2325
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Ironman2 #1803 Ez nem igaz,mert nem ő volt a gépnél,ezt már többször tisztázta,és elnézést kért hogy a testvére visszaélt a nickjével.Te sem tudsz semmit,csak hajtod a magadét.Ennyi. -
Ironman2 #1802 Az ilyen hozzászólások miatt,igenis legyen házigazda.Ha én lettem volna,már rég kivágnám onnan az ilyen egyéneket -
Rundstedt17 #1801 Hosszú idő után ez az első probléma azóta ehhez nincs szükség házigazdára,modi is kitudja vágni -
Rundstedt17 #1800 +1 Takezó
Wesker egy elvakult Alekosz fan semmiképpen sem lehet házigazda,folyamatosan törölte és fenyegette a másik oldal képviselőket.
Tisztitásra szorul:
Egy elvakult Alekosz fan,zsidózik,cigányozik stb:
itt -
Takezó #1798 Ez nem igaz, hogy nem lesznek, mert előtte is voltak. A különbség az volt, hogy a NEM Alekosz-fanokat fenyegették, hogy törlik meg büntetik, bármit is mondtak, míg az Alkesz-fanoknak bármit lehetett, többek között cigányozni és zsidózni is. Ne rinyáljatok, így éppen tisztességes a dolog, hogy nincsen házigazda, és a modiknak is csak ritkán kell rendbe rakniuk egy-két ilyen főbarmot. -
Ironman2 #1797 Adjátok vissza Wesker24-nek a házigazda jogot a Való Világ 4 topikban,és nem lesznek ilyen hozzászólások.Többen is támogatjuk! -
Takezó #1796 Valóvilág 4 topik:
bakkerman (#53160)
"fuhúúúú mekkorát fognak koppanni szombat este,ha Éva battyog vissza a villába :PPPPP Amikor alekosz jött vissza,akkor béciék kompletten beköltöztek a hálóba,ki se jöttek,akkor mit csinálnának ha Éva is vissza jönne? :DDDDD Éva 3 győztes párbaj,Alek 2,na onnantól bekussolnának cigányék,meg a dagadt zsidó is,meg a lengyel buzi is" -
jeneci #1795 támogatom:D -
Ironman2 #1794 Légyszi rakjátok ki az oldalamra való hivatkozást,a VV4 bannerjába.Köszi -
#1793 Mostantól minden egyes ide beírt, nem idevaló hozzászólásért egyet. -
#1792 Valaki fejtse már ki, hogy miért nem lehet cigányozni! Érvekkel alátámasztva. -
Coolfire #1791 Kíváncsi leszek mennyi háromszöget kapunk,amiért ide írtunk.:)) -
spm #1790 Maximum te fröccsögsz, ott a topicban senkinek semmi baja nem volt, teljesen normálisan beszélgetünk azóta is, csak te hisztizel itt, mint egy kisgyerek.
És azok után a hsz-ok után, amiket te oda írtál, még ne neked álljon feljebb! -
Ironman2 #1789 Jól van FERI.Ülj le,vagy összegyűjtöm az összes trágár hozzászólásodat ami volt a vv4 topikban.Csalódtam benned! -
#1788 egyáltalán nincs teljes szólásszabadság, csak jön a fröcsögés részedről... -
Ironman2 #1787 -
spm #1786 Mindenki annak becézi a másikat, aminek akarja! Szólásszabadság van. Béci pedig saját bevallása szerint is cigány, soha nem is tagadta, nincs miről beszélni. Nem kell az óvodás hisztid, hagyd el a VV topikot és nincs több gond. ENNYI! -
#1785 Aki nem cigány és Bélának hívják, Bécinek becézik, azt is akkor simán lehet bécigányozni? Ne akard már kimagyarázni, amit nem tudsz! -
Tarafan #1784 Ráadásul ő cigót mondott, ami meg teljesen helyén van. -
Tarafan #1783 Mág ne is haragúdj öregapám, de a cigánymeggyre is azt mondják már hogy romameggy? Vagy romapecsenye? Ne röhögtess már, Béla roma származású, ezt szép magyar nyelven úgy mondják, hogy cigány. -
#1782 bocsi nem ide akartam -
#1781 na van közvetítés XD vagyis volt egy pillanatra :D -
#1780 Tökmindegy hogy hívod őket sehogy sem lesznek elégedettek. -
#1779 fáj az igazság? amúgy az a szó ami neked nem tetszik egyáltalán nem káromkodás.... -
spm #1778 Abszolút semmi nem történt a topikban, nem kell az óvodás hiszti. -
Ironman2 #1777 Mi történt veled FERI? Az elején pedig mindenki az obszcén poénjaidon szórakozott -
Coolfire #1776 Hogy te mekkora egy szargalacsin vagy bazzeg... -
#1775 Vagy teged kitiltani hogy menny a szabad levegore;) -
Dean Winchester #1774 legalább mondjál pár indokot :)
de azt nemtudsz :) -
#1773 Sőt, tessék ideiglenesen bezárni a topikot vagy 2 napig, menjen mindenki a szabad levegőre! -
Dean Winchester #1772 ez neked mióta igányozás???
ez egy becenév :)
mintha ez olyan nagy durvaság lenne :( -
#1771 megint a szokásos cigányozás, kéretik durvább szankciót alkalmazni, mert már nagyon unalmas! -
#1770 támogatom -
#1769 Na ide azt a jogot, rendet csapok közöttük! :D
[remegő lábakkal áll a topik kapuja előtt, hogy be merjen e lépni, vagy széttépik] -
Takezó #1768 Köszi. Nem hiszem, hogy sikerülne olyat választani, aki mindenkinek megfelel, de így legfeljebb jelentik itt azt, aki tényleg trollkodik. -
Ironman2 #1767 Nekem nincs mitől tartani.Elég ha benéznek a VV4 topikba,és megértik a modik hogy mekkora ....vagy -
Rundstedt17 #1766 takezó,tyler1,phat smoker is mind trollok?
Ennyi panasz joggal történt....viszont rád is ráférne egy büntetőpont mert továbbra sem érted meg hogy más vélemény is lehet a tiéden kivül
A provokálást is befejezetnéd -
Ironman2 #1765 A modiknak ugylátszik hogy 2 hülye trollnak a szava többet ér,mint a többieké,akik ott normálisan fórumoznak.
kontar=troll
runstedt17=troll
Wesker nagyon jól vezette a topikot.Adjátok neki vissza!
Runstedt továbbra is ott trollkodik,meg lehet nézni -
Ironman2 #1764 Nem véletlenül hoztam létre az Alekosz fanclubot.De ez sem segitett ugylátszik. -
kontar #1763 Én nem tudok és nem is akarok választani helyette csak elmondtam a véleményem.