<b>A moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laky
nem lehet

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Még egy kérdésem lenne: Lehet-e Aláírásban képet betenni?
És ha szabad, mekkora méretben?

Nagy Andreának hívnak. Ha meg szeretnétek ismerni, írjatok kakartok ismerni, írjatok privátot.

Sadun Tryst
Az anime topikban a FAQ link alá egy fehér csíkot szeretnék kérni, hogy a szöveg jól legyen olvasható (úgy ahogy a Rosszabbul Photoshoppolunk topikban van). Elõre is köszönöm!

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Valamelyik nap rákattintottam a témanyitásra és azt írta ki, hogy 1 hónap múlva nyithatok, vagyis a regi idõpontjától számítva.

Nagy Andreának hívnak. Ha meg szeretnétek ismerni, írjatok kakartok ismerni, írjatok privátot.

Web mester
Na feltöltötem az SG-re!Akkor lécci linkeld azt oda!
SG galéria

JohnnySmith
<#help><#worship> #456

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Punker
ezt hogy érted? bármikor nyithatsz témát.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy az újak akik most regiznek, regiztek, pontosan mikor nyithatnak új témát? (Most pl: én Cho)

Web mester
Lécci akkor rakd be a #460-ast mert az nekem is megy!

Punker
nálad van a gond, mindenhol látszik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Web mester
Látom berakták,de sajnos nálam nem megy!Nem tudom hogy másoknak megy-e...
Itt van egy másik linkrõl a kép ez talán megy:

Web mester
Nálam nem megy a kép ezért gondoltam berakom a linkét!Úgy megy!
Kép linkje: http://estishowder.extra.hu/cadillac_drive2.jpg

Web mester
Sziasztok!
A Cadillac Drive (TV) topicba lécci rakjatok be egy bannert!
Topic linkje: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1141418004
Kép:

Csacsi
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142614603

Már van ilyen topic + topicnyitási kényszer

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

JohnnySmith
3 Fast 3 Furious topikot plíz nevezzétek át The Fast and the Furious: Tokyo Drift -re.
Elõre is thx 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

De most írta Panker, hogy széthúzza és zavaró. Ebben igaza lehet.

Punker
viszont széthúzza mint állat és az zavaró

a fórumot nem lassítja, csak azokat a felhasználókat, akik letöltik az adott topikot.

Akkor sorry, ha nagy lett a kép. Rendben, linkelni fogok, ha nagynak látom a képet. Legalább nem lassítja a fórumot.

Punker
az határ eset 1024*768-nál nagyobbat inkább csak linkelj.

És olyan nagyot is, amit beszúrtam a HP-s témában?

Serpa
elszabadult egy kultúrökör itt

igaz, hogy egy admin/modi lelki világát sem sérti, de azért lehetne tenni valamit?

persze hogy szabad.

Kedves Punkerwork!

Azt szeretném megkérdezni tõled, hogy a témának megfelelõen szabad képet beszúrni? Csak még új vagyok ezért kérdezem.

Ezta képet léciiderakjátok be.

köce
Punker
SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használt ezt a taget. A szöveg így láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler szöveg

Breki33
please
Punker
nem tom ki zárta, de kinyithatom éppenséggel ha nincs semmi indoklás.

zaki
már nem azért, de ezt miért kellett bezárni? fõleg ilyen indokkal

0Fritz0
Itt reklámoz a bácsi. (#1912)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Breki33
kérém a bannert cserélni a Berlin-Berlinben erre

köszi
szerintem tök felesleges - már az elsõ mondatban is 3 hiba van, nincs központozás, hiányzó betûk, kérdés-válasz egybefolyik, ráadásul full warez.
The FlashBack
Üdv
A lost c. topigba szeretném belinkeltetni a faq-t
thanx

zaki
még mindig tart a flém, vki csináljon már rendet, thx

apocalypse0
Hello, a Horrorra Akadva 4 topic 103as és 104-es hozzászólását légyszíves töröljétek!
Köszönöm elõre is

apocalypse

[Jakuza]
Nem artana Shepi sracnak a parasztozas,f*szozasert,bazdmeg, es hasonlo kis obszcen szavak miatt adni egy-par buntipontot, talan attol eszhezter.
Filmek, amiket most láttunk...

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Punker
nagyon gyors volt nem tom ki volt az 😊

Ottto
Gyors volt o_O
Kössz!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ottto
Hali.
Az Anime topikban kérnénk a (piros) X bannert lecserélni az alábbira.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Punker
töröltem már.

Bandew
Hali!
Lécci valaki sürgõsen fehérítse ki az irományomat a Potter topikban, mert elk*rtam és kékkel írtam a spoilert!
1000 bocs!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punker
írj a [email protected] én nem tudok adni.

[NST]Cifu
Miután a topic törzsközönsége megszavazta, kérhetnél egy házigazda jogsit a BSG topicba?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hi
Ezt a képet szeretném ide

köcike
SASboy
Már hogyne lenne értelme. Nagyobb értelme van egy olyan topicnak, mint pl.: Melyik a kedvenc csokid ? Én tuti rendszeresen fogom olvasni<#eljen>

nice legs. what time to open?

Punker
keress, attól még nem lesz értelme.....

EmThor
vegyük a konzolos topicot... ott van ps2 topic, meg játékok topic... itt is lenne egy nagy heti összefoglaló, ki ki olvasgathatná mint egy újságot, nem maradna le semmirõl, ha olyan jó a film, nyitna neki topicot aki akar!

másik példám a horror topic, vagy sci fi topic, és külön is vannak nyitva horror filmeknek topicok.

tervezek továbbá rövid box office leírást a heti bemutatók mellé, bár ennek még nem néztem utána van e külön topic.

ismételten kérem, hogy a törlést vondd vissza, ellenkezõ esetben újra megnyitnám a topicot, vagy keresek egy másik moderátort és kikérem az õ véleményét is...

szerk.: köszi!! ha nincs rá igény, úgyis lesüllyed lassan nem? ...

Punker
miért fölösleges? pl. mert ha értelmes film úgyis lesz külön topic-ja.