11357
-
#10357 Bevallom, tényleg én láttam rosszul a dolgot és jobb ez így ahogy most van. Inkább mindig a kezembe veszem a napi újságot és addig azt lapozgatom...de tényleg lehet hogy ez mozdítja a játékot egy random csihipuhitól történelmi szimulátorrá. -
#10356 Igen számít mivel ez egy történelmi szimulátor és a lényege, hogy szimuláljon s ne pedig csak úgy csináljon mintha valós lenne. Ha nem szimulálnáa konvoj és flottamozgásokat akkor nem kellene kimenni Kielből és elutazni a finn aprtokig vagy épp íróország nygati felére "egy kis lövöldözésért" hanem elég lenne bespawnoltatni néhány hajót és megölni.
Az okos kapitány előre tervez és általában tudja, hogy mely időszakban mely átjárók és útvonalak fogralmasak (nemvéletlenül vannak térképek) és pl nagyobb csaták idején hova nem érdemes menni mert eseteleg csúnya nagy hajókba szaladhatnak (nincs is szarabb a randomgenerálásban mikor 43-ban pl összefutsz a Hood-al ami lehetetlen hisz történelmi tény hogy akkor már 3 éve a tenger fenekén rohadt. -
#10355 Nem lehetne ennyi erővel úgy, hogy minden területre random konvojokat csinál? Lehet hogy nem esett még le nekem teljesen a játék "működése", de számít az hogy honnan indult a konvoj, ha egyszer megvan hogy xy területen belül merre tart? -
#10354 Nekem másfél G-m van és ugyanolyan lassan tölt mint 512-vel. A procit eszi ez meg igazán, a Bucser által említett okból kifolyólag. -
#10353 Miután egy konvoly nem néhány perc alatt indul és érkezik hanem folyamatosan generálódik nem hiszem, hogy helyénvaló a kérdés. Az egész világot generálja mikor küldit tervez nem csak egy kis szegmenst" aikor odaérek"alapon. -
#10352 Valakinek tapasztalat 1 giga ram alatt a GWX moddal? Mert nekem 768 mb van és mitnemondjak, kellemetlen töltési időt produkál. Nem értek hozzá, de nem hiszem hogy miért nem lehetett úgy megoldani az alapjátékban hogy pl. ha Kielből indulsz akkor ne töltse be a Földközi-tengert csak ha odaérsz, tehát konkrétan arra akarsz menni.
Bekapcsoltam a Lite Harbour Trafficot is, és így volt ez a "kellemes élmény". Persze semmi nem futott a háttérben. Nálam van valami vagy valóban ilyen durva? -
kitt2000 #10351 Sziasztok, Gondoltam kiprobálom a hunter pach és teljesen új kinézete let a játéklnak le a kalappal aki részt vet benne.Megmutatátok hogy mi magyarok is tudok jó pacht késziteni.Feltétlen probáljátók ki mert megéri nagyon jó lett. -
#10350 Cattyus azt akarta mondani, csak nehezen fejezi ki magát, hogy letölthető a silenthunter3.hu oldalról a HUNter Pack ami egy magyar SH3 Mod. -
#10349 És ez mit is takarna? -
catyus #10348 MEGJELENT!!!
-
catyus #10347 miért jobb a hamachi? -
catyus #10346 Frissitve van nálunk az AOTD meg a GWX is.
Tölünk is letölthető.
1 héten belül kiadjuk a HUnter pack-ot is reményeim szerint.
Üdv -
#10345 van egy ilyen: vomitori/vomitori -
HUmanHunter #10344 és mi a hamachi szoba neve ahol játszotok? -
#10343 mi hamachi-n toljuk -
HUmanHunter #10342 hogyan lehet neten játszani? -
#10341 Num Lock -
#10340 Namegegyszer...
tudja valaki, hogy hogyan lehet chat-elni egymassal többjatekos modban? -
#10339 tudja valaki, hogz hogzan lehet chat-elni egzmassal tébbjatekos modban?
