Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GaBenc
Sorrend a lényeg. Telepited a játékot (nem crackeled), 1.4b pach felrak, magyaritás felpakol és most crack az 1.4b crackel.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Hello mindenki van 1 kis broblémám ha felrakom a magyaritást vagy akármeyik patch-t a játék elinditás után (a fömenü megjelenése elött) küld egy hibaüzenetet.(a játék nem eredeti) Azon kivül hogy vegyem meg az eredetit és hogy nerakjam fel a cuccokat rá azon kivül van valami megoldás?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

GaBenc
Sziasztok. Van egy kis problémám a játékal. Minden tökéletesen müködött mind addig mig nem cseréltem gépet. A tünet. Szépen települ, el is indul, látszik az UBI logoja, a betõltést is szépen csinálja na de a fömenü már nem jelenik meg. Illetve meg jelenik valami csak nem látható. Mivel már játszotam vele igy ki tudok lépni de ennyi. Mi lehet a gond? Az új gép: Gigabyte 945P-DS3, Intel 820 proci, 7300GT video kártya. Létezik, hogy nem támogatja a kártyát? A régi gépen simán megy ezért nem értem a dolgot. Valami ötlet kellene.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

úgy sem megy
Papirzacsi
Az, hogy a backspace a pause. Ahhoz hogy elindítsd, az idõgyorsítás gombbal kell 0-tól különbözõ értékre tenni az idõgyorsítás mértékét.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Helló !

Nekem van egy olyan gondom, hogy amikor a játékban elindítok egy küldetést, akkor eleve úgy jön be a játék, hogy le van pausolva, és nem tudom feloldani akárhogy nyomom a backspace-t.

Mi lehet a baj ?
tudom hogy ez nem tartozik ide de moobs meghívó kéne cserébe msn,e-mail regisztráció
Mark007
Aha, ertem. Nem baj, jo ez 😊
Es multiplayeren szokott magyar tarsasag lenni?

Muki100
Az SH3 ilyen. Vannak még sima küldetések ahol más dolgod is van, de karriernél ennyi. Viszont teljes szabadságod is van ezáltal.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Mark007
Igen, kozben rajottem. Meg arra is, hogy masik hajonak nagyobb a hatotavolsaga.
Viszont, mindig csak jarorozest ad? ez mar az 5. ilyen kuldetes.

Muki100
Ne teljes gõzzel nyomulj a kijelölt rácsponhoz, hanem úgy, hogy pont hazaérj. A gépészed ki tudja számolni, hogy a jelenlegi sebességgel még hány kilométert tudtok menni. Nyilván viharban lassabban haladsz.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Mark007
Sziasztok!
Most talaltam ra erre a jatekra/szimulatorra. Egyelore nagyon tetszik, bar meg bele kell tanulnom.
Szoktatok jatszani ubi.com-on? Egy kis segitseg vagy gyakorlas jo lenne 😊
Egy kerdes: mikor career-t inditok, akkor ugye patrol. Egy eleg nagy tavolsagot ad, viszont meg oda sem ertem, es 50% az uzemanyag.Ha lemerulok, akkor az akksi gyorsan lemerul. Rosszul csinalok valamit?

xxdani
Jahj most látom hogy a crackjénél is volt egy ilyen fájl akkor az lesz a bibi sztem, na akkor uninstall...bocsesz a fölös kérdésért

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem hogy az 1.4es patch-et amikor felakarom tenni kiírja hogy valami missionengie.dll nem ismert verziójú. ez miért lehet? már nyomtam rá javítást de így se. ötlet?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

garferi
Az a baj vele, hogy a Fuck FTP nem fogadja el a jelszavunkat! 😄
HaPPy XmAsS!

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

HUNterRichmond
Föl lesz rakva, de Catty szerint valami problema van a szerverrel (lásd fórum).

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

Szia.Felteszitek az oldalatókra a módokhoz?

HUNterRichmond
GWX 2.0 letölthetõ itt: http://hosted.filefront.com/ConningTower

<#wave>

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

Nincs meg valahol németül ez a PDF?
A letölthetõ 600 oldalas PDF könyvecske (2.04) elég profi munka.
HUNterRichmond
Az általad is leírt http://gwx.mysite.orange.co.uk/ oldalon ott van, hogy mi módosult.

HUNterRichmond
Nincs, hacsak át nem fordítod magyarra.

GWX 2.0 Released! (Sat 08 December 2007)

Most mi ez tulajdonképpen? SH3 bõvítése? Ez a The Grey Wolves Expansion újabb változata?

Ez a hiv. oldala? http://gwx.mysite.orange.co.uk/
Sziasztok! GF 8600 GT kártyám van.Milyen drivert tegyek fel? Már négyet kipróbáltam, de nem indul el. Köszi!!

Itt egy egész jó oldal pl.: a Németországban kiállított XXI-rõl és más Uboot-ról.

