11357
  • DonZorro
    Én vagyok...
  • catyus
    http://silenthunter.hu/main.php?todo=faq
  • catyus
    Tört vagy hivatalos?
  • catyus
    NA AKKOR MI LESZ???

JELENTKEZŐK???
  • agyaggalamb
    Sziasztok!
    Biztos volt már szó róla, de a problémám a következő:
    Feltettem a játékot, de egyik patch se működik. A missionengine.dll fájl nem megfelelő verzió számára hivatkozva kilép. Mivel ezt nem tudom felinstallálni, így a magyarosítást sem tudom feltenni. Ha patch nélkül teszem fel a játék a betöltés során kifagy. Hozzáértők segítségét kérném.
    Köszönöm...
  • HUNterRichmond
  • DonZorro
    Igen, az biza szép lenne! Egy kis karácsonyi süllyesztgetés...
  • catyus
    Téli szünetben lehetne egy kicsit játszani.
    Összeröffenhetnénk néhányan.

Üdv
  • Wiglaf
    hát válaszolt az importőr.elküldtem nekik egy hibakódot.azt mondta a tag h ez nem játékszoftver probléma hanem windows,szó mi szó rá fér egy format c enélkül is:)

remélem ezzel majd megoldódik a probléma és csatlakozhatok végre valameik net szürkefalkához.

köszönöm a fáradozásaitokat!

Üdv
    Wiglaf
  • HUNterRichmond
    Vagy esetleg próbálkozz meg a másolásvédelmi szoftver esetleges frissítésével (már ha létezik hozzá).
  • TitaniumRR #10667
    Bosszantó és dühítő. Átérzem a helyzeted.
    Nem vagyok szakember, de elmondom, hogy én mit csinálnék:

Minden UBISOFT-os dolog uninstall (Értsd: MINDEN. Mentések, MOD-ok, alapkönyvtár) Nyoma se legyen, hogy valaha SH3 volt a gépen. Vezérlőpult-ban megnézni nem maradt-e valami. Total Commanderrel detto. Lomtár szükség szerint kiürít - PC újraindít - játék install: a változatosság kedvéért ne a "C" meghajtóra. Ha ettől kezdve sem működik, várd meg az importőri választ ill. sürgesd őket ha szükséges, hogy jön a karácsony, a gyerek téliszüneten lesz és nagyon fontos. :-)

Biztos vagyok benne, hogy lesz megoldás a problémára.
  • Shoulderblade
    aki már nagyon járatos az ilyen dolgokban, az küldene linkeket azokrol a modokról amik, ugye a tapasztalata révén szükségesnek és a legjobbnak tart, amik a főbb bugokat javítják, tehát amiket érdemes fölhasználni. Előre is köszönöm
  • Wiglaf
    eredeti játékhoz cracket?
  • bakvarnyu
    szedd le hozza a cracket vagy a miniimage-t
    gamecopyworld.com
  • Wiglaf
    de nem értem mert nem kért cd kulcsot a játék o0

felhivtam már őket mondták h a daemon toolst töröljem le.meg volt azóta sem akar működni a dolog

ellenben ki irt hiba üzenete a protector system azt elküldtem nekik de még nem jelentkeztek.

szóval nem a termék kulcsal van probléma mert azt nem is kéri o0
    hanem ezzel a protection systemmel
  • TitaniumRR #10662
    Wiglaf!

Nekem ugyanez volt fél éve, amikor elpusztult a HDD és újra cseréltem. Megoldás: Felhívod a magyarországi forgalmazót (a doboz hátulján van rajta), elmondod a gondod, ők meg fognak kérni, hogy fényképezd le a játék dobozát és a DVD-t, s küld el nekik E-mailben. Miután meggyőződtek róla, hogy igazat mondtál és nemcsak warez-hez kerestél DVD kulcsot, elküldik neked a kódot E-mailben. Átfutási idő max. 1 nap.
  • Wiglaf
    Sziasztok!

megvettem a játékot az 576.mivel régi nagy kedvencem és régen mikor kölcsön adtam nem jutott vissza.
    na mindegy

egy problémám van vele.másolás védelmi rendszer van rajta.no nem is másolni akarom,csak ez a protecting cucc nem enged játszani:(vagy hiba üzenetet ir ki vagy azt irja h rendszergazda ként kell valamit tennem de mindig mást.ezen felülaz installációhoz szükséges cd kulcsot sehol nem kérte a telepités során..ötlet?:$
  • Vardar
    Hol lehet venni? Csak 576ban?
  • DonZorro
    Igen, a gép felel a konvojért, mi meg azért hogy ne legyen konvoj...
  • catyus
    Illetve Pack-ot!!!
  • catyus
    Természetesen a HUNter módot!!!

www.silenthunter.hu
  • catyus
    Kecsege is jön bármikor!!!

