11357
-
#10957 Nekem win7 unlimit alatt simán müxik. Mi a problémád? El sem kezdi telepiteni............nem indul...............indul de nem csinálja ezt vagy azt............ adjál infót hátha tud valaki segíteni. -
rámiusz #10956 Hali all!
Van egy kis problémám a SH3-mal Sajos nem akaródzik működni W7 alatt. Csak ezért nem akarok XP-t feltenni. Ötlete van valakinek, hogy lehetnem űködésrebírni? Vagy esélytelen??? :S
Tenkjú.
R. -
Frigyes54 #10955 en fel raktam a GWX -et. az egesz gepet ujra kellet renovalni. vajon mi lehetett a baj frigyes54 -
#10954 Szerintem nincs. -
bacow #10953 még anyit szeretnék kérdezni hogy GWX modhoz van magyarositás és ha van azt honnan tudom letölteni? -
bacow #10952 szia köszi szépen akkor majd leszedem és megnézem -
#10951 Szerintem a létező legjobb mod a GWX. itt a hivatalos oldala innen minden szükséges dolgot le tudsz tölteni hozzá. Megjegyzem a mod nem kicsi ha jól emlékszem több mint 1 giga. -
bacow #10950 sziasztok nemrég újra elövettem a játékot egy kis nosztalgiábol és láttam hogy vanak hozzá különbözö modok azt szeretném kérdezni hogy melyiket érdemes kiprobálni ami szerintetek is jó és hogy mik kellenek hozzá elöre is köszönöm -
#10949 Hunter pack-ot néztem, de az magyar. Tudom, hogy hülyén hangzik, de nem bírom, mikor le van fordítva magyarra valami. Angolul számomra 100szor élvezhetőbb. Szóval az sem jó..De hát..maradok egyelőre az alapnál :) Ez legalább akadás nélkül fut -
A tumi #10948 Én a hunter packot használom most.Nagyon jó bár néha ez is akad de nem vészes...
Nem értem,hogy a repülők lelövése után miért nem ad renom-et?
Volt olyan küldim pl a 3. hogy lekaptam 30 gépet és semmit sem értem vele...csak eljátszogatott a légvédelmisem a csúzlival.
:( -
#10947 Hello
GWX-en kivül milyen használható, elterjedt mod van?
Sajnos feltettem a gwx-et, aminek az lett az eredménye, hogy mire betöltött a játék, az olyan 7-8 perc.. multi így kilőve vele, játék közben is meg-megakadt egy kis időre..szóval az nem bejövős úgy. -
crossy104 #10946 Hát igen.Mindenki az 5-öt várja.Addig néha a 4-el szenvedek. -
A tumi #10945 Úgy látom döglött a fórum mint az egyik torpedóm a legutobbi küldetésemen... -
A tumi #10944 Hello!
Hol érdemes lőni a kereskedelmi hajókat(C2,C3 ilyesmi nagyobb hajókat) fedélzeti ágyúval,hogy gyorsan elsüllyedjen?Nekem eddig mindig a gyújtó lőszerrel lőve(HE) egy hajóra elment a fel azaz kb 20 lövésből tudtam leteríteni.Az AP(páncéltörő)-t gondolom inkább hadihajóra érdemes használni.Bár én nem szoktam hadihajót felszínen lőni mert úgy mindig hamar kilőnek. -
#10943 Az mitől van hogy állandóan kilép exe hibával a játék,néha csak úgy magától,máskor pedig akkor,ha legénységet helyezek át? -
crossy104 #10942 Az 1.4 javitást ne szedd le, mert szar.Ha mindennel megvagy, csináltál magadnak egy SH3-at SH4 grafikával. -
crossy104 #10941 Szerintem inkább a Silent Hunter 4-el nyomulj.Leszeded hozzá a 1.1,1.2,1.3 javitásokat, az u-boat kigészitőt, illetve a subsim-ről az operation monsun kieget. Ha ez megvan akkor német bárkákkal küzdhetsz az Atlanti óceánon ugyanúgy mint az SH3-ban, csak jobb grafikával. -
Kyle07 #10940 Hello! Régebben én is játszottam vele, magyar volt meg minden...de most akárhonnan szedek le magyarítást nem jó :S Tudnátok segíteni hogy miért lehet ez?Meg patch is kéne de azt se találok olyat amit letudok tölteni -
#10939 Srácok egy kérdés. Régen toltam a gamet most újból felraktam. A felbontást hol tudom beállítani? Tudom, hogy valamelyik fáljba kell bele piszkálni de melyik az? :) -
#10938 Barátunk a Google :)
U995 - általános tájékoztató
Árak és nyitvatartás -
#10937 Horgony nincs a játékban? -
Wittmann13 #10936 Nekem a kimentett állások visszatöltésénél vagdossa ki desktopra... -
U995 #10935 Érdekes cikk volt ez az U-701es!
