Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
ezzel a géppel simán menni fog

Szeretném megkérdezni az SH 3-t játszóktól, hogy milyen gépparamétereket ajánlanak, mely összetételnél nem lassu, nem akadozó, nem hosszu betöltési idejü a játék. A gépem mostani adatai, 2.4 alaplap, 1 GB Ram, ATI Radeon 9550-es videokártya. Természetesen olyan összeget igénylõ változtatásokra gondolok-Ram bövités, videokártya csere- mely még elviselhetõ anyagilag. Elõre is köszönöm a tanácsokat.
bakvarnyu
csak vaktöltényes õrjáratozás lesz <#vigyor1>

Muki100
De a hidegháborúban kire lõsz? :\

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

DonZorro
HÛÛÛÛÛÛÛÛ! Az kircsi lenne Skacok! <#puszi><#puszis><#law><#love11><#love12><#szeret><#papakacsint><#worship><#eljen>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

TitaniumRR
Odaát a subsim.com-on a az SH5-rõl csacsognak, ami többek reményeinek megfelelõen valóban hidegháborús atomtengókról fog szólni.

Captain Sonar 2024 Remake

mondjuk egy ilyen játékért megéri újrarakni

GaBenc
Ha a kikötõ közelében nyomsz egy ESC (azt hiszem 25 mérföld a közel), akkor a "Lehorgonyozva XY kikötõben." Ha angol vagy német nyelven játszol akkor is meg ismered a kikötõ nevét.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
Na azt én is szivogattam. Nekem az oldotta meg, hogy újra pakoltam a gépet. Persze nem ezért, de azóta megy a HUN.

Üdv!
Most kezdtem játszani az SH3-al, és valami nem világos. Ha teljesítettem a küldetésem, akkor mi a teendõ? Én visszamentem a kiinduló kikötõmbe és visszaálltam pontosan abba a dokkba, ahonnan indultam. Mivel semmit nem írt ki, nyomtam egy ESC-t és lehorgonyoztam. De nem írta ki sehol, hogy küldetés sikeres meg semmi. A következõ misszióm ugyanaz (járõrözzön XY szektorban 24 óráig). Mit csinálok rosszul? A kikötõbe úgy beálltam, hogy már majdnem koccoltam a betonnal, és mégse írt ki semmit, hogy küldetés befejezve.
egyébként a hunnterpack-ot is próbáltam de ott a betöltõ képernyõnél elakad

valaki tudja hogy miért írja ki a patch telepítésnél az unknown version szöveget?
hogy lehet megoldani?
esetleg valaki eltudná küldeni ezt a fájl-t: ...\SH3\data\menu\de_menu(.txt) hát ha azzal megoldódna
elõre is kösz
e-mail:[email protected]

wilson bácsi
Gabenc,ebben maximálisan igazad van!!!

GaBenc
Persze, hogy érdemes kipróbálni. Ezt senki nem vitatta. Nagyon szép ez tény. De..mondjuk úgy hogy más mint amire a játékosok vártak.

wilson bácsi
A sh3 játékélményben szerintem is felülmúlja a 4-et,de azért érdemes kipróbálni.Már csak azért is mert itt amerikai tengeralattjárót navigálhatsz.<#worship>

Csak grafikai plusszt, a játékélmény viszont tengeri mérföldekkel visszább van (vajon miért gondolják ezt így jó pár ezren?).

TitaniumRR
Nos, erre sztem sokan kíváncsiak vagyunk.

Puszta érdeklõdés.

Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy ha kapitális grafikai eufóriára vágyom, akkor elõ az SH4. Kb. tart ez 1-2 órát, s utána gyorsan csere SH3-ra.

Az SH3-mal elszórakoztam sokáig míg véglegesen elégedett lettem a játékkal. "Mindössze" annyit csináltam, hogy GWX 2.1-es verziót a WAR ACE Campaign, UBITM és az alap 1.4b SH3 számomra szimpatikus képi és hangelemeivel egy mindenképpen egyedi játékra módosítottam. Így tetszik és mindig jó elõvenni. Grafikában - számít - nem sokkal marad el a SH4-tõl. Nem úgy, mint a Dangerous waters... :-) A hatszáz egynéhány oldalas user manual önmagában elismerésre méltó. A készítõk nagyon beleásták magukat a sztoriba. Manapság azt mondjuk - Pfujj II vh.-s nemzeti szocializmus - mégis ebben a játékban van vmi tûz. Ahogy kijössz a hajnali, hajókürttel csendet megtörõ, még álmos kikötõbõl; ahogy beslisszolsz Scapa Flowba, ahogy percenként kapod a rádióüzeneteket a társaidról, stb.-stb.-stb. Ez mind nagyon autentikussá teszi.

