Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Captain Sonar 2024 Remake
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Most kezdtem játszani az SH3-al, és valami nem világos. Ha teljesítettem a küldetésem, akkor mi a teendõ? Én visszamentem a kiinduló kikötõmbe és visszaálltam pontosan abba a dokkba, ahonnan indultam. Mivel semmit nem írt ki, nyomtam egy ESC-t és lehorgonyoztam. De nem írta ki sehol, hogy küldetés sikeres meg semmi. A következõ misszióm ugyanaz (járõrözzön XY szektorban 24 óráig). Mit csinálok rosszul? A kikötõbe úgy beálltam, hogy már majdnem koccoltam a betonnal, és mégse írt ki semmit, hogy küldetés befejezve.
hogy lehet megoldani?
esetleg valaki eltudná küldeni ezt a fájl-t: ...\SH3\data\menu\de_menu(.txt) hát ha azzal megoldódna
elõre is kösz
e-mail:[email protected]
Puszta érdeklõdés.
Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy ha kapitális grafikai eufóriára vágyom, akkor elõ az SH4. Kb. tart ez 1-2 órát, s utána gyorsan csere SH3-ra.
Az SH3-mal elszórakoztam sokáig míg véglegesen elégedett lettem a játékkal. "Mindössze" annyit csináltam, hogy GWX 2.1-es verziót a WAR ACE Campaign, UBITM és az alap 1.4b SH3 számomra szimpatikus képi és hangelemeivel egy mindenképpen egyedi játékra módosítottam. Így tetszik és mindig jó elõvenni. Grafikában - számít - nem sokkal marad el a SH4-tõl. Nem úgy, mint a Dangerous waters... :-) A hatszáz egynéhány oldalas user manual önmagában elismerésre méltó. A készítõk nagyon beleásták magukat a sztoriba. Manapság azt mondjuk - Pfujj II vh.-s nemzeti szocializmus - mégis ebben a játékban van vmi tûz. Ahogy kijössz a hajnali, hajókürttel csendet megtörõ, még álmos kikötõbõl; ahogy beslisszolsz Scapa Flowba, ahogy percenként kapod a rádióüzeneteket a társaidról, stb.-stb.-stb. Ez mind nagyon autentikussá teszi.
Az SH4 esetében vhogy az F7 legénységi nézet számomra kusza jellege, a torpedók inkább rajzfilmbe illõ ábrázolása, a parancs menüsor kezelése a sérülési modellek élethûsége stb.-stb. elmarad az sh3-tól. Persze ízlések és pofonok. Nekem az RFB 1.4 van rá feltöltve + sh3 bill. kiosztás, de vhogy nem "érzem át" a küldetéseket annyira. Grafikailag az SH4 kétségtelen - Odab@sz. Fõleg, ha videókártyád bírja a csutkára mindent fel beállítást. :-)
A subsim fórumon láttam olyan hozzászólást, akinek írója azzal büszkélkedett, hogy JSGME MOD enabler-rel fel volt töltve neki kb 15-20 db MOD. Én nem szeretek bütykölgetni, játszani sokkal inkább. Ha van egy olyan SH3 GWX 2.1-re hajazó 1 , max 2 superMOD, örömmel veszem, ha közzéteszed.
Nézz szét a subsim.com fórumán (SH4 ATO mods)
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Az SH4-el nem játszik senki sem már, mert olyan drága mint amilyen szar! <#hehe>#hehe>
Egyedül a grafika a szupi benne, de a játékélmény az sajna elég ratyi! <#falbav>#falbav>
Mi "FAN"-ok, maradtunk az SH3-nál! Az az igazi Tengó szim!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
üdv: zsolti
Tudom, nem ma jött ki a sorotzat IV. része, de kb a lényeget kiemelve, mivel nyújt többet a III-nál?
üdv: zsolti
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
Vlki tud hozzá csitet véletlen?😊)
www.silenthunteriii.com/uk/updates.php
vagy
http://patches.ubi.com/silent_hunter_3/
Azt szeretném kérdezni h honnan tudom letölteni a v1.0 a patchet?
nemtalálom sehol<#szomoru1>#szomoru1>léci segítsetek
http://etnies.muskatli.hu/sh/files/en_menu.zip
Használj MOD feltöltõt:
http://www.subsim.com/subsim_files/patches05/jsgme_setup.exe
Ha így sem megy, akkor vedd meg a boltokban az EREDETI lemezt: 2.500,- Ft
Arra alapban fel van töltve a magyarítás, s késõbb sem lesz gondod, ha majd komolyabb MOD-okat akarsz esetleg feltölteni rá, mert illeszkedik az angol nyelvû verziókhoz. Legalábbis az SH4-gyel ellentétben nem durrantja szét hieroglifákká...