<b>A moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Én nem élek vissza vele!
De akkor valamelyik moderátort szeretném megkérni, a filmekhez hozzon létre egy ilyen témát: "csobbanás", vagy "Splash" címû filmet, mert errõl szeretnénk beszélgetni, köszi mindenkitõl:D
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Jar erre egy kmod neha?
A LOST üres hozzaszolasait a nevem alatt keretik törölni es a #7149 -ben levö bannert betenni a fejlecbe.
Köszönöm!
Köszönöm!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Köszi
jólenne ha utána néznétek ennek a srácnak mert súlyos reklámozási kényszerben szenved,szerintem megjutalmazhatnátok valamivel mert már több topicban is eljátszotta!
az illetõ:Mocek14
a büntettek egyik helyszíne:KATT!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nicolas Cage-Ghostrider
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
HIHETETLEN JAVASLATOM LENNE:
MIELÕTT ZÁROLTOK EGY TOPIKOT, HAGYJATOK BENNE ÜZENETET ARRÓL, MIÉRT TESZITEK. NO, HÁT NEM EINSTEIN-I ÖTLET?
/Jobb, ha én írom be mintha más tenné meg nem?/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Köszi!
Megtudhatom miért?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
már egy ideje van az SG-n spoiler makró, azokat kéne használni, vagy kiírni a szöveg elé, hogy SPOILER, de még mindig nem szeretik használni... talán ha esetleg benéznél a topicba, láthatnád mekkora a felháborodás.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ez már nem az lesõ ilyen eset,nem zavar ha törlik,csak szeretném tudni az okát.
Elõre is köszönöm.