2325
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
FLeK0 #721 és a #8166ost is. -
#720 Itt lehetne moderálni a #8161-as hozzászólást? ... -
#719 hi
nyissatok ki ujra a "A Szökés - RTL Klub (TV)" topicot... ertelmetlenul lett bezarva -
Dexantreal #718 -
#717 Üdv!Közös egyetértés született arról,hogy szeretnénk egy házigazdát az alábbi topikba:Avp2:Survival of the Fittest SLICK személyében.Már írt nektek erről a dologról egy levelet,de nem választoltatok neki.Így a topik nevében kérlek titeket,hogy SLICK legyen a házigazda.
KÖszi -
#716 -
#715 szeretném ha ennek a topiknak a linkjét betennétek a bezárt szökéstopikba. hogy itt lehet folytatni. köszi. -
#714 Hello!
Valaki betenné ezt bannernek ide ???
Előre is kössz! -
#713 valszeg nincs mert én se találtam, ha gondolod nyiss egyet és akkor lesz. -
#712 kerestem probléma segítség adás kép mindenféle képpen de nem találtam -
#711 hát ha nem találtál akkor lehet nincs, keress rá többféle képpen. -
#710 #694
ebben ő dönt. -
#709 699-700 komment? -
#708 kerestem a tv témában h van e vmi segítségkérő topik pl.adás,képminőség porblémák de nem találtam -
#707 na akkor ezt mégegyszer h alehetne, hogy értelmezni is lehessen. -
#706 hy modik!itt nincs vmi segítségkérő topik ha vkinek a képpel vagy vmivel problémája van meg ilyenek? -
Dexantreal #705 Sueretném=Szeretném -
Dexantreal #704 Sueretném, ha az
AvP2: Survival of the Fittest átnevezné valaki erre:
Alien vs Predator:Survival of the Fittest
Kiderült, hogy ez elsz a végleges címe. Előre is thanks! -
#703 Nem jár erre senki:( -
#702 erre válasszolna valaki ? : \ -
#701 üdv
kérném szépen a "mit kellene nézni"-topikot bezárni/törölni,nem ír be senki úgysem.
köszönöm.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1157316824 -
#700 Vagy ha olyan lehetséges, nyitok a sajátba egy Lost, Szökés, 24 (HUN) topikot, ahova spoilermentesen lehetne írni erről a 3sorozatról. Csak a linkjét ezek topikjaiba bele lehetne tenni. csak addig nem akarom megnyitni, amig egy modi meg nem erősíti, hogy lehetséges, és nem kapok érte büntit, hogy vannak már ilyen topikok. -
#699 Open pls!!! -
#698 Mit kell itt magyarázni?
Ha nem tetszik a topik nem kell oda jönni.
Nem úgy látom,hogy két ember reklamál!
Én (is) most kezdtem el az elejétől nézni nem akarok a másik topikba menni!!! -
#697 need for speednek is van 2 topikja - a játéké, és a garázsé...
szökésnek is lehetne...
az amcsié, és az rtl-é...
az hogy a lostnál miért nem kellet mégegy topikot nyitni, szetem egyérletmű... azok akik rtlen nézik elkerülik a topikot... mint én is:( -
#696 Át kéne inkább helyezni sajátba, vagy valakit házigazdának kinevezni oda:( de hát ez van:( vehh:'( -
#695 Meg kellett volna hagyni, csak moderálni és akkor csak megunják hogy a vacsora, s széklet kibeszélésére, valamint spoilerezésre használják a topicot. A döntéssel nem értek egyet, de kénytelen vagyok elfogadni. -
winnie #694 de most komolyan. nézd meg miről szólt a topik. két ember csetel. "tök jó. nekemis tetszik. neked megvan? tényleg aranyos. jól érzem magam. mi a kedvenc ételed?"
a legutóbbi sorozatrészről kemény 3 post volt. "szemét bellick." "de szemét." "tudtam, hogy álmodik."
és a spoileres emberkék meg rajzanak, mintha csak fizetnék őket. nem csoda, hogy minden jó érzésű szökés néző 2. évadozik vagy elkerüli... -
Dexantreal #693 Thanks! -
Dexantreal #692 Ehh, elegeeeeeem vaaaaan.
Vakarjátok le már soulhuntert rólam pls Nekem 8 (Nothing to Lose) topikban. Itt pattog, hogy a topik így meg úgy zárható emiatt, meg amiatt. Meghallgattuk, mindenki azt írta, hogy nem, de ő még tovább pofázik....szóljatok már rá, vagy 1 bünti pont, hogy lenyugodjon...ez kész. -
#691 De ezt most mééééééééééééééééééééééééééér kellet ? Nem fért el, legalább nem jártam volna úgy mint a 24-el !! Légyszi, akkor legalább a sajátokba, de tegyétek vissza..!! -
#690 És ha én azt mondom, hogy az A+ topicnak semmi értelme, mert a Film+ is kibírta topic nélkül, akkor bezárjátok? -
#689 #686 -
#688 Most akkor miért is kellet megint törölni a Szökés topikot?
Döntsétek már el végre, hogy mit akartok! -
#687 Legyetek szívesek a Szökés - RTL Klub topicban #352-el kezdődően, #357-el bezárólag törölni.
Ezért volt értelme a két külön topicnak, csak néha eltéved egy-két fórumozó. -
winnie #686 szerintem elég uncsi, hogy spoilerkedők játszótere, valamint folyton 2. évadosok látogatnak be oda meg warez-kérők, hogy f*kázzák a szinket. a lost is kibírta egy topikkal - hátha végre normális csevej/ly lesz így a topikban. -
#685 thx:) -
#684 nem tom ki zárta újranyitom. -
#683 Miért kellett bezárni a Szökés topikot?
Tudom,hogy van Prison Break topik de aki most kezdte el nézni az RTLen az nem akar oda menni mert lelőnek minden poént előre. -
#682 kereső segít