<b>A moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
elsõ hsz a topicnyitót illeti

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Punker
majd ír aki kérte.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Met
írhatnál is bele:)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Punker
pill

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Miért van az, hogy nem hozhatok létre 1 hónapon bellül új témát?
Én nem élek vissza vele!
De akkor valamelyik moderátort szeretném megkérni, a filmekhez hozzon létre egy ilyen témát: "csobbanás", vagy "Splash" címû filmet, mert errõl szeretnénk beszélgetni, köszi mindenkitõl:D
REALista
A 26461-es hozzászólásom törölhetõ!Nem ide szántam!!!!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Hunnenkoenig
Hallo???
Jar erre egy kmod neha?

A LOST üres hozzaszolasait a nevem alatt keretik törölni es a #7149 -ben levö bannert betenni a fejlecbe.

Köszönöm!

Hunnenkoenig
LOST topikban keretik a ket hianyzo kep helyevel megjelenö hozzaszolasomat törölni!

Köszönöm!

MerlinW
lál<#idiota>

[merlinw.org]

Narancs
A 24 topik címében az "alud ki magad" kéretik átírni aludd ki magadra, htx

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Törölt felhasználó
Nem Nicholas,hanem Nicolas.
Köszi
SNAKE01
hi all!
jólenne ha utána néznétek ennek a srácnak mert súlyos reklámozási kényszerben szenved,szerintem megjutalmazhatnátok valamivel mert már több topicban is eljátszotta!
az illetõ:Mocek14
a büntettek egyik helyszíne:KATT!

SHADOWEYES7
légyszives !! lehetne törölni a ma megnyitott MAFFIÓZÓK topikot!! Nagyon nagy hibát követtem el mert nem néztem meg rendesen ,hogy van már ilyen !! bocsi mindenkitõl !! köszönöm !!<#worship><#worship><#worship>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

The FlashBack
Legalább rájött a témanyito is, hogy már van ilyen

Törölt felhasználó
Sõt ,még ma is.
Törölt felhasználó
Még mindig aktuális a kérésem.
mukika
ezt --> ide plz.

Törölt felhasználó
Javítsa már valaki legyen szíves a ma nyitott témám címét erre:
Nicolas Cage-Ghostrider
MerlinW
No mégegyet:)

ide

[merlinw.org]

MerlinW
MerlinW

Õt kérném

ide

Köszi

[merlinw.org]

Plz töröljétek a Rome topicban az uccso kettõ hozzászólásom, tiszta hülye vok.............(249. és 250.) Köszi

CSOCSO
kocce
Punker

CSOCSO
lehetnek a hazigazda a sajat magam altall nyitott filmek amiket most lattunk topikban?? mar tobb napja a rohadt GYU rol van szo.... ami szerintem uber film de akkor sem errol szol a topic
Istencsászár

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

csum666
Töröljétek lécci A gumimacik topikból #133

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

:DDDDDDDDDDDDDDDDDdddd

MÉLYEN TISZTELT MODERÁTOROK!

HIHETETLEN JAVASLATOM LENNE:

MIELÕTT ZÁROLTOK EGY TOPIKOT, HAGYJATOK BENNE ÜZENETET ARRÓL, MIÉRT TESZITEK. NO, HÁT NEM EINSTEIN-I ÖTLET?
Tinman
Az a szemét tinman kitett egy linket -az Invasion topicba- amirõl le lehet szedni inavsion 1x19 magyar feliratát. Töröljétek a hsz-ét pls... mégis mit képzel?!

/Jobb, ha én írom be mintha más tenné meg nem?/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csacsis
The 4400 topic #239. hozzászólását kérem törölni spoiler miatt. Ez egy kép egyébként.

Törölt felhasználó
Nem mindig.De ezt állandóan.
Törölt felhasználó
Kérném törölni a Reteksub topikot!
Köszi!
a honlapreklámokat mindig törlik.

Törölt felhasználó
Másodszorra is törölve lett a hozzászólásom.
Megtudhatom miért?
Tatyla
innen a #239-es hozzászolásomat törölni sziveskedjetek,köszi elöre...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nevezetesen 504.
De akkor válaszoljon már valaki az én kérdésemre is!!!
ROKICA
benéztem azért láttam h nincs semmi törölni való.. de nemismerem a filmet bocs nemtuttam h spojler.. a spojlerezõket én is utálom!

Laky
gondolom neked se esne jól, ha valaki elmondaná annak a filmnek a végét, amire te évek óta vársz...
már egy ideje van az SG-n spoiler makró, azokat kéne használni, vagy kiírni a szöveg elé, hogy SPOILER, de még mindig nem szeretik használni... talán ha esetleg benéznél a topicba, láthatnád mekkora a felháborodás.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ROKICA
de semmi értelme kitörölni.. én nemtaláltam benne semmi kivetni valót.

Laky
#270, illetve #280 könyörgöm :(

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
innét a #270-es hsz-t törörlje valaki, mert elfelejtette a spoiler taget, és elmondta film végét, vagyis csak gondolom, hogy a film végét... én ugyan nem olvastam el, de mivel a következõ hozzászálasban ezt mondják, ezért... :D

ROKICA
aza "Rejtéjek városa" amit olyan jól lefordítottak..(hagyták volna rajta az eredeti címet:INVASION).??

Törölt felhasználó
Tegnap az Invasion topikban beírtam ,hogy hol találnak feliratot a sorozat 18.részéhez és törölve lett.Miért?
Ez már nem az lesõ ilyen eset,nem zavar ha törlik,csak szeretném tudni az okát.

Elõre is köszönöm.
Fido4life
De tényleg, ki törölte a topikot ? Van valami hacker itt ? :P

Punker
na ezt itt nagyon gyorsan hagyjátok abba!