11357
-
#10717 igen -
VO101 tvr #10716 Hello!
A "silent_hunter_3_dvd_1.4b_emea.exe" patch installáláskor 1.3 verziót jelez. Ez így normális? -
kitt2000 #10715 GMX 3.0 verziót melyikre kell rátelepiteni hogy jó legyen és mi benne az újdonság a változás? -
#10714 ha már merül, akkor gyorsan tegye... -
#10713 Igen, KARABINER -
#10712 Mi az Úristenre kellhetett 65 tonna higany?
-
catyus #10711 Hát először is kikötünk a periszkóphoz, és lemerülünk veled egy kicsit.
2 percig ki kell bírni egy tengeralattjárósnak.
Ha ezt túléled akkor máris köztünk vagy! :))
Hát én arra gondoltam, hogy egy K50 konvoj támadásban részt veszel, és mutatsz valamit.
Ha elsőre elsüllyedsz az se baj. :)
A komoly probléma inkább az, hogy összehozzuk a csapatot merülni.
Eléggé szétszóródtunk.
Ja igen, a következő találkozón szívesen látunk!
KARABINER!!!
Üdv -
Kpt Hartmann #10710 Üdv kapitányok!
Ha már létezik egy falka akkor szívesen csatlakoznék. Ha bevennétek akkor kérlek mondjátok el hogyan gondoljátok!
Tisztelettel: Kapitan zur See Hertmann
BDU U-666/Typ.IX-D2/ 2009.02.23. aus Wihlmshafen -
#10709 Aztán még:
HUNter Pack Patch v1.0.1c (6,5 MB)
-
#10708 Hi Capitan!
Hiány: SAJÁT FÓRUM... -
catyus #10707 Remélem mindkét darabját felhozzák, és összerakják.
Hátha meg lehetne tekinteni valahol.
-
catyus #10706 Az ubisoft-on regisztrálni kell!
Üdv -
catyus #10705 Kérem jelezzétek a hiányokat a szerveren!
Köszi
ui: Most már tényleg feltöltöm. :) -
catyus #10704 Ha akarsz csatlakozz! HOZZÁNK!
:))
Üdv
-
catyus #10703 Na elkezdtem feltölteni az új cuccokat a szerverre.
GWX-3.0 holnapra fenn lesz, aztán a többi
Üdv
-
#10702 Catty ehhez mit szólsz??? Érdekes a dolog NEM??? -
Kpt Hartmann #10701 Üdv! Kapitányok és leendő kapitányok!
Elnézegetve a fórumot arra gondoltam mi lenne ha egy új farkas falkát szerveznénk? Várok mindenkitől ötleteket javaslatokat a [email protected] msn címre!! Gyertek várlak titeket, ötleteket, javaslatokat stb...
Addig is tisztelettel: Kpt. Hartmann
BDU U-666/Typ.IX-D2/ 2009.02.22. aus Wihlmshafen -
Cirrus79 #10700 Sziasztok! Vagy előtte kiadtad a silent running parancsot, akkor sem töltik a torpedókat.
Megvettem a magyarosított dvd-t és eldobtam az agyam a fordításon. Pl. a "3 torpedo left" helyett "3 torpedó balra"...:) Nem tudja valaki,hogy hogy tudom visszaállítani a feliratokat és a briefinget angolra? -
#10699 hát ha kivan kapcsolva az automatikus ujratöltés akkor várhatod, mert akkor neked kell kiadni a parancsot -
Zeulogus #10698 Sziasztok
Az miért lehet, hogy miután kilőttem minden csőből a torpedókat, néha nem akarják visszatölteni őket, csak pirosan mutatja?
Először azt hittem csak várni kell, de két nap után se hajlandóak berakni, pedig azért nem mindegy hányszor lóhet az ember ugye :D -
kitt2000 #10697 Valaki betudná linkelni a kezelöfelűletét hogy látható legyen mert nekem nem látszik és igy nagyon nehéz úgy játszani? -
zoltang #10696 65 tonna higanyt rejt az U-864-es
Érdekes hír... -
Duckó #10695 Üdvözlet!
A SH3 Multiplayer játék módjában, hogy lehet Ubi.com oldalon keresztül játszani? Hiába kakarok létrehozni új felhasználót vagy írok be bármilyen felhasználónevet jelszavat, mindig a következőket írja ki a gép: hibás jelszó; nincs ilyen felhasználó, stb.
