A moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Legközelebb nem oda rakom. Egyébként nem tudtam!
Bocs!
REAL MADRID
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Köszike elõre is!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
hellosziaszevasz <#idiota>#idiota>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ez a köcsög kétszer levett,mert azt hiszi,hogy warez fórum,de nekem csak kellene a SEBESSÉGLÁZ C. film!!!nem akarom letölteni,csak megkapni!!
Ki a fasz ez a punker,azt hiszi õ az isten?KÖCSÖG GECI!!!!
Most,hogy priviben megbeszéltük a részleteket,akár törölhetnéd is a büntimet!Vagy csak kiosztani lehet??????
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
-legalább 500 hozzászólás legyen a témában
-a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
-az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
-a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe."
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Magát a topikot itt nem szeretném feléleszteni újra.
Érdekelne viszont, hogy aki nem elõfizetõ, vagy nem ismeri a szolgáltatást, az hogyan képes dönteni arról, hogy ez információ vagy reklám?
Ez az Internet szégyene volt.
Gyakran megkérdezik tõlem:
Mi a jó egyáltalán az Internetben?
Többnyire ezzel kezdtem:
Megoszthatunk egymással olyan információkat, amire szükségünk van, de egyébként nehezen hozzáférhetõek.
Erre volt példa a próbálkozásom:
Leírtam, hogy régi felhasználóknak (én is az vagyok) milyen kedvezmények járnak.
Ezek nem köztudottak.
Feltehetõleg nem is járna jól vele a szolgáltató, ha mind a 150 ezer felhasználó igénybe venné.
Ugyancsak leírtam, hogy kinek kell aggódnia, ha nem kapja meg az új kártyáját.
A moderátor szerint ez reklám ...
Ha a moderátor olvasott volna egy kicsit, talán meg tudta volna különböztetni, hogy a szolgáltató vagyok vagy egy felhasználó ...
Visszatérve az alapkérdéshez, továbbra is elmondom, hogy mi a jó az internetben.
Legfeljebb ezután hozzáteszem:
Vannak azért helyek, ahol ez még 2005-ben sem megy ...
köszi
Érdekelne miért lett törölve a hozzászólásom.
Tv, Mozi, DVD - UPC Direct - #1
Mi abban a tilos, hogy egy cég elõfizetõi tájékoztatják egymást?
Talán maga a UPC Direct kérte meg erre?
Magánszorgalomból felesleges volt.
Tudom, hogy a fórumozók nagy része csak ír és ritkán olvas.
A moderátor is?
Rome, Knight Rider, Star Trek, Time Trax, Afterlife, Babylon 5, Helyszinelõk ... 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.