2325
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#961 szvsz inkább maradjon a régi -
#960 Ezt szeretném ide berakatni bannernak.
köszi. -
#959 reklám (#12006) -
#958 oksa -
#957 IDE szeretném ha beraknátok ezt bannernak.
köszi. -
#956 Én is pont most akartam jelenteni! Ground24-et -
#955 jozsef22-re és ground24-re szerintem lecsaphat a banhammer mert eddig 4 vagy 5 filmes topicban reklámozta ugyanazt az FTP-t. -
Quantumleap #954 Bocs! A 11815-ösömet is, légyszi. -
#953 -
Quantumleap #952 Szeretném, ha innen törölnétek a 11814-es hozzászólásomat és a hozzá kapcsolódó válaszokat:
Prison Break (FOX) -
#951 Kaudrex ment privi. Plz . -
#950 "Megkérnék 1 moderátor urat hogy mélyen tisztelt Riddick21 nevű úrra teséék már rszólni ugyanis xarrá pocskondiázza a fórumot és a fórumozókat is. Ja meg nem akar leereszkedni a mi színvonakunkra... akkor miért van itt?..."
Ez megint aktuális...én konkrétan inkább szánom azért, mert ilyen perverziói vannak. Jelesül, hogy egy fórumon folyamatos flémeléssel, személyes sértésekkel rombolja a topikokat, és szándékosan hergel más, amúgy normális hangnemben írogató embereket.
Pl: #32951: "A szájbabaszott jó kurva anyádat, te cigány.", és hasonlók.
Most erre a topikra szállt rá:Filmek, amiket most láttunk... -
#949 Légyszíves Riddickkel csináljatok valamit, hogy kedvenc topicunkba ne utálattal menjünk, köszi. -
#948 Ezt pls tegyétek be bannernek ide
thx :) -
Quantumleap #947 Prison Break (FOX)
Szeretném, ha innen törölnétek a 11633-as hozzászólást. Sértegetés. -
#946 azthiszem könyörög egy ip bannért:S
megint visszajött csak ujraregelt...eléggé szánalmas egy gyerek -
_Vegeta_ #945 Koszi Kandurex ;) -
#944 Gokou most már elment vadászni -
_Vegeta_ #943 Igen, valoban ki kellene osztani buntit. :) -
#942 uyganebben a topikban gokou megint csunyán beszél?:S -
#941 Gokou nevű felhsználóra ráférne valami figyelmeztetés v bünti:S -
#940 -
Aspyrin #939 Az illetékes kijavíthatná a L'ecsó topik filmcímét helyesre, megelőzve ezzel a naponta feleslegesen nyíló topikokat(pl.: itt egy). -
#938 Nem hiszem hogy órákig tart a témanyitónak hozzászólást írni ide, figyelembevéve, hogy az előbbi büntipontját is szótlanságért kapta =) -
#937 reklám -
ldavid #936 én ezt a bannert szeretném ide, Thx! -
#935 Kérem tőrőlni KÖSZIII -
#934 Sziasztok! Ide szeretném berakatni bannernek ezt a képet. Ekőre is köszönöm! -
#933 Megkérnék egy moderátort, hogy innen legyen kedves kitörölni az #1268-as és az #1269-es hozzászólást mert nagyon spoileres és aki még nem látta annak elég szépen lelő pár dolgot. Köszönöm! :) -
#932 Megkérnék egy modibácsit, legyen oly szíves elmagyarázni Nyarlathotepnek, hogy mi az a lopás, és mit jelent a "NOWAREZ!!4" kifejezés.
köszönöm. -
#931 A Harry Potter topikban elrontottam a spoilert és egész érdekes dolog történt. Az aláírásom valahogy így "különvált". Szal nehéz elmondani, de ha vki kijavítaná megköszönném.
2150-es komment. -
gettobuxa #930 sziasztok :)
egy eltévedt hozzászólásomat szeretném töröltetni ha lehet
köszi
érthető okokból :) -
#929 T. Modik!
A Top Gun c. topikba szeretném stylusitani ahová írunk, szal a mezőt.
Azt megtudjátok e csinálmi? vagy hogy kell? -
#928 1 hétig csöndben lesz. -
Sawyer2 #927 Megkérnék 1 moderátor urat hogy mélyen tisztelt Riddick21 nevű úrra teséék már rszólni ugyanis xarrá pocskondiázza a fórumot és a fórumozókat is. Ja meg nem akar leereszkedni a mi színvonakunkra... akkor miért van itt? a legtobb hsz-e a D I E H A R D 4 topikban.. KÖSZÖNÖM! -
#926 Megkérnék egy moderátort hogy ezt a topicot törölje: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1182971517 -
#925 Még mindig szeretném, ha valaki javítaná a Hidden Palms-os topikomat!! PLS!! -
#924 Én nem. Valamék fejlesztőt kell megkérdezni, de azok nem hiszem, hogy foglalkoznának ilyesmivel. (pl. St) -
Aspyrin #923 Szegény én, azért az adatlapomról eltudnátok távolítani ezt a mostani kis balesetet? :) -
#922 Ez a legjobb módszer a topicnyitogatási kényszer visszafogására! :DDD