Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor hasznalj nemetet<#eplus2>
Angol/nemet tudas nelkul pediglen too hard lesz a game, vagy szerezz be vmi jobbfajta keziszotarat eleinte.
Egyebirant ma hajnalban Rolival a nemet sraccal, aki a double action reloaded nevu szervert szokta meghirdetni toltunk hard-on egy 3 useres kuldit.
Hat mitnemondjak, rombolo pajtas nemtudja hogy ott vagyok, kilovom az electronic meghajtasu torpit (54 km/h-s szelsebesseg) erre felgyorsit, a torpi meg a propeller mogott elsuhan, majd visszalassit az elozo sebessegere. Hat <#mf3> - ezt nektek rombolok es hard valtozat... Nehogymar attol legyen egy hard hard, hogy latja az AI a lathatatlant!<#ejnye1>
Szal maradok tisztelettel a normal-nal, es gratula a romanoknak.<#taps>
dr Kotász
Írd le, mi a feladat szó szerint. Ha „navigate submerged” a probléma, akkor alámerülve haladj a megadott irányba/sebességgel.
Üdv Kapitányok!

Végre van idõm kipróbálni a játékot (szabadságon vagyok😊) ), de már az oktató küldetésnél elakadtam. Az okés, hogy érjek ki a csatornába, és süllyedjek periszkóp mélységig, és manõverezzek úgy, és ha minden igaz érjek ki a rendes csatornába, de az a déli 25m-es feladat az mit takar? Elég szerény az angol tudásom sajna😞(

Tud valaki segíteni?
A karriernél már 1941. 08.-nál tartok egy IX C hajóval,
mégis csak T 1, T 2 torpedót választhatok, miért?
Mikor lesz másik?
Köszi!
PLackó
megpróbálom.

dr Kotász
Õrizd meg a mentéskönyvtáradat és pórbáld visszamásolni reinstall után. Mûködhet...
Tuvok
És ha korábbi mentést indítasz ?

PLackó
valami baja lett hirtelen a játéknak.amint rákattintok arra hogy karrier/karrier folytatása vagy mentett helyzetek rögtön kilép a játék.kiképzés mûködik.
akkor valószínûleg kezdhetem újra az egészet,valami baja van a mentéseimmel.csodálatos.

PanzerWolf
Nem volt bekapcsolva a Silent Runing.Mondom boztos meghülyült a game.
Én is a vízvonal alatt lövöm õket.

Hunterkiller: Igen. Én is igy tudtam hülyére venni a rombolókat! Az hogy a rombolók mindig látnak az a sekély vízben jellemzõ, mivel nem tucc mélyre süllyedni. ( Bezzeg ha piás lennél!<#vigyor2> Jajj ma nagyon hülye vagyok.)

PanzerWolf: Ha az vigasztal, az hidrofonos nálam is ugyanilyen <#idiota> béna. De az lehet talán a bibi velük, hogy asszem a GHG 90 fokban, az újabb (nem t'om a nevét) meg 130? fokban "lát"?
Tehát ha a szögtartományon kivül esnek, akkor nem látnak rendesen, bár ha manuálisan megnézem, akkor én simán hallom a hajókat!
A múltkori torpedótöltés problémáról még eszembe jutott még dolog. Nem lehet, hogy a silent running-ot véletlen bekapcsolva felejtetted? Mer', hogy akkor sem töltenek... ( csak saját tapasznyalatból jutott eszembe<#vigyor4>)

