Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Ezek a mai kölykök ... <#wilting>
Warezol, más eredeti kódját kéri, FAQ-ot nem olvas, keresõt nem használ, háborog, lázad, szája akkora, hogy egy péklapát beleférne, apja sose hasított szíjat a hátából, igazi netcsõsz tinigyerek, semmi önkritika és kreativitás, látóköre szûkebb, mint Gibraltár '44-ben . Játsza a mártírt, mintha õ lenne az atyaúristen a letöltött játékával, még neki áll feljebb ha valaki nem ugrik a csettintésére, a stílusa pedig a kocsmai szintet se üti meg . Tipikus pattanásos, 14 éves infantilis netkukac viselkedés .

Geforce 6600 GT,2.8 Ghz proci,1 gb ram,hangkártya,alaplap,2 hûtõ stb.

V43 1105
Config?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Na szal elindítom fekete ablak fagyás,gépemen simán maxon mennie kellene.Mi a baja?Ja és a crackes van.

garferi
Nekem csak az az érdekes, hogy neki nem eredeti és itt könyörög serialért. Nekem sem eredeti(Isten bocsájtsa meg), de nekem nem is kért serialt. Amúgy meg a google létezik és van kismillió oldal ahol lehet hozzá serialt találni. Akinek annyi ereje van, hogy ide felteszi a kérdést és csúnyán szídja a nálla bölcsebb embert annak lehetne annyi esze, hogy keres magának serialt. Nagy az Isten állatkertje, de a net is.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Don Norbertó
Egyáltalán nem warez.<#wow3>
Amúgy Norbi...ha nem tudsz következtetni a nickembõl.

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

húvazz lol Jenõkének be kell írni a CD kulcsot. Mert még a warez verzióval sem képes megbírkózni. És még neki habzik a szája 😄

Tuvok
Ehh, téliszünet <#wilting>

Don Norbertó
Amúgy Boldog Karácsonyt...

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Tuvok
Vedd meg szvsz, 10k-s kódot nem fogsz tudni priviben kikönyörögni .
Ezt a stílust pedig mellõzd itt .

Tuvok
A kódomat nem fogom, mert eredetiben van meg . Javaslom ezt neked is .
Ha sajnálatos módon mégsem aldoznál eme remekmûre, ajánlom a FAQ-ot, találsz benne 'eszközöket' a pótkocsiról leesett verzióhoz .

Tuvok
Mit írjak be ?

Don Norbertó
Nem eredetiben van meg... írd be légyszives...<#szomoru1>

Tuvok
:/
Fogod a DVD tokot, kiveszed belõle a lemezt, fény felé fordítod, és leolvasod a tetejérõl a számot .
Gyárilag rá van nyomva .

Don Norbertó
Nem találom sehol sem. 😞((
Segíts már légyszíves látod milyen béna vagyok.
Másold már be kérlek...

Don Norbertó
Meg nézem, köszi szépen!

Tuvok
Rajta van a DVD lemezen

Don Norbertó
Köszi... 😄
De azt hol találom?<#help><#szomoru1>

Tuvok
Írd be a cd kulcsot <#gonosz1>

Don Norbertó
Csasztok!
Nem találtam a faq-ban hogy le lenne írva a következõ:
Amikor elindítom a játékot ezt írja ki:
Enter the Disc Key for the disc labelled SH3
Nem tudom mi a baja mert régen én sokat játszottam vele és nem volt semmi gond a játékkal...
Aki tud azt kérem segítsen!
Köszi.

Tuvok
Tuvok
FAQ-ban is ragadj le kicsit ,)

Üdv mindenkinek!
Hosszú offline távollét után érdeklõdnék, ha szabad hogy az 1.4-re patch-elt verzióhoz létezik-e már crack? Én még itt ragadtam le... LoL

Tuvok
És melyik csónakod van ?

Zogu
Bizony. Ez azóta van amióta 1.4b an fenn.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Tuvok
Az elülsõ is ?

Zogu
Köszi, de sajnos zárva van!

