11357
-
catyus #7232 jobb egérgomb rajta és telepit vagy engedélyez -
catyus #7231 vezetékes teflonra gondoltam -
catyus #7230 nem a tüzfal -
catyus #7229 otthoni telefon van a gép melett,ugy egyszerübb. -
crossy104 #7228 Tüzfal kikapcs.után ugyanaz a helyzet. -
crossy104 #7227 De igen csak nem tudom mit kellene csinálni -
catyus #7226 Nem jön ki a felső részen egy letiltott sáv, hogy engedélyezheted az aktivx vezérlőt? -
#7225 -
#7224 Próbáld meg azt kikapcsolni, alap Win szűzfal többet árt, mint használ, sztem tölts le és használj vmi komolyabbat . -
crossy104 #7223 Tuvok segitsz légyszi!Azt irja winfosom, hogy a biztonsági beáll. nem teszik lehetövé az AKTIV X vetérlök használatás.Ez miatt nem tudom nézni a tenger.képét belülröl, csak egy szines kis kocka van fent a kép helyén a bal felsö sarokban.Mi a frászt állitsak át?Winfos tüzfalam van csak. -
catyus #7222 Hello fiuk! -
#7221 Nekem is ez van :D -
zoltang #7220 U-505 belső panoráma képek. -
crossy104 #7219 Nem tudom bug-e, de ha 1024-en megyek, és elkezd szaggatni akkor megállok, lemerülök és hallgatozok.Áll. hajo van a környéken. -
crossy104 #7218 Nem tudom segit-e de én akkor szoktam észrevenni 1024-en rángatást csak amikor a közelben komvoj lesz, van, ill. volt.Ha több hajó van/ nem mindig látod öket a térképen/ akkor is rángat.1024-en. -
#7217 Akkor próbáld levenni a hangkártya hardvergyorsítását, az szokott segíteni .
Piros felkiáltójeles emberek nem szeretnek dolgozni, így mindig annyi ember legyen a hajódon, hogy a szükséges szolgálati helyeken kívül mind tudjon pihenni, és csak akkor tedd őket a helyükre, mikor pl . harcra készülsz, vagy torpedót töltesz (egymás után a kettőt) .
Nem állítottál a realizmus beállításokon ? A célzó triangulum manuális célzásnál tűnik el . -
Kossuth Lajos #7216 Köszi a segítséget. Amúgy a balesulásról: 3200+ Barton, 2x 512 400-as Kingston, kb. 2 hetes 120Gb Samsung. De nem mindig csinálja, az előbb csont nélkül ment. És a célzó 3szög eltünése? Az miért volt? Ember baj? A töltésnél ember baj lesz. Elindulásnál próbából löttem egyet, és miután a pihent embereket megvariáltam, töltöttek. "Megtagadhatják" a munkát akkor is ha fáradtak, vagy megcsinálják, csak lassabban?
Godefroy!
Kicsit lemaradtam. Neked mi szokott segíteni?
Köszönöm mindenkinek.
Kossuth Lajos -
Godefroy #7215 Néha nekem is csinál ilyet.
Pl az első történelmi küldetésnél sosem akarják ujra tölteni a torpedot.
z szokott segíteni.
-
#7214 "Viszont a bal felső sarokban ki van pipálva az autómata töltés."
Ezt írta . -
crossy104 #7213 Köszi! -
#7212 Úgy, hogy nem fog recsegni a hang, és cseppet felgyorsul a játék .
Jobb klikk a hangszóróra a jobb alsó sarokban -> Hangtulajdonságok beállítása -> alsó Speciális fül -> Teljesítmény -> Hardvergyorsítás csúszkát minimumra
Eddig úgy tudom csak SB Live és Audigy kártyáknál van jelentősége, pl . integrált cuccoknál nem igazán számít, azoknak eleve nincs hardvergyorsítása . -
#7211 és/vagy nincs bekapcsolva az auto load ("i" betüt nyomsz, ottalálod) -
crossy104 #7210 Ja, és hol tudom levenni?Bocs a tudatlanságomért! -
crossy104 #7209 Bocs Tuvok! Had kérdezzem meg!Ennyit számi a hangkártya hardvergyorsitása?????