Uboot-Tour 21.-22. Juni 2004

http://www.atlantikflotte.de/

A képek listája.
sziasztok.GWx modnál a rádion kapot ûzenetek nem magyar van valamilyen mód hogy magyar legyen?

Zsolo007
sopi
Hi all. Az lenne a kérdésem h felraktam a játékot de mikor a menübe érek fekete háttér,zene megy és az egeret is látom de ahogy huzom otmarad a nyoma...valakinek valami ötlete? driver gond lenne? Valaki segitsen plz. Elöre is köszi 😊

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

garferi

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Don Norbertó
okés, köszi.

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Muki100
A TDC-nél kiválasztod a szimpla lövés helyett a salvot. Az a kis pöcök fent ahol római számok kombinációi között változtatsz.

Don Norbertó
Ha valaki olvas és tudja hogy hogyan lehet egyszerre kijelölni több torpedóvetõcsövet és kilõni egyszerre mint ahogy ebben a videóban is van az kérem mondja már el. 😊 érdekelne..

http://youtube.com/watch?v=Kjrwvf2ikII

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Don Norbertó
Valahol olvastam múltkor, lehet hogy az oldalatokon d most nem találom sehol sem, hogy hol lehet átírni és mit, ahoz hogy viharban is lõhessek fedéleztivel és légvédelmivel.
Te biztos tudod. 😊 Mert elég idegesítõ hogy akárhányszor szükség lenne a fedélzetire mindig vihar van.
Kösz

Don Norbertó
Megoldódott a problémám, köszi.

garferi
Google-be ""GCW"

Milyen nyelvre kéne lefordítani? Angol jó lesz? Látom a magyar nem az erõsséged.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

HUNterRichmond
Manuálisan átírod a Basic.cfg-ben, ugyanis ebben a játékban is van experience pontgyûjtés (ez nem a renomé), ami nem csak süllyesztésre jár.

Don Norbertó
Sziasztok!
Feltettem a gémet, feltettem az 1.4b emea-t, utána magyarosítást is, és most serialt kér.
Az 1.4b patchnek kellene a crackje. Tudja valaki honnan tudnám leszedni??

Sziasztok.Kéne egy kis segitség a gmx mód hoz amikor aktiválod a módot (hogy átteszed a másik helyre kéne egy kis segitség hogy mit változtat meg)PL (a das boot videó cseréli ki).Lefórditanátok nekem mert nem jövök rá mert nem értem a nyelvet!.Van olyan magyarósitás amely a ûzeneteket fórditsa le amit kapunk nem csinálnátók egy ilyet?

Sziasztok!

Visszatértünk! , mármint a silenthunter3 oldal.

Üdv

ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty

Buddy
Sziasztok

Egy kisebb problémám lenne, talán tudtok segíteni:
Miért van az, hogy a játék úgy szórja a kitüntetéseket, mint a fruttit?
Fönt van a 1.4B vmint a Grey Wolves kieg. és 91%-on játszom...amikor kb. 63000-nyit elsüllyesztettem akkor még aláírom, hogy vetít vmit, de hogy utána minden küldi után (amikor ilyen 4-5000 volt a termés...)...ezt nem értem. Ez hiba? Lehet vmivel orvosolni?

Elõre is köszi
Sziasztok

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

garferi
Jelenleg a szolgáltató szünetel a kedves török, vagy arab hackerbácsi támadása után. Sajnos nem tudom mikoer térünk vissza...
Az adataink elvileg megmaradtak.

HUNterRichmond
A silenthunter3.hu-ra értettem, mivel Feri ott illetékes elvtárs.

Ezt hogy érted?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

HUNterRichmond
Mit tudtok a fórumról?

garferi
Hi All!
Aki esetleg észrevette, hogy nem mûködik a www.silenthunter3.hu azzal közölném, hogy az egész szolgáltatónkat feltörte egy hacker. 😄 Köszi...
A mostanra esedékes találkozónk pénteken lesz a szemlõhegyi barlangban 18:00 kezdettel.
Aki jönne az jelezze itt, ha esetleg elfelejtette volna a fórumunkban megtenni.
Várunk mindenkit szeretettel! 😄
Köszi!

köszi szépen megy minden szépen! már kb fél éve nem jáccottam vele, mert nem értek nagyon a tengeralattjárókhoz, angolul meg pláne! mégegyszer köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

gordon 24
megnéztem! sajnos a cd-n nincs olyan exe.

Downhill!!

gordon 24
Az a baj, hogy az inditó exe-d tört már. Ha fel akarod rakni a patchet akkor csináld azt hogy a cd-n lévõ exe-t (ami ugyan az mint az inditó exe, csak nem müködöképes) tedd be a mappába ird felül a benti exe-vel. Amikor ez megvan a játékot nem fogod tudni inditani, de a patch telepitõjét atvered és fel fogod tudni rakni. Aztán az 1.4 es patch crackjával ird felül és ennyi .

Downhill!!

garferi
Azért nem megy fel mert az 1.0-ás crack van fenn a játékodon.
Telepítsd újra.