<b>A moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

katze
Hogyhogy kikerült a témék mögé a (TV)? :o

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

ChevyG
A Lost topik nézõi lassan elkezdik nézni a második sorozatot. Nem lehetne új topikot nyitni pl. Lost akik az RTL-en nézik címmel? Rossz dolog egy topikot nem visszaolvasni a spoilerveszély miatt?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Astaroth
Az megoldható hogy az általam létrehozott Csajok photoshop nélkül!-t, átrakjátok a saját fórumok közé, hogy szerkeszteni tudjam?

del van már ilyen

BUDA > miskolc.

hi plí ezt rakjátokát a tv,mozi,dvd témába köszi internet tv

__|__ ________(*)________

Punker
most értem haza úgyhogy passzolom a kérdést.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

RelakSfromhome
Valaki törölte a TV! topikból a hozzászólásomat? Ráadásul 2-szer is? 1-szer még csak el tudom képzelni, hogy nem küldöm el, nade kétszer? Meg lezáródott a totyik...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

rezsofiz

sazl : c

Tarajos Sül
A Retek klub Telefonos játéka

0681601601
hát ilyen értelmes névvel nem is értem <#nevetes2>

Tarajos Sül
Melyik moderátornak volt utban a 0681601601 nevü topic?
És miért?
Astaroth
Felhívnám a figyelmet a Taoista szex topikban MacrosTheBlack összes hozzászólása kimoderálandó szerintem, és ha tovább csinálja, és figyelmeztetést javasolok neki! Emellet az én 117. hozzászólásomat is töröljétek. (112.edik hozzászólástól szerintem az egészet...)

Köszönöm!

Stargate topik, #1190: feltétlenül kell az a kép? Viccesnek nem vicces, ellenben nagyon sz*r. <#csodalk>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Punker
jó az úgy :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

zaki
Punker már legalább ötödszörre kérem, hogy írd át a topic címét, kösz

zaki
légyszíves írjátok át a topic címét világok harcára, köszi<#eljen>

Kaszi46
EZT bannernek IDE légyszi!

-köcce-

*Posse*T.W.D*

2XP
Innen töröljétek már a 4983-ast, a nagy örömben elfelejtettem utángondolni a dolgoknak. Köszi.

Mike
ugyan már miért? :(

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Adam5
"Ki szokott rajzfilmet nézni?" topic #236-es hsz, szerintem ez pontozásra méltó :)

IlluminatoR
Punker
késõ bánat, örülj hogy nem zártük rögtön, jópár filmnek 1 topic-ja van hiába több részes.

Zacsy
Én nyitottam jó! És ne maradjünk hûen. Szóval írjátok vissza a régire. THX!

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

IlluminatoR
Maradjunk hûek az elsõ rész topikjának címéhez.

Punker
#240 ?

Zacsy
Miért kellett átnevezni a Sin City 2 topicot???<#boxer><#gun><#gonosz3><#falbav><#conf>

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

IlluminatoR
<#smile>

IlluminatoR
Hi!
Plz írjátok át ennek a topiknak a címét Frank Miller's Sin City 2 -re, és az alcímet pedig Frank Miller sajátos hangulatú krimijének második része.
Köszi!

rezsofiz
del
Regisztrál sgre egy ujreg, és 2 eset vehetõ számításba.
1. A fórumkeresõt egy az egyben leszarja, elkezdi nyitogatni a topicjait.
2. Használja a fórumkeresõt ( o.O ), beír az adott topicba, viszont miután vár 3 percet és nem kap választ, megnyitja mégegyszer a topicot. Lol?

sazl : c

Marygirl
Köszi a választ!

Punker
ha 1-2 évig nincs veled gond akkor talán az lehetsz majd.

Marygirl
Hogy lehet itt vki modi?

gabber_saviola
htxvm Punki <#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Punker
nem

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

maozedong
lál

Resurrection!

Punkerwork
mi?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Miert nem lehet EMINEM topicot letrehozni???

Utálom Brogot!!!

Punkerwork
törölve

Breki33

szeretném ezt a Berlin-Berlinbe

köszi
Ottto
Meg a #5875 #5876 #5878 #5880 is. köszi

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
Anime topikból: #5869 - #5874 lécci töröljétek.
THX elõre is.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Gorvik
THX

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Gorvik
Vedd ki lécci a Berlin, Berlin fórumból a #551 hozzászólást.

Elõre is thanks

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Húú ez gyors volt! Thx<#worship>

,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"

Punkerwork
kész

Ezt a képet: http://endless.4242.hu/bitbucket/1660_splash1.jpg kéretik betenni ebbe a fórumba bannernak: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1118664336.

Elõre is köszönöm!!!!

,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"

Léci vedd ki a "Filmek, amiket most láttunk"-ból a #20990 -as beszólást. de bennt is hagyhatod... nem tudom, hogy ezt most provokatívnak fogják-e titulálni a kedves sg.hu-s fórumozók.