Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Nah meselj 😉
dr Kotász
Sikerült megoldanom a repedt lemez problémakört. Itt figyel az asztalomon egy vadiúj SH3 korong juhéjj! <#hehe><#eljen>
Noh érdekelne mit cseszek el.Általában alá célzok a célpontnak nagyrészt sikerrel,igy többnyire 1 torpedó 1 hajó,akkor is ha nemvagyok ideális szögben. Tegnap viharban találkoztam 1 konvojjal.Ki is szúrtam magamnak egy T2-es tankert.Gondoltam a nagy hullámok miatt alácélzok 2m-el....torpedó indít, majd az eseménykamerán látom hogy a hajó alá ér...és elkezd lefele süllyedni mintha beleütközött volna....mondom jó akkor 4m-el alá célzok...de ugyanez történt.
Szoval érdekes...amugy alap játék van fent.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

PanzerWolf
Sikerült letöltenem a patchet.Elvileg eddig mûködik csak,a kikötõ közelébe beszaggat egy kicsit.Viszont tök jó a hajóforgalom!

PanzerWolf
Hát ez volt vagy fél óra az egész.Mentünk,löttünk azt ennyi.Ennek mi értelem nem tudom?Már csak az örök torpedó hiányzott volna.<#falbav>Multkor Tuvokkal olyan jót játszottam pedig egy hajó se süllyedt el de,tök élvesztem(mégha bugos is volt a game egy kicsit).Volt benne izgalom.
Sokan azt hiszik errõl a játékról, ez egy megyek lövök game.Pedig nem!
Szóval elment a játéktól kicsit most a kedvem.
Én olyanokkal szeretnék játszani akik élethûen akarják nyomni!Szóval legyen benne izgalom abba,hogy becserkészek egy hajót,és elsüllyesztem.Nem pedig lövök 2perc, aztán újra be van töltve a torpedó,befogom megint lövök...

PanzerWolf
Mármit ez az uj patch.Honnan lehet pontosan letölteni?

PanzerWolf
Ez nem zavar be az eredeti játékba?1.4?
Ja,és elvileg most játszunk 4-5magyar végre!<#vigyor2><#nyes><#kacsint><#vigyor>

ChevyG
most 500Kb vagy 20Mb?!
Honnan lehet letölteni, mert amit attál linkel nem megyek semire!
ChevyG
warezon (1.0) menni fog?
PanzerWolf
Most elmegyek elötte fürdeni.Ja nekem eredeti.1.4

PanzerWolf
Na hazaértem!Igen most játszatunk egy kicsit neten.Vagy ha ma nem akkor holnap délelött?10:00körül?
itt az msn: [email protected]
itt az icq:258-256-789

A célkörzet felé útban egy nagy viharba kerültem. Kaptam egy jelzést egy hajóról és rögtön felé fordultam. Az essõben alig lehetett látni, de a radaros kapcsolatot jelzett közepes távolságra. A hajó irányát pontosítottam a cél felé. Egy bizonyos idõ múltán az õrszemek az utolsó pillanatban vették észre a hajót. (kb. 100 m) Najdnem nekimentem, ezért vészmerülés. A hajó õrsége még egy lövést leadott (!?) és el is talált, de nem komoly sérülést okozva. Ezután a szonáros adatai (folytonos helyzetjelentés) alapján kivégeztem a C3-as hajót.
Ettol még a 80Ft-os Ridisc is jobb minoség<#mf3><#boxer><#levele>

Sohasem volt ilyen problémám sem cd-vel, sem dvd-vel.Csak ez az egy ilyen hulladék, ráadásul ez a legbecsesebb kincsem!!!!!<#falbav><#falbav><#falbav>

Hm.. en meg azt hittem, hogy a hugom repesztette meg a dvd-t rakonyokolessel, elejtette, stb... mostmeg latom tobbnek, hogy megrepedezget.
Arohattyat! Ha vki er el vmit ezugyben majd please ertesitse a nagyerdemut, mert ha cserelik, akkor engem is erdekel a dolog. Azer 10e huf az 10e huf na...
Living Silent Hunter III Modifikation
Itt (20 M😎
Itt (500 k😎

