A moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep
Ezt valaki betenné ide bannernek? Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

otrosinka
Közsönet<#worship>

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Japep
#667 ?!?!?!?!?!
<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

otrosinka
Bocsesz a zavarásér dear mod:
Dr House (TV) topicból
350,353,354-es hozzászólásomat törölnéd/nétek köszönöm....

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Japep
Ezt szeretném ha berakná valaki ide.
Kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Hunnenkoenig
The 4400 topikban a bannert keretik cserelni, ha mindenki ugy akarja, de az #510 mindenkepp törölni tessek kerem szepen.

Kmarha
Ha nem jönne be a bannerra szánt kép, akkor a gallériámban megtalálható itt. remélem ez bejön 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Trisztin
Ezt itt valaki beszúrná ide! köszi

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Hi..ennek a topiknak szeretnén ha oda biggyesztené valaki a (TV) szócskát.

Köszönöm.

Japep
Köszi, hogy beraktátok! <#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Amse
Punker légyszi írd már át a két prison break topic nevét, mert összekeveredik a két nézõcsoport.
a régebbit Prison Break (FOX) az újat pedig A Szökés (RTL-KLU😎 -re.
thx!

Japep
Ezt szeretném ebbe a topikba!
Kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

drobee
Én is szorgalmazom az ötletet.

Sas6
😄D

Sas6
Azt szerteném töletek kérni hogy EZT a topicot légyszives töröljétek ha lehet mert ebbe ugysem irnak. aAmibe többen irnak az Ez a topic.

Elöre is köszönöm.

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

modellmaker
Hali!

Ennek a topicnak a címébõl vegyétek ki lécci "A szökés"-t. és csak maradjon simán Prison Break. Köszi!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

cr3ativ3
THX 😉

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
<#vigyor3> 😄

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Japep
#642 ?!?!?!?!?!
<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

cr3ativ3
Szeretném ha megnézétek ezt a topicot:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1148728212
#992 - #1000 TÉK

ROKICA
igen... valaki nyittott egy topicot amibõl már gyakorlatilag 2 volt(Film-kvíz..),,, kéretik megfegyelmezni "Broafk"-át.. thxbandel

Broafka
kérlek ezt az agyon flémelõs emberkét ROKIC-át tiltsátok már ki, vagy csináljatok valamit innen köszi...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Japep
#642 ???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

REALista
Hello!
Ezt a bannert kérném ebbe a topicba!!!
Kösz!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Gyorsabb voltál mint én

Bucser
Miami Vice topicban az elsõ 36-37 hsz eltûnt... valami info esetleg errõl?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Japep
Hello!
Ezt a bannert kérném ebbe a topikba.
Elõre is kössz!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Serpa
kicsit elszállt az agyam.
kérem törölni #164

tomsolo
done.

viszont takarítson vmi hozzáértõ 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

hunbasser
Star Wars topikban is reklámozza az oldalát

ReaL MaDRid x siempre

Punker
reni2525 -nek bant plz mert tele szemetel mindent reklámmal!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Harly18
Hello! Esetleg kérhetek olyat, hogy ennek a topicnak a cimébe odairjátok, hogy (TV), mert az lemaradt.....Elõre is köszi!

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Láma!
kérdésem az volna, hogy miért irtátok át a ennek a topiknak a cimét?
köszi

Kontrakcio
sztem elég jó a hangulat 😄 nem kell azt trööölni! <#smile>

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

írtam a könyvem.-errõl meg én tájékoztattalak titeket
SHADOWEYES7
tájékoztatnak a saját topikodról-????<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#szomoru1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

vki (nemmondomhogyki) tájékoztatott, hogy mi folyik a topicban. és ajánlotta, hogy ide forduljak. és megtettem
SHADOWEYES7
kicsit elgondolkodhatnál mielõtt ide rohangálsz,nehogy a puska forditva süljön el.--!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

na, most már tényleg személyeskedésbe futott a helyzet. büntetõpont-kiosztást kérek, mert itt, most tényleg elfajultak a dolgok
nf1
1. a személyeskedés kicsit mást jelent
2. abban a privátban nincs semmi olyan dolog ami büntetést/ a hsz törlését érdemelné, vagy ha te máshogy gondolod kérlek mondd el és azt is hogy miért gondolod azt

Itt (ami nem gumiszobai topic) nf1 közzétette privátüzeneteimet. kérem személyeskedés miatt megbüntetni
plz plz plz!!! töröljétek ki!! semmi értelme így a topicnak. nem csgj és Zooey utáló topic!!!
éés? (késõbb onnnan is töröltem vmennyit)
Punker
megnéztem a topic elejét.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

az elõzményét nem ismered. elmesélem: amikor megnyitottam a topicot, volt egy kép, amit elkezdtek gúnyolni. ezután már akármit is feltettem, ugyanaz volt rá a reakció. és utána kértem õket, hogy ne írják le még többször ugyanazt. és csak mégjobban belelendültek
Punker
én azt láttam hogy te mindenkit töröltél ok nélkül, és a pont ezért húzták az agyadat.

hát ezt nem nagyon értem. te nem voltál ott, nem láttad milyen nem normálisan viselkedtek a többiek