2325
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#641 kicsit elszállt az agyam.
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1123095181]kérem törölni #164[/URL] -
#640 done.
viszont takarítson vmi hozzáértő :) -
#639 Star Wars topikban is reklámozza az oldalát -
#638 reni2525 -nek bant plz mert tele szemetel mindent reklámmal! -
#637 Hello! Esetleg kérhetek olyat, hogy ennek a topicnak a cimébe odairjátok, hogy (TV), mert az lemaradt.....Előre is köszi! -
#636 kérdésem az volna, hogy miért irtátok át a ennek a topiknak a cimét?
köszi -
#635 sztem elég jó a hangulat :D nem kell azt trööölni! -
csgj #634 írtam a könyvem.-erről meg én tájékoztattalak titeket -
#633 tájékoztatnak a saját topikodról-???? -
csgj #632 vki (nemmondomhogyki) tájékoztatott, hogy mi folyik a topicban. és ajánlotta, hogy ide forduljak. és megtettem -
#631 kicsit elgondolkodhatnál mielőtt ide rohangálsz,nehogy a puska forditva süljön el.--!! -
csgj #630 na, most már tényleg személyeskedésbe futott a helyzet. büntetőpont-kiosztást kérek, mert itt, most tényleg elfajultak a dolgok -
#629 1. a személyeskedés kicsit mást jelent
2. abban a privátban nincs semmi olyan dolog ami büntetést/ a hsz törlését érdemelné, vagy ha te máshogy gondolod kérlek mondd el és azt is hogy miért gondolod azt
-
csgj #628 Itt (ami nem gumiszobai topic) nf1 közzétette privátüzeneteimet. kérem személyeskedés miatt megbüntetni -
csgj #627 plz plz plz!!! töröljétek ki!! semmi értelme így a topicnak. nem csgj és Zooey utáló topic!!! -
csgj #626 éés? (később onnnan is töröltem vmennyit) -
#625 megnéztem a topic elejét..... -
csgj #624 az előzményét nem ismered. elmesélem: amikor megnyitottam a topicot, volt egy kép, amit elkezdtek gúnyolni. ezután már akármit is feltettem, ugyanaz volt rá a reakció. és utána kértem őket, hogy ne írják le még többször ugyanazt. és csak mégjobban belelendültek -
#623 én azt láttam hogy te mindenkit töröltél ok nélkül, és a pont ezért húzták az agyadat. -
csgj #622 hát ezt nem nagyon értem. te nem voltál ott, nem láttad milyen nem normálisan viselkedtek a többiek -
#621 nem lesz törlve csak mert te képtelen vagy normálisan viselkedni! -
csgj #620 plz, ezt a topicot törölni. én indítottam, de nem kell senkinek..ezt -
Dexantreal #619 Jahh és szeretném, hogy akkor írjátok majd át AvP2 topikot pls erre a címre:
AvP: Survival of the Fittest
Előre is thanks -
Vlala #618 A legrosszab filmbefejezés topicot át tudnátok írni 2 b-re? Köszi! -
Dexantreal #617 Ja és, ha nagyon izé akarok lenni magammal, akkor a #281 hsz-t vagy töröljétek, vagy moderáljátok azt az 1-2 szót, ami nem illik oda, mer picit elszállt az agyam. Sry. Avagy sózzatok a nyakamba1bünti pontot
Tehát ebbe a topikba a #281-es hsz megnézhető és hozhatok ítéletet. -
Dexantreal #616 Ezt a bannert lécci tegyétek ide és thanks -
#615 Örök hálám! -
#614 Inkább ezt ide!
Köszi! -
#613 Filmek amiket lattunk topic
"Bucser
Gratulálok az intelligens megszolalásodhoz ismét bizonyítod, hogy mekkora tahó paraszt vagy" -
#612 #606!!! -
#611 Köszi! -
#610 Ok, köszi, akkor kijavitom :) -
Cat #609 ezt nem fogják berakni: lapos, széles kell. -
#608 Sziasztok!
Ezt a képet szeretném banner-nak kérni ebbe a topicba.
Előre is köszönet! :) -
Darkoo #607 Hello!
Topic Ebben a topicban kéne a #274-es hozzászólást törölni!Köszi -
#606 Hello!
Ezt a bannert szeretném ebbe a topikba!
Előre is kössz!!! -
#605 EBBEN a topicban elférne a rendrakás -
#604 hi!
ebben a topikban levő #242-s bannert kérném a fejlécbe berakni.
htx -
#603 Berakná egy moderátor ezt a képet ebbe a topikba bannernek? -
Dexantreal #602 Ja yo, nem szóltam sry és thanks