Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PanzerWolf
Az oldalunkon kint lesz a pontos találka majd.Még meg kell beszélni majd mi merre,hány óra.Szóval tessék bejelentkezni és írogatni oda.<#vigyor2>

Zogu
Tudom, hogy Pest nem olyan nagy, de azért valami közelebbi nem ártana. Mondjuk kerület, utca, esetleg házszám?<#dumcsi>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.

Tuvok
Valóban, görög van a falóban ! :)
Húderégvolt .

Zogu
Látod, az is meglehet.<#vigyor2>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.

PanzerWolf
Szerintem kevered a 2. résszel!<#nyes>Ott volt ilyen naptár.
Aki nem lenne még itt akkor,szívesen várjuk:

www.silenthunter3.hu

Január 20.-án SH3 találkozót tartunk Pesten.Beszélgetés,Das Boot filmnézés (projektoron).Ha valakit érdekel akkor,jelezze majd az U-boot talákozóknál.

Zogu
Öreg vagyok én már az álmodozáshoz. Lehet, hogy valami MOD volt, csak nem emlékszem rá, bár nem rémlik, hogy a zászlókat meghatározó (megrajzoló) MOD-on kívül mást feltettem volna. Na nem lényeges az egész.<#bohoc>

Tuvok
Rákerestem pár szóra a topikban és az Ubi fórumon is, de nem találtam semmit .
Nem lehet, hogy ez valami mod-ban volt benne csak elfelejtetted ? Vagy valami filmben láttad ? Vagy nem álmodtad ? :))

Zogu
Csak azért írtam le, hogy mikor volt és Te is ott voltál. mert abban az idõben legibkább az 1.0-ás volt a "menõ". Ha bementél a fedélzeten a kapitány szobájába, akkor az asztalán volt egy fénykép, hajónapló, egy naptár .... Na ez a naptár megmutatta, hogy az adott napon mikor kel, nyugszik a nap, a hold, telihold lesz-e, stb, stb. Nem létezik, hogy nem emlékszel erre? Vagy valaki abból az idõbõl.<#wow3>

Tuvok
Jókor mondod .
Akkor mostantól meg vagy bízva azzal, hogy ha vki magyarítást keres, odaadd neki ezt a linket . :o)

Tuvok
Úgy tudod megállítani, hogy nem kerülsz olyan helyzetbe . :)
Ha mégis, akkor tegyél embereket a Crew képernyõn a Repair (javítósokhoz) . A zöld csík mutatja, hogy mennyire hatékonyak, javító szakképesítésû altiszt, vagy tiszt sokat nyom a latba .
Csendes üzemmódban nincs javítás . Részlegeket úgy tudsz javítani, hogy szintén a Crew képernyõn kattintgatsz a kis tengeralattjáró képernyõn a kockákra .
Majd otthonról teszek be képet ha nem felejtem el .
A motord vszeg azért nem megy, mert tönkrement .

Tuvok
Ott a kikötõkrõl volt szó .

Naptárt nemtom hol mondod (a kikötõnézetben van egy, amin írja az indulás dátumát, és pörög ha csinálsz vmi a hajóval, másikat nem tudok), egy fénykép a kapitány ágyánál van, hajónapló pedig 'K' betû .
Nem értem a kérdést, konkretizáld légyszi !

Zogu
Megnéztem. 2005. április. Ott találtam Tuvok #5821-es üzenetét is

Zogu
Nem, de miért, nálad sincs naptár? Az 1.0-ban biztosan volt. Hajónapló, naptár, "szeretteink fényképei", amik a kapitány fülkéjében voltak. Igaz azzal valamikor tavasszal játszottam. A múltkor megkertestem az utolsó beböfögésem a fórumba. Mintha májusban történt volna, de talán 2005-ben volt. Na majd újra megnézem.

garferi
A FAQ-ban a magyarosítás kicsit régínek tûnik. Nem kéne a hivatalos magyarosítást is kitenni?
Silent Hunter 3 teljes, hivatalos magyarítás

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

garferi
Mindenki olyan kedves, hogy mindíg válaszol a ritkán feltett kérdéseimre. :(

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

PanzerWolf
Semmi gond nincs nekem vele.Már végigtoltam régebben és futott rendesen.

Tuvok
Nem használsz véletlen valami mod-ot ? :)

Don Norbertó
Skacok!
Az 50. küldetésnél nállatok is kilép és nem lehet tovább játszani ezt a játékot?
Na nem mintha már ott tartanék, csak egyik haveromnak ez a problémája,pedig eredetiben van meg neki...

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Scottt
*enginét

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Elvileg ugyan azt azt az eginét használja tehát nem nagyon fog nõni a gépigény;)remélem is

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Zogu
Akkor miért is érdekes, hogy mennyit szállíthat az ubim? Csak gondoltam, ha ez fontos, márpedig mindegyiknél alapadatok köztött van, tehát fontos, még az akna típusa is, akkor hátha csak én vagyok lúzer, hogy nem találom. Akár csak a naptárt! Valószínûleg ebbe fogok belegárgyulni (fogok?), hogy az a fránya naptár kísért.<#dumcsi>

Tuvok
Icipicit módosult a FAQ, helyrerakásért köszönet Etninek !

garferi
Üdv!
A vízbetörést hogyan lehet megállítani?
És miért csak a bal dízelmotorom megy ha a felszínen vagyok?

