Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Label: Silent Hunter 3
Server Adress: umfandaxe.mydns.hu:8501
Nickname: HUNter_CrazYDj1986
Anonymus van bepöttyözve, jelszó: 12345

ide akarok belépni
Sziasztok! A játékba 1940 szeptemberébe járok. És olyan problémám lenne, hogy átakarok menni másik flottillához és ha rákattintok a 2. flottillára, akkor azt írja ki, hogy új bázis St Nazaire, Lorient helyett, kint meg, hogy 7. flottila. Ebbõl adódóan ha meg rákattintok a 7. flottillára, hogy helyezzenek oda, hátha összekeverte a program, akkor meg kifagy. Szóval nemtudok a 2. flottillához menni. Végülis nem olyan hatalmas probléma, csak érdeklõdnék, hogy szerintetek ez mitõl lehet? Üdv
Melyik TS szobába szeretnél be lépni? ez a hiba üzenet akkor jön elõ mikor nem mûködik a TS szerver vagy hibás a címzés.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

hmm. valami gebasz van. :S nem tudok csatlakozni a TeamSpeak2-höz.
mutatom, mily hibaüzenetet ír :S
<17:24:50> No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it

nos a probléma a következõ. csak németül tudok :S
ez hogy gyógyítható??
Tuvok
Áh ...
Kb . negyvenedjére nézem meg az SH3-as Das Boot-ot, és még mindig találok olyan részletet, amitõl a pofám leszakad

nékem már a puszta érintésem is halálos a hadihajókra nézve :D

HUNterRichmond
Kezdésnek jó <#nyes>

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

ték

ja és

ha jobbklikk kép címének másolására mentek akkor behozza új lapon.

o 'cmon nem elenik meg a kép :S

u-boat vs destroyer :D én nem ártottam neki semmit, épp a térképet néztem hazafelé jövet 1024 es gyorsítással mikor jelentették hogy hajó a közelben, csak annyi idõm votl míg kiadtam a crashdive parancsot aztán legázolt. a torony teteje õt is megviselhette mert 20 seccel késõbb így süllyedt el :D

sekély scapa flow nál a víz ezért nem süllyedt el :D 1 torpedótól már vége lett.

DonZorro
"Realistic" szinten, legalább 500.000 tonna... <#eplus2>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

üdv!
Falkába jelentkezéshez mi kell mûködõ 1.4 es SH3 on kívül?

Muki100
Viharban értelem szerûen kevésbé hatékonyak a dízelmotorjaid, ha nagyon messzire mész akkor inkább ne nagyon járasd õket 15m-es szélnél, amúgy meg standardnál ne menj gyorsabban, csak ha üldözöl egy célpontot.

Amúgy a GWX moddal bekerültek a valós német utántöltõ hajók az Atlanti- és Indiai-óceánra, akkor meg csak elég annyit tartalékolni amennyi kell hogy elérd õket a vissza úton.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Tuvok
Hát én erre azt mondom fogd a térképet, menj egy frekventált helyre és süllyesztgess, több renown-t kapsz ezért, mint a járõr végrehajtásáért, és izgalmasabb is . Persze utóbbi meg biztosabb ... de legfeljebb a járõr elején mentesz, aztán ha sokáig semmi, újratöltesz és más helyet próbálsz . Nyugodtan szard le a célterületet, vagy max érintsd, de ne maradj ott 24 órát (úgyis csak 200-at kapsz érte, míg az érintésért 500-at) . Ha mégis ottmaradsz, kapcsold ki a motort, vagy merülj le és akkuról lassan közlekedj . Meg még sok módja van a spórolásnak :)

Régebben csináltam egy kísérletet, hogy hogyan gazdaságosabb megtenni egy adott utat: nagyobb teljesítménnyel rövidebb idõ alatt, vagy alacsony teljesítménnyel több idõ alatt . Egyértelmûen utóbbi a nyerõ, és idõgyorsítással kibírható .

