Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is jól mûködik. 10-bõl 1 ha nem robban, alálövéssel célzok mindig.
Mellesleg nem dude, hanem dud, dude!
Mellesleg nem dude, hanem dud, dude!
Hátha vkit érdekel:
Be van nekem kapcsolva a "dude torpedó", de eddig minden torpedóm felrobbant!
Korábban nekem is voltak olyan torpedóim, amik csak klang-oltak, de:
1. megpróbálom 90 fokos szögben eltalálni a hajót, nem fog lepattanni róla!
2. több mint 300m-rõl kell lõni, mert kb. ennyi kell az élesedéshez. (270m-rõl pl. többször lepattant.)
Mióta erre figyelek, azóta az összes halacska ott robban, ahol én akarom. <#smile>#smile>
Be van nekem kapcsolva a "dude torpedó", de eddig minden torpedóm felrobbant!
Korábban nekem is voltak olyan torpedóim, amik csak klang-oltak, de:
1. megpróbálom 90 fokos szögben eltalálni a hajót, nem fog lepattanni róla!
2. több mint 300m-rõl kell lõni, mert kb. ennyi kell az élesedéshez. (270m-rõl pl. többször lepattant.)
Mióta erre figyelek, azóta az összes halacska ott robban, ahol én akarom. <#smile>#smile>
Na 1-2 hónapos pihenõ után leporoltam a dvd-t.
Jó kezdés. Útban a célkörzet felé, az elsõ ágyúval, a 2. és 3. alálõtt torpedóval (1-1 db! elég volt).
Egy érdekes üzenet. (régebben nem kaptam ilyet) Ez az 1.4 javítás újítása?
Jó kezdés. Útban a célkörzet felé, az elsõ ágyúval, a 2. és 3. alálõtt torpedóval (1-1 db! elég volt).
Egy érdekes üzenet. (régebben nem kaptam ilyet) Ez az 1.4 javítás újítása?
A hátsó torpedó nekem sem töltötték tök ideg voltam tõle, aztán rájöttem, hogy mit csesztem el. Lehet, h. te is ezt nézted be? Én ugyanis az bow-ba pakoltam az embereket nem hátra. Persze ez már régen volt, de az elején én is benéztem.
Most láttam, hogy a pcdome-on is irkálsz a fórumba. <#vigyor2>#vigyor2>
A hidrofonos csávó nem mindig veszi észre a másik jelet, mert halkabb, ezért fordulhat elõ, hogy a távolodót közelebbinek gondolja, mert a másik jelet nem hallja. A pipa pedig a hidrofonba azért van, hogyha te veszel észre egy jelet, és eléggé erõs ahhoz, hogy meg tudd különböztetni a kereskedõhajót a rombolótól, akkor kiválaszthatod, hogy merchant v. destroyer típusú hajót hallasz. És a kis pipa megnyomása után boldogan közli veled a hidrofonos kolléga: "Merchant. Moving slow! Closing! Bearing blablabla"
Persze a rombolót kereskedõként fogja kezelni, ha a zajra azt mondtad, hogy ez biztos kereskedõ. <#vigyor2>#vigyor2>
Amúgy ha meg nem vagy ott, akkor egyértelmû, hogy Marlene aktokat nézegetnek.<#vigyor2>#vigyor2>
A hidrofonos csávó nem mindig veszi észre a másik jelet, mert halkabb, ezért fordulhat elõ, hogy a távolodót közelebbinek gondolja, mert a másik jelet nem hallja. A pipa pedig a hidrofonba azért van, hogyha te veszel észre egy jelet, és eléggé erõs ahhoz, hogy meg tudd különböztetni a kereskedõhajót a rombolótól, akkor kiválaszthatod, hogy merchant v. destroyer típusú hajót hallasz. És a kis pipa megnyomása után boldogan közli veled a hidrofonos kolléga: "Merchant. Moving slow! Closing! Bearing blablabla"
Persze a rombolót kereskedõként fogja kezelni, ha a zajra azt mondtad, hogy ez biztos kereskedõ. <#vigyor2>#vigyor2>
Amúgy ha meg nem vagy ott, akkor egyértelmû, hogy Marlene aktokat nézegetnek.<#vigyor2>#vigyor2>
Na, csak most vagyok pár napot kihagytam. Meló.
