Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár nappal ezelõtt töltöttem le ezt a nagyon jó játékot és azt szeretném megkérdezni, hogyha neten akarok multizni azt nem veszik e észre? (Mivel tört a játék!)
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Köszönöm a segítséget!
Tisztelettel: sasa 777
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Másik - ennél gyengébb - laptopon gond nélkül megy. Próbáltam az 1.4b patch-et is, de nem jött be. Sajnos el nem tudom képzelni, hogy mi lehet a baj.
Azért köszönöm a segítségedet.
Tisztelettel: sasa777
Silent Hunter III EMEA DVD Patch 1.4b
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Miben különbözik a Grey Wolfpack az ATOD modtol?
Melyiket érdemes felrakni?
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
Tudna valaki segíteni? Feltelepítettem a SH3-at, de indítás után néhány másodperccel, mielõtt betöltene, leáll az egész, nem reagál sem a Ctrl+Alt+Del-re, sem semmire a gép. Ki kell kapcsolnom. A követelményeknek megfelelek, még a Detection Tool szerint is. És nem tudok rájönni, hogy miért van ez. (Gép: ASUS A6TC nootebook; AMD Turion 64X2 proci; NVidia 7300Go videokártya; 1 GB DDR2 RAM; eredeti Win XP és SH3; DirectX 9.0c.) Ha valaki segítene, azt megköszönném.
Elõre is! sasa777
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Köszi
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.
De aki ezt a szemét helyesírás ellenõrzõt csinálta ide a fórumba, hát az vagy apacs, vagy üzbég lehetett. Az összes igekötõs igét szétszedetné velem.<#eplus2>#eplus2>
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.
Valaki mondja meg, a komolyabb hadihajók merre vannak?
A karrierben már 1944-nél járok, de Destrolyer-nél komolyabb hajóval nem találkoztam!!!
Valaki mondja meg nekem, tényleg vége a játéknak az 50. járõrözés után?
Köszi.
(pl idegesítõ volt a "...tõkesúly alatti mélység", ...köd: none stb fordítások)
Probléma:
Lorientbõl kijövet a hajó elsüllyed, pedig a térkép nem jelez szárazföldet, illetve a fedélzeten nézve sincs. A navigációs tiszt 12 métert jelez a hajófenéktõl számított tengermélységre az elsüllyedés elõtt egy másodperccel is. (A kikötõbõl kiszlalomozva egy kisebb sziget látszik, azt mindkét oldalról próbáltam kikerülni de ugyanez a helyzet fogadott)
Valaki találkozott már hasonló problémával?
ÜDV!
1. Mert azt amit linkelgetsz, én csináltam.
2. Engem nem keresett meg a kiadó, hogy bele akarja rakni a hivatalos játékba.
Az hogy milyen a "hivatalos" magyarítás, azt mindenki eldöntheti maga ha megveszi a játékot. Én nem mondok semmit róla, mert hitelrontásnak minõsülne, meg úgy nézne ki mintha fényezni akarnám, hogy az én verzióm mennyivel jobb lett. Pedig errõl szó nincs.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Scottt, multkor rosszul írtam le a javított realisztikusabb merülési hangok lelõhelyét, nem a letöltések menüben van, hanem Karabiner egy másik oldalra tette fel. Realisztikusabb merülési hangok
Emelett még linkelek egy kisebb hangcsomagot ami tartalmaz pár jobb hangot a régiek helyett. Pl.: Vészmerülés, ballaszt kieresztése, pingelés, torpedó vetõcsõ nyitása és torpedó kilövése. SH3 Hangok
szombaton SilentHUNter-es találkozó van akit érdekel jöhet!
Mindenkit várunk!
www.silenthunter3.hu/ találkozók pontban a bõvebb info
Üdv
ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty
Valaki nem tudja, hogy hogyan lehet a hidrofont közelebb hozni? Keresgéltem a config fájlokban de még nem találtam meg. A GWX modban közelebb van és úgy tök jól olvashatóak a szögek.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A fenti oldalon a letöltések menüben megtalálod...
Utána rájöttem, hogy csak ki kell törölni a gramophonenoise.wav fájlt a sound mappából.
Silent Hunter 3 teljes magyarítás
Este 8 körül szokott multi lenni.
www.silenthunter3.hu
Ott a letöltéseknél a Teamspeakot töltsd le.Minden le van írva hozzá,hogy hogyan találod meg a szobánkat.
MSN: [email protected]
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Kiváncsivá tettél...
Tudtommal ez az a verzió amelyik a magyar feliratos eredeti játékban is benne van.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
jó játék jól kivan találva!
Összekéne jönni multyba és lerohanni a konvoyt!
Várok jelentkezõket! :)
Ha gondolja az illetékes felteheti az oldalra.
hangok.rar