Egyébként még egy dolog: bár nem tudom jelenleg mik vannak bekapcsolva nálad, de ha több realisztikát szeretnél, ne az üzemanyagnál kezd, inkább kézi célzás, térképfrissítés, torpedó, véges O2, akku, stb ...

Én magas realizmuson játszom, de az üzemanyagot általában végtelenen hagyom, a torpedók száma szab határt egy járõrömnek . :)
Semleges helyen most nem tudom tudsz-e tankolni, meglehet sosem próbáltam .

Sziasztok! Én már régebb óta játszok az SH3-al és ugygondoltam kicsit realisztikusabbra veszem a figurát. És nekem olyan problmám van, hogy ha bekapcsolom a véges üzemanyagot, akkor ha távoli helyre küld õrjáratra, éppen eltudok érni oda, vissza meg már nem. Nem tudtok vmi tippet adni, hogy kéne csinálni, hogy vissza is érjek? Esetleg semleges kikötõkbe lehet tölteni? Köszi elõre is a segítséget! Üdv!
Hali.
Azt szeretném megkérdezni,hogy hol tudom megnézni melyik pech van fenn a játékban- /nem tudom feltenni egyiket sem/ezért gondolom,hogy valamelyik fen van..??
Elõre is köszönöm.
Esetleg tudok segíteni, da akkor kéne a videókártyád.
Kicsit játszanék vele hátha kiderítem a problémát.

Adok addig egy másikat. :))

ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty

..Kösz H. Richmond a tippeket. Megpróbáltam de sajnos ezek sem segítettek. Régebbi meghajtóval próbálkoztam de ezzel sem ment. Nem tudom mi lehet a stop hibánál a hibaüzenet. Rákerestem a neten, de semmi..úgy látszik csak az SH3-nak nem tetszik a videokarim. Leveleket írtam az Ubisoftnak, visszaírtak 1-2 tippet de õk is hallgatnak most már. ( és az külön dühít hogy a 4. levelemre már nem is válaszoltak, pedig részletre menõen írtam le a problémámat ). Olvastam viszont hogy ezzel az nv4_disp.dll-el másoknak is volt sok gondja. Egyáltalán mit jelent pontosan hogy : nv4_disp.dll Adress ..hexa.. base at ..hexa ..DateStamp ..hexaszám.. ?
Olvasási hiba lenne ? Vagy más erõforráscímet kellene a kártyához rendelni ? ..na még azt próbáltam, de nem tudom megváltoztatni a kiosztást. Kérlek benneteket, ha valakinek van még ötlete, az írjon !
Köszönettel : graywolf47
Ha tud valaki még tippet nagyon hálásan megköszönném!
HUNterRichmond
Pár tipp:

Esetleg a játék újratelepítése...
Vagy talán a driver cleaner használata a videokari meghajtó eltávolításakor...
Vagy írd le pontosan a STOP hibát és keress rá a NET-en, hátha van egy-két infó arról, hogy mi okozhatja...
Nekem egy másik játéknál csinált ilyet, amikor felraktam a legújabb meghajtót. Nem minden esetben a legújabb a legjobb, régebbi kártyáknál meg fõleg...

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

Mély tiszteletem a tengerek szürke farkasainak !

Szeretnék e "falkához" csatlakozni, de van egy nagy gondom.Szeretnék segítséget illetve javaslatot kérni valakitõl. Úgy néz ki a program telepítésével van probléma. A progi már mûködött rendesen a korábbi hardw. konfiban. Vettem 1 vga kártyát - nVidia 8400 Gs - és ettõl kezdve sajnos nem tudom használni a programot : a pc-m lefagy rögtön a progi indulása után - kék képernyõ és 1 üzenet : nv_4disp.dll, ...itt 1 felsorolás gondolom a vga álltal használt címekrõl.
Sejtem hogy megjelenítési problémák lehetnek, de nem tudom megoldani. Vagy lehet hogy más ? Az nvidiától már töltöttem le frissítést, de nem használ..
Az új kártyával más progik mennek gond nélkül. Találkoztatok már ilyen problémával ? A FAQ-ban böngészgettem de nem találtam megoldást.
<#szomoru1>
Sziasztok!
Van a játékban lehetõség arra hogy át nevezhessem a matrózaimat?