Elég komolynak tûnik, sok újítás van benne. Én még csak letöltöttem nem tettem fel.
Falka lesz ma este?
ChevyG
ez melyik mod?
Köszi!
Meg próbálom.
Gugger
megvan a crack, jippííííí

Living Silent Hunter III Modifikation:
ITT
Valaki hallot róla?

kép 1
kép 2
kép 3
Ma esti farkasfalkában esetleg én is benne lennék. (1.4 javítással)
Gugger
én is én is, csak crack kellene, van itt valaki akinek szintén nem eredeti játék van meg ?!

Este nyolc után, ill. holnap egész nap ráérek neten farkasfalkázni.

Seaweed
Szvsz az UBInak kell az ilyen esetekkel foglalkoznia! A kereskedok lesz@rjak szerintem...(ezekre nincs garancia, mert vetathato a "rendeltetes szeru hasznalat")
Gugger
már csak egy crack kell 😄

Gugger
thx

Tuvok
Asszem ez lesz az .

Tuvok
Nem tudom, sztem írd felül a régi olyan fájlt .

Magyarítás ezekszerint még mindig nincs kinn a helyén, vmelyik nap frissítem a FAQ-ot kicsit .

Gugger
Ó és magyarosítás sem található a "Magyar Silent Hunter III FAQ." leírása alapján!!! help

Gugger
köszi

és crack az hogy megy? mert ugyna letöltöttem hozzá de :

nekem valami "crack00.dat" crack file om van?! Ezzel mit kell tenni?

vagy valami másik kell ?

Tuvok
Nem eredetit hiába patch-eled, nincs hozzájuk crack .

Gugger
patch emae vagy us?

silent_hunter_3_download_1.1_emea.exe

silent_hunter_3_download_1.1_us.exe

természetesen nincs eredeti játékom, és a "Magyar Silent Hunter III FAQ. Elõbb olvasd el, utána kérdezz itt!" linken olvasottak szerint nem tom melyik kell, egyáltalán lehet patch elni a nem hivatalos játékot?

Ja és a crack-elés hogy megy itt, mert nekem valami "crack00.dat" crack file om van?! Ezzel mit kell tenni?

Tuvok
Az én DVD-m is borzasztómód karcolódik, már alig olvassa be, mondjuk a meghajtó se egy mai darab, de legalább olvas ...
Nemtom mi lesz, ha egyszer elreped és vége, rendeltem, szal nemtom ki fogja kicserélni ...

Seaweed
Jah igen..nekem eleve tok csere volt az elso, mert olyan szar allapotba volt a tokja amit vettem hogy rossz volt kezbe venni!
Gugger
ahoj, uraim!

Nem találom a magyarítást, linket pls!

PanzerWolf
Netre nem jöttök esetleg ti is?Ha sikerülne összehozni végre(mindenki ráérne)akkor ,lennénk eddig négyen.

PanzerWolf
Én mikor észrevettem(már az lején),hogy nagyon szoros(recseg ropog) a tok egybõl kicseréltem egy másik dvd tokra.Mivel a Das Boot filmmel kezdtem így járni.Úgy kb fél vagy,egy miliméteres repedés van rajta.Eddig nem repedt tovább szerencsére.De megvettem újra leárazva(3000ft-ért a Tecsóba).

Egyébként mióta megrepedt, nem pattintom be a dobozába, hanem beleteszem a játék füzetébe.

Csesszék meg a szar gyári DVD-t!!!!!!Nekem kb kettõ hónapot birt ki, és nálam is megrepedt.Pillanat ragasztóval bûvészkedtem, de úgylátszik sikerrel, mert azóta nincs vele gondom.Engem is érdekellne, hogy kicserélik-e!Félek, hogy tovább fog repedni.

Seaweed
Boltban biztos! Kuld vissza az UBInak ok szerintem kuldenek helyette masikat! Persze elotte beszeld meg a supportjukkal.
dr Kotász
Nekem is lenne egy kérdésem.