Nézzük csak Priené volt az U-47, meeeg hároom, akkor te az U-50-el hajókázol ? Az egyik korábbi küldiben az U-51-el voltam.
Ja, az 1.4-ben megváltozott a hajóm neve !!!
Megvan a VII-es járgány, le kellett adnom az U-1-et, és megkaptam az U-48-at!
Volt egy másik bug is. Ezen teljesen kiakadtam. Összefutottam egy small merchant-al, gondoltam kár a torpedót pocsékolni rá, az ágyú is megteszi. Mivel rombolók ellen nem merek szemtõl szemben kiállni ( neki 3 ágyúja van ), ezért gondoltam elöbb elhasználom a páncéltörö löszert. Bele is löttem 5db-ot, amitõl a hajó az oldalára fordult, kb. 45 fokos szögben, a fedélzet felét már nyaldosta a víz, és ennek ellénre nem süllyedt el !<#falbav>#falbav> Ez már fizikai képtelenség !<#falbav>#falbav>
Bár ilyennel korábban nem találkoztam, ez meglepõen siralmas volt !
Nézzük csak Priené volt az U-47, meeeg hároom, akkor te az U-50-el hajókázol ? Az egyik korábbi küldiben az U-51-el voltam.
Ja, az 1.4-ben megváltozott a hajóm neve !!!
Megvan a VII-es járgány, le kellett adnom az U-1-et, és megkaptam az U-48-at!
Volt egy másik bug is. Ezen teljesen kiakadtam. Összefutottam egy small merchant-al, gondoltam kár a torpedót pocsékolni rá, az ágyú is megteszi. Mivel rombolók ellen nem merek szemtõl szemben kiállni ( neki 3 ágyúja van ), ezért gondoltam elöbb elhasználom a páncéltörö löszert. Bele is löttem 5db-ot, amitõl a hajó az oldalára fordult, kb. 45 fokos szögben, a fedélzet felét már nyaldosta a víz, és ennek ellénre nem süllyedt el !<#falbav>#falbav> Ez már fizikai képtelenség !<#falbav>#falbav>
Bár ilyennel korábban nem találkoztam, ez meglepõen siralmas volt !
Én nekem meg az volt a baj,hogy nem jlzett a rohadt hydrofonos!!!Ha nem veszem én észre az ellent akkor legázol simán.A T3-as tankernek meg nem volt elég 3 torpedó sajna.Csak megállt az elsõtõl,a 2. klonng szerintem a 3. meg megint robbant csak nem volt elég neki.A4.et(3.nak lõttem)egy Troop Transportra löttem ki de,szerintem az is kllang.Nagyon süllyedt lefelé a torpedó ahogy láttam a kiírást.
Remélem legközelebb összejön több ember is meg,több idõnk lesz gamelni.
Küldtem privátot Tuvok.
Remélem legközelebb összejön több ember is meg,több idõnk lesz gamelni.
Küldtem privátot Tuvok.
Szal itt vmi nagyon bugos volt . Nem láttam a terkepen semmit, se hajókat, se a szonár csíkjait, semmit, és távolságot sem tudtam mérni, hiába kerestem ki a hajót, aztán mértem be, a szöget kiírta, de a távot már nem ...
A védelemmel csak akkor lett már gond, mikor a távolinak tûnõ fregatt helyett egy közeli korvett személyében kaptam üldözést, de semmi adataim nem voltam, egy torpedót lõttem ki, azt is véletlen 😊
A védelemmel csak akkor lett már gond, mikor a távolinak tûnõ fregatt helyett egy közeli korvett személyében kaptam üldözést, de semmi adataim nem voltam, egy torpedót lõttem ki, azt is véletlen 😊
Nincs piged!Áááá mért is sikerülne.Ezt nem hiszem el.Eddig egy magyarhoz tudtam csatlakozni.Miért???Chello lenne a gond???
Akkor lehet éjszaka.Viszont legyen 41 és VII vagy IX tipusokkal okés?Most persze nem érek el senkit.
Várjunk még valaki(k)re ?
Biztos nappal legyen ? Nem szokott nyerõ lenni 😄
De nekem mind1 😊
Viszont 2 percet most én kések, vmi még el kell intéznem, pill
Biztos nappal legyen ? Nem szokott nyerõ lenni 😄
De nekem mind1 😊
Viszont 2 percet most én kések, vmi még el kell intéznem, pill
Ok, akkor fél 9, addig rábírom a dvd-met, hogy olvasson .
név SH3 Game Hun lesz, jelszó: 12345
konvoj legyen vagy task force ?
végtelen torpedó, vagy mindenki beéri max 1-2 hajóval ?