Muki100
"m" betût nyomsz és elõjön az üzenetek listája.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Tuvok
M betû

Nem tudjatok veletlenul,hogy ha kiirja hogy kaptam radio uzenetet,azt hol kell megnezni hogy mi az?
Garou
Nos, sikerült, méghozzá rögtön '43 januárjában átjelentkeztem Lorientbe, és van IXD2 típus, ráadásul pár extra (Alberlich) már szériafelszereltség.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Garou
Üdv!

Olvasgatom a Faq-t, illetve a játékban nézem a fejlesztési ütemtervet. A Faq szerint nem lesz IXD típus??? A fejlesztési lap pedig írja! Lesz akkor késõbb (elvileg 1943 tavasza), és ha igen, melyik bázison?

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Valaki megmondana,hogyan erdemes a torpedokat kiloni,hogy telaljon?zold legyen a haromszog vagy mas szinu.
Tuvok
Nálam sose kérte

De keri a tobbi javitast.hogy lehetne megcsinalni,hogy ne kerje?
Tuvok
Elég az 1.4b-t

Sziasztok,bocsi,de tudna nekem valaki segiteni?nem tudom felrakni a javitasokat.pedig letoltottem az 1.01-1.04b-ig
kamaszaki
Még nem próbáltam a kézi célzást, mennyire idõigényes és mit kell számolni egy találathoz?

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Az én problémám a mentésekkel van, néha el tûnik az egész, néha azt írja, vége a háborúnak.:( Valaki tudja a megoldást?
Gab920926
sikerült,mûködik!
KÖSZI!!!!!

DonZorro
Game Install nem kell CRACK!!! Csak az 1.4b-patchet rakd fel! Aztán 1.4b CRACK és a magyarítás...

uninstall, aztán töröld le azt is ami az uninstall után fenn marad a gépeden! telepítés után felmegy a pach, meg a magyarítás is.
Gab920926
Sziasztok!
ujabb problémám akadt a játékkal!
Felszeretném tenni a magyarítást de ez csak az 1.4b patch re lehetséges külömben hibát ír!!!!
fel akarom tenni az 1.4 et kell neki az elözõ patchek!
letöltöttem 1.1 tõl 1.4 ig de az 1.1 et se engedi feltenni!!!
mi lehet a gond??
HELP!!!!!!!

Hmuda
Subsim.com Torplexed aláírása

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gab920926
Jajj megvan!!!! nemtudtam hogy a két dll.-t is másolni kell xD!!!!
azért KÖSZY SZÉPEN :)

Gab920926
jah csak az a gáz hogy 3 szor megkrekkeltem már de nemindul :S
krekkeltem a sajátjával,töltöttem le netrõl de semmi!!! :S

Tuvok
:D

DonZorro
Nos, ha már "Jogtalan" a játékod, akkor CRACK-eld meg szép Öcsém... <#eplus2>

Gab920926
Sziasztok!
az a gondom hogy feltelepitettem a játékot és mikor indítanám ezt az üzenetet kapom:Error:insert the silent hunter 3 PC dvd disc intro the disc drive and press "Retry"! mi lehet a gond?

500k? 1-2 hónap alatt meglehet <#buck>
ha meglesz küldök screenshotot.
Más, láttam az arany tengeralattjárót, nekem is egy pont ugyanolyan van, és a készítõjétõl megkérdezhetem hogy neki is átkozottul sorjás volt, vagy csak én kaptam ki egy gyári hibásat?
DonZorro
"Realistic" szinten, legalább 500.000 tonna... <#eplus2>

Ahoj tengerészek!

Kérdésem lenne, milyen feltételei vannak annak hogy csatlakozzam a falkához?

Üdv Archology
DonZorro
Gyere csak gyere... <#eplus2>

Sziasztok.

Csatlakoznék egy falkához..segítségeteket elõre is köszönöm..