-
#10338 Én metg asszittem az az emelkedés egy bug :) hihi -
#10337 JAh emiatt az emelkedés miatt szívtam is párszor...vicces amikor kilóg a tengó teteje és amitt szúrnak ki... -
#10336 AOTD mod korábbi változat. Azaz totál más. GWX-ben a fegyverzet kicsit lejjebb van csavarva, ergó minden lövés számít elég sok ráncfelvarrás van benne és bugjavítás.
Plusz a fizika közelít a valóshoz. (pl nem lehet tökéletesen mélységet tartani álló hajóval ugyanis ha állsz a hajó kicsit emelkedik folyamatosan a felhajtóerő miatt.
-
#10335 Mi az az aotd mod?
Egyébként nem kellett volna sokat visszaolvasni, hogy megtaláld a linket, de nembaj, leírom én is: GWX mod letöltés és infó
Telepíteni? Mint bármi mást next-next-next :). -
kitt2000 #10334 SZIA:1--GWX módot honan lehet letölteni,és hogy kell feltelepitenni.2--Ha tudsz ilyen linket irnál.3--Mi a kölöbség e meg a AOTD mód között.4--És te miért azzal játszol? Elöre is Köszi. -
#10333 Tavaszi szünet alatt kicsit jobban el voltam eresztve szabadidővel, úgyhogy sor is került 5 patrolra, ezáltal 6-ra emelve azok számát :). És azt tapasztaltam, hogy ez a GWX nagyon kényeztet. Egyszerűen iszonyat mennyi hajót süllyesztek el. '40 eleje van és bőven a toplista élén ülök ~248k tonnával. Sima SH3-ban nem tudtam ilyen eredményeket elérni... Legsikeresebb őrjáratomon 65k tonnát süllyesztettem... (kiirtottam egy teljes konvolyt kiséretestül mindenestül Anglia és Írország között egy éjszaka alatt :D). Egyébként 61%-os nehézségen játszok, manuális torpedócélzás, külső nézet kikapcsolása nincs engedélyezve ha jól emlékszem, minden más bevan. Szóval egy csöppecskét könnyűnek érzem...
Alárobbantás-kettétörés témában is van tapasztalatom: Eddig egyetlen egyszer sem sikerült kettétörni hajót alárobbantással, sőt olyan is volt (nem is egyszer) hogy alárobbantás után vígan ment tovább...
Rombolók AI-je jobbnak tűnik, a realisztikus lövészet és sebzés sokat dob a dolgon, armed trawler a max amit le bírok szedni 1vs1-ben, azt is csak neccesen, ha nálam a meglepetés (és így pozícionálás) ereje. -
#10332 Milyen játékra teszed fel a magyarosítást? Sima 1.4b -s mod nélküli SH3 ra kell és célszerű ezt -
#10331 hjaa, hát izé, nem követem az árakat:) -
#10330 sztem tök fölösleges magyarositás
szvsz nagyon minimális angol kell hozzá -
#10329 amikor felteszem a magyarosítást és elinditom a játékot hibát ír ki és leáll.mi lehet a gond? -
Mythbuster #10328 CD Galaxis-os verzión már alapból rajta van minden patch. -
#10327 nem hinném, hogy 2600 forint bárkit falhoz vágna... -
#10326 acc rá neki pénzt? -
#10325 CSÁ!! VEDD MEG ÉS KAPSZ SAJÁTOT -
david13 #10324 CSÁ MEGTUDNÁTOK MONDANI A SILENT HUNTER 3 KODJÁT
-
#10323 *Két -
#10322 Fú de gyűlölöm Gibraltárt ...
Kép kép, mert már rég volt:
[URL=http://tuvok.uw.hu/konvoj.jpg]#1[/URL]
[URL=http://tuvok.uw.hu/naplemente1.jpg]#2[/URL] -
#10321 Menj el ide Link és leírás is taláható a Grey Wolf expansionhoz. -
#10320 Értem .
Amúgy mi a túró az a GWX ? :D -
#10319 GWX-el már eléggé real (szerintem bár nem éltem akkoriban, hogy tapasztaljam. -
#10318 Nem realisztikus sérülés textúra kéne, hanem realisztikus sérülés ...