<b>A moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Nagyon szívesen.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Klemice
Köszönjük a gratulációt! <#integet2>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

ProGabe
szánalmasak vagytok, csak még ahhoz is hülyék, hogy ezt észrevegyétek. tényleg ennyibõl áll a szórakozásotok, topikokat csesztek szét internetes fórumokon?! hát gratulálok!

most is: jött egy fórumozó, feltett teljesen normális, értelmes kérdéseket, erre klemiszkétõl jött egy retardált válasz. tényleg csak gratulálni tudok mindnyájatoknak!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calver
itt #1547 reklám

"The trees move. Do you not see it?"

Grove4
Attól, hogy nem írják le, az nem egyenlõ azzal, hogy nincs baja az eféle idiótasággal. Amúgy olvasni tudsz?Mi a topic címe? LOST. Hozzátartozik az idiótaságod a topichoz vagy sem? Nem. Akkor mirõl beszélünk?Ennyire erõvel mindenhova be lehetne írni buziságot,nem? Én pattogok? Ja. De ahogy nézem téged nem bírnak a fórumon.

Részemrõl ennyi.
Nyiss a faszságaidnak gumitopicot.

Csá.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

tommygear
nem 1-2 ember csinálja szal a többségnek nincs baja, te pattogsz állandóan meg precisiön haverod
Grove4
Az, hogy attól, hogy véget ért a sorozat, nem lesz a topic gumitopic te ....Amikor ment a sorozat,akkor is ezt csináltad, úgyhogy ez nem érv.

1-2 alkalommal?hah MINDIG, és fõleg te meg a társaid, nyiss egy topicot, hogy Ejtsükkialostszereplõknevétfonetikusan és arra élveszkedjél.

Kreditezést meg nem tudom mire írod, nézd meg az értelmezõ szótárban, hogy mi az,am szép az alreged.

tommygear
vége a sorozatnak mit zavar ez téged, hogy képeket linkelünk meg 1-2 alkalommal hülyülés megy ott?
kredit...
Grove4

Tyler1
hello.
ide tegyétek be ezt bannernak légyszi.
köszönöm!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Challanger
Üdv! Ebben a topicban a #2727-es hozzászólást törölnétek légyszi? Én írtam, de úgy látom a további beszélgetés elég más irányba megy miatta...<#szomoru1>
Köszi!
BK

Narxis
Tegyétek spoilerbe, köszi: Link

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

arty
Tyler1
megköszönném!

tommygear
miért? itt kéne?
ProGabe
upsz, tényleg. KÉP

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kandurex
nem jó a link,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
azért az szép, hogy privátban f*szozol, aztán idejössz sírni :D

a Pacific topikban cseréljétek le a bannert ERRE pls. thx!

H4V0K
pls delete

tommygear
Tyler1
hali! ezt a képet szeretném ebbe a topikba ha vki berakná.
köszi :)

ték
Zomil
Nem baj, igy is köszi, h legalább te figylesz a topic-ra :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[NST]Cifu
Azért bant egybõl nem adunk, reménykedjünk, hogy tanulnak az esetbõl.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Zomil
itt valaki ban-ért kiáltozik...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Legend Killer
#4083-t töröljétek pls itt, kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Grove4
Már az is valami.De az utóbbi idõben igen elhatalmasodott az idióták száma abban a topciban.

[NST]Cifu
Nincs modi jogosultságom ebbe a fórumrészbe, csak a tudományosba, de annyit meg tudok tenni, hogy statáriumot hirdetek a LOST topicba, idõnként ránézek (lévén hektikusan vagyok online) és az ostoba hsz.-eket egy-két büntiponttal jutalmazom.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Grove4
Lehet???TUTI!!!

Fabio Capello
hmm, lehet hogy elkéne pár új modi a TV szekcióba? :/

ProGabe
sóhaj (#19275, #19277, stb)

azért linkelem, hogy csírájában legyen elfojtva. ideje lesz felkiáltójeleket osztogatni

precision
legalább itt ne kezdenéd istenem :)
én ugyan nem zárattam be.

Bazinga!

tommygear
tele van döglegyekkel a fórum megszokhattuk már :)
dögöljön meg a szomszéd tehene is
Klemice
bezáratod, aztán jajj ne csak engem büntessenek, na ez aztán a betyárbecsület

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

precision
én bevállalom a büntipontot is, ha azok is kapnak akik az "érdemi" spammelést végezték a topikban... mert gondolom, ha újra megnyílik a topik onnan folytatják majd ahol abbahagyták :|

Bazinga!

SHADOWEYES7
Vagy kollektív bünti vagy pár nap pihi.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Zomil
Pihi helyett inkább pontokat kéne osztani :S

precision
te mit thumbs up -olsz? :) te vagy ott az egyik fõpelenkás...

#1578: +1

Bazinga!

Zomil
Valóban kezd unalmas lenni...

Grove4
Még mindíg napközi van.:S Nevetséges,amit ott mûvelnek.

tommygear
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
ProGabe
Lost topikba szóljon be valaki, hogy hagyják abba az óvodát! kösz

mentalista topicban légyszi írjátok már át a hétfõi napot keddre :)
köszi
Fresh Duke
#8 reklám.
Meg szerintem a topik is zárható.

A heavy cost. I pay it gladly.

Tinman
Reklám, méghozzá elég pofátlan módon!

KATT

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ProGabe
a franc, ezt nem is néztem, örültem, hogy ezt találtam

akkor kérnék még egy cserét ERRE, vagy ERRE plíz! nem tudom, melyik nézne ki jobban

Kandurex
Beraktam, de próbáljunk már szélesebb bannert gyártani, kocka elég hülyén néz ki.

thx,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