A multiplayer játék előtt esetleg regisztrálni kell valahol, vagy mit rontok el? Kérlek ha tudtok segítsetek és írjátok le nekem részletesen hogy mit csináljak, hogy tudjak multiplayert játszani. -
#10694 Rajta van a lemezen a "data1" mappában -
#10693 klik -
agyaggalamb #10692 Sziasztok!
Engem a 3. részben érdekelne, hogy melyik fejlesztés mikortól érhető el. Régebben találtam egy jó kis összefoglalót ehhez, de most h érdekelne már nem tudom hol láttam. Ilyen táblázatos formában volt képekkel illusztrálva.
-
siki90 #10691 Köszönöm szépen. Marha jó kis játék, csak még meg kell tanulnom kezelni. Köszi a segítséget.
Siki -
#10690 A célkikötő közelében nyomj ESC-et, és Dock at: kikötő neve .
Egyébként nem muszáj visszatérni, sőt a járőrhelyre se kell menni és ott se kell maradni 24 órán át, de ezekért mind renown-t kapsz, így mindenképp érdemes . De maradj tengeren míg el nem fogy a torpedód és gázolajad, mert minden dokkolás után 1 hónapot ugrik előre a naptár, így minél többször dokkolsz, annál kevesebb küldetésre lesz időd .
Kampány módban csak járőrözés van . -
#10689 SHIII-ban csak Járőrözés van, de van mikor belebotlassz 1-2 konvojba, rombolóba meg ilyesmi... Aztán majd válaszolnak a tapasztalt emberek :D -
siki90 #10688 Azt hiszem rájöttem. De elég fura, azért a készitök beletehettek volna valamit... h mission complete vagy hasonló. Egyébként Köszönöm. Jelenleg azt a karriert választottam, hogy 1939 és az elsö flotta. Lehetséges h a második misszió is cirkálás? vagyis iylen járőr cucc? csak más szektorban?
Siki -
#10687 hát ha megvan a járőr akkor menj vissza a kikötőbe és lépj ki, és kész. A mentésben meg nem tudok segíteni. -
siki90 #10686 Üdv mindenkinek!
Új vagyok errefelé, és a játékban is.
Segítségeteket szeretném kérni. A problémám először is az, hogy elkezdtem karrier módot, megcsináloma feladatokat (24 órás cirkálás, stb.) visszamegyek adott esetben Wilhelmshaven-be de nem történik semmi, nem irja ki h mission complete, vagy hasonlo, csak vergödök a kikötöben. A másik gondom a mentések. Elmentek egy játék állást például "kutya" néven. kilépek, rámegyek h Saved Games és nicns sehol olyan h "kutya"... ha meg rámegyek az egyiik mentésre akkor minndig az elejéről kezdem a missziot:S Légyszi segitsetek, élvezhetetlen igy a játék.Siki -
#10685 köszi
Javitok: Sikerült BEKAPCSOLNI a manuális célzást és nem kikapcsolni XD -
kustor #10684 Sziasztok! Ki szeretném próbálni a SH3-at multiban is, erre hol van lehetőségem? Nem eredeti a játékom, így az obinetes dolgot kihagynám. Próbálkoztunk a Hamachival, hogy majd LAN-ban játszunk de az istennek se sikerül. -
#10683 Cseréld le E torpedóra. Az nem hagy nyomot a vízen és nem veszik észre. -
#10682 Annyira nem bonyolult, én se játszottam még sose hasonlóval, és csak 1 napja bénázok ezzel is :)
Amúgy sikerült kikapcsolni a manuális célzást, és végre képes vagyok eltalálni valamit, csak az idegesít engem, hogy mindíg észreveszik a torpedóimat és kikerülik... :P -
#10681 Hali.Soha nem játszottam a gameval meg hasonlóval sem!Viszont tetszik a játék.Van esélyem arra h értsek is hozzá.H el tudjak vele játszogatni.Ha nagyon bonyolult vagy vmi akkor felejtős. -
#10680 Hello
Lenne egy kérdésem, hol tudom a realitás opciókat állítani, én nem nagyon találtam? Mert kicsit idegesít, hogy ez a pancser mindíg mellé lő :) -
zoltang #10679 JimbunaGWX3's Files -
zoltang #10678 GWX 3.0 RELEASED