11357
  • GaBenc
    Nekem win7 unlimit alatt simán müxik. Mi a problémád? El sem kezdi telepiteni............nem indul...............indul de nem csinálja ezt vagy azt............ adjál infót hátha tud valaki segíteni.
  • rámiusz
    Hali all!

Van egy kis problémám a SH3-mal Sajos nem akaródzik működni W7 alatt. Csak ezért nem akarok XP-t feltenni. Ötlete van valakinek, hogy lehetnem űködésrebírni? Vagy esélytelen??? :S
    Tenkjú.

R.
  • Frigyes54
    en fel raktam a GWX -et. az egesz gepet ujra kellet renovalni. vajon mi lehetett a baj frigyes54
  • Pluskast
    Szerintem nincs.
  • bacow
    még anyit szeretnék kérdezni hogy GWX modhoz van magyarositás és ha van azt honnan tudom letölteni?
  • bacow
    szia köszi szépen akkor majd leszedem és megnézem
  • Pluskast
    Szerintem a létező legjobb mod a GWX. itt a hivatalos oldala innen minden szükséges dolgot le tudsz tölteni hozzá. Megjegyzem a mod nem kicsi ha jól emlékszem több mint 1 giga.
  • bacow
    sziasztok nemrég újra elövettem a játékot egy kis nosztalgiábol és láttam hogy vanak hozzá különbözö modok azt szeretném kérdezni hogy melyiket érdemes kiprobálni ami szerintetek is jó és hogy mik kellenek hozzá elöre is köszönöm
  • Mark007
    Hunter pack-ot néztem, de az magyar. Tudom, hogy hülyén hangzik, de nem bírom, mikor le van fordítva magyarra valami. Angolul számomra 100szor élvezhetőbb. Szóval az sem jó..De hát..maradok egyelőre az alapnál :) Ez legalább akadás nélkül fut
  • A tumi
    Én a hunter packot használom most.Nagyon jó bár néha ez is akad de nem vészes...
    Nem értem,hogy a repülők lelövése után miért nem ad renom-et?
    Volt olyan küldim pl a 3. hogy lekaptam 30 gépet és semmit sem értem vele...csak eljátszogatott a légvédelmisem a csúzlival.
    :(
  • Mark007
    Hello
    GWX-en kivül milyen használható, elterjedt mod van?
    Sajnos feltettem a gwx-et, aminek az lett az eredménye, hogy mire betöltött a játék, az olyan 7-8 perc.. multi így kilőve vele, játék közben is meg-megakadt egy kis időre..szóval az nem bejövős úgy.
  • crossy104
    Hát igen.Mindenki az 5-öt várja.Addig néha a 4-el szenvedek.
  • A tumi
    Úgy látom döglött a fórum mint az egyik torpedóm a legutobbi küldetésemen...
  • A tumi
    Hello!
    Hol érdemes lőni a kereskedelmi hajókat(C2,C3 ilyesmi nagyobb hajókat) fedélzeti ágyúval,hogy gyorsan elsüllyedjen?Nekem eddig mindig a gyújtó lőszerrel lőve(HE) egy hajóra elment a fel azaz kb 20 lövésből tudtam leteríteni.Az AP(páncéltörő)-t gondolom inkább hadihajóra érdemes használni.Bár én nem szoktam hadihajót felszínen lőni mert úgy mindig hamar kilőnek.
  • highlander15
    Az mitől van hogy állandóan kilép exe hibával a játék,néha csak úgy magától,máskor pedig akkor,ha legénységet helyezek át?
  • crossy104
    Az 1.4 javitást ne szedd le, mert szar.Ha mindennel megvagy, csináltál magadnak egy SH3-at SH4 grafikával.
  • crossy104
    Szerintem inkább a Silent Hunter 4-el nyomulj.Leszeded hozzá a 1.1,1.2,1.3 javitásokat, az u-boat kigészitőt, illetve a subsim-ről az operation monsun kieget. Ha ez megvan akkor német bárkákkal küzdhetsz az Atlanti óceánon ugyanúgy mint az SH3-ban, csak jobb grafikával.
  • Kyle07
    Hello! Régebben én is játszottam vele, magyar volt meg minden...de most akárhonnan szedek le magyarítást nem jó :S Tudnátok segíteni hogy miért lehet ez?Meg patch is kéne de azt se találok olyat amit letudok tölteni
  • Pluskast
    Srácok egy kérdés. Régen toltam a gamet most újból felraktam. A felbontást hol tudom beállítani? Tudom, hogy valamelyik fáljba kell bele piszkálni de melyik az? :)
  • TitaniumRR #10938
    Barátunk a Google :)