A hajókat az ágyúval meg sztem jóval a vízvonal alatt kell lõni. Nekem az jött be, hogy kb. 1.5-2 km-rõl lövöm õket, és a távolságból levonok kb. 500m-t. Lehet, hogy soknak tûnik, de! jóval a hajó elõtt esik a lövedék a tengerbe, és a hajó alsó részét találja el. Látni nem nyagyon lehet, de hallani igen. A 2KT hajókat 5-7 lövésbõl süllyesztem el! Mire a 160+40 töltény elfogy pár tucat roncs pihen a víz alatt. Külön trükk, hogy nem kell addig lõni a hajókat, míg kíirja, hogy 'enemy ship destroyed'. Kb. az 5-6-ik lövés után elkezdem figyelni a hajót, és várok. Ha kissé megdõl azon az oldalon ahol lötted, akkor pár perc múlva el fog süllyedni. (Eddig csak 1x volt amikor a hajó fedélzete, már félig a vízben volt, és nem süllyedt el, de az sztem vmi bug volt. ) Szoktam hagyni ilyenkor már õket, hagy meneküljenek.<#eplus2> Volt olyan, amikor már eltávolodtam 4-5km-re abban a biztos tudatban, hogy el fog süllyedni, és már messze voltam mire el is süllyedt. A lövések után kb. 2-3 perc múlva szoktak elsüllyedni. ( Nagyon spórolok a lövedékekkel, azért csinálom így<#smile>)
Sõt a 100T környéki vagy alatti hajókat sem szoktam kimélni, csak a löszeremet, így azokat a légvédelmi ágyúval süllyesztem el. Ha rossz idõ van akkor sajnos megússzák.
PanzerWolf
Teljes mértékben eggyet értek veled!!!Én már nem egyszer ráztam le rombolót.Csak az a baj,hogy a hydrofonos még mindig bénázik néha.Én hallom mindkét hajót és õ mégis a távolodót jelenti néha.Meg én lazán hallom,hogy mi az,és erre õ meg nem.Szóval miután én azonositotam azután már õ is jelent rendesen.

Manõver kérem szépen, mikor ledob pár bombát, max sebesség és fordulás, aztán csöndben menni, így egész jól ki lehet játszani,és persze ne használj külsõ nézetet,mert akkor elveszik a filing, hogy 150m mélyen arra vársz hogy hol durran, vajon elalál, merre forduljak, hogy nehogy beleszaladjak, szó szerint izzadsz😊) eszméletlen élmény😉)<#vigyor>
PLackó
köszönöm.

Tuvok
Ja, kb, vagy kicsit akár fölötte, +- 1 méter .

PLackó
ezt olvastam a faqban,tehát hogy a vízalatti részét érje a hajónak?

Tuvok
Vízvonal .

PLackó
elnézést a hülye kérdésért,de hol a leghatékonyabb a fedélzeti ágyú, hova csapódik be a lövedék?tehát hova érdemes célozni hogy minél kevesebbet keljen felhasználni az elsüllyesztéshez?

Placebó
Ezt én is tapasztaltam sajna...😞

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Tuvok
Nem

_Atti_
van egy mini-image a gamecopyworldon.. az nem müködik az uj patchekkel? persze cd tiltás után.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Ize... azt akartam ezzel mondani, hogy akkor mar inkabb tudjak megolni egy rombolot, minthogy mindenkeppen a seggembe durrantson.
Khm... harddal meg annyi a problemam, - ha mar elethusegrol van szo - hogy barhogy barmilyen silent running-al probalok elmenekulni egy rombolo elol, es merulhetek barmilyen melyre, akkor is tudja hogy ott vagyok es addig koroz felettem, amig egy vagy tobb bomba el nem talal. Anno azert eleg sokan megleptek a rombolok elol azzal, hogy lemerultek jo melyre, mindenki kussban volt, minden off es akkor elobb utobb csak meguntak a bombak dobalgatasat es elszeleltek. Ezek pedig NEM! Egyszeruen "latnak" es kesz. Hiaba huzom odebb a belem, mindig szinte meter pontossagra tudjak, hogy hol vagyok. Ez velemenyem szerint a korabeli hangradarokkal bizony igen messze all a valosagtol...
PanzerWolf
Nyugottan jöhetsz multizni.Meg kellene beszélni egy idõpontot akkor.Én nem tudok csinálni szervert mert,mindenkit ledob sajna rajtam kívül.Valami a chelloval lehet ahogy hallottam mert,többen is panaszkottak.

