2325
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Aspyrin #921 Eddig is para volt topikot nyitni, de ezek után már csak az égiekben bízhatunk, hogy ne legyen a keresőben bug :) -
#920 köszi -
#919 Türelem topikot terem. :)
Én is kipróbáltam, nem tudom miért nem dobja ki a kereső.
Javaslom, hogy jelezzétek Ti is egyhangúan az Általánosban a problémát. -
Aspyrin #918 Oké, szóval már a keresőben sem bízhatok, htx. Hidd el elkezdtem görgetni, de az első 10-20 sor után bevetettem a keresőt.
-
#917 Szerintem ezért.
Célszerű a keresőn kívül a mezei módszert is használni. Topikos nézetben Témák-ra rákattint, megvár, amíg megjelenik az összes ABC-sorrendben, és szépen elgörget a megfelelő kezdőbetűhöz. Ez a tuti. -
#916 hát ugy néz ki nincs bennük gerincesség :D -
Aspyrin #915 Köszönöm, pont ezt szerettem volna én is kérdezni. -
#914 sokáig élt az Ocean's 13, én keresőben nem láttam hasonló topicot, miért kellett bezárni ? :D -
#913 Bocs a sürgetésért, de lesz javítva a Hidden Palmsos topic?
Előre is köszi! -
#912 warez + reklám -
#911 Bocs, a kép URL-je: Banner -
#910 Léccives ebben a topikban [IMG=http://www.kepfeltolto.hu/2007/6/1/1n82.jpg]ezt[/IMG] tegyétek be bannernak! És ugyanitt a topik nevébe tegyetek bele egy TV szócskát. Tehát ez legyen az új név: Hidden Palms (TV)
Köszi! -
#909 Kicserélnétek ebben a topicban a bennert erre? Előre is köszönöm! -
#908 ez szörnyű nagy:( ilyen méretbe miért nem jó? -
#907 Hali !
A Csúcsformában 3 topicban Ruffirant és Zmeor nem tudja, hogyan kellene viselkedni.. -
#906 Sziasztok! Ide szeretném, ha betennétek ezt a képet bannernek...Köszi! -
#905 van házigazda amugy meg nem jó a képlink -
#904 heroes topikban betennétek EZT bannernak? -
#903 Ha megoldható, a Stargate topikban a banner alá biggyesztenétek egy www.csillagkapu.hu linket?
Köszi -
Quantumleap #902 Kösz. -
#901 pls szedd össze miket töröljek, mert nem szeretném végigolvasni ezért a topicot... -
Quantumleap #900 Még mindig nem teljesítettétek a kérésemet. Ha nem lehet, léci, írjátok le, miért. -
Lyan Kyj #899 EZT a hsz-t a Lost topikban ha lehet, minél hamarabb rakjátok spoilertagbe, légyszi! -
#898 háusz topikk. nákicsi off van.. -
#897 Kérek szépen takarítókat a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1148728212 topikba! -
karter54 #896 Tiszteletem.. ajánlanám a moderátor figyelmébe az alábbi videó részletet ami igencsak elvolt dugva a net sötét bugyrában.. Rush Hour 3 vagyis.. (számomra kedvenc sorozatom) Csúcsformában 3 részlet..nagyon jó : P http://www.videobomb.hu/video/Csucsformaban_3_reszlet -
Quantumleap #895 Nos, meg tudjátok tenni? Nem sürgetőzöm, félre ne értsétek, de nem volna baj, ha minél előbb eltűnne. -
Quantumleap #894 Szevasztok!
Innen kellene törölni először is az 10846-os hozzászólásomat, majd azokat, amik összefüggenek vele. Nevezetesen: 10848, 10847, 10851, 10855 (ez szintén az enyém), 10856, 10857, 10858. Sértőnek érzem a válaszokat magamra nézve, az egésznek az az alapja, hogy poénnak szántam valamit, ami másként sült el. Köszi!
Prison Break (FOX) -
#893 Szasztok!
Ezt a képet ide kérem szépen!!
Köszönöm :) -
zoolee #892 Hali ENNEK a topiknak a címe mögé szeretném bebiggyesztetni a (tv) szócskát..
Köszönöm.. -
#891 valaki átírná ezt erre:
Bazi nagy film - Epic Movie -
#890 moderálási elvek/ házigazda jog..... -
Szabi1991 #889 ? -
#888 nem, mert még olvasni se tudsz..... -
Szabi1991 #887 lehetnék házigazda ebben a topikban ? :)
(én indítottam) -
#886 Sara Connor Chroniclesre gondolok. -
#885 Mért tettétek át azt atopicot amit én csináltam más nevére?? Az még nem volt létrehozva. -
#884 hali legyetek szivesek ezt a képet berakni ide bannernek ?
Thx -
#883 már megoldottam :) -
#882 hi
EZT be tudnátok rakni IDE bannernak?
mérete:780x300