11357
-
#10397 dive, dive, dive. Aztán ha lent vagy akkor ne egyenes vonalban haldj, változtass utirányt gyakran, érdemes játszani néha azzal is, hogy maxra hajtod a motort, aztán meg minimumra és a legnagyobb csendben haladsz. '40 elején még nem olyan jók a rombolók szonárjai szal akkor még relatíve könnyű...
Egyébként meg rá kell érezni a dologra :)
Én speciel az utóbbi időben nem menekültem, főlkeg nem magányos rombolótól. periszkóp mélység, max motor hadd vegyen észre, a lényeg az, hogy pontban előttem vagy mögöttem jöjjön, és mágneses torpit alá, úgyis egyenes vonalban jön rám...
Ha meg nem jön be akkor crash dive -
Malac Úr #10396 Köszönöm a mágneses válaszokat!
Még egy kérdés GWX profiknak! Magányos rombpló elől (aki nem hagy ott a konvoj miatt) hogy lehet meglépni? mindent megtettem, amit a faq-ban/kézikönyvben, a wiki-ben az ASDIC szócikk alatt találtam, sőt, megnéztem újra a Das Boot-ot, de elkapnak a rohadékok! Ja, 1940 eleje, VIIB.
Előre is köszönöm! -
#10395 mint az életben, a mágneses torpedók szarul mérték föl a mélységet, vagy korábban/később robbantak fel mint kellett volna (asszem 1943-ig utána javítják) legtöbbször ezért nem sikerül -
#10394 Miután sokkal ellenállóbbak a hajótestek. Viszont egy időután elsüllyed a szívárgás miatt. -
#10393 Megy GWX-ben is az alárobbantás, csak kicsit körülményesebb, valamint nekem egyetlen egyszer sem sikerült kettétörést előidézni, ami előtte mondhatni "mindennapos" dolog volt. -
Malac Úr #10392 Srácok, mi történt a GWX-ben a mágneses akiválódásra állított torpedókkal? A MOD előtt simán robbantak a hajótest alatt, ha a merülés alá pakoltam őket 1 méterrel, most meg a naval academy küldetéseknél csak akkor robbanak, ha koccanak, kb. mintha impakt-ok lennének... -
magus4884 #10391 Szerintem nagyon jó játék,szép a grafikája és a játék menet is jó,bár elég nagy türelem kel hozá,meg a célzáshoz is elég pontosnak kell leni,mert ha nem,akkor nem sülyed el a célpon:(Nekem eddig egy 15 colos CRT monitorom volt amit most lecseráétem egy 17colos CRT monitora,eddig minden játékot tökéletesen vitt,de a silent hunter 3at nem viszi ki tejes képernyöre.Ez mittöl lehet?A 15colos crt-men tejes képernyös volt.Egyépként meg másolt a játék de eddig jol müködöt.Mi lehet a baj szerintetek? -
#10390 Tényleg kijavítottuk! :D Most ellenőriztem, az oldalon egy 829 203 178 byte méretű .exe fájl található (a hibással ellentétben).
Ugyanez van az én vinyómon is és azt tökéletesen tudtam telepíteni és használom is.
Próbáld meg újra letölteni. Egy letöltésekezelő (pl.: Free Download Manager) ki is tudja jelezni a fájl méretét letöltés elött, ami 790 MB lesz. -
Malac Úr #10389 Mintha azt írták volna a silenthunter3.hu-s srácok hogy javították... -
#10388 az hogy a subsim.com-ról töltöd le? Mondtam, hogy onnan szedd le... -
Malac Úr #10387 Hali!
Ezt most nem vágom, letöltöttem a silenthunter3.hu-ról a The Grey Wolves Expansion Supermod-ot, amely a leírás alapján ~790MB , viszont ami nekem lejött, az 692 071 kb. Mi a megoldás?
-
zoltang #10386 Egy kis videó:
Outgunned
http://silenthunter4.de.ubi.com/ -
Akuma #10385 Okés, majd azthiszem gyakran fogom látogatni ezt az oldalt =)) -
#10384 www.silenthunter3.hu
Fórum
Sokan játszunk!
Sokat segíthetünk! :D
Pá! -
Akuma #10383 Okés. Én egyébként kipróbáltam vétel elött a 4. részt is, de az valahogy nagyon nem jött be, teljesen idegen irányítása volt. Majdhogynem játszhatatlan volt számomra, ezért maradtam a 3. résznél, ez bejött, jó, szép, élvezhető, erre kiderül, hogy nincs kivel játszani :P Nah majd remélem találok azért valakit... -
#10382 serverek nagy része GWX-el üzemel vagy különböztő modokkal. Vagy már átálltak SH4-re valszeg.