Egyébként ha leveszem akkor hol fogom észrevenni, hogy nincs??? -
#7208 Két dolog miatt nem tölthetnek:
- csendes üzemmódban vagy
- nincs elég ember a hajó torpedó részlegében
A belassulás sokmindentől lehet, kicsi proc, kevés RAM, lassú vinyó, hangkártya hardvergyorsítása fennmaradt, stb ... -
Kossuth Lajos #7207 Helo! Van egy kis gondom. Első karrierutam az AN16-ba vezetett. Ha már ott voltam, és nem jött hajó a közelben, gondoltam tiszteletemet teszem Scapa Flow-ban. Időgyorsítással természetesen alig lehet haladni, mert a hajók jönnek-mennek, de mind olyan távolságban, hogy a felfedezés veszélye nélkül sietni nem lehet utánuk. Na mindegy. Nappal, míg láttam őket a támadó térképen megpróbáltam közel menni az egyikhez. Este becserkésztem, és két torpedóval elküldtem a boldog vadászmezőkre. Aztán iszkiri arréb. És itt jelentkeztek az első gondok. Nem akart betöltődni az 1. 2. vetőcső. Itt még nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget, mivel a realisztikában valós idejű töltésre van állítva, gondoltam azért tart el egy kis ideig. De mivel kb. 2 óra múlva sem volt semmi, ezért a maradék 1 torpival becserkésztem egy másik hajót. És itt ért a második meglepetés. A periszkópon kinézve nem jelent meg a kis sárga háromszög a célzáshoz, és a hajó felismeréshez. Így kénytelen voltam anélkül működni. Végül is sikerült a hajót hazavágnom. A fegyvermester jelenti, hogy a 2. csövet töltik. Ha viszont rámegyek a torpedóra kiírja, hogy töltési parancsra vár. Viszont a bal felső sarokban ki van pipálva az autómata töltés. Próbáltam a tiszteket is variálni, hogy hátha nem vagyok még képben, és olyan helyen, ahol kellene tisztnek lenni nincs, de nem jutottam közelebb a megoldáshoz. Ha valaki tudja a megoldást, és megosztaná velem, azt megköszönném. És még valami. Olvastam, hogy lehet az időgyorsítást emelni 2048-ra, de afölé már nem ajánlott, mert gondok lehetnek. Nekem 1024-es gyorsításon már igen belassul, az egeret alig tudom mozgatni, de van mikor 512-n is. Ez mitől van? A kártyám egy 9800Pro 440/740-en megy. Előre is köszönöm. Bocsi a hosszú levélért.
Kossuth Lajos -
#7206 Mittaláltam !! -
#7205 Köfi Tuvok!! A f... üsse ki a szemem vagy 3x olvastam végig ezt az oldalt! Amíg nem jön ki az X3, addig el leszek ezzel asszem.... -
#7204 #7137 -
#7203 Nem tudtok 1 pontos linket adni, ahonnan le lehetne tőlten a magyarosítást hozzá? Lehet, h Én vok a Láma, de a magyarositások portálon csak egy linket találtam, ami a GameHunter oldalára mutat, de ott nincs csak 1 kis infó, h tesztelés alatt.... -
Godefroy #7202 na elaludtam -
crossy104 #7201 ok -
Godefroy #7200 most nekem kell kicsit el mennem...
igyexem -
crossy104 #7199 Vagyok -
Godefroy #7198 ok -
crossy104 #7197 23:15-ig eltünök.Utána itt leszek. -
Godefroy #7196 várjunk még, catyt igérte magát ha visszajött tüzijátékból.
-
crossy104 #7195 Hanem hogy tuléld -
crossy104 #7194 Az a gond ezzel, ha a rombolokkal foglalkozol sosem leszel eredményes az elsülyesztett tonnák után.Dehát nem a gyözelem a fontos. -
crossy104 #7193 Szerintem nincs más.