Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nekem van egy olyan gondom, hogy amikor a játékban elindítok egy küldetést, akkor eleve úgy jön be a játék, hogy le van pausolva, és nem tudom feloldani akárhogy nyomom a backspace-t.
Mi lehet a baj ?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Viszont, mindig csak jarorozest ad? ez mar az 5. ilyen kuldetes.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Most talaltam ra erre a jatekra/szimulatorra. Egyelore nagyon tetszik, bar meg bele kell tanulnom.
Szoktatok jatszani ubi.com-on? Egy kis segitseg vagy gyakorlas jo lenne 😊
Egy kerdes: mikor career-t inditok, akkor ugye patrol. Egy eleg nagy tavolsagot ad, viszont meg oda sem ertem, es 50% az uzemanyag.Ha lemerulok, akkor az akksi gyorsan lemerul. Rosszul csinalok valamit?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
HaPPy XmAsS!
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
<#wave>#wave>
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
Most mi ez tulajdonképpen? SH3 bõvítése? Ez a The Grey Wolves Expansion újabb változata?
Ez a hiv. oldala? http://gwx.mysite.orange.co.uk/
Uboot-Tour 21.-22. Juni 2004
http://www.atlantikflotte.de/
A képek listája.
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Csak tiszta idõben tudom használni a fedélzeti ágyút, lehet rajta változtatni?
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
http://youtube.com/watch?v=Kjrwvf2ikII
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
Te biztos tudod. 😊 Mert elég idegesítõ hogy akárhányszor szükség lenne a fedélzetire mindig vihar van.
Kösz
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Feltettem a gémet, feltettem az 1.4b emea-t, utána magyarosítást is, és most serialt kér.
Az 1.4b patchnek kellene a crackje. Tudja valaki honnan tudnám leszedni??
Visszatértünk! , mármint a silenthunter3 oldal.
Üdv
ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty
Egy kisebb problémám lenne, talán tudtok segíteni:
Miért van az, hogy a játék úgy szórja a kitüntetéseket, mint a fruttit?
Fönt van a 1.4B vmint a Grey Wolves kieg. és 91%-on játszom...amikor kb. 63000-nyit elsüllyesztettem akkor még aláírom, hogy vetít vmit, de hogy utána minden küldi után (amikor ilyen 4-5000 volt a termés...)...ezt nem értem. Ez hiba? Lehet vmivel orvosolni?
Elõre is köszi
Sziasztok
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Az adataink elvileg megmaradtak.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Aki esetleg észrevette, hogy nem mûködik a www.silenthunter3.hu azzal közölném, hogy az egész szolgáltatónkat feltörte egy hacker. 😄 Köszi...
A mostanra esedékes találkozónk pénteken lesz a szemlõhegyi barlangban 18:00 kezdettel.
Aki jönne az jelezze itt, ha esetleg elfelejtette volna a fórumunkban megtenni.
Várunk mindenkit szeretettel! 😄
Köszi!
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Downhill!!