Szerintem nézz körbe a www.subsim.com-on modok ugyében embereket meg próbálj verbúválni vagy a silenthunter3.hu-n keres solyat aki játszani szeretne még a 3-al. -
Akuma #10381 Ma vettem, netre már sikerült felmennem, de eléggé elszomorított, hogy egy darab szervert se találtam fent :( -
#10380 mikor vetted? mert ha mostanában a 2600 ft-so változatot az már patchelve van. -
Akuma #10379 Az miért van, hogy nem tudom feltenni egy patchet sem és internet játékra sem tudok connectolni? Pedig regisztráltam a szoftvert telepítéskor és mégsem megy :(( -
catyus #10378 Bocsi, de külön fórumot használtunk, illetve most már teljesen saját van.
Ezt is olvassuk hébe-hóba.
-
#10377 #10256
Senkitől sem kérdeztem. Ebben a HSZ-ben írtam, hogy a magyar oldalon lévő GWX nem működik.
Comment nem jött rá úgyhogy annyiban is hagytam. -
catyus #10376 Kitől kérdezted? -
catyus #10375 Legközelebb halkan dobj meg 1 e-mail-el!
Akkor sokkal gyorsabbak leszünk.
Üdv -
#10374 Javítva a GWX 1.1 es fájl. 791 MB
Lehet próbálni. -
#10373 Ezt az oldalt nem nézzül már olyan sűrün. -
#10372 Mindenkitől ezer bocsánat!
Most néztem meg a méretét a fájlnak és nem 790 MB os az 1.1 -es telepítő, szóval rossz. Nem tudom, hogy történhetett. De javítás alatt és hamarosan fel lesz töltve. Ha pedig a fórumunkba beírta volna valaki, hogy gáz van vele vagy dobott volna egy mailt, akkor megoldottuk volna hamarabb.
Mégegyszer bocsi. -
#10371 Én már mondtam itt kb 2-3 hónapja hogy a mod ami a .hu-n fent van az szar... Azóta sem volt reaction rá csak annyi, hogy nekik megy. -
#10370 Csak halkan szeretném közölni a kedves silenthunter.hu oldal készítőjeivel, hogy ha van egy kis idejük akkor szedjék le onnan a gwx modot, mert ami ott van fenn az használhatatlan. Hiányzik az ötödik 160 megás fálj így az 1.3-as gwx patchet nem lehet feltelepíteni. Szerintem sok oda látogató embert kímélnének meg a kételyektől és a kétségbeeséstől, ha mondjuk rendesen fel lenne rakva a mod.... -
#10369 Ok akkor azt mondja meg nekem valaki, hogy mi a probléma a gwx moddnál. Leszedtem a sillent hunter 3 oldaláról a gwx modot. 1.1+1.3
Az 1.1-el működik viszont 1.3-nál kiír egy hosszú szöveget hogy nem találja a modot. Pedig már felraktam ott van. Ha meg a hibaüzenet ellenére felrakom az 1.3-at akkor összeomlik a játék a töltésnél.
Szóval mi a francot csinálok rosszúl valaki árúlja már el nekem mert nem látok emiatt a pipától. -
LarryTaylor #10368 Sziasztok!!
Hogy működik ez a fejőstehén dolog? Én még sosem találkoztam vele, pedig elég régóta játszok ezzel a tündéri szimulátorral. -
#10367 indul, KÖSZ! -
#10366 Valószínűleg nincs meg a megfelelő kodec a gépeden az intróvideókhoz. Ha tudod nélkülözni őket akkor töröld ki ezt a mappát:
\SilentHunterIII\data\Movies\Intro -
amikor elindul a játék bejön egy fekete kép és ujraindul a gép mi a baja? vki nem tudja? ya és a 4-el is ugyan ez a helyzet -
#10364 ÚJ a silenthunter3.hu fóruma! -
#10363 Ilyenkor az új bázisra kell hazamenni. -
#10362 GWX-el játszom, most üzent a BdU hogy átrakták a bázist Franciaországba, tehát egyből mehetek is oda haza, vagy attól még vissza kell mennem Kielbe és a következő küldetés automatikusan a francia bázisról indul? -
#10361 Nem kell látnod. Én se láttam még konkrétan a feltöltő hajót. A térképen jelölt helyzetéhez ha közelmész, akkor tudsz dokkolni. -
nyulhun #10360 Ennyi? Mindig elmegy melőlem. -
#10359 Ha jól tudom akkor ugyanugy tudsz dokkolni a "boci" közelében, mint a kikötőknél. -
nyulhun #10358 sziasztok. hogy kell a fejőstehénből kikönyörögni anaftát? hogyan kell tankolni