2325
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • FLeK0
    és a #8166ost is.
  • SötétBarom
    Itt lehetne moderálni a #8161-as hozzászólást? ...
  • YakooZa
    hi
    nyissatok ki ujra a "A Szökés - RTL Klub (TV)" topicot... ertelmetlenul lett bezarva
  • Dexantreal
  • JonDavis
    Üdv!Közös egyetértés született arról,hogy szeretnénk egy házigazdát az alábbi topikba:Avp2:Survival of the Fittest SLICK személyében.Már írt nektek erről a dologról egy levelet,de nem választoltatok neki.Így a topik nevében kérlek titeket,hogy SLICK legyen a házigazda.
    KÖszi
  • Japep
  • akyyy
    szeretném ha ennek a topiknak a linkjét betennétek a bezárt szökéstopikba. hogy itt lehet folytatni. köszi.
  • Japep
    Hello!
    Valaki betenné ezt bannernek ide ???

Előre is kössz!
  • Punker
    valszeg nincs mert én se találtam, ha gondolod nyiss egyet és akkor lesz.
  • jbal
    kerestem probléma segítség adás kép mindenféle képpen de nem találtam
  • Punker
    hát ha nem találtál akkor lehet nincs, keress rá többféle képpen.
  • Punker

ebben ő dönt.
  • desigo
    699-700 komment?
  • jbal
    kerestem a tv témában h van e vmi segítségkérő topik pl.adás,képminőség porblémák de nem találtam
  • Punker
    na akkor ezt mégegyszer h alehetne, hogy értelmezni is lehessen.
  • jbal
    hy modik!itt nincs vmi segítségkérő topik ha vkinek a képpel vagy vmivel problémája van meg ilyenek?
  • Dexantreal
    Sueretném=Szeretném
  • Dexantreal
    Sueretném, ha az
    AvP2: Survival of the Fittest átnevezné valaki erre:

Alien vs Predator:Survival of the Fittest

Kiderült, hogy ez elsz a végleges címe. Előre is thanks!
  • desigo
    Nem jár erre senki:(
  • akyyy
    erre válasszolna valaki ? : \
  • sadvagabond
    üdv
    kérném szépen a "mit kellene nézni"-topikot bezárni/törölni,nem ír be senki úgysem.
    köszönöm.
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1157316824
  • akyyy
    Vagy ha olyan lehetséges, nyitok a sajátba egy Lost, Szökés, 24 (HUN) topikot, ahova spoilermentesen lehetne írni erről a 3sorozatról. Csak a linkjét ezek topikjaiba bele lehetne tenni. csak addig nem akarom megnyitni, amig egy modi meg nem erősíti, hogy lehetséges, és nem kapok érte büntit, hogy vannak már ilyen topikok.
  • desigo
    Open pls!!!
  • desigo
    Mit kell itt magyarázni?
    Ha nem tetszik a topik nem kell oda jönni.

Nem úgy látom,hogy két ember reklamál!
    Én (is) most kezdtem el az elejétől nézni nem akarok a másik topikba menni!!!
  • akyyy
    need for speednek is van 2 topikja - a játéké, és a garázsé...

szökésnek is lehetne...
    az amcsié, és az rtl-é...

az hogy a lostnál miért nem kellet mégegy topikot nyitni, szetem egyérletmű... azok akik rtlen nézik elkerülik a topikot... mint én is:(
  • akyyy
    Át kéne inkább helyezni sajátba, vagy valakit házigazdának kinevezni oda:( de hát ez van:( vehh:'(
  • drobee
    Meg kellett volna hagyni, csak moderálni és akkor csak megunják hogy a vacsora, s széklet kibeszélésére, valamint spoilerezésre használják a topicot. A döntéssel nem értek egyet, de kénytelen vagyok elfogadni.
  • winnie
    de most komolyan. nézd meg miről szólt a topik. két ember csetel. "tök jó. nekemis tetszik. neked megvan? tényleg aranyos. jól érzem magam. mi a kedvenc ételed?"

a legutóbbi sorozatrészről kemény 3 post volt. "szemét bellick." "de szemét." "tudtam, hogy álmodik."

és a spoileres emberkék meg rajzanak, mintha csak fizetnék őket. nem csoda, hogy minden jó érzésű szökés néző 2. évadozik vagy elkerüli...
  • Dexantreal
    Thanks!
  • Dexantreal
    Ehh, elegeeeeeem vaaaaan.

Vakarjátok le már soulhuntert rólam pls Nekem 8 (Nothing to Lose) topikban. Itt pattog, hogy a topik így meg úgy zárható emiatt, meg amiatt. Meghallgattuk, mindenki azt írta, hogy nem, de ő még tovább pofázik....szóljatok már rá, vagy 1 bünti pont, hogy lenyugodjon...ez kész.
  • Fido4life
    De ezt most mééééééééééééééééééééééééééér kellet ? Nem fért el, legalább nem jártam volna úgy mint a 24-el !! Légyszi, akkor legalább a sajátokba, de tegyétek vissza..!!
  • drobee
    És ha én azt mondom, hogy az A+ topicnak semmi értelme, mert a Film+ is kibírta topic nélkül, akkor bezárjátok?
  • Punker
  • Dynamic
    Most akkor miért is kellet megint törölni a Szökés topikot?
    Döntsétek már el végre, hogy mit akartok!
  • drobee
    Legyetek szívesek a Szökés - RTL Klub topicban #352-el kezdődően, #357-el bezárólag törölni.
    Ezért volt értelme a két külön topicnak, csak néha eltéved egy-két fórumozó.
  • winnie
    szerintem elég uncsi, hogy spoilerkedők játszótere, valamint folyton 2. évadosok látogatnak be oda meg warez-kérők, hogy f*kázzák a szinket. a lost is kibírta egy topikkal - hátha végre normális csevej/ly lesz így a topikban.
  • desigo
    thx:)
  • Punker
    nem tom ki zárta újranyitom.
  • desigo
    Miért kellett bezárni a Szökés topikot?

Tudom,hogy van Prison Break topik de aki most kezdte el nézni az RTLen az nem akar oda menni mert lelőnek minden poént előre.
  • Punker
    kereső segít