11357
-
#10677 Én vagyok... -
catyus #10676 http://silenthunter.hu/main.php?todo=faq -
catyus #10675 Tört vagy hivatalos? -
catyus #10674 NA AKKOR MI LESZ???
JELENTKEZŐK??? -
agyaggalamb #10673 Sziasztok!
Biztos volt már szó róla, de a problémám a következő:
Feltettem a játékot, de egyik patch se működik. A missionengine.dll fájl nem megfelelő verzió számára hivatkozva kilép. Mivel ezt nem tudom felinstallálni, így a magyarosítást sem tudom feltenni. Ha patch nélkül teszem fel a játék a betöltés során kifagy. Hozzáértők segítségét kérném.
Köszönöm... -
#10672 -
#10671 Igen, az biza szép lenne! Egy kis karácsonyi süllyesztgetés... -
catyus #10670 Téli szünetben lehetne egy kicsit játszani.
Összeröffenhetnénk néhányan.
Üdv -
Wiglaf #10669 hát válaszolt az importőr.elküldtem nekik egy hibakódot.azt mondta a tag h ez nem játékszoftver probléma hanem windows,szó mi szó rá fér egy format c enélkül is:)
remélem ezzel majd megoldódik a probléma és csatlakozhatok végre valameik net szürkefalkához.
köszönöm a fáradozásaitokat!
Üdv
Wiglaf -
#10668 Vagy esetleg próbálkozz meg a másolásvédelmi szoftver esetleges frissítésével (már ha létezik hozzá). -
#10667 Bosszantó és dühítő. Átérzem a helyzeted.
Nem vagyok szakember, de elmondom, hogy én mit csinálnék:
Minden UBISOFT-os dolog uninstall (Értsd: MINDEN. Mentések, MOD-ok, alapkönyvtár) Nyoma se legyen, hogy valaha SH3 volt a gépen. Vezérlőpult-ban megnézni nem maradt-e valami. Total Commanderrel detto. Lomtár szükség szerint kiürít - PC újraindít - játék install: a változatosság kedvéért ne a "C" meghajtóra. Ha ettől kezdve sem működik, várd meg az importőri választ ill. sürgesd őket ha szükséges, hogy jön a karácsony, a gyerek téliszüneten lesz és nagyon fontos. :-)
Biztos vagyok benne, hogy lesz megoldás a problémára. -
Shoulderblade #10666 aki már nagyon járatos az ilyen dolgokban, az küldene linkeket azokrol a modokról amik, ugye a tapasztalata révén szükségesnek és a legjobbnak tart, amik a főbb bugokat javítják, tehát amiket érdemes fölhasználni. Előre is köszönöm -
Wiglaf #10665 eredeti játékhoz cracket? -
#10664 szedd le hozza a cracket vagy a miniimage-t
gamecopyworld.com -
Wiglaf #10663 de nem értem mert nem kért cd kulcsot a játék o0
felhivtam már őket mondták h a daemon toolst töröljem le.meg volt azóta sem akar működni a dolog
ellenben ki irt hiba üzenete a protector system azt elküldtem nekik de még nem jelentkeztek.
szóval nem a termék kulcsal van probléma mert azt nem is kéri o0
hanem ezzel a protection systemmel -
#10662 Wiglaf!
Nekem ugyanez volt fél éve, amikor elpusztult a HDD és újra cseréltem. Megoldás: Felhívod a magyarországi forgalmazót (a doboz hátulján van rajta), elmondod a gondod, ők meg fognak kérni, hogy fényképezd le a játék dobozát és a DVD-t, s küld el nekik E-mailben. Miután meggyőződtek róla, hogy igazat mondtál és nemcsak warez-hez kerestél DVD kulcsot, elküldik neked a kódot E-mailben. Átfutási idő max. 1 nap. -
Wiglaf #10661 Sziasztok!
megvettem a játékot az 576.mivel régi nagy kedvencem és régen mikor kölcsön adtam nem jutott vissza.
na mindegy
egy problémám van vele.másolás védelmi rendszer van rajta.no nem is másolni akarom,csak ez a protecting cucc nem enged játszani:(vagy hiba üzenetet ir ki vagy azt irja h rendszergazda ként kell valamit tennem de mindig mást.ezen felülaz installációhoz szükséges cd kulcsot sehol nem kérte a telepités során..ötlet?:$ -
Vardar #10660 Hol lehet venni? Csak 576ban? -
#10659 Igen, a gép felel a konvojért, mi meg azért hogy ne legyen konvoj... -
catyus #10658 Illetve Pack-ot!!! -
catyus #10657 Természetesen a HUNter módot!!!
www.silenthunter.hu -
catyus #10656 Kecsege is jön bármikor!!!