Tört verzión játszok, nemtudja vki mi lehet a baj, hogy megcsinálok egy adott őrjáratot ez konkrétan az AF47-es és mikor mentek, kilép a játékból a gép, hogy error? Eddig sose volt ilyen gondom.
Más: Nemtudja vki a Laboe-i U995 múzeum nyitvatartását, vagy hogy szezonális-e, és az árakról vmit?
Üdv:U995
-
Kopasz88 #10934 Honnan lehet letölteni működően az SHIII-at?
Amit letöltöttem, annál a crack azt írja, hogy nincs meg a drawlib.dll
-
zoltang #10933 Az U-701 tengeralattjáró története
http://htka.hu/ -
#10932 :DDD -
cirmoska #10931 Hali.miért van az,hogy telepitem a sh3 at 1.4 patch utána magyarositom,és crekecelem utána pedig lefagy.de ha csak crekelem akkor elindul.De amint magyarositom egyböl lefagy.... -
crossy104 #10930 Codec pack probléma.Törölj le minden codec packot.Ne legyen fent semmi!Ha úgy sem indul, csak K-Lite-ot tegyél fel.Mellesleg eredeti játék miért nem indul winfos 7 alatt?Hihetetlen. -
Kubukli #10929 Na közben lekaptam a DVRMS konvertert és van főmenü...
(Korábban konvertáltam médiacenterrel felvett műsorokat divx-be.) -
Kubukli #10928 Nem jó hír...
Asszem' akkor inkább passzolom és megpróbálom az SH4-et.
Várok páér napot hátha valakinek van más tanácsa.
Közben olvastam máshol, hogy esetleg video codec kavarás is lehet... -
#10927 Nekem csak a winfos újra telepítése oldotta meg. Ugyan ezt tapasztaltam.
Xp volt. Igaz egy 6600-ról 7300-ra való átállást követően. -
Kubukli #10926 Újítottam egy Radeon HD4890-et a korábbi Nvidia 8800-at cserélve.
Szomorúan tapasztaltam, hogy a játék főmenüje nem töltődik be, főcímzene szól, de csak az egérkurzor jelenik meg egy fekete háttér előtt és mozgatva "csóvát húz". Maga a program nem fagy le,mert ESC-et nyomva rákérdez a kilépésre és ki is lép az OK-ra kattintva.
1.4b patch telepítve. Új Radeon driver telepítve.
Valami ötlet? -
cirmoska #10925 De ha van valakinek elado az szóljon légyszives.
Köszönöm -
cirmoska #10924 Köszi.
Már irtam neki emailt de még nem válaszolt rá... -
sanyi150 #10923 Eladó SH3 (nem biztos hogy magyar): -
kitt2000 #10922 köszönöm megkaptam!Köszi! -
#10921 Csak víz alatt lehet elektromotort használni. -
U995 #10920 Eletromotort felszínen nem lehet használni? -
U995 #10919 Kösz Tuvok, és Muki az infókat megpróbálom akkor majd az IXB-vel. Nem eredetivel nyomom (majd az 5lessz igazi:D), nem tudok így multizni?
Nemtudjátok mi lehet a baj, hogy a SH4 intrója megy és utána csak feketeség semmi, Vista van a gépen?
Rámegyek énis a Sonar-ra de semmit nem csinál, ez mire való?
Hol vannak nagy hadihajók, pl.Nelson soha nem találkoztam még rombolónál nagyobb hadihajóval tudna vki utvonalat mondani? -
#10918 Ezt már írtad ..