11357
-
cirmoska #10917
Szivesen megvásárolnám valakitöl a Silent Hunter 3.at de csak a magyarositot verzio érdekel.Sehol nem tudom megszerezin a boltokban elfogyot,a neten nincs fent csak angolul.
Magyarositani nem tudom mert lefagy.....
Ha valakinek van elado vagy tud valakit aki eladná légysz jelentkezen a [email protected] cimen.
-
#10916 priv ment -
kitt2000 #10915 Valaki nem tudna kűldeni egy mentést amely 1940 töl kapcsplodik be!
Tudom hogy van egy olyan hogy az évet(1940) be lehet álitani nekem nem úgy kénne hanem a hogy az emberek szinűk legyen(kitűntetésel,ragal,tapasztalatal adig)mert újból kéne játszanom adig mert újra kell telepiteni a gépemet és elveszet!
Valaki a mentését el tudná kűldeni aki e környékén van most(,7,9B hajó az mindegy)
Elöre is köszönöm! -
#10914 A 'J' nem csapda, hanem elhárító, fémreszeléket bocsát ki, és ez zavarja az ASDIC-et .
Próbáld a IXB-t, közel sem olyan lomha, mint a D2-es . -
#10913 A IX-es típust épp ezért nem is szerette sok matróz, mert lassabban merült, aki ezt választotta az vagy kényszerből vagy a kényelem miatt tette. A IXD2 a leghosszabb távú U-boot, értelemszerűen messzire is fognak küldeni.
SH5 elvileg 2010 első negyedév.
200m alatt meg szerintem a VII típusoknak is bírnia kell. -
U995 #10912 Hy all!
Sikerült vkinek 200méter alatt lennie hosszabb ideig, ha igen milyen tengóval? 43 decemberében vagyok, most cseréltem le a VIIB-t IXD2-re mert ez sokkal több torpit tud magával vinni, de nem értek valamit, a "full-extrás" VIIB-vel nem küldtek istenhátamögötti őrjáratra, és 90%-ban eltudtam menekülni a rombolók vagy a repülők elöl. IXD2 viszont nem jön be, ahogy kapok jelentést repülőkröl azonnal nyomom a C-t (vészmerülés) de csiga lassan akar vízalá menni és mindig oda érnek a repülők, és küldik az áldást és eddig sokszor szétbombáztak teljesen. Ti milyen tengóval nyomjátok? Lehet visszaállok a jó kis VIIB-re csak kár hogy kevés torpit tud magával vinni. Olvastam régebbi hozzászólásban, hogy lehet menni a felszínen is elektromotorral??? Ha igen, hogyan kell? Van ez a csapda (j gomb) kerestem neten, ez igazából mi? Nem találtam cikket, hogy igaziból is volt-e ilyen.
Más: Nemtud vki infót hogy a SH5 mikor jelenik meg? Azt tudom, hogy 10ben de vmi pontosabbat... -
cirmoska #10911 Hali.
Szivesen megvásárolnám valakitöl a Silent Hunter 3.at de csak a magyarositot verzio érdekel.Sehol nem tudom megszerezin a boltokban elfogyot,a neten nincs fent csak angolul.
Magyarositani nem tudom mert lefagy.....
Ha valakinek van elado vagy tud valakit aki eladná légysz jelentkezen a [email protected] cimen.
Köszönöm..... -
Kopasz88 #10910 Letöltöttem az SHIII-at innen:
http://apofiswrz.blogspot.com/2009/08/gamessilent-hunter-iii.html
Nem tudom kitömöríteni. Mi a gond? Nem hiányos? -
#10909 Gyorsabb
Vízszintesen és függőlegesen is :) -
marci1110 #10908 Hagyjuk a hordozókat akkor...
Érdemes VIIB-ről VIIC-re váltani? Ha igen, miért? -
#10907 Próbáld ki akkor mindegyik patch-csel.Miután majd feltetted az 1.4-est,rakd fel a magyarítást, és csak utána crackeld. -
marci1110 #10906 A kísérő-hordozók ugye nem csak speciális Hunter Killer csoportokban és Task Force-okban tevékenykednek, hanem konvojokban is találkozhatunk velük '42-től? -
cirmoska #10905 Feltetem az 1.4 est és utána ki is crekeltem az 1.4 gyel amit hozzá adtak.Akkor viszont lefagyot a játék,ha azzal crekele ami hozzá van akkor elindul a játék de a magyarositás után megint lefagy.
Minden pathnek fent kell lenni mert én csak az 1.4 est raktam fel?Vagy csak feltelepitem a játékot semmi crek 1.4 patch,és crekelem utána magyarositás????segits légyszi mert megvenni már nem lehet és nagyon szeretnék vele játszani...Köszi -
#10904 Tedd fel a patcheket a játékhoz,a magyarításhoz az 1.4b patchnek kell fent lenni! -
cirmoska #10903 Hali.
Tanácsot kérnék valakitől.
Letöltöttem a Silent hunter 3 at a játék elindul rendesen de amikor a magyarositást rárakom akkor el sem indul sőt le is fagy.....
Kérném valaki tanácsát.
Köszi -
#10902 Lehet hogy akkor helyeznek át egy másik bázisra, menjél egy francia kikötőbe, majd az onnan induló küldetésed lehet már jó lesz. -
zanotti77 #10901 Sziasztok! 1940 augusztusa. a második olyan küldetést kaptam, amiben a járőrözési területre NULL megjegyzést ad. Ez mi? -
#10900 Kikötőkben, task forceokban találkozhatsz velük. -
U995 #10899 Nemtudja vki, hogy az IXD2-es U-boot melyik flottánál van?
