11357
-
#7152 az lenne tök jo, ha megint IIVh-s lenne de az összes föbb oldalon harcolhatnánk, és akár schnellboatot, rombolot, kisseb felszini hajókat is irányithatnánk. igy feldolgozná a IIvh összes (föbb) tengeri hadszintereit!
bár elfogult vagyok a tengok melet,de szerintem érdekes lenne a konvolyokat megvédeni. igy beletekintenénk a "másik oldalnak" sem annyira könnyü a helyzete -
SzLacza #7151 Köszi. Ez jó hír. Akkor jól számoltam, hogy nem éri meg lecserélni a VIIB-t C-re, ha hamarosan inkább IX-re tudom cserélni. Idáig még nem szidtam a románokat. Idáig! Nyár elején ilyen durva viharok ilyen sokáig nem tartottak sztem. -
#7150 Akkor már nincs sok, augusztusban költözöl Brest / St . Nazaire-be, kb . onnantól lesz 2 . flotilla is Lorientben .
Az időjárást én sem értem, nagyon érződik rajta ez a scriptelt játékmenet, mikor megyek át az Atlantin, 1 hétig hullámzás sincs, aztán 1 hét vihar, 1 hét tiszta idő nagy széllel, aztán megint 1 hétig napos, szélmentes idő, megint 1 hét vihar, és így tovább ... mondjuk az Atlantinak az az előnye, hogy a nagy táv miatt nem marad huzamosabb ideig ugyanolyan idő (persze volt már példa, hogy a Labradortól Lorient-ig szakadt az eső ...), korábban a brit szigetek körül mindig ettől szenvedtem . -
SzLacza #7149 Köszi. Vicc az, hogy télen jobb volt az idő, mint most májusban.
A gond az, hogy 1940 májusában még nincs 2, vagy tizes flottila. :(
De asszem az lesz.
Elindultam megint, és anglia partjainál járörözgettek, 1x csak szólnak, hajó kis távolságban, felmegyek a hidra, megint vihar, szakadó eső, köd.A hajó, meg kb 50m megy el mellettem! Bazzeg ezek csak akkor veszik észre, ha nekünk jön? -
#7148 Nálam is rendszerint ez van, szerezz egy IXB-t a 2. flotillánál és menj az amcsikhoz, vagy IXC-t a 10. flotillánál, és hajózz dél-Afrika felé, arra ritka az ilyen szar idő . -
#7147 Elsok vagytok grat -
#7146 Évszaktól függ. -
crossy104 #7145 Mellesleg érdeklödöm, hogy lesz este multi? -
crossy104 #7144 Második világháborúnál maradhatnánnak,lehetne nemzetet választani.Amerikai tengeralattjároval japcsikat irtani,sbt. -
SzLacza #7143 Akkor lehet izgalmas, ha pl. csinálnak egy orosz kampányt, ahol kilo osztályú tengeralattjárókkal kell levadászni az amerikai hadihajókat. :)
A valósághűséget meg be lehet állítani, hogy úgy el tudjanak romlani, mint pl. a szerencsétlen Kurszk.
Mostanában kicsit elegem lett ebből a játékból is. Két hete nem haladtam előre a kampányban egy dekát sem. 1940 áprilisában, az öbölböl való kihajózás után kaptam egy vihart, 15m/s szél, közepes köd, idönként esik, néha nem. Hú de nagyon utáltam, szenvdtem, a korábbi 150KT-nak a felét sem tudtam hozni. Valahogy elhasználtam a torpikat, a végén arra fanyalodtam, hogy a kikötökben vadásszak az álló hajókra. Kb. 2 hétig tartott a küldi, és végig ez a k***va vihar tombolt.
