálisan lőni...ha meg 1x-2x eltalálnak azt simán kijavítom... -
Jó is a torpedó kímélés.
Sajna 40-41 -től már vissza fognak a nagyobbak lőni, egyre több és nagyobb kaliberű ágyuval, gépágyuval. Ezek igazán konvojban és sűrű ködből előtűnve veszélyesek igazán.
Nálam van tüzér végzettségü tiszthelyettes, vele + tüzér képzettségü tiszttel a toronyban sokkal gyorsabban tudsz újratőlteni és lőni a fedélzeti ágyuval.
Ami szerintem ennél is fontosabb, legyen több légvédelmi tüzér is a hajódon, akikkel a fedélzeten nem kell minden egyes légitámadáskor lemerülnöd + begyüjthetsz jó pár repülőgép skalpot is. -
Hát én FAQt sem szoktam olvasni :D -
jahh minden excellentre végrehajtott kuldi +100 renown-t ad kezdesnel
De ez benne van a FAQ-ban:) -
A tréning teljesítéséért + renown jár? :O
Én tegnap ágyúval törtem ketté egy 3k tonnás teherhajót :) -
Szép is az a látvány, mikor egyetlen torpedó kettétöri a C3-as hajót, vagy felrobbantja a T3-as tankert, vagy elsüllyeszt egy könnyűcirkálót. -
csak a plusz renown miatt csinalom oket en is:)
Atírogatni nem szeretek:) -
Nem szokásom tréningezni :). Egyébként meg ez alatt az 1 patrol alatt nem nagyon torpedóztam, az előző félresikerültben viszont igen. Viszont mivel '39/9 van nem ajánlott mágneses "gyújtóval" használni a toprikat mert megbízhatatlanok. Egyzser próbáltam akkor is út közben robbant fel, igaz vihar volt, azt meg nem szereti...
De amint lesz lehetőség ki fogom próbálni a "derékbatörést" :). ÉS majd írok a tapasztalataimról. -
A torpedolövesz traininget megcsinaltad a GWX-el?
mert a picsaert nemakar elsullyedni a small merchant az egy méterrel a gerinc alatt robbanó torpedótól:) Nem beszélve a medium merchantról ami 2 utan is meg vigan uszkalt:) -
Vedd elő az atlaszt:) Az alapjan működnie kell:)
-
GWX modot rakd fel peccselt sh3-ra.... Elég hangulatos :) -
Már megoldódott, sh3 commanderrel kreáltam profilt, aztán a játékban véletlenül nem azt a flottát választottam amit commanderben beállítottam. Újrakezdtem, ezúttal jól választottam :). Viszont van egy másik kérdésem: Többször is kaptam ez alatt az egy küldi alatt olyan rádióüziket amikben észak, déli koordináták voltak megadva, nem pedig négyzetkódok. Ezeket hogy tudom használni? Nézegettem a térképet de azon nem tudom ezeket megtalálni, nicnsenek hosszúsági/szélességi vonalak...
Van valami mód arra, hogy ezek alapján a koordináták alapján találjak meg valamit? Hogyan?
UI.: 1.2es GWXet használok. 1.4bs SH3on. -
CyrSyS #10297 Jól játszik a gép, tehát élethű nagyon? Lehet kipróbálom! Ja és érdemes a kiegészítőt is feltenni? -
HUmanHunter #10296 ha megcsináltam egy küldetést, hogy jutok vissza a főbázisra?
a happy times ot csináltam meg, de nem tudom hogy jussak vissza, ezért csak elindultam a szárazföld felé :S -
mivel kreáltad a charactert? 1,2-es bugfixet felraktad-e? -
Nem ez nem WoW :). Sok mivel random küldik, dinamikus kampány van itt... -
Végre sikerült megoladnom a grafikai problémámat és megy a játék GWX moddal rendesen. Gondolotam új mod, tiszta kezdés: 7es flotta '39. Lement az első patrolom, 14k tonnát sülyesztettem. Britt kereskedőhajók (2db). Ennek ellénre a patrol végén minden 0. Mintha nem is csináltam volna semmit :O. Ez mitől lehet? Ha bug lég idegesítő bug, mert ezzel a tonnával első lennék az uboat ace listán :D -
CyrSyS #10292 27. küldetés? WoW. Hány küldetés van benne összesen? -
Van a mentésnél valamilyen mennyiégi korlát ?
Történt tegnap, hogy - a 27.-ik küldinél járok - a program indulásakor, az SH3 felirat alatti piros csík "húzásakor" egyszerüen, hibaüzenettel kiszállt. Kínomban ráengedtem egy javítást, miután a mentésemet átneveztem. A program rendben elindult. Amint visszatöltöttem a régi mentést, ismét előjött a hiba. Végül letörőltem a 26.-ik küldi előtti mentéseket, ami megoldotta a betőltési hibát.
Nem értem, hogy mi a csuda lehet a baj ?
-
CyrSyS #10290 Ha Így oldották meg a SH4-ben is a sérülést akkor nem rossz! -
REALISZTIKUS SÉRÜLÉSI TEXTÚRA!!!
Torpedo damage Mod Final version
-
Ki hozza a tütü-t?:D
komolyra fordítva: írja be a cd-keyt. -
Mert mint fajtiszta árja, északi típus, a magyaron kívül csak Wagner nyelvén ért.
-
Talán írd be a cd-key-t.....
Azért felvetődik a kérdés: ha ezen egyszerű angol szöveggel nem boldogulsz maga a játék hogy fog menni? -
Újra raktam, és most ez a hiba üzenet jelenik meg.:
Activation
Enter the disc key for the disc labelled SH3
Mindez egy ablakban, és már az idegbaj kerülget.
-
Fox44 #10284 Mit ir ki? -
Így csinálom, mégis a játék betöltésének utolsó pillanatában hibát ír ki és vége. :( -
Fox44 #10282 Feltelepited a programot, utana a patch-et, aztan a magyarositast. -
catyus #10281 http://www.silenthunter3.hu/main.php?todo=talalkozo

na igy kicsit jobb -
catyus #10280 és be is lesz mutatva, sőt elvihető, kiprobálható stb :) -
catyus #10279 gyere el és megtudod, természetesen van -
catyus #10278 http://www.silenthunter3.hu/main.php?todo=talalkozo