éjjel / nappal, jó idõ, szar idõ ?
ralizmus ? easy kizárva 😊, medium, hard vagy realistic legyen ?
ellenfelek nehézségét talán be tudom állítani, a hadihajók nem dísznek lesznek <#vigyor1>#vigyor1>
és hány embert várunk pontosan ?
név SH3 Game Hun lesz, jelszó: 12345
konvoj legyen vagy task force ?
végtelen torpedó, vagy mindenki beéri max 1-2 hajóval ?
éjjel / nappal, jó idõ, szar idõ ?
ralizmus ? easy kizárva 😊, medium, hard vagy realistic legyen ?
ellenfelek nehézségét talán be tudom állítani, a hadihajók nem dísznek lesznek <#vigyor1>#vigyor1>
és hány embert várunk pontosan ?
Hát nekem nincs gondom a nettel emúgy.A 100kötüli pinget úgy értettem(hülyén írtam),hogy 100 alatti.A mulkor csatlakoztunk egy 200valahányashoz és semmi probléma nem volt vele.A Guild Wars tök jól megy nekem azzal sincs semmi baj.
The bandwidth recommended requirements for the host player (the one that created the multiplayer game):
- 80kbps internet/lan connection for a 2 player game (one server and one client).
- 320kbps internet/lan connection for a 4 player game (one server and three clients).
- 1024kbps internet/lan connection for an 8 player game (one server and seven clients).
The bandwith recommended requirements for the client player (the one that connected to the multiplayer game);
- 80kbps internet/lan connection for a 2 player game (one server and one client).
- 128kbps internet/lan connection for a 4 player game (one server and three clients).
- 148kbps internet/lan connection for an 8 player game (one server and seven clients).
- 320kbps internet/lan connection for a 4 player game (one server and three clients).
- 1024kbps internet/lan connection for an 8 player game (one server and seven clients).
The bandwith recommended requirements for the client player (the one that connected to the multiplayer game);
- 128kbps internet/lan connection for a 4 player game (one server and three clients).
- 148kbps internet/lan connection for an 8 player game (one server and seven clients).
Jól van alakulunk, ha 4en lennénk az már jó. Csak szóljatok PanzerWolfnak õ meg szól nekem MSNen azt mehet a party.
Bocs a kettõ üzenet miatt. (nagyon szar lassú a chello)
Nekem chello classic van. PL.: a battlefield 2 alatt 20-30-max 70 általában a pingem (itt nem én vagyok a szerver). A 100ms nanyon magas.
Most speciel a chello nálam már a júl. 4.-i sebességnövelés óta nem jó, nagyon lassú, ingadozó (kb.190 kB/s (régi seb.) helyett 0-60 kB/s-el "megy stabilan" <#levele>#levele> pár hete) a letöltés. (Mikor fogják már megjavítani?!)
Most speciel a chello nálam már a júl. 4.-i sebességnövelés óta nem jó, nagyon lassú, ingadozó (kb.190 kB/s (régi seb.) helyett 0-60 kB/s-el "megy stabilan" <#levele>#levele> pár hete) a letöltés. (Mikor fogják már megjavítani?!)
Nekem chello classic van. PL.: a battlefield 2 alatt 20-30-max 70 általában a pingem (itt nem én vagyok a szerver). A 100ms nanyon magas.
Úgy 5x csináltam szervert, 4 emberrel még simán ment mindig 1M-val is, most már 2M van, így még nem próbáltam .
(4) gagyi, (5) kislányoknak való 😊
(4) gagyi, (5) kislányoknak való 😊
En is felvettelek az icq listamba (Ulv?) neven.
