Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warezol, más eredeti kódját kéri, FAQ-ot nem olvas, keresõt nem használ, háborog, lázad, szája akkora, hogy egy péklapát beleférne, apja sose hasított szíjat a hátából, igazi netcsõsz tinigyerek, semmi önkritika és kreativitás, látóköre szûkebb, mint Gibraltár '44-ben . Játsza a mártírt, mintha õ lenne az atyaúristen a letöltött játékával, még neki áll feljebb ha valaki nem ugrik a csettintésére, a stílusa pedig a kocsmai szintet se üti meg . Tipikus pattanásos, 14 éves infantilis netkukac viselkedés .
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Amúgy Norbi...ha nem tudsz következtetni a nickembõl.
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
Ezt a stílust pedig mellõzd itt .
Ha sajnálatos módon mégsem aldoznál eme remekmûre, ajánlom a FAQ-ot, találsz benne 'eszközöket' a pótkocsiról leesett verzióhoz .
Fogod a DVD tokot, kiveszed belõle a lemezt, fény felé fordítod, és leolvasod a tetejérõl a számot .
Gyárilag rá van nyomva .
Segíts már légyszíves látod milyen béna vagyok.
Másold már be kérlek...
De azt hol találom?<#help>#help><#szomoru1>#szomoru1>
Nem találtam a faq-ban hogy le lenne írva a következõ:
Amikor elindítom a játékot ezt írja ki:
Enter the Disc Key for the disc labelled SH3
Nem tudom mi a baja mert régen én sokat játszottam vele és nem volt semmi gond a játékkal...
Aki tud azt kérem segítsen!
Köszi.
Hosszú offline távollét után érdeklõdnék, ha szabad hogy az 1.4-re patch-elt verzióhoz létezik-e már crack? Én még itt ragadtam le... LoL
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
13 perces ingame videó
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Az f5-ös nagytérképen simán benavigátoroztatod magad a kikötö elé, majd 20km-nél kb kicsit meg is hal a játék, gondolom akkor számolgat ki mindenfélét.
Szal be se kell menni a kikötöbe, én a világítótornyok elött már símán nyomom az escet, és jobb alul ott van, hogy dock at: Kiel pl. Ez persze 1.4b patchnál van, a többinél nem tudom, de az alap 1.0-n is igy müködött már. Egyébként egy küldetéshez amugysem kell teljesíteni zöldre mindent, ha nincs torpedod már, üzizel egy státusz riportot, és hazahívnak egyböl.
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
Nekem még gondolkozik is a játék pár másodpercet, mikor beérek a körbe .
Pedig tényleg minden teljesítve van..
Feladatok közt minden zöld.
most kezdtem el karrierben játszani.
Elsõ küldetés,hogy egy adott pontra/szektorba menjek, majd járõrözzek és utána vissza a kiindulási pontra.
Nem értem mit kell csinálnom. Minden teljesítve van már, visszamentem a kikötõbe, de nem ír ki semmit. Mikor van vége a küldetésnek? Mit kell csinálni? már 0 csomóra is lelassítottam.
Oda mentem ahonnan a pálya kezdõik.