511
Hűségről őszintén....
-
#190 Szeretném, és egyelőre nálam nincs 'de' . -
G_ArchAngel #189 Látom rátaláltál "Hykao v2.0"-ra...:)
akkor sem adnak neked igazat, ha fizetsz érte:) -
#188 Az van, hogy akkor már nem érez semmi a (volt) párja iránt, tehát nem érez lelkiismeretfurdalást miatta, szedje a cumóját és menjen az újhoz, szíve joga, 1 ok a szakításra, pozitív ha hamar meg is teszi . Na de amikor heteken, hónapokon (netán éveken) át hülyíti a "szerelmét", hogy csakis ő az egyetlen, közben összefekszik a fél várossal, szerintem ennél gusztustalanabb dolog nincs is a világon, a képébe hazudni annak, akinek a szíve vele van tele ... undorító ! -
#187 Ez ebben a formában nem igaz. Gondolkodj ! -
#186 Mi is láttunk eleget. Önmagában szép dolog az elszántság és lehet te leszel a szerencsés akinek nem kell szembesülnie a saját démonaival (bár ez kétséges), de... -
#185 Mindig van lehetőség szakításra, csak akarni kell . -
#184 Na mi van ?!!! Én is ezt kérdezem ! :DDD -
#183 Nézd, én se tudom, hogy mi lesz 10-15-25 év múlva, de átmentünk 1-2 elég rossz dolgon, mérges voltam rá (sőt 1x kidobtam) ezek miatt, de soha nem tudtam haragot érezni, csinált bármit, az meg egy nagyon nagy alapelvem, hogy a hirtelen haragból elkövetett megcsalás hosszú(meg akár rövid)távon helyrehozhatatlan hibát okoz, és az esetek 99%-ában messze eltörpül a vita oka az utána elkövetett megcsalás hibája mellett . Nem, nem akarom/fogom elkövetni ezt a hibát, láttam már eleget ... -
#182 Így van, az emberek imádnak szemellenző mögé bújni és álmoralitásokkal burkolózni ! -
#181 A statisztikailag kimutatható, hogy a kapcsolatok 85% a úgy kezdődik, hogy még nem ért véget a régi.
Na akkor most mivan? :)) -
#180 Nem mindig megoldható a szakítás, másrészről pedig az sem sokkal jobb, ha öt perccel előtte felhívod, hogy nincs tovább. Ő szeret, bízik benned, neki ez ugyanúgy megcsalás lesz ! -
#179 Úgy legyen!!!
Nem vitatkozom veled. Amit én leírtam az tény. Tipikus idealista fiatal hozzáállás. Nem baj elvégre ezért fiatal az ember, hogy higgyen a nagy dolgokban. Csakhogy a világ változik és vele te is. Gondoljál csak abba bele, hogy hányan gyűlölik a hajdani szerelmüket. Pedig annak idején biztosan szemen köptek volna ha azt mondod nekik, hogy nem "biztos" hogy örökké együtt lesznek. -
#178 A gyilkosságot ne hasonlítsd a megcsaláshoz, gyilkolni az embernek kellhet kötelességből is, érdekből, akármiből, a megcsalás meg csak az emberek rövidtávú megoldása a kapcsolatában felmerülő problémáira, de van a szakítás lehetősége, akkor nem kell megcsalnia a párját, ha már helyrehozhatatlan a probléma . Az egész csak lelkiismeret kérdése ... -
#177 Nem, de hamarabb tépem ki a saját kezem, minthogy átverjem a páromat, többre tartom annál történjék bármi . Ha oda fanyalodok, hogy máshoz vonzódjak, akkor már nem leszek együtt a mostanival, de erre egyelőre szerencsére nincs sok esély . -
#176 Látod ebből látszik, hogy közeledsz a 3x-hez, már higgadtan és realistán vagy képes szembenézni a vlósággal és nem homályosítja el a saját magadról alokotott ideákból felfújt imídzs a látásodat olyan mértékben, mint fiatal korodban. -
#175 Vagy holnap ! Ne gondolkodj olyan hosszú távban. A hűség kétodalú fegyver ! Nem egykönnyen lehetsz hűséges ahhoz akiben már nem bízol, akit már nem szeretsz és/vagy ő nem hűséges hozzád. Előfordulhat. -
#174 ehhh :c) -
#173 gyereksírás :) -
#172 Arra már rájöttem az eddigi életem alatt, hogy a soha semmire nem mondom, hogy soha!! Én hűséges vagyok nem csaltam meg a páromat ezidáig és nem is nagyon úgy néz ki, hogy a közeljövőben sor kerülhetne erre az eseményre.