Tuvok
igen

Jól mondom srácok?<#smile>
Még én sem multiztam, de megkérdeztem. Nincs idõgyorsítás, de multiban úgy van, hogy a konvojtól nem messze rakja le a tengeralattjárókat a game.
dr Kotász
Ha nem titok megkérdezném (még nem multiztam ugyanis), hogy hogy a fenébe oldották meg az idõgyorsítást multiban. Vagy realtime-ban menne? Az elég para...
ok. A héten elvileg lesz net, bár sajnos én nem leszek. Vidéki kiszállásra kell mennem, a hétvégén meg lehet, hogy nem érek rá. A jövõ héten viszont elvileg bármikor. Nagyon kiváncsi vagyok már a multira.
dr Kotász
Hardon esetleg én is benne lennék multiban, ha nem zavarok.
PanzerWolf
Igen felraktam a Living Silentet.Mondom eddig nem vészes az akadás,csak kicsit.Szóval messze van a képregénytõl. <#vigyor2>Amúgy nagyon állat a sok hajó,meg repülõ!Mentem ki és jöttek mentek a hajók,repülõk meg felettem szálltak el.Mikor meg kiértem a kikötõbõl,jöttek francia halászhajók visszafelé.Mikor már bõven kint voltam a tengeren ott már úgy ment mint régebben.
HunterKiller:nem akarok összeveszni veled ezen.Én inkább játszom nehezebb fokozaton(így élethûbb és,izgalmasabb szerintem).Ha neked úgy jó akkor játsz úgy.Én normalon már nem nagyon tudom élvezni.
SzLacza:ha beköttetted a netet akkor szólj aztán nyomulunk.Van még 1-2 srác aki hardon nyomja vagy,realisticon.

Ok. Átmentem.
dr Kotász
A tört game a probléma? Folytassuk ebben a topicban, ne zavarjuk a tengerészeket.
Szintén bocs az OFF-ért.

Sajna, nem a neten jáccunk, hanem csak ismerösökkel, kollégákkal belsõ hálózaton. A neten nem sikerült semmilyen szerverre felmennünk, edig szívesen nyomnánk multiban. Ha tudtok ebben segíteni örömmel venném.<#vigyor2>
dr Kotász
Bocs az OFF-ért: CoD-ban milyen néven játszol?
Multiban még nem jáccottam, de én is azt gondolom, hogy Panzerwolfnak igaza van. Ha lövöldözni akarok, akkor inkább a COD-ot választom. Sztem ez a játék a COD-dal ellentétben nem a lövöldözésrõl, hanem a taktikáról és az agyalásról szól.
"Itt sajnos mar hard-ban is egy gyorsan mozgo rombolot szinte lehetetlen eltalalni."
A rombolót tényleg szinte lehetetlen volt eltalálni. Ez igy hiteles. Az 1.0-ban kilöttem egy örjárat alatt 5-8 rombolót el is ment a kedvem tõle, mert ez nem hihetõ!

Egyébként meg a lövészek csak akkor látják a periszkópot, ha tudják, hogy van ott vhol egy tengeralattjáró! Ha nem tudják, hogy ott vagy, nem keresnek. Ezzel mi a baj?
Az emberek a hajón hardon is segithetnek. Nekem is be van kapcsolva a fegyverzeti tiszt segítségnyújtása, bár szerencsém volt, még nem kellett használnom.
A nehezebb nehézségi szint sztem közel jól visszaadja, azt a feelinget, amit az ember egy tengeralattjáróban érezhet. Mikor elöször jáccottam a nehebb szinttel, nem nagyon termett babér. Meg kellett ismerkedni a müszerekkel, meg azzal, hogy hogyan is müködik ez az egész? Igazándiból ha már egyszer megveszed, akkor elöbb-utóbb rájöhetsz, hogy ez az igazi kihívás! Nem figyeltél oda matekórán? Most bepótolhatod.

Egyébként nem baj az ha az ember inkább fél a rombolótól, inkább mint, hogy nekirontana. Még így is ha esetleg elsüllyesztenek, fogod magad és lemész vacsorázni. A valóságban már nem volt utána vacsora!
Mindegy. Mindenki másért szereti ezt a játékot. Vagyunk páran akik megpróbáljuk átérezni az eredetiségét a tengeralattjárónak, és azért jáccunk vele.
Valaki egy multit most?
Barki?
Akarki?
Senki???
snorkel hm... Nem tudom, en akkor mar IX-essel nyomultam, ahol viszont mind a mai napig gaz a sonar, ugyanis az 1.4-es peccs sem oldotta meg azt a - szerintem - bugot, hogy mar indulaskor destroyed a sonar. Vki vmit errol?
PanzerWolf: Nekunk ez volt az elvezetes... Azt, amirol te beszelsz azt bizony
nem egy ember (te, azaz a kapitany) csinalta anno, hanem 3-4 ember. Itt sajnos mar hard-ban is egy gyorsan mozgo rombolot szinte lehetetlen eltalalni. Az pedig, hogy a fodrozodo/tajtekzo oceanon az alig kidugott scope-ot is siman
latja a legutso kereskedelmi legutso lovesze is, hat nemhinnem, hogy igy volt...
Ezert velemenyem szerint a kapitany munkajat inkabb a normal nehezsegi fokozat szemlelteti a legjobban, mint a nehezebbek... Konszolidalt kornyezetben (nem hard kod, nem suru eso, nem 40-50km/h-s szel) meg a hard is jatszhato, de a realistic, na az mar tenyleg csak fanatikusoknak valo.
xj700t
Sziasztok!