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Tuvok
Menj át a hídon levõ rekeszajtón .

garferi
Találtam egy videót a SH IV bõl... Élvezzétek 😊
13 perces ingame videó

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

PanzerWolf
Igen ez így van!Nekem volt is a saját torpimmal egy kis csókólózás!<#vigyor3>Nem talált a torpedóm és visszafordult.Én ügyesen mentem elõrefelé és elfeledkeztem róla.Egyszer csak bummmmmm!Hát ippeg,hogy túléltem.

Tuvok
ezek gondolom render képek, nem screenshotok

zorrobomber
nincs még, de lesz, a 3 motorjával, a csendes-óceáni hadszínteret fogja feldolgozni

képek:

Zogu
No ez ugye önvédelembõl volt így. Képzeld, ha mondjuk nekimegy valaminek úgy 30 méterre a törzstõl. Gyönyörû lett volna.

Zogu
HILFE! HILFE! Nem találom a parancsnoki kabint. Pedig esküszöm, hogy volt. Ott volt mindjárást a szonáros mellett, sõt be is lehetett látni a kabinból a szonároshoz. Tele volt minden okossággal. Napló és naptár, és a "Nap kel.", a "Hold kel, nyugszik". Csak én nem tudok megnyugodni. Hova lett????

Jah-jah, nálam is hasonlóképp.
Az f5-ös nagytérképen simán benavigátoroztatod magad a kikötö elé, majd 20km-nél kb kicsit meg is hal a játék, gondolom akkor számolgat ki mindenfélét.
Szal be se kell menni a kikötöbe, én a világítótornyok elött már símán nyomom az escet, és jobb alul ott van, hogy dock at: Kiel pl. Ez persze 1.4b patchnál van, a többinél nem tudom, de az alap 1.0-n is igy müködött már. Egyébként egy küldetéshez amugysem kell teljesíteni zöldre mindent, ha nincs torpedod már, üzizel egy státusz riportot, és hazahívnak egyböl.

Tuvok
Igen át, Subsimon van egy SetKeys nevû progi, azzal .

én mintha láttam volna képeket a IV-röl... <#nemtudom>

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

datango
igaz az hogy lesz silent hunter IV vagy már van is ? holélek ?😄

garferi
Át lehet valahogy a chat-et állítani a Num Lock-ról más billentyûre? Nagyon zavaró, hogy pont az a chat...

Tuvok
A kikötõ ~10 mérföldes körzetében bárhol lehet dokkolni .
Nekem még gondolkozik is a játék pár másodpercet, mikor beérek a körbe .

garferi
Valaki megtudná mondani, hogy honnan lehet leszedni küldetéseket? Elég szegényes számban van eredetileg a játékban. Multiplayerben szoktam találni pár jót, de azokat jó lenne letölteni is.

garferi
Nekem is szarakodott a dockolásnál, de ha a középsõ szakaszba álsz be ahol bal oldalon van a zenekar és jó pozícióban vagy akkor megjelenik ha ESC-et nyomsz.

csabarinkoo
Nem tudom elhinni. Semmi dock at nincs ott .
Pedig tényleg minden teljesítve van..
Feladatok közt minden zöld.

300 m, de csak a tordedo útja számít. Tehát ha megtekersz egy 44 csomós "gözöst", az símán pár másodperc után robban egy légvonalban 200m-re levö rombolon

PanzerWolf
300m a minimum táv.Alatta nem robban a torpedó.300m után élesedik be.

garferi
Van minimum tözelési távolság is torpedóval? Volt már, hogy 100 m-rõl löttem ki egyet és lepattant a hajóról, vagy átment alatta. 90 fokos szögben voltam a hajóval.

csabarinkoo
valahogy éreztem, hogy ilyen lesz a megoldás, ezért írtam, hogy "kemény kérdés" .
Köszike 😊

Tuvok
Esc, és Dock at: xy

csabarinkoo
Nagyon kemény kérdést teszek fel..
most kezdtem el karrierben játszani.
Elsõ küldetés,hogy egy adott pontra/szektorba menjek, majd járõrözzek és utána vissza a kiindulási pontra.
Nem értem mit kell csinálnom. Minden teljesítve van már, visszamentem a kikötõbe, de nem ír ki semmit. Mikor van vége a küldetésnek? Mit kell csinálni? már 0 csomóra is lelassítottam.
Oda mentem ahonnan a pálya kezdõik.