Azt viszont nem tudom mi lesz 10-15 év múlva. -
#171 Naív vagy, erre már tényleg csak ezt tudom mondani. Sokan azt mondják sosem tudnák meghúzni a ravaszt, hogy kioltsák egy másik ember életét, de pillanatok alatt olyan helyetbe lehet hozni őket, amikor igenis megteszik szemrebbenés nélkül ! Az emberi pszichikum törékeny dolog és nem mindig vagy tudatos kontrol alatt. -
#170 Mér te már leélted az egész életed??? -
#169 Ez az én véleményem is. Mindenek felett hűséges és ragaszkodó vagyok (túlzottan is), DE nem állítom azt, hogy nem jönne el az a pillanat, amikor mindez szart sem ér és elkövetném a legősibb bűnök egyikét. Túl sokat láttam már, hogy ilyen elhamarkodott kijelentéseket tegyek. Alkalom szüli a tolvajt, könnyű kísértés nélkül hűségesnek lenni ! Soha se mond, hogy soha, mert könnyen meglehet, hogy magad is megleped egy szép napon ! EMBEREK vagyunk, gyengék, esendőek, befolyásolhatóak és korlátoltak.
Ettől függetlenül én is hűségesnek tartom magam, mások is annak tartanak és valószínűleg életem végéig nem is okozok sem maganak, sem másoknak csalódást, DE nem hiszek abban, hogy BÁRMILYEN körülmények között megállnám a helyemet, mert ilyen ember nincs, naív lenék, ha hinnék ilyesmiben. -
#168 Én nem ! -
#167 Szerintem a hűség érdekes egy fogalom. Legtöbben annak tartják magukat de ha jön a nagy kisértés.... legalább 1szer mindenki félrelépn az életében. -
#166 Örülök. Látom ÖN legalább jól szórakozik. Tudja, a legszebb öröm a káröröm, mert nincsen benne irígység ! -
#165 ezt jól megkaptad... -
#164 azvagyok. -
#163 Jó gondolat, de, ha a többi csak színjáték, akkor szomorú vagyok. -
G_ArchAngel #162 Azt mondják a nagy öregek igaz hűségre csak a kutya képes a gazdájával szemben - a többi csak máz és olcsó színjáték! -
#161 Őszintén? Hüség, mihez, kihez? Elvekhez, máshoz,önmagamhoz, az adott szóhoz? Ez a szerelemhez is kapcsolódik, ha valaki szerelmetes akkor álltalában hűséges, ha nem akkoor... Szal, bulik,flörtök, miegymás...Szerintem... Én tartom magam az adott szavamhoz, tehát hűséges vagyok, kérdés ő az-e, és bízhatok-e benne...Nehéz ügy, nagyonnehéz. -
#160 Dr. Csernus mindenkire rossz hatással van. Látod rám is ! :DDD -
#159 Noés mi lett a vége ? Te vagy Ő ? -
#158 Én a mostanról beszélek és nem "böfögtelek" le. EDDIG hűséges típus voltál, lehet most is az vagy, de ez most nem fog kiderülni. -
#157 Amíg volt kihez, addig az voltam. 3 év azért már jelent valamit.
Legközelebb mellőzd az ilyen kapásból "leböfögést", inkább kérdezz először. -
#156 De 1xű dolgod van, mert a munkádra hivatkozva nem tartasz magad mellett állandóra senkit, így könnyű hűségesnek lenni, merthogy nincs kihez ! -
#155 Nálam a hűség elsődleges szempont. Nem csak elvárom, de természetesen viszonzom is. És mélységesen elítélem a hűtlen embereket, mert azok becsapják a másikat, és visszaélnek a bizalmával, szeretetével.
Ennyi. -
steweee #154 hűség = hülyeség -
#153 Az ilyen kettős hasonlatokban nem lényeges, hogy bármi köze legyen a két oldalnak egymáshoz. -
#152 Mondjuk szerintem is elég zavaros megfogalmazás.Ha szó szerint nézem akkor eleve értelmetlen, ezért csak feltételeztem, hogy úgy értetted.
De akkor mit is akar jelenteni, ha nem azt amit a #138-ban írtam? -
#151 Túl sok STar Trek-et néztél... :-(((