• catyus
    Hogyne jönne!
  • Vardar
    Ha én beletanulok jövök:D
    És a multi, hogy megy? A gép irányítja a konvojt és az emberek vadásznak?
  • DonZorro
    Igen Richmond, jó lenne... Csak hát ugyebár az a sok lusta nem jön...
  • HUNterRichmond
    De rég is volt...
    t'án igaz sem volt...
    Jó lenne egy kis "retro-bulit" tartani a habokban.
  • DonZorro
    Nagyon hangulatos, órákat lehet vele lopakodni egy 8 fős falkában... Még országos bajnokságunk is volt!
  • Vardar
    Ennek a SZIMULÁTORNAK milyen a multija?
  • DonZorro
    Igen, ez egy SZIMULÁTOR...
  • Muki100
    Lehet primitívre is állítani, de épp a részletessége miatt jó.
  • Vardar
    Viszont ahogy olvasgatom itt a FAQ-ot, ez egy rohadt bonyolult játék.
  • Vardar
    Elolvastam még tegnap a FAQ-ot:D Még sose volt tengeralattjáró szimulátorom és hát a konfigom akadályoz az "újabb" programok játszásában. De örülök, hogy ez megy.
    Multiplayer lenne a fontos. Még vannak szerverek?

HUNterRichmond: Ez napi hány órát jelentett?:D Vagy heti 2-4? Vagy milyen bontásban?
  • HUNterRichmond
    Nálam a nyers játékidő '39-'45-ig kb. 10 hónap volt :)
  • TitaniumRR #10644
    Szervusz!

Az említett konfigurációval az alap 1.4 patchelt gond nélkül fog futni. Az 1.4 patchelt változatot kapod eleve, ha a boltban megveszed.
    Fontos lenne tisztáznod magaddal, hogy mit vársz ettől a játéktól.
    Ha tök'mindegy, csak tengeralattjárós legyen, figyelembe véve a konfigodat - jó választás. A 4. rész az nem indulna el nálad, vagy erősen szaggatna.

Fent a "FAQ" rovatot érdemes elolvasnod. Ez egy kiforrott, autentikus hangulatú II. vh-s német tengeralattjáró-szimulátor, tonnányi minőségi módosítási lehetőséggel.
  • Vardar
    Ja, és milyen modot ajánlotok?
  • Vardar
    Sziasztok!
    Szeretném megvenni a játékot és lenne pár kérdésem.
    A kampány az csak annyiból áll, hogy 5-6 éven keresztül kiküldenek xy területre vadászni?
    A 2,8 GHZ-s cerkám, 768 RAM-al és Radeon x300/x550 videokártyával, hogy fogja vinni?
    Olvasom mindenütt, hogy a bugok eléggé felidegesítettek mindenkit. Ez az utolsó 1.4b patch mindent kijavít? Vagy mi marad még?
    Multiznak még vele? Mert az lenne a legfontosabb. Egy multi meccsnek mi a lényege?
    Kb. mennyi nyers játékidőt rejt magában a program? Minden kikötőből más és más a karrier és minden csata más és más? Vagy ugyanaz csak másképp csomagolva?
    Egy küldetés meddig tart? Ez a x32 gyorsítás mit jelent?
  • catyus
    Érdemes lenne körülnézni hátha találunk igazi és nem rajzolt képeket?!

Üdv
  • catyus
    Várom a linkeket :)
  • catyus
    Na hozzáférek az oldalhoz végre. :))

Belinkeltem az index fórumot a menübe lehet innen (www.silenthunter.hu) kezdeni a dolgokat!
    Akkor javítom a dolgokat is.

• HUNterRichmond
    Ha nem lenne olyan akváriumos, az első nekem jobban tetszene...