U995 - általános tájékoztató

Árak és nyitvatartás
  • highlander15
    Horgony nincs a játékban?
  • Wittmann13
    Nekem a kimentett állások visszatöltésénél vagdossa ki desktopra...
  • U995
    Érdekes cikk volt ez az U-701es!

Tört verzión játszok, nemtudja vki mi lehet a baj, hogy megcsinálok egy adott őrjáratot ez konkrétan az AF47-es és mikor mentek, kilép a játékból a gép, hogy error? Eddig sose volt ilyen gondom.

Más: Nemtudja vki a Laboe-i U995 múzeum nyitvatartását, vagy hogy szezonális-e, és az árakról vmit?

Üdv:U995

• Kopasz88
    Honnan lehet letölteni működően az SHIII-at?
    Amit letöltöttem, annál a crack azt írja, hogy nincs meg a drawlib.dll
  • zoltang
    Az U-701 tengeralattjáró története
    http://htka.hu/
  • Tuvok #10932
    :DDD
  • cirmoska
    Hali.miért van az,hogy telepitem a sh3 at 1.4 patch utána magyarositom,és crekecelem utána pedig lefagy.de ha csak crekelem akkor elindul.De amint magyarositom egyböl lefagy....
  • crossy104
    Codec pack probléma.Törölj le minden codec packot.Ne legyen fent semmi!Ha úgy sem indul, csak K-Lite-ot tegyél fel.Mellesleg eredeti játék miért nem indul winfos 7 alatt?Hihetetlen.
  • Kubukli
    Na közben lekaptam a DVRMS konvertert és van főmenü...
    (Korábban konvertáltam médiacenterrel felvett műsorokat divx-be.)
  • Kubukli
    Nem jó hír...
    Asszem' akkor inkább passzolom és megpróbálom az SH4-et.
    Várok páér napot hátha valakinek van más tanácsa.
    Közben olvastam máshol, hogy esetleg video codec kavarás is lehet...
  • GaBenc
    Nekem csak a winfos újra telepítése oldotta meg. Ugyan ezt tapasztaltam.
    Xp volt. Igaz egy 6600-ról 7300-ra való átállást követően.
  • Kubukli
    Újítottam egy Radeon HD4890-et a korábbi Nvidia 8800-at cserélve.
    Szomorúan tapasztaltam, hogy a játék főmenüje nem töltődik be, főcímzene szól, de csak az egérkurzor jelenik meg egy fekete háttér előtt és mozgatva "csóvát húz". Maga a program nem fagy le,mert ESC-et nyomva rákérdez a kilépésre és ki is lép az OK-ra kattintva.
    1.4b patch telepítve. Új Radeon driver telepítve.
    Valami ötlet?
  • cirmoska
    De ha van valakinek elado az szóljon légyszives.

Köszönöm
  • cirmoska
    Köszi.
    Már irtam neki emailt de még nem válaszolt rá...
  • sanyi150
    Eladó SH3 (nem biztos hogy magyar):
  • kitt2000
    köszönöm megkaptam!Köszi!
  • highlander15
    Csak víz alatt lehet elektromotort használni.
  • U995
    Eletromotort felszínen nem lehet használni?
  • U995
    Kösz Tuvok, és Muki az infókat megpróbálom akkor majd az IXB-vel. Nem eredetivel nyomom (majd az 5lessz igazi:D), nem tudok így multizni?
    Nemtudjátok mi lehet a baj, hogy a SH4 intrója megy és utána csak feketeség semmi, Vista van a gépen?
    Rámegyek énis a Sonar-ra de semmit nem csinál, ez mire való?
    Hol vannak nagy hadihajók, pl.Nelson soha nem találkoztam még rombolónál nagyobb hadihajóval tudna vki utvonalat mondani?
  • Tuvok #10918
    Ezt már írtad ..