43, Decemberében tartok és még egyszer sem láttam nagy ellenséges hadihajót, pl. Nelson. Merre vannak ezek? -
hoi2szu #10898 csa hogy lehet a falkához jelentjezni valamelyik menüpont alatt lehet vagy hogy??
előre is kössz -
marci1110 #10897 A kísérő-hordozók ugye nem csak speciális Hunter Killer csoportokban (hordozó plusz néhány romboló) és Task Force-okban tevékenykednek, hanem konvojokban is találkozhatunk velük '42-től? -
#10896 Habsburgiában jártamban-keltemben botlottam bele
Ismeri valaki vagy ez speciálisan osztrák-német piacra készült, mint mellette még jó pár Mo.-on soha nem hallott szim. ? -
#10895 Hú,most IXC-vel sikerült lemerülni addig és fel is jöttem. -
#10894 VIIC-vel merültem 260-ra,mentem vele víz alatt 100 m-t kb,aztán kieresztettem a ballasztot,közben orrba-szájba ömlött be a víz,aztán 200 m-nél elszálltam. -
#10893 Milyen típussal? -
#10892 Volt valaki aki lemerült 260m-ig és fel is tudott jönni? -
#10891 Azért raktak át Brestbe mert az U-boot flottákat a franciák bukása után átköltöztették oda. Majd a háború vége fele térnek vissza Norvégiába a bázisok.
Egyébként nem kell beállni a kikötőbe...elég ha 20 vagy 25 km közelre érsz hozzá és nyomod hogy exit patrol. -
marci1110 #10890 Szeretném megtalálni valaki segítségével annak az okát, hogy miért rakott át a gép saját elhatározásából Wilhemshavenből Brestbe. Az előző őrjárat végén visszatértem Wilhems-be, ahogy az utóbbi időben mindig, és a következő őrjáratot már Brestben kezdtem. De úgy, hogy nem kértem az áthelyezésemet!
Mondjuk ez még nem is zavart volna, mert Brest sokkal közelebb van sok helyhez, ahová járok.
Az már zavaróbb, hogy a térkép nem jelöli a várost (ettől persze meg lehet találni), és ha visszamegyek, nem enged lehorgonyozni!
Szinte biztos, hogy a világítótornyokon belül állok, már szinte az egész kikötőben kipróbáltam minden pózt, hogy hogy engedné, hogy kikössek, de nem engedi. Pedig elvileg a bázisom is ez, és ha nem is ez lenne, akkor is ki kellene engednie, hogy kössek.
Persze a Vissza a bázisra gomb az működik, de ezzel csak az a baj, hogy másfél hónapot vesz le az időmből a normális helyett, még akkor is, ha ott állok a kikötőben. -
Elmentem New Yorkba randalírozni kicsit a IXB-mmel! -
#10888 Sehr gut, Herr Zoltang! Danke. -
zoltang #10887 Die Deutsche Kriegsmarine 1935-1945 Band 3
http://depositfiles.com/
189 oldal, német, ~30MB -
marci1110 #10886 Ezt a ***** mint én!
Gibraltárban kiírtottam a teljes brit helyőrséget, már csak egy torpedo boat és egy small merchant maradt, de mivel már csak egy tattorpedóm maradt, gondoltam elindulok haza. És persze ekkor jelenik meg a látóhatáron egy C3-as és egy C2-es, miközben még az utolsó torpedóm is kb. 1 óra múlva töltődik be. Ilyen az én szerencsém.
-
#10885 GWX 2-ben volt a Helgolandon fennakadás, 3-ban én se láttam őket mozgásban.
A Weserübung hadműveletnél indulnak a nagyobb német hajók egyébként, akkor láttam pl. a Scharnhorstot 45 fokos szögben felakadva :D -
marci1110 #10884 Ez gondolom valami módban volt, mert egy büdös német hajóval nem találkoztam még, ami nagyobb lett volna egy rombolónál. Pedig még Dániát is kerülgetnem kellett jó párszor. -
#10883 Én ilyet Helgolandon láttam többször, a nagy német cirkálók meg csatahajók nekimennek és fennakadnak. -
marci1110 #10882 Na neeeee...
Ez az élmény még nagyon friss bennem, kb. néhány perces, mert nem tudtam eddig, hogy az angolok is használtak öngyilkos hajókat. A japánok persze csak a repülőkig mentek, de az angolok öngyilkos rombolókat is bevetettek. Íme egy gyönyörű kép Gibraltárból, ahová szépen beosontam két romboló elpusztítása után a szorosban, majd a kikötőbe most értem be, és úgy tűnik, három romboló szállt rám. Vagyis már csak kettő. A háttérben látható T3-as vagy T2-es tankert akartam eredetileg csak elkapni.
Én ettől a hajótól kb 100 méterre vagyok, 50 méter mélyen. Megsorozott vízibombákkal, de kb 50 méterrel elvétette, aztán biztos fordulni akarhatott a drága, csak nem vette észre azt az ici-pici mólót.
Egy tapasztaltabbtól pedig megkérdezném, hogy ez gyakori? :D
-
zoltang #10881 SH5 Gameshow Trailer
Info: http://www.subsim.com/
-
-
#10879 Na ez beszarás
-
hoi2szu #10878 hy ez miér van. mi lehet a hiba??
this program cannot update the installed version of silent hunter 3 emea downolad v1.0 because of following reason:
D:sh3 data menu de_menu.txt file missing
le akarom frissiteni a gamet