11357
  • Tuvok #10717
    igen
  • VO101 tvr
    Hello!
    A "silent_hunter_3_dvd_1.4b_emea.exe" patch installáláskor 1.3 verziót jelez. Ez így normális?
  • kitt2000
    GMX 3.0 verziót melyikre kell rátelepiteni hogy jó legyen és mi benne az újdonság a változás?
  • Gando
    ha már merül, akkor gyorsan tegye...
  • DonZorro
    Igen, KARABINER
  • TitaniumRR #10712
    Mi az Úristenre kellhetett 65 tonna higany?
  • catyus
    Hát először is kikötünk a periszkóphoz, és lemerülünk veled egy kicsit.
    2 percig ki kell bírni egy tengeralattjárósnak.
    Ha ezt túléled akkor máris köztünk vagy! :))

Hát én arra gondoltam, hogy egy K50 konvoj támadásban részt veszel, és mutatsz valamit.
    Ha elsőre elsüllyedsz az se baj. :)

A komoly probléma inkább az, hogy összehozzuk a csapatot merülni.
    Eléggé szétszóródtunk.

Ja igen, a következő találkozón szívesen látunk!

KARABINER!!!

Üdv
  • Kpt Hartmann
    Üdv kapitányok!

Ha már létezik egy falka akkor szívesen csatlakoznék. Ha bevennétek akkor kérlek mondjátok el hogyan gondoljátok!

Tisztelettel: Kapitan zur See Hertmann
    BDU U-666/Typ.IX-D2/ 2009.02.23. aus Wihlmshafen
  • DonZorro
    Aztán még:

HUNter Pack Patch v1.0.1c (6,5 MB)

• DonZorro
    Hi Capitan!

Hiány: SAJÁT FÓRUM...
  • catyus
    Remélem mindkét darabját felhozzák, és összerakják.
    Hátha meg lehetne tekinteni valahol.

• catyus
    Az ubisoft-on regisztrálni kell!

Üdv
  • catyus
    Kérem jelezzétek a hiányokat a szerveren!

Köszi

ui: Most már tényleg feltöltöm. :)
  • catyus
    Ha akarsz csatlakozz! HOZZÁNK!

:))

Üdv
  • catyus
    Na elkezdtem feltölteni az új cuccokat a szerverre.
    GWX-3.0 holnapra fenn lesz, aztán a többi

Üdv

• DonZorro
    Catty ehhez mit szólsz??? Érdekes a dolog NEM???
  • Kpt Hartmann
    Üdv! Kapitányok és leendő kapitányok!

Elnézegetve a fórumot arra gondoltam mi lenne ha egy új farkas falkát szerveznénk? Várok mindenkitől ötleteket javaslatokat a [email protected] msn címre!! Gyertek várlak titeket, ötleteket, javaslatokat stb...

Addig is tisztelettel: Kpt. Hartmann
    BDU U-666/Typ.IX-D2/ 2009.02.22. aus Wihlmshafen
  • Cirrus79
    Sziasztok! Vagy előtte kiadtad a silent running parancsot, akkor sem töltik a torpedókat.
    Megvettem a magyarosított dvd-t és eldobtam az agyam a fordításon. Pl. a "3 torpedo left" helyett "3 torpedó balra"...:) Nem tudja valaki,hogy hogy tudom visszaállítani a feliratokat és a briefinget angolra?
  • Gando
    hát ha kivan kapcsolva az automatikus ujratöltés akkor várhatod, mert akkor neked kell kiadni a parancsot
  • Zeulogus
    Sziasztok
    Az miért lehet, hogy miután kilőttem minden csőből a torpedókat, néha nem akarják visszatölteni őket, csak pirosan mutatja?
    Először azt hittem csak várni kell, de két nap után se hajlandóak berakni, pedig azért nem mindegy hányszor lóhet az ember ugye :D
  • kitt2000
    Valaki betudná linkelni a kezelöfelűletét hogy látható legyen mert nekem nem látszik és igy nagyon nehéz úgy játszani?
  • zoltang
    65 tonna higanyt rejt az U-864-es

