11357
-
catyus #7272 Az jó ha itt van jelentkezem. -
crossy104 #7271 Én igen!!!! -
catyus #7270 Na fiuk, haverom uton kb 15 perc.
Van jelentkező? -
crossy104 #7269 Akkor este 7-töl csináltok szervert?Jó lenne mert semmi kevem dojcsokkal XXI-el vadkacsa vadászatot játszani. -
#7268 Helyes, de legalább is a falkába :) -
GarET #7267 sirály, akkor besegíthatek majd server téren, ha gondoljátok:) -
#7266 Ha DSL, akkor bőven . -
GarET #7265 Télleg skacok akkor már had kérdezzek vmit. nemsokára megveszem, a játékot, és a netkapcsolatam jelenleg kb 250-eltöltök le, és úgy 50-70 kb-val fel,elég léenne szerverhez? -
GarET #7264 Nosigen te is találkoztál a mentés buggal szerintem. mi már rájöttünk hogy ezt elkürelendő ments legalább 3x de én 5-öt csinálak, ha valamelyik mentés elromolna, akkor még legyen próbálkozási lehetőséged. Nekem volt már olyan hogy az 5ből, csak egy mentésem működött!!!!
Ha nem eredeti a verziód akkor eza megoldás.
Jelenleg annyit tehetsz, hogy behívsz egy korábi mentést, és megnézed hogy sz működik-e. Nekek ano az egész játékot le kellett szednem emiatt a hiba maiatt!
Gyakran csinálj mentést a karrier mappáról., amit a documentomuk mappán belül az SH3 mappában találsz.
ha orogo verziód van, akkor rakd fel a patcheket és megoldódik a probléma elvileg:) -
#7263 Kábelnettel ismeretlen okokból nem lehet szervert csinálni, szimplán betöltődés után ledob minden klienst . -
crossy104 #7262 Kábelnetem van, 70.töltök le,14.töltök fel.Szerinted kevéske?Még nem csináltam szervert. -
catyus #7261 Erről egészen elfelejtkeztem.
-
catyus #7260 A forma1 után leszek.
Multizzunk utánna jót -
catyus #7259 Közben nézem a TV-t is :) -
catyus #7258 Én benne vagyok, lehet hogy átjön haver is nagyon gyüröm.
Neked milyen a sávszélességed? -
#7257 Nekem este jó, mondjuk 7-től, vagy 8-tól . -
crossy104 #7256 Igazán hálás lennék, ha délután multizhatnánk párat -
#7255 Alakul :) -
crossy104 #7254 bocsi -
catyus #7253 bocsi -
#7252 Ez nekem szól ?
Mindenkinek, aki nem használja, emiatt képtelenség kibogozni, hogy ki kinek ír . -
crossy104 #7251 No akkor majd szóljatok ha multizni akartok.Köszi! -
catyus #7250 ez nekem szól? -
#7249 Heló a Válasz gomb -
catyus #7248 Leht hogy du. átjön az egyik haverom.
Már nagyon nagy a szája hogy milyen profi, hát meg kéne neki mutatni. :)
Most fog elkezdeni dolgozni, meg beköttetni az ADSL-t hogy ő is tudjon csatlakozni a csapathoz.
Nagy fanatikus silent-es.
Már alig várom. -
crossy104 #7247 Forma 1 után felölem bármikor lehet.Többiek mit mondanak?? -
catyus #7246 Lesz valamikor játék? -
crossy104 #7245 Müködik, kösz mindenkinek!!! -
Kossuth Lajos #7244 Hát sziasztok!
Újabb probléma az SH3 egén. Második küldésben (AN81) a 24 órás helyben topi után bóklászni mentem. Beakartam cserkészni egy zsíros teherhajót, és akkor a gép kidobott a játékból. Eddig soha. Pont előtte mentettem el a játékot. És most a betöltés után mindig ugyanott kihajít. De ha jól vettem észre mindig megvárja, hogy elinduljak. Bejön a kezdő kép a vezérlőből. Ha nem nyúlok semmihez, akkor nincs gond. Ahogy elindul a hajóm, dobás. És teljesen mindegy, hogy a térképről vezérlek, a támadó térképről, vagy a vezérlőből.
Nos, most mi van?
Kossuth Lajos -
GarET #7243 Nekem integrált van és tudom csúsztatni a skálát.) -
catyus #7242 remélem már mükszik?! -
crossy104 #7241 kösz -
catyus #7240 http://www.apple.com/quicktime/download/win.html -
catyus #7239 miért ne? -
crossy104 #7238 Most kevertem rajta, de Quick time-t kér, hogy telepitsen.Normális ez? -
catyus #7237 na mi us? -
catyus #7236 ott alapbol le van tiltva az aktiv x vezérlő mert a virusok és egyéb nyalánkságok is szivesen használják -
catyus #7235 winxp sp2 a ludas, de ezzel együtt kell élni -
#7234 Valószínű, annak sok köze nincs hozzá, de a Win tűzfalad akkor is cseréld le mindenképp .
Sajna nemtom, nekem Opera eleve nem játszik mov-okat, sem ahhoz, se activex plugin-om nincs . -
catyus #7233 valami ilyesmi az emlékezetem szerint