Don Norbertó
Jah... nagyon aljas lesz a 4. rész. :)
Rohadt jó grafikája van...
Vennem kell egy új gépet tavaszig.
Nem hiszem hogy 3Ghz alatt rendesen futna.(proci)
Vagy van valakinek errõl is infója, hogy mennyi lesz a rendszer követelmény? :)

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

uhh de várom a 4-ik részt! Nagyon jónak néz ki <#vigyor2>
az sh3-ba a legnagyobb bajom az volt, hogy nem lehetett felbontást állítani :(

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

Tuvok
Szvsz aknával csak akkor találkozol, ha rámész és felrobbansz .

Zogu
Újfent az AKNÁK kérdését (#10073) forszírozom. Van valakinek tippje?<#integet2>

Don Norbertó
Köszi az infót.
Jó kis videó....
Nagyon jónak látszik. :)

garferi
Van valami kiegészítés arra, hogy a navigációs eszköztáron az iránytûn a szögek olvashatóak legyenek?

garferi
IGEN!
2007 tavaszán debütál.
13 perces ingame videó

Don Norbertó
Okés majd kipróbálom. :)
õõõõ tudom hogy le vagyok maradva ilyen SH téren de lesz 4. rész? :)

Zogu
"S a többi néma csend ..."

garferi
Ha 2 file volt a crack mappában még az .exe-n kívül akkor az valószínûleg nem az 1.4b patches crack volt.
Ajánlom, hogy szedd le az 1.4b patchet. Sok kritikus hibajavítást tartalmaz.
Silent Hunter III EMEA DVD PATCH 1.4b

Zogu
Nos ezt (Aknák: 26 TMA) még nem sikerült megtalálnom (?), használni meg végképp nem tudom!!
Tud valaki segíteni?

Don Norbertó
Köszönöm, már meg is oldódott a problémám. :)
Az volt a gond hogy én csak egy fájlt magát a cracket másoltam be SH3 könyvtárába de ott volt még mellette 2 fájl, és azokat is bekellett ennyi.
:)
Csak el felejtettem már hogy azokat is kell...
De azért köszönök mindent fõleg garferinek.

Csaó

Tuvok
Kódból vagy találsz eredetit, vagy semmilyet .
Rakd fel az 1.4b-t, meg hozzá azt a vacak crack-et és nem lesz bajod a kulccsal . Simple .

Don Norbertó
Közben kaptam infót hogy a www.serials.ws-en vannak hozzá.Szerintem te is onnan szedted ezeket és ami még volt egy pár darab azokat is kipróbáltam de azt írja nem jó. :(

Don Norbertó
MH39X-XFUNW-ZQ3DQ-HJB3J-8WC9X
A 3 közül ez az elsõ amit meg adtál és ezt fogadja csak el.Bemásolom,check disc-re nyomok de persze egy újjab hiba:

Disc read error when checking disc.Make sure a licensed disc is in the drive, the disc is not damaged and the valid Disc key is entered.

-Pedig már kezdtem örülni hogy még a végén elindul. :(
Mind1 azért én köszönöm neked hogy legalább meg próbáltad.
Rendes vagy.Deeee mégis hol találtad ilyen könnyen ezeket a serialokat?
Kereshetnék még egy párat ha meg tudod adni a címét... :)

garferi
Kb. félperces keresés eredményeképpen találtam 3 serialt is. Aki keres az talál. Privátban elküldtem. Várom a köszönömöt, ha mûködik.

Don Norbertó
Én egy dvd lemezrõl tettem fel kb 5 hónapja és akkor nem kért serialt.
Minden rendesen mûködött.
Utánna letöröltem és most pár napja levettem ugyanazt a másolt Silent Hunter III játékot a polcomról de mostmár kér serialt.
Világos mindenkinek?
Na és mégis mutasson már rá valaki hogy hol írják a FAQ-ban hogy mi a serial vagy hogy hol tudom meg találni.Csak egy ember mutasson rá és ne dobálózzatok minden féle hülyeségekkel.Én sehol nem találtam ehez kódot, sehol...
17 leszek.Nem 14.Amúgy...

Zogu
Tudod volt ott egy asztal. Azon mindenféle. Közte egy naptár, amiben benne volt, hogy ma a "Nap kel 5:32, Hold kel ...." Így elõre lehetett tudni, hogy pl. mikorra kell alábukni stb. stb.
Nem olyan egetrengetõ, de egy színfolt volt.

Zogu
Kivéve, ha warezosra rátelepíti az 1.4b-t.

Scottt
*és megnéznéd a faq-t

Scottt
Ügyes vagy fiam mert a warezos verziósem kér serialt:)akkor kéne......csinálni de sztem ez neked a kép alatt nem mond semmit Magyar Silent Hunter III FAQ.szal ha elõvennéd az olvasási tudásod akkor megnéznéd a faqt:)

Tuvok
Naptár most nem esik le, hogy az alatt mit értesz pontosan . :)
Ezt tudom ajánlani esetleg, vagy a FAQ-ban Billentyûzetkiosztás címszó alatt magyarul is megvan, hogy melyik gomb mit csinál .

Zogu
Akkor még IID volt. Ma már VIIC, de itt sem jobb a helyzet. Itt van ágy, meg kilátás ( a szonárosra), de nincs napló, naptár és egyéb ami régebben volt.

Zogu
Ráadásul a suli mellé járt magyarórákon. Hogy nem lehet megjegyezni 14 igekötõt? Ez számomra egy megoldhatatlan rejtély.<#beka3>

Don Norbertó
Jó.
Bocsánat a durva hozzá szólásokért.

Sziasztok

garferi
Ezt jól megmondtad neki :)

Piedon
Hmm...merjünk nagyok lenni.<#idiota>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.