511
Hűségről őszintén....
  • MIMACSKA
    jáááááj elárultad a nefem. jááj
  • G_ArchAngel #229
    Mindenestre itt a fórumon jobban hangzik, mint az Erika, én is furcsán néznék, ha Gáboroznának, lehet fel sem fognám, hogy nekem szól:)
  • Sir Quno Jedi
    Oké, tudod, hogy viccess fijjúcskáá vagyok ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nem, az jobban úszik ! :DDD
  • MIMACSKA
    Azért szerettem meg a nickemet mert miattatok és a többi olyan fórumozó miatt akik kedvesen használják. Ráadásul ez a logo is nagyon betalált nálam. :DD
    kösziek Pyx!!
  • G_ArchAngel #225
    a kacsa?

:DDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Ha nem bánod, az azt jelenti szereted, ha szereted, akkor illik rád, ha illik rád, akkor AAngel barátunk közel járt ??!
  • MIMACSKA
    Na ez is egy érdekes szituáció!!!!!! :D
  • MIMACSKA
    A mimacska egyáltalán nem a macskából lett. Az egyik becenevem amit a párom adott nekem a Mima vagy Mimácska.
    Gyorsan regeltem mert kellett a segítség valami játékhoz.
    Szal ez jutott az eszembe. Ékezet nélkül írtam be.
    Itt csináltak belőlem macsekot, de már nem bánom :DD
  • Sir Quno Jedi
    Így van, mert mi ég jobban egy boszorkánynál ?!!! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nem okol senki. MI imádjuk a nőket. Személy szerint én megőrülök értük, de ők is tőlem, ez kölcsönös ! :DDD
  • G_ArchAngel #219
    Az csak a jéghegy csúcsa volt, hogy nőt nem tudtam szerezni, de az ismerőseim, családom előtt is eláztatott - a gondosan felépített image-em teljesen rombadölt, és az a két srác állt mellém, akikkel megcsalt, szinte Ők hoztak rendbe mindent - egy boszorkány ellen néha több inkvizítor kell:)
  • MIMACSKA
    Na ne kezdjük már a nőket okolni itten mindenért!!!
    c c c c

• Sir Quno Jedi
    Pssszt ! Egy dolog tudni és hallgatni róla, más dolog kimondani és szorulni !
  • MIMACSKA
    Nem változtatott az életemen :)
  • G_ArchAngel #215
    Bocs, Micsmacs, de Te nőként találó nick-et találtál magadnak - ilyenek vagytok, mint a macskák: hízelegtek, doromboltok, aztán ha nem tetszik a táj, odébbálltok...:)
  • Sir Quno Jedi
    Jó van akkor visszavonom, smiley nélkül ! Tehát:

"A nők bénábbak a propagandában ! Ösztönös nyugtatók és rendtevők ! Ez van ! :DDD"

ÍGy megfelel a pici hófehér lelkednek ?!!! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Ejnye ez szép riposzt volt, de elvesztettél egy időszakos szexpartnert ! :DDD Mind1, néha jobban esik egy kis jogos szemétkedés, mint a **** ! :DDD
  • MIMACSKA
    Mindenre a szmájli sem megoldás :D
  • Sir Quno Jedi
    Csak most esett le ???? :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Volt smiley, TE ! :DDD
  • G_ArchAngel #209
    ezért mondtam, hogy évszázadok tapasztalatára épül, hogy "igazán hűséges csak egy kutya lehet"...
  • MIMACSKA
    mégsem :DD
  • MIMACSKA
    Te!!
    Kezdek én rájönni, hogy egész okos vagy!!
  • Sir Quno Jedi
    A nők ügyesebbek a propagandában ! Ösztönös uszítók és bajkeverők ! Ez van ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    A hűségről más vonatkozásban:

Hosszú évek alatt megtanultam, a hozzád legközelebb álló emberekben, családtagokban és barátokban sem bízhatsz meg 100%-ig ! Senkiben sem, még magadban sem, hiszen magadat is meg tudod lepni a cselekedeteiddel, befolyásolhatnak, irányíthatnak, manipuláhatnak !