-
catyus #10655 Hogyne jönne! -
Vardar #10654 Ha én beletanulok jövök:D
És a multi, hogy megy? A gép irányítja a konvojt és az emberek vadásznak? -
#10653 Igen Richmond, jó lenne... Csak hát ugyebár az a sok lusta nem jön... -
#10652 De rég is volt...
t'án igaz sem volt...
Jó lenne egy kis "retro-bulit" tartani a habokban.
-
#10651 Nagyon hangulatos, órákat lehet vele lopakodni egy 8 fős falkában... Még országos bajnokságunk is volt! -
Vardar #10650 Ennek a SZIMULÁTORNAK milyen a multija? -
#10649 Igen, ez egy SZIMULÁTOR... -
#10648 Lehet primitívre is állítani, de épp a részletessége miatt jó. -
Vardar #10647 Viszont ahogy olvasgatom itt a FAQ-ot, ez egy rohadt bonyolult játék. -
Vardar #10646 Elolvastam még tegnap a FAQ-ot:D Még sose volt tengeralattjáró szimulátorom és hát a konfigom akadályoz az "újabb" programok játszásában. De örülök, hogy ez megy.
Multiplayer lenne a fontos. Még vannak szerverek?
HUNterRichmond: Ez napi hány órát jelentett?:D Vagy heti 2-4? Vagy milyen bontásban? -
#10645 Nálam a nyers játékidő '39-'45-ig kb. 10 hónap volt :) -
#10644 Szervusz!
Az említett konfigurációval az alap 1.4 patchelt gond nélkül fog futni. Az 1.4 patchelt változatot kapod eleve, ha a boltban megveszed.
Fontos lenne tisztáznod magaddal, hogy mit vársz ettől a játéktól.
Ha tök'mindegy, csak tengeralattjárós legyen, figyelembe véve a konfigodat - jó választás. A 4. rész az nem indulna el nálad, vagy erősen szaggatna.
Fent a "FAQ" rovatot érdemes elolvasnod. Ez egy kiforrott, autentikus hangulatú II. vh-s német tengeralattjáró-szimulátor, tonnányi minőségi módosítási lehetőséggel. -
Vardar #10643 Ja, és milyen modot ajánlotok? -
Vardar #10642 Sziasztok!
Szeretném megvenni a játékot és lenne pár kérdésem.
A kampány az csak annyiból áll, hogy 5-6 éven keresztül kiküldenek xy területre vadászni?
A 2,8 GHZ-s cerkám, 768 RAM-al és Radeon x300/x550 videokártyával, hogy fogja vinni?
Olvasom mindenütt, hogy a bugok eléggé felidegesítettek mindenkit. Ez az utolsó 1.4b patch mindent kijavít? Vagy mi marad még?
Multiznak még vele? Mert az lenne a legfontosabb. Egy multi meccsnek mi a lényege?
Kb. mennyi nyers játékidőt rejt magában a program? Minden kikötőből más és más a karrier és minden csata más és más? Vagy ugyanaz csak másképp csomagolva?
Egy küldetés meddig tart? Ez a x32 gyorsítás mit jelent? -
catyus #10641 Érdemes lenne körülnézni hátha találunk igazi és nem rajzolt képeket?!
Üdv -
catyus #10640 Várom a linkeket :) -
catyus #10639 Na hozzáférek az oldalhoz végre. :))
Belinkeltem az index fórumot a menübe lehet innen (www.silenthunter.hu) kezdeni a dolgokat!
Akkor javítom a dolgokat is.
-
#10638 Ha nem lenne olyan akváriumos, az első nekem jobban tetszene...