Nah, nem baj, majd a köv. patrol. Elkezdtem kiérek a tengerre, és megint ez a rohadt vihar. Nyugodt vizet, már hetek óta nem láttam! Ideges vagyok, újrakezdem a küldit. Másik zónát kapok hátha most jó lesz. Elindulok csendes idő. Tök jó, 3 nap múlva meglátok egy hajót, kinézek a hídra, és megint az az elcseszett vihar, 15m/s! Harmadszor is elkezdtem, mondanom sem kell, hogy a vihar mint standard tényező szintén megjelenik. Van olyan még hogy nincs ez a rohadt időjárás? A szél tud kisebb is lenni viharos időben, mint 15m/s? Vagy csak engem szívat vele állandóan?
Idáig tetszett a játék, de most rohadtul elegem van belöle! -
#7142 SH4 fos lesz ha modern!!!!!!!!! -
Godefroy #7141 Sztem az I vh elég huzos lenne, nem sok benne az öröm az akkori "tengeralattjárok" elég szánalmaasak voltak.
A moderneknél az lenne az érdekes, ha rakétát is tudnál inditani.. az meg kicsit komplex lenne sztem (atom tengeralattjáró?)
-
#7140 Meg az I . vh mellett a Csendes óceáni hadszíntér is felmerült, mindenki találgat, de semmi konkrét, én is olvasom az Ubi-n az SH4 topikot . -
#7139 sh4 hírmorzsák..
modern tengeralattjárók? -
Kossuth Lajos #7138 K Ö S Z IIIIIIIIIII !!!!!!!! -
#7137 Az új FAQ még mindig nem került fel, pedig abba beleraktam .
Addig is klikk . -
Kossuth Lajos #7136 Helo!
Egy kérdés.A magyar SH3 fan oldalon az vagyon írva, hogy magyarosítás van a játékhoz, és letölthető a magyarositasok.hu oldalról. Ott viszont nem találom, és a listában sincs benne. Viszont a srác aki a fan oldalon tanácsokat ad a játékhoz, a betüzdelt képeken magyar felírat van. Úgyhogy egy kis segítseég kellene. Köszönöm. -
Karabiner #7135 Igen ilyen tényleg van, egyszer egy honi kikötőben kezdték a kereskedőhajók egymást kilövöldözni. Csak néztem, hogy ezek mit csinálnak. -
#7134 tegnap megint c3 támadott,rombolot (kb 200 hozzászolással ezelött irtam)
valszinü az lehet, hogy miközbe lö rám a rombolo, akkor eltalálta azt a c3ast, és az pedig megtorolja -
Karabiner #7133 hupsz tényleg. erre most nem is figyeltem. -
#7132 Akkor megsúgom: a kép neve nem lista.jpg, hanem lista.JPG
:) -
Karabiner #7131 na jó mara föl a dom:) hülye vagyok pedig már elég sok képet föl tetem ide oda, mindegy. -
Karabiner #7130 A kép akor linkelve ha igy nem megy! :( -
#7129 így :) -
Karabiner #7128
talán most -
Karabiner #7127 bocsi
[IMG]http://users.atw.hu/szemlohegyi/tarolo/lista.jpg [/IMG] -
Karabiner #7126 Na itt a vég eredmény a tegnap esti falkázásrol. Végül én nem lötem ki több hajot csak uszkáltam eg kicsit és futotam egy romboló elöl.
-
Godefroy #7125 2. lettem....
-
catyus #7124 jó éjszakát majd mesélek -
Godefroy #7123 van itt valaki?
-
#7122 Ha mindenki itt csetel nem nehéz... -
zoltang #7121 Legnépszerűbb témák
1. Football Manager 2005
2. Battlefield 2
3. Makettezés
4. Silent Hunter III
5. A Pc-s játékoknak leáldozott
6. Humoros és aranyos képek
7. World of Warcraft
8. Dungeon Siege 2
9. Jaccunk mi is szoláncot
10. DIGITÁLIS Fényképezőgép -
#7120 huh 141 új üzenet -
catyus #7119 zoli?!! -
catyus #7118 uj server jelszoval inditva -
Godefroy #7117 na gyertek jelszoval.
jabba anyázik nekem....
:-( -
catyus #7116 pillanat -
catyus #7115 na bogi? -
catyus #7114 restart jelszoval -
catyus #7113 én keresem aki kinn van seholsenki?