Így részemről nem sértés, amikor azt állítom NEM BÍZOM senkiben (including me) ! Bízom bizonyos szintig, de nem vakon, már nem ! Meg kell ismerni az emberekez, a limitációjukat és a megfelelő területeken a megfelelő bizalomszintet kell beléjük fektetni ! Hülyén hangzik, de sajnos szükséges.

Egy barátnál például elvárom, hogy szándékosan ne támadjon hátba ! Ha érdekből teszi, azt megértem, de pusztán mert ez a könnyebbik megoldás, vagy puszta gonoszságból, tudatlanságból, vagy szórakozásból, azt nem nézem el ! Mindenkinek eljöhet az életben az a pillanat, amikor EL FOGJA ÁRULNI a legjobb barátját, akár annak a saját érdekében, vagy a családja életéért, vagy tudomisén, a paletta széles, mindenkit mással lehet befolyásolni. DE ha meg tudom érteni az indítékait és magamba nézve ezt mondom, nem biztos, hogy nem ugyanezt tettem volna ugyanebben a helyzetben, AKKOR meg tudok bocsátani neki !
  • G_ArchAngel #204
    engem kétszer csaltak meg - ua. lány visszafogadtam harmadszor is (miért ne tettem volna, istennőnek számított kisvárosunkban: 100 feletti feszes keblek, őzike szem, hosszú combok...) - aztán, mikor megkérdezte, hogy tudom elviselni a szemétségeit, akkor ezt válaszoltam: "Nem baj kicsim, rádfért egy kis gyakorlás és tapasztalatszerzés" - na ez volt a helyes válasz, azóta ha szembemegyek vele, átmegy az utca túloldalára:)))
    1 évig neki köszönhetően nem tudtam nőt szerezni a városból, mert állítólag lelketlen vámpír vagyok, akit az érzések nem érdekelenek, csak dugni akar:)))
    És Ő csalt meg, rohej:DDD
  • MIMACSKA
    Bammeg esküszöm látom magam tizenévvel ezelőtt ahogy ellenállok mindennek amit a szüleim mondanak. Szegények :D
    Holnap bocsánatot kérek tőlük :DD
  • Sir Quno Jedi
    Fújjj ! Te is hét nyelven vagy perverz ! :DDD
  • G_ArchAngel #201
    19-21 körül, együtt játszottunk BF-et, de a korára nem emlékszem, soha nem akartam felszedni:DDDDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Tévedésben vagy. Mi is ezen elvek szerint élünk, csak éppen nem tartjuk tévedhetetlennek magunkat és nem mondunk ilyeneket: "Nem fogom..."

Ha megjártad a poklot már nem lesznek illúzióid, de attól még lehetsz jó ember ! A kettő nem zárja ki egymást, sőt !
  • MIMACSKA
    Te tiszta hülye vagy ne haragudj. Eddig komolyan gondoltam az utolsó jókvánságot, de mindegy
  • MIMACSKA
    Hány éves vagy??
    Az élet ennél azért bonyolultabb és ezelől te sem menekülhetsz. sajnos
  • kovuT
    De látom megint nevetség tárgya amit mondok . Sajnálom, ez a véleményem .
  • MIMACSKA
    Mindenestre sok sikert kívánok neki is és magamnak is a további hűséges élethez!!! :o))
  • kovuT
    Nem fogom, kár nevetni rajta .
  • kovuT
    Dehogynem ! Mi tart vissza ? Pénz legtöbbször . Vagy após haragja ? Ugyanmár, aki nem tud kilépni egy kapcsolatból, az ne kövesse el azt a hibát, hogy ki KELL neki lépni, de képtelen megtenni ...
  • MIMACSKA
    Nem vitatkozom vele
    Csak remélem eszébe jutunk majd ha egyszer megteszi
  • Sir Quno Jedi
    Jó fogalmazás: "egyelőre". Erről beszélünk itt.
  • Sir Quno Jedi
    Na tessék, már te is ! :DDD