Az SH4 esetében vhogy az F7 legénységi nézet számomra kusza jellege, a torpedók inkább rajzfilmbe illõ ábrázolása, a parancs menüsor kezelése a sérülési modellek élethûsége stb.-stb. elmarad az sh3-tól. Persze ízlések és pofonok. Nekem az RFB 1.4 van rá feltöltve + sh3 bill. kiosztás, de vhogy nem "érzem át" a küldetéseket annyira. Grafikailag az SH4 kétségtelen - Odab@sz. Fõleg, ha videókártyád bírja a csutkára mindent fel beállítást. :-)

A subsim fórumon láttam olyan hozzászólást, akinek írója azzal büszkélkedett, hogy JSGME MOD enabler-rel fel volt töltve neki kb 15-20 db MOD. Én nem szeretek bütykölgetni, játszani sokkal inkább. Ha van egy olyan SH3 GWX 2.1-re hajazó 1 , max 2 superMOD, örömmel veszem, ha közzéteszed.

elite
A 4 már mindent tud amit a 3 (sõt, többet), csak venni kell a fáradtságot az uboot missions és a mod-ok felrakására.
Nézz szét a subsim.com fórumán (SH4 ATO mods)

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

bakvarnyu
milyen plussz élményt ad a 3 a 4hez képest?

DonZorro
OTT A PONT... <#nezze>

GaBenc
Híd el a "FAN"-ok is rárajtoltak. Csak hát nem sikerült a 4. Ezért nem játszik vele senki. Ha még nem próbáltad (esetleg)nézd meg a 3. Ha nem vagy grafika függõ akkor az adja az igazi élményt. Mindenki a 4 várta, csak hát elbaszták.

wilson bácsi
mi nem "FAN"-ok azért szeretünk kipróbálni új fejlesztéseket,különben még mindig a jó öreg commodor 64-en nyomnánk.<#ejnye1>

GaBenc
Hát ez így ennyi. Viszont az SH3 a 4 grafjával nem lenne utolsó mulatság. De hát álmodozni lehet. 😄

DonZorro
Na figyuka Wilson Bácsi!

Az SH4-el nem játszik senki sem már, mert olyan drága mint amilyen szar! <#hehe>
Egyedül a grafika a szupi benne, de a játékélmény az sajna elég ratyi! <#falbav>

Mi "FAN"-ok, maradtunk az SH3-nál! Az az igazi Tengó szim!<#eljen><#worship>

bakvarnyu
xfire-el próbáltad? Az támogatja a Silent Huntereket.

wilson bácsi
köszi, de nem talál vagy nincs szerver

bakvarnyu
Mi nem megy? felrakod a jatekot meg az aktualis patch-et es
bejelentkezel valami szerverre.

GaBenc
Hát én nem vettem meg mert nem tetszik. De hát ízlések.......

wilson bácsi
kedves gabenc. azt hiszed annyira mazsola vagyok hogy másolt játékkal akarom magam regisztrálni.én megvettem az eredetit és te??? de köszi a segítséget.

GaBenc
Mondjuk elõtte kellene tenned valamit....eredetit venni. Persze 7-8K-t nekem sem ér meg. <#nevetes1>

wilson bácsi
sziasztok! az SH4 telepítése után mit kellene tennem hogy tudjam használni a multy módot. elõre is köszi!!!!!

THX

üdv: zsolti

Tuvok
Semmivel .
Ill. amivel többet nyújt, annyival kevesebbet is, persze ez szubjektív .

Sziasztok!

Tudom, nem ma jött ki a sorotzat IV. része, de kb a lényeget kiemelve, mivel nyújt többet a III-nál?

üdv: zsolti

DonZorro
Szia Feri! Hol is van az-az IP cím <#kerdes><#fejvakaras>

DonZorro
Ja, és az a tuti benne hogy az SH2vel össze lehet kötni MULTIZNI!!! <#violent><#taps><#worship>

Köszi

DonZorro
Destroyer Command... <#wink>

HUNterRichmond
SH1, SH2, SH4 <#nevetes1>

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

S valaki ismer még ezen kivül II.vhban játszódó tengeralattjáró vagy hajó szimulátort?

HUNterRichmond
Minek ehhez csít???

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

GaBenc
Persze, használjuk is. De nem gondolod, hogy ingyen kiadjuk? Ha érdekel ott a privi.

Üdv!

Vlki tud hozzá csitet véletlen?😊)

De még így se müxik<#szomoru1>mindegyik patchs hez kér egy másikat<#confused>mit tegyek?a választ elõre is kössz
Ok kössz<#worship>
GaBenc
Hagyd az 1.0. Az 1.4b kell neked.
www.silenthunteriii.com/uk/updates.php
vagy
http://patches.ubi.com/silent_hunter_3/

Hello
Azt szeretném kérdezni h honnan tudom letölteni a v1.0 a patchet?
nemtalálom sehol<#szomoru1>léci segítsetek
HUNterRichmond
silenrhunter=silenthunter

HUNterRichmond
"Lehet, hogy unalmas a kérdés, de mi a helyzet a "www.silenrhunter3.hu" oldallal?"

TitaniumRR
Innen töltsd le:

http://etnies.muskatli.hu/sh/files/en_menu.zip

Használj MOD feltöltõt:

http://www.subsim.com/subsim_files/patches05/jsgme_setup.exe

Ha így sem megy, akkor vedd meg a boltokban az EREDETI lemezt: 2.500,- Ft

Arra alapban fel van töltve a magyarítás, s késõbb sem lesz gondod, ha majd komolyabb MOD-okat akarsz esetleg feltölteni rá, mert illeszkedik az angol nyelvû verziókhoz. Legalábbis az SH4-gyel ellentétben nem durrantja szét hieroglifákká...