Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Server Adress: umfandaxe.mydns.hu:8501
Nickname: HUNter_CrazYDj1986
Anonymus van bepöttyözve, jelszó: 12345
ide akarok belépni
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
mutatom, mily hibaüzenetet ír :S
<17:24:50>17:24:50> No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it
nos a probléma a következõ. csak németül tudok :S
ez hogy gyógyítható??
Kb . negyvenedjére nézem meg az SH3-as Das Boot-ot, és még mindig találok olyan részletet, amitõl a pofám leszakad
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
u-boat vs destroyer :D én nem ártottam neki semmit, épp a térképet néztem hazafelé jövet 1024 es gyorsítással mikor jelentették hogy hajó a közelben, csak annyi idõm votl míg kiadtam a crashdive parancsot aztán legázolt. a torony teteje õt is megviselhette mert 20 seccel késõbb így süllyedt el :D
sekély scapa flow nál a víz ezért nem süllyedt el :D 1 torpedótól már vége lett.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Falkába jelentkezéshez mi kell mûködõ 1.4 es SH3 on kívül?
Amúgy a GWX moddal bekerültek a valós német utántöltõ hajók az Atlanti- és Indiai-óceánra, akkor meg csak elég annyit tartalékolni amennyi kell hogy elérd õket a vissza úton.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Régebben csináltam egy kísérletet, hogy hogyan gazdaságosabb megtenni egy adott utat: nagyobb teljesítménnyel rövidebb idõ alatt, vagy alacsony teljesítménnyel több idõ alatt . Egyértelmûen utóbbi a nyerõ, és idõgyorsítással kibírható .
Egyébként még egy dolog: bár nem tudom jelenleg mik vannak bekapcsolva nálad, de ha több realisztikát szeretnél, ne az üzemanyagnál kezd, inkább kézi célzás, térképfrissítés, torpedó, véges O2, akku, stb ...
Én magas realizmuson játszom, de az üzemanyagot általában végtelenen hagyom, a torpedók száma szab határt egy járõrömnek . :)
Semleges helyen most nem tudom tudsz-e tankolni, meglehet sosem próbáltam .
Azt szeretném megkérdezni,hogy hol tudom megnézni melyik pech van fenn a játékban- /nem tudom feltenni egyiket sem/ezért gondolom,hogy valamelyik fen van..??
Elõre is köszönöm.
Kicsit játszanék vele hátha kiderítem a problémát.
Adok addig egy másikat. :))
ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty
Olvasási hiba lenne ? Vagy más erõforráscímet kellene a kártyához rendelni ? ..na még azt próbáltam, de nem tudom megváltoztatni a kiosztást. Kérlek benneteket, ha valakinek van még ötlete, az írjon !
Köszönettel : graywolf47
Ha tud valaki még tippet nagyon hálásan megköszönném!
Esetleg a játék újratelepítése...
Vagy talán a driver cleaner használata a videokari meghajtó eltávolításakor...
Vagy írd le pontosan a STOP hibát és keress rá a NET-en, hátha van egy-két infó arról, hogy mi okozhatja...
Nekem egy másik játéknál csinált ilyet, amikor felraktam a legújabb meghajtót. Nem minden esetben a legújabb a legjobb, régebbi kártyáknál meg fõleg...
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
Mély tiszteletem a tengerek szürke farkasainak !
Szeretnék e "falkához" csatlakozni, de van egy nagy gondom.Szeretnék segítséget illetve javaslatot kérni valakitõl. Úgy néz ki a program telepítésével van probléma. A progi már mûködött rendesen a korábbi hardw. konfiban. Vettem 1 vga kártyát - nVidia 8400 Gs - és ettõl kezdve sajnos nem tudom használni a programot : a pc-m lefagy rögtön a progi indulása után - kék képernyõ és 1 üzenet : nv_4disp.dll, ...itt 1 felsorolás gondolom a vga álltal használt címekrõl.
Sejtem hogy megjelenítési problémák lehetnek, de nem tudom megoldani. Vagy lehet hogy más ? Az nvidiától már töltöttem le frissítést, de nem használ..
Az új kártyával más progik mennek gond nélkül. Találkoztatok már ilyen problémával ? A FAQ-ban böngészgettem de nem találtam megoldást.
<#szomoru1>#szomoru1>
Van a játékban lehetõség arra hogy át nevezhessem a matrózaimat?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Olvasgatom a Faq-t, illetve a játékban nézem a fejlesztési ütemtervet. A Faq szerint nem lesz IXD típus??? A fejlesztési lap pedig írja! Lesz akkor késõbb (elvileg 1943 tavasza), és ha igen, melyik bázison?
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
ujabb problémám akadt a játékkal!
Felszeretném tenni a magyarítást de ez csak az 1.4b patch re lehetséges külömben hibát ír!!!!
fel akarom tenni az 1.4 et kell neki az elözõ patchek!
letöltöttem 1.1 tõl 1.4 ig de az 1.1 et se engedi feltenni!!!
mi lehet a gond??
HELP!!!!!!!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
azért KÖSZY SZÉPEN :)
krekkeltem a sajátjával,töltöttem le netrõl de semmi!!! :S
az a gondom hogy feltelepitettem a játékot és mikor indítanám ezt az üzenetet kapom:Error:insert the silent hunter 3 PC dvd disc intro the disc drive and press "Retry"! mi lehet a gond?
ha meglesz küldök screenshotot.
Más, láttam az arany tengeralattjárót, nekem is egy pont ugyanolyan van, és a készítõjétõl megkérdezhetem hogy neki is átkozottul sorjás volt, vagy csak én kaptam ki egy gyári hibásat?
Kérdésem lenne, milyen feltételei vannak annak hogy csatlakozzam a falkához?
Üdv Archology
Csatlakoznék egy falkához..segítségeteket elõre is köszönöm..