Snorkeles probléma: 43 junius, mehjelenik a kütyü, de nem tudom felszerelni...

VII-es hajóval megyek a VII/3-as toronnyal. Ver.: 1.0

Tud valaki valami okosat mondani ?

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

dr Kotász
Választhattam. Papírtokban lesz, nem kockáztatok.
Feltetted a Living Silent Hunter III Modifikation-t?
PanzerWolf
Ekkora proci kell hozzá?Nekem csak 2.8-as van.Akkor azért akad egy kicsit a kikötõbe(nem vészesen).

PanzerWolf
Arra nem gondoltak,hogy adnak egy újjat helyette?Vagy inkább te a pénzt kérted vissza?
Tedd új tokba amibõl könnyû kivenni(nem recseg ropog)!!!A multkor írtam,hogy én ezt tettem,és semmi bajom vele.

Seaweed
ravasz <#vigyor3>
dr Kotász
Következõ a sztori: tegnap vettem a Media Martkban egy SH3-at. Ma pedig beletettem a tokba a régi lemezt és könnyáztatta arccal visszamentem, hogy hibás volt a lemez, amit tegnap vettem. Megnézték, bólintottak és visszaadták a pénzt.
Seaweed
Biztos lopott magana egy ujat azert nem arulja el <#idiota> (persze csak viccelek)
Hogy csináltad????Kicserélték?És ha igen akkor hol?Mi kellett hozzá, hogy kicseréljék?

ChevyG
akko má elbuktam mert 1.0ám van<#falbav>
A letöltésnél (amit belinkeltem) a free gombra kell kattintani a lap alján. Ezután bejön egy másik oldal amin van egy visszaszámláló (Download-Ticket reserved. Please wait 9 seconds.) sor, ami ha végez akkor bejön ez a sor pl.: Download: LSHIII_01_kurz.rar . Kész lehet tölteni.
A kettõ között az a különbség, hogy a 20 MB-ásban a dokumentumban képek vannak, ezért ilyen nagy a csomag.

A telepítéséhez (csak sima bemásolás: SHIII/Data/Campaign/Campaign
SHIII/cfg/Basic) kell a Patch 1.4b, és nagy teljesítményû processzort ajánlanak ( Teszt: 3,6 GHz Prozessor, X800 Radeon-Grafikkarte, 1024 MB RAM). Mindenképp egy bázison kell a mentést betölteni/"hagyni az elõzõt", mert egyébként hibát fog kiírni.

A Living Silent Hunter III Modifikation csak az elsõ rész, ami a 1939-42 éveket dolgozza fel. (terveznek egy második részt is)

Újítások (nem a teljes lista):
1. Élettelibb bázisok (mindegyik: német, angol, usa stb.): hajók, repülõk stb.
2. A történelmi idõnek megfelelõ légitámadások.
3. "Fejõstehenek": mintha egy bázis lenne (jelzés értékû).
4. Partközeli hajóforgalom a Byskay kikötõk közelében.
5. 2 történelmi vállalkozás: "Chariot" és "Weserübung"
6. Rádióforgalom bõvítése, javítása: pl: a játékos parancsot kap egy kikötõbe való behatolásra!, történelmileg helyes üzenetek stb.
7. Javított elõléptetés: pl.:nehezebb lovagkeresztet kapni.

Van egy 20 oldalas németnyelvû dokumentum mellete, ami alaposan leír mindent (a 20 MB-ba képekkel illusztrálva).

Én még nem próbáltam ki, mert elõször végig akarom vinni az alapjátékot.