<b>A moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
__|__ ________(*)________
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Köszönöm!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
Plz írjátok át ennek a topiknak a címét Frank Miller's Sin City 2 -re, és az alcímet pedig Frank Miller sajátos hangulatú krimijének második része.
Köszi!
Regisztrál sgre egy ujreg, és 2 eset vehetõ számításba.
1. A fórumkeresõt egy az egyben leszarja, elkezdi nyitogatni a topicjait.
2. Használja a fórumkeresõt ( o.O ), beír az adott topicba, viszont miután vár 3 percet és nem kap választ, megnyitja mégegyszer a topicot. Lol?
sazl : c
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Utálom Brogot!!!
THX elõre is.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Elõre is thanks
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"
Elõre is köszönöm!!!!
,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"