Altalaban invis vagyok, uh ha uzenni akarsz, akkor tedd meg, mivel nem latod, hogy fent vagyok-e eppen vagy sem. Legtobbszor este kb 20:00-02-03:00-ig elerheto vagyok szerver ugyben. Nos igen, a szerver csinalas. En probaltam mar alkotgatni, de valamilyen oknal fogva ubi.com-on senki vagy nem tudott, vagy nem akart bejonni hozzam, ezt jo lenne valakivel megkukkolni, hogy mi a hibam. Nekem spec adsl-em van, fel vmi 13.5K, tan 108kbit, lefele meg 1024. Azert nem msn mert (1) azon csak ugy nyuzsognek a virusok, (2) nem ismerem es (3) osszes haveromnak icq-ja van 😊
Altalaban invis vagyok, uh ha uzenni akarsz, akkor tedd meg, mivel nem latod, hogy fent vagyok-e eppen vagy sem. Legtobbszor este kb 20:00-02-03:00-ig elerheto vagyok szerver ugyben. Nos igen, a szerver csinalas. En probaltam mar alkotgatni, de valamilyen oknal fogva ubi.com-on senki vagy nem tudott, vagy nem akart bejonni hozzam, ezt jo lenne valakivel megkukkolni, hogy mi a hibam. Nekem spec adsl-em van, fel vmi 13.5K, tan 108kbit, lefele meg 1024. Azert nem msn mert (1) azon csak ugy nyuzsognek a virusok, (2) nem ismerem es (3) osszes haveromnak icq-ja van 😊
Nálam is ez volt, amikor régebben próbálkoztam szervert indítani.
A chellónak nagy a pingje (válaszidõ?), egy szervernek minél kisebb pingel kell tudnia kommunikálnia, hogy az adatokat egyidõben kaphassák meg a kliensek. Sok játszótárs nagyon leterheli a chellós szervert.
A chellónak nagy a pingje (válaszidõ?), egy szervernek minél kisebb pingel kell tudnia kommunikálnia, hogy az adatokat egyidõben kaphassák meg a kliensek. Sok játszótárs nagyon leterheli a chellós szervert.
Nem tudom mitõl van, de a chello-soknak rendszerint nem mûxik a szervercsinálás, nemtom miért, nem is találgatnék .
Igen az.Hogy kitaláltad!Ez már rosszul kezdõdik,hogy tudod.Most jön az biztos,hogy kapcsold ki a tûzfalat(remélem nem).
Udv.
hm... hosszu ido ota eloszor latok olyat, hogy valaki tarsakat keres multiba.
Ha valaki akar multizni, akkor icq:200-047-231
hm... hosszu ido ota eloszor latok olyat, hogy valaki tarsakat keres multiba.
Ha valaki akar multizni, akkor icq:200-047-231
Miért van az ha én csinálok szervert,aztán miután becsatlakoztak az emberek akkor,ha betölti a játékot rajtam kivül ledob mindenkit?
Nekem is ugyanaz a hajó neve mint a legelején.3-mal több mint Priené.Na,akkor mennyi is?Ki dudja?<#vigyor2>#vigyor2>
Megnéztem ma a Das Boot 4.-5. részét,holnap jön a 6. rész.Most vettem át videokazira.Ja,és megnéztem a nagy filmet is dvd-n a barátnõmmel.Képzeljétek tetszett neki!<#nyes>#nyes>Fõleg Pilgrim meg Kriechbaum.<#vigyor>#vigyor><#ejnye1>#ejnye1>
Megnéztem ma a Das Boot 4.-5. részét,holnap jön a 6. rész.Most vettem át videokazira.Ja,és megnéztem a nagy filmet is dvd-n a barátnõmmel.Képzeljétek tetszett neki!<#nyes>#nyes>Fõleg Pilgrim meg Kriechbaum.<#vigyor>#vigyor><#ejnye1>#ejnye1>
A multkori telepítés miatt újrakezdtem a kapmányt. És eddig elfelejtettem, de most megnéztem, hogy mi a hajó neve: U-1 <#vigyor2>#vigyor2>
Jelentem én utazom az elsõ hajóval !!! Kicsit rozsdásabb mint a többi, kicsit kopottabb, kicsit lassabb, de mégiscsak az elsõ ami kijött a gyárból !
Mondhatnám, hogy utánam az özönvíz.<#duhos2>#duhos2>
Asszem egyébként kicsit gáz, ha jól emléxem, hogy hiába cserélem le a hajót, marad a név az U-1.
Jelentem én utazom az elsõ hajóval !!! Kicsit rozsdásabb mint a többi, kicsit kopottabb, kicsit lassabb, de mégiscsak az elsõ ami kijött a gyárból !
Mondhatnám, hogy utánam az özönvíz.<#duhos2>#duhos2>
Asszem egyébként kicsit gáz, ha jól emléxem, hogy hiába cserélem le a hajót, marad a név az U-1.