Érdekes hír...
  • Duckó
    Üdvözlet!
    A SH3 Multiplayer játék módjában, hogy lehet Ubi.com oldalon keresztül játszani? Hiába kakarok létrehozni új felhasználót vagy írok be bármilyen felhasználónevet jelszavat, mindig a következőket írja ki a gép: hibás jelszó; nincs ilyen felhasználó, stb.
    A multiplayer játék előtt esetleg regisztrálni kell valahol, vagy mit rontok el? Kérlek ha tudtok segítsetek és írjátok le nekem részletesen hogy mit csináljak, hogy tudjak multiplayert játszani.
  • Pifuderby
    Rajta van a lemezen a "data1" mappában
  • Tuvok #10693
    klik
  • agyaggalamb
    Sziasztok!
    Engem a 3. részben érdekelne, hogy melyik fejlesztés mikortól érhető el. Régebben találtam egy jó kis összefoglalót ehhez, de most h érdekelne már nem tudom hol láttam. Ilyen táblázatos formában volt képekkel illusztrálva.
  • siki90
    Köszönöm szépen. Marha jó kis játék, csak még meg kell tanulnom kezelni. Köszi a segítséget.
    Siki
  • Tuvok #10690
    A célkikötő közelében nyomj ESC-et, és Dock at: kikötő neve .
    Egyébként nem muszáj visszatérni, sőt a járőrhelyre se kell menni és ott se kell maradni 24 órán át, de ezekért mind renown-t kapsz, így mindenképp érdemes . De maradj tengeren míg el nem fogy a torpedód és gázolajad, mert minden dokkolás után 1 hónapot ugrik előre a naptár, így minél többször dokkolsz, annál kevesebb küldetésre lesz időd .

Kampány módban csak járőrözés van .
  • Gando
    SHIII-ban csak Járőrözés van, de van mikor belebotlassz 1-2 konvojba, rombolóba meg ilyesmi... Aztán majd válaszolnak a tapasztalt emberek :D
  • siki90
    Azt hiszem rájöttem. De elég fura, azért a készitök beletehettek volna valamit... h mission complete vagy hasonló. Egyébként Köszönöm. Jelenleg azt a karriert választottam, hogy 1939 és az elsö flotta. Lehetséges h a második misszió is cirkálás? vagyis iylen járőr cucc? csak más szektorban?
    Siki
  • Gando
    hát ha megvan a járőr akkor menj vissza a kikötőbe és lépj ki, és kész. A mentésben meg nem tudok segíteni.
  • siki90
    Üdv mindenkinek!
    Új vagyok errefelé, és a játékban is.
    Segítségeteket szeretném kérni. A problémám először is az, hogy elkezdtem karrier módot, megcsináloma feladatokat (24 órás cirkálás, stb.) visszamegyek adott esetben Wilhelmshaven-be de nem történik semmi, nem irja ki h mission complete, vagy hasonlo, csak vergödök a kikötöben. A másik gondom a mentések. Elmentek egy játék állást például "kutya" néven. kilépek, rámegyek h Saved Games és nicns sehol olyan h "kutya"... ha meg rámegyek az egyiik mentésre akkor minndig az elejéről kezdem a missziot:S Légyszi segitsetek, élvezhetetlen igy a játék.Siki
  • Gando
    köszi

Javitok: Sikerült BEKAPCSOLNI a manuális célzást és nem kikapcsolni XD
  • kustor
    Sziasztok! Ki szeretném próbálni a SH3-at multiban is, erre hol van lehetőségem? Nem eredeti a játékom, így az obinetes dolgot kihagynám. Próbálkoztunk a Hamachival, hogy majd LAN-ban játszunk de az istennek se sikerül.
  • GaBenc
    Cseréld le E torpedóra. Az nem hagy nyomot a vízen és nem veszik észre.
  • Gando
    Annyira nem bonyolult, én se játszottam még sose hasonlóval, és csak 1 napja bénázok ezzel is :)

Amúgy sikerült kikapcsolni a manuális célzást, és végre képes vagyok eltalálni valamit, csak az idegesít engem, hogy mindíg észreveszik a torpedóimat és kikerülik... :P
  • The Protector
    Hali.Soha nem játszottam a gameval meg hasonlóval sem!Viszont tetszik a játék.Van esélyem arra h értsek is hozzá.H el tudjak vele játszogatni.Ha nagyon bonyolult vagy vmi akkor felejtős.
  • Gando
    Hello
    Lenne egy kérdésem, hol tudom a realitás opciókat állítani, én nem nagyon találtam? Mert kicsit idegesít, hogy ez a pancser mindíg mellé lő :)
  • zoltang
    JimbunaGWX3's Files
  • zoltang
    GWX 3.0 RELEASED