Ma délután a következõ sajnálatos esemény történt: a lemez közepénél sugárirányban kb. 1 cm hosszan megrepedt <#rinya> az eredeti SH3 lemezem. Akkor vettem észre, amikor indításnál hibaüzenetet adott. A lemez olvashatatlan, mehet a kukába. A DVD meghajtóm Plextor PX-116A, szóval nem hinném, hogy a gagyi olvasóra lehetne fogni a dolgot, inkább a lemez silány minõsége okozhatta a problémát. A lényeg az, hogy szerintetek van-e esélyem a boltban másikra cseréltetni, vagy elküldenene a francba ilyennel, és megvehetem mégegyszer?

Melles a jó k**** a*****t a Starforce védelemnek, ha nem az van rajta, akkor a biztonsági másolattal megúsztam volna a dolgot <#pardon1>
dr Kotász
Külsõ tároló: felszínen csak. Kézzel vonszold át a belsõ tárolóba. Kb. 1 óra alatt csinálják meg.
Ágyúhasználat: legfeljebb 5 m/s-os szélben lehetséges.
Sziasztok!
Tud segíteni valaki?
Hogyan lehet a külsõ tárolóból a torpedókat betölteni és jó idõben, miért írja ki,
hogy viharban nem lehet az ágyút használni?
Köszönöm.
PanzerWolf
Sziasztok!
Mikor nyomulunk falkába?Ma 12:00-14:00 körül nem jó nektek?
Be lesz kapcsolva az icq-m.

Tuvok
A saját irányod tudod a térképrõl, a periszkóppal így meg tudod határozni a hajó irányát és egyben az aob-t is, de mióta van szögmérõ, úgy sztem teljesen felesleges vergõdni számolgatásokkal, igaziból se néztek meg méregettek ilyeneket, nem is nagyon volt lehetõség ilyeneket állítani, torpedó sebessége és mélysége, ezek elõre be voltak állítva, a csõben meg már egyedül a gyroszkópot lehetett állítani, de az egyszerûség kedvéért ez is 0 volt szinte mindig, egyszerûen nincs idõ ilyennel vergõdni (mint pl . a Das Boot-os felszíni roham), a hajó sebességét és távolságát megbecsülték és a tengeralattjárót hozták tüzelõpozícióba, nem pedig számolgattak egy ideális tüzelõpozíciót és azt próbálták felvenni, semmi értelme nem lett volna, pláne egy konvojnál, mikor másodpercek alatt el kell dönteni a célt, igazodni hozzá, és lõni ...

Tuvok
Nincsen mit, mert én sem igazán értem, mint írtam nem vergõdök a számolgatással, "tapasztalati" értékekre hagyatkozok, meg pl . ha egy romboló támad rám, másodpercek alatt kel dönteni, akkor pedig nincs is idõ ilyenekkel pepecselni .

Tuvok
Hát valamikor pedig el kell lõni a torpedót, egyébként általában nem használom a manuális célzást, mert úgy nem vmi szórakoztató, és még úgy is nagyon el kell találni a gyroszkópot, általában a hajó sebességéhez próbálom viszonyítani, 1-2 fok eltérés és már nem is találom el az üzemanyagtartályt, szerencsére sok próbálgatással kitapasztaltam (6 csomó - 500 méter 352 / 008 gyroszkóp) .

Na átolvastam. A felsõ képen ugye azért kell a 90 fokkal számolni, mert a két hajó irány ennyire tér el egymástól, a másodikon pedig 30 fokkal. Tehát mégiscsak figyelembe kell vennünk a hajóhoz viszonyitott irányunkat.
Vagyis hozzá kell számolnunk azt, hogy hány fok az az eltérés, amennyivel nem vagyunk párhuzamosak a másik hajóhoz képest! Csak ennek a szögnek a tudatában használhatjuk a periszkópot, mint irányszög mérõt!
Lehet, hogy két legyet ütöttem egy csapásra. Kezdem érteni, és lehet, hogy másokat meg jól összezavartam.<#nevetes1>

Ja, a linkelést is kösz.