2325
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#801 Fórum kereső -
Quantumleap #800 Nos, lehetséges? -
Quantumleap #799 Meg szeretném kérni a tisztelt moderátorokat, hogy az X-akták topikból töröljék a 4814-es hozzászólást, sőt ha belegondolok, a 4712-est is. Sokan nem örülnek bizonyos okokból az oldalnév kiírásának. -
Borg #798 done -
Szabi1991 #797 ezt
ide
plíz :) -
#796 ez törölve, a Szabiét kell betenni!
Köszi! -
Szabi1991 #795 ezt
ide
tegye be valaki légyszives :) -
#794 Helló!
Légyszíves rakjátok be!
ezt
Ide
Köszönöm! -
#793 Üdv!
Lécci rakjátok be
ezt a bannert
az eredeti banner helyére
ebben a topikban
Köszi :) -
Szabi1991 #792 a ROC nevű topicot átnevezné vki erre ? Bajnokok Tornája (ROC) -
#791 ezt
ide
kösze
-
Határőr #790 meg is kell érteni punker.. vki nem nagyon hajlandó elolvasni de lehet h tudja :D -
#789 moderálási elveknél le vannak írva a házigazda jogok is, olyan nehéz elolvasni? -
#788 nm. ha bármit kell a topicban csinálni írsz és cselekszünk... -
kis kocka #787 rendben és köszönöm a tanácsot akkor még hanyagolom a dolgot -
#786 hát szerintem még felesleges annak lenned. ha beindul a topic akkor majd dobj egy emailt a [email protected] -ra amiben leírod mit szeretnél linkekkel (user adatlap + topic link) és majd beraknak házigazdának, ha megfelelőnek találnak, de szerintem ne fáradj, mert 2 hónapja regeltél ami enyhén szólva rövid előélet itt az sg-n. -
kis kocka #785 hogyan lehetek házigazda itt??? -
#784 -
#783 ezt a képet kérném
ide berakni bannernek
köszönöm -
_Vegeta_ #782 Beraktam! -
#781 szevatok
ebbe a topicba
ezt a bannert :)
köszi -
#780 Szevatok ezt a bannert
ebbe a topikba
köszi -
_Vegeta_ #779 Engedelmetekkel ide Dragon Ball Z szeretnek egy hazigazda jogot a topik rendbentartasa erdekeben. -
#778 szevatok na előbb elnéztem a topicot :)
ezt a képet cserélni ebbe a topicba köszi -
#777 Hello!
ebbe a topicba
ezt a bannert légyszives rakjátok be.
Köszi -
#776 szevatok
ebbe a topicba
ezt a bannert
kösze -
#775 Hello.
A Prison Break topic használóinak érdekében szeretném kérni, hogy moderáljátok ki az alábbi hozzászólást: #6149
Hunnenkoenig ismét elfelejtette a Spoiler tag használatát. -
#774 Léccives ebbe a topikba rakja be valaki ezt a bannert !
THX ! -
#773 Megint én...
Most vettem észre, hogy itt is el van csesződve a banner!
Köszi! -
#772 Köszi! -
#771 itt nyitottak vagyunk efféle kérdésre is :) -
LegoTGR #770 Hali, kérdeznék mielőtt ú topicot nyitok.
Úgy emlékszem hogy régen volt 1 olyan topic h filmet keresek, vagy vmi. hasonló, ahova a delikvens leírta h mivolt a filmbe és a többiek segitettek kitalálni a címét. Énmost kerestem, de nem találtam, xal ha nincs ilyen akkor én megnyitnám ujra, csak gondoltam megkérdem itt, úgy a legegyszerűbb. -
#769 #767, #768
done -
#768 Rossz az URL-je a bannernek (itt) ezért ha javítanátok (erre), azt megköszönném... -
#767 Hello!
Valaki rakja már be ezt bannernek ide.
Előre is kössz!!! -
#766 -
Szolnokboy #765 valaki a dexter fórumban
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1160840168
rakja be pls a bannert. köszi -
#764 Ha egy moderátor erre jár, akkor a #137-es hsz-től törölhetne mindent, köszi. -
vg #763 Teljesen igazad van... -
#762 "Rohadtul nem erdekel, a nyavajatok. Mast se erdekel, az enyem. kesz. En az aktualis reszröl akarok beszelni es nem a spoilerekröll meg a feliratokrol meg arrol, hogy te mar hany ribanccal feküdtel le a 20 eved alatt."
" Lehet menni panaszkodni a vezetösegnel, hogy ilyen fasz forummotort csinaltak es nem kepesek ujat csinalni"
"Eletkorod meg gondolom azert "ismeretlen" mert nem mered bevallani, mint altalaban a 12 evesek"
"Nem fogom a spoiler taget hasznalni ha a fejed tetejere allsz akkor sem."
örüljél hogy csak ennyit kaptál, ha nem tetszik a rendszer lehet menni másik fórumra nem fogsz hiányozni ezeknek az embereknek......