<b>A moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
halljam miért fölösleges? ennyi erõvel xy topic is fölösleges. miért reklám? honnan tudod hogy van rá igény? nem reklámozni akarok, hanem elõzetest írni, szerte a neten megteszik, több topicban, weblapokon... itt miért baj?

kérem, hogy a törlést vondd vissza, a topicot nyisd meg újra, van rá igény, köszönöm!

Punker
mert fölösleges reklám topic.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

EmThor
usa mozibemutatók miért lett törölve? hasonló topic linkjét kérem akkor, mert nem találtam, köszi.

már létezõ topicot nyitottam. magyar címre nem kerstem rá...
del

http://thenamelessphoto.com/

Sland
jó lenne. leginkább a static urat kéne rendberakni...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Pharaoh
Én is ezt szerettem volna kérni.

fifi
valaki rendet tesz a Lost topikban?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PyRex
A LOST topic már semmi másról nem szól, csak személyeskedésrõl. Szvsz zárni kellene :) Vagy kitörölni rohadt sok hsz-t. Vagy legalább figyelmeztetni az ott lévõket.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

a
Anime #8155 #8156 kéretik törölni, thx :)

RelakSfromhome
Stargate #1555 #1556 postokat kérném törölni rossz topik hiba miatt :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Broafka
miért lett bezárva a Sanyi topicom? <#boxer><#gunyos1>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sziasztok,

Kérek egy Moderátort/Admint, hogy törölje a topicot, mert kicsit félrevezetõ néven megtaláltam - ha már a fórumkeresõ engine-nek nem sikerült!

Köszönöm!

Ez a topic lenne...

http://gaborszantai.co.uk/

McGrady
sziasztok, itt az alcímben a "Milos Forman 1975-ben készült film Ken Kesey regényébõl" -t ki tudná vki javítani Milos Forman 1975-ben készült filmje Ken Kesey regényébõl -re? köszi elõre is!

Kuss!-magyarázta.

JohnnySmith
Átkéne nevezni The Fast and the Furious: Tokyo Drift -re ha lehetne köszi :)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

hova küldjem a flash animációt? <#help>

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Izb-t megbíztam hogy a nevembe eljuttassa nektek a flasht amit készített.

Dear ops!

Tiny xp topicba kérnénk eme Izb által készített flasht berakni: http://www.izbsystem.hu/tinyxp.html

DEXTER92
Azért még szerintem nem kell bezárni... úgyis megnyitja akkor valaki más...

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

cicai
bezárnátok a topicomat, ugy se lo semmire a http:tibor vagyok hodítani akarok

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

DEXTER92
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1139081413 Nem akarok beleszólni, de ez elég sok szempontból "megvizsgálandó"...

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Akos 001

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

BADE
Filmek, amiket most láttunk... topicban a követlezõ 2 hozzászólást kéretik törölni
Köszi!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Serpa
innen a #164 -et kérem törölni.

Csacsi
Sziasztok. A Lost topicban teljesen elfajult a dolog, már személyeskedés, és egyéb diolgok mennek, és 5 hozzászólásonként 1 kis lost.

Szóval vkinek rendet kéne ott tartani.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Hát ti aztán villám gyorsak vagytok, kösz a semmit!

Légyszi, a "Las Vegas sorozat" topikban a bannert tegyétek fel. Köszi

hali

hogyan lehet lekicsinyíteni a képet, amit be szeretnék tenni ??
REALista
pfff

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Vaxi
Valamelyik moderátor reagálna?!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Megkérném a kedves moderátorokat, hogy a Legyen ön is milliomos lámái topikból távolítsanak el minden photoshop-manipulátor által beszúrt fényképet, mivelhogy a topik nem erre hivatott, hanem rendes kérdéslámázókra.
Vaxi
Kérnénk szépen ezt a képet az üvegtigris topicba!
Köszi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Sadun Tryst
Kérem az anime topikban a 7929-tõl a 7932-ig törölje valaki a hozzászólásokat...
Elõre is köszönöm.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

B0B0
Én is ezt akartam írni!!! Ez pofátlanság!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

BONO
THX!<#worship><#worship><#worship>

Zs0lt1
hello, üvegtigris 2 topikból lécci a #315, #316-t töröljétek
kösz.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

tigeroo
:l bafnak benézni
BONO
Nah de gyors itt a kiszolgálás egy hete várok a >>> #376-ra!

mukika
Ezt a bannert légyszi ide!

htx

tigeroo
a kép amit be kellene rakni oda
Black Hawk
ennek ittelkészült a bannere jó lenne ha beraknátok.
elõre is köszi.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BONO
Please csak egy (TV) felíratott szeretnék hozzáfüzetni veletek!

BONO
Nah most szeretnék egy kérést a Dopemanos topicot hanyagolva a Klipperek címû topic mõgé oda kéne tenni, hogy (TV) elõre is thanx!

BONO
Mit nem értek v*zzeg igazad van töröljék nahh miért nem törlik hmmm gondolkoz már...!

Laky
még mindig nem érted...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

BONO
Hát akkor töröljék mire várnak, tessék de azért elõtte vegyenek mindkét topicra egy pillantást és csak utána cselekedjenek!<#smile>

Laky
ez a lényegen akkor se változtat: van már ilyen topic = close/del

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

BONO
De jó a Dopmannek vazzeg... "mert senkit se érdekelt, senkinek se tetszett, és ha megnézed a mostani topicot, szinte csak negatívumot írnak a mûsorról..."

Igen de mindenki nyilatkozik rólla és mindenkinek van rólla véleménye hol ott senki sem nézi ez milyen meglepõ nem??? A negatív vélemény is vélemény és erre Dopeman azt mondaná amit Gyõzike mondott a showjáról "nem érdekel mit beszélnek róllam vagy a mûsoromról rosszat vagy jót csak az a lényeg, hogy beszéljenek" nah látod ez a Gyõzõ nem is mondott olyan butaságot mert ebben qrvára igaza van és õ az "emberek beszédébõl élt" tökmindegy, hogy milyen véleményû az a beszéd mert õt az már nem érdekli és ugyanez vonatkozik Dopeman ra is!<#unalmas>

Laky
ez még nem felmentés az alól, hogy nem használdat a keresõt...
azért van benne ennyi hozzászólás, mert Legújabb topicoknál kint van (feltûnõ), és így megtalálják az userek...
azért nem volt az elsõ dopeman-es topicnak forgalma, mert senkit se érdekelt, senkinek se tetszett, és ha megnézed a mostani topicot, szinte csak negatívumot írnak a mûsorról...
ha valkinek tetszik, akkor rákeres, és elmondja a véleményét...

szerk:
Egyébként rákerestem igy >>> Dopeman és a haverok (TV) ha TV mûsoros topicot nyit az ember azt fel kell tünteni itt nem volt feltüntetve ezért lett ez a topic de ha megtaláltam volna akkor most nem lennénk itt!

jó, hogy nem egész mondatokban keresel, elég lett volna csak "dopeman" is...