511
Hűségről őszintén....
  • Tuvok #150
    "A hűség olyan mint a jó szerető ! Amíg jó vele a szex, kitartunk mellette !"

Eleve a hűséget hogy lehet a szeretőhöz hasonlítani ?
    Jó vele a szex ... a szeretővel ok, de a hűséggel ??
    Kitartunk mellette ... szerető mellett ok, de a hűség mellett nem kitartani lehet, hanem hűséges maradni a szeretőhöz (vagy máshoz) .

Vagy nem így gondoltad ? :P
  • Sir Quno Jedi
    Egyik értelmezés szerint semmi összefüggés nem volt mondandómban a szex és a hűség között, ha elolvasod. EZ csupán egy hasonlat volt.
  • Tuvok #148
  • Sir Quno Jedi
    Próbálj elvonatkoztatni és átvitt értelemben nézd !
  • Sir Quno Jedi
    Nézd, őőő nem mindenkinek olyan felhőtlen a munkája, mint pl. egy bizonyos Mimacs nevű, garázda, kiskorú bűnözőnek ! :DDD Pölö dolgoznom is kék !
  • Sir Quno Jedi
    Most mondd meg, mondtam én ilyet ?!!!
  • K.András
    Vannak ilyenek is természetesen,de ez a ritkább.
  • Dynamic
    Szerintem meg lehet akármilyen jó a szex valakivel, ha valaki nem hűséges típus és lehetősége van félrelépni jobbnál jobb nőkkel az úgy is félre fog lépni.
  • Tuvok #142
    Vagy azzal marad, akivel már nem valami jó a szex és nem érzi már olyan jól magát, vagy keres egy újat, akivel jó minden és happy . Aki a kettő között nem tud dönteni, csak ingázik a kettő között, az az emberi gyengeség jele, aki meg képtelen felfrissíteni a a kapcsolatát, az pláne az ... a hűtlenség nem megoldás semmire, maximum a pillanatyni hullámvölgyből mozdíthat ki (vagy mégjobban bele), hosszútávon nem jó, bár van, akinek nincs az ilyesmihez lelkiismerete, sosem marad meg egy mellett, a már nem is gyengeség, inkább tahóság .
    4,5 fél éve tart, és ugyanúgy "ízlik", sőt ...
  • K.András
    "De miért kell hűtlennek lenni ahhoz, akivel nem jó a szex ? Az olyat ott kell hagyni, így se lebukásveszély, se magyarázkodás, se lelkiismeretfurdalás"

Ez ennél valszeg bonyolultabb,ha valamikor jo volt vele és netán már nem annyira,akkor hidd el segit egy félrelépés,persze ott is lehetne hagyni de nem biztos hogy az egy jo megoldás,föleg ha a problémát meg lehet oldani.

"Amelyik pár képtelen változatosságot vinni a (szexuális) életébe, akkor nem is összeillőek igazán, kár erőltetni ."

Mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatod?Tudod hiába a kedvenc kajád a töltött káposzta,ha mindennap azt kell enned egy idö után nem fogod annyira izleni...
  • Tuvok #140
    De miért kell hűtlennek lenni ahhoz, akivel nem jó a szex ? Az olyat ott kell hagyni, így se lebukásveszély, se magyarázkodás, se lelkiismeretfurdalás ...

"ha együtt vagy valakivel egy pár évet,akkor veszit a varázsábol a szex"
    Amelyik pár képtelen változatosságot vinni a (szexuális) életébe, akkor nem is összeillőek igazán, kár erőltetni .
  • K.András
    Pedig ez igy van,szvsz alap tétel!Ha nem jo a szex,és a férfi nem kapja meg amit szeretne akkor tutter félre fog kurogatni, persze a nönél is igy van,ha nem kapja meg amit szeretne,és mondjuk tessék lássék modjára kezelgeted akkor meg fogják öt kurni, csak idö(alkalom) kérdése...
    Egyébként ha együtt vagy valakivel egy pár évet,akkor veszit a varázsábol a szex(szvsz),de ezt fel lehet frissiteni egy félrelépéssel és utána megint olyan lesz a barátnöddel mint régen!Mondjuk vannak olyan lányok is akik nem átalkodnak egy nöt bevenni hamradiknak(persze nem minden héten csak alkalomszerüen)éppen azért hogy ne menjen el máshoz.Szal szerintem a sokáig valo együttélés és nem megcsalás alapja a változatos és jo sex,persze lehet hogy tévedek...
  • Dynamic
    Szóval valaki csak addig hűséges a partnerével, amíg jó vele a szex?Hát ez szerintem hablaty.
  • MIMACSKA
    erre már nemtud perszeválaszolni ..... :cDD
  • Tuvok #136
    Hátő, pár éve igyexem hűséges maradni, úgyhogy már csak kíváncsiságból is érdekelne . :))
  • Sir Quno Jedi
    Neked mind1 nem ?!!
  • MIMACSKA
    okos :o)
  • Tuvok #133
    A hűséggel hogy lehet szexelni ? :))
  • Tuvok #132
    :D
  • Tuvok #131
    grrr
  • Sir Quno Jedi
    A hűség olyan mint a jó szerető ! Amíg jó vele a szex, kitartunk mellette !
  • G_ArchAngel #129
    és kevésbé másnaposat...:)
  • MIMACSKA
    Hűséges szép napot mindenkinek!!
  • tajfun
    0x7f te'k :D
  • MIMACSKA
    Én a régi cégemhez is hűséges voltam :D

mostanáig :)
  • Botond #125
    és ahhoz hűséges is az ember >.<
  • Sir Quno Jedi
    Nekem is küldhetnél, már egy ideje nincs céges laptopom, mer én kértem, hogy NE !
  • G_ArchAngel #123
    szerezzél is, az a jó kapcsolat, amit a cég áll:)
  • MIMACSKA
    maj szerzek :)
  • G_ArchAngel #121
    az még kevés, kapcsolat is kell:)
  • MIMACSKA
    kapok laptopotot :DD
  • Grenzjager
    "Huseg a legkegyetlenebb beklyo"
  • Sir Quno Jedi
    Bízunk benned ! [NEMIS] :DDD
  • G_ArchAngel #117
    veszel egy P900-ast, vígan fut rajra az Opera, majd azon netezel:)
  • MIMACSKA
    Maj megoldom... :c)
  • Sir Quno Jedi
    S akkor hiányozni fog a szpemmelés, igaz ?!!! :DDD
  • peet69
    hát szorítunk neked :P
  • peet69
    Júúj az 1 kicsit dúva :)
  • MIMACSKA
    Nem tudom még...tiszta ideg vagyok, mert a barátnőm azt mondta, hogy tuti és jelentkeznek ahogy tudunk szerződést kötni..(mert az előzményem nyugállományba vonul és ez bonyolultabb) de azóta nem nagyon osztja az infokat.
    Elvileg vagy szept15 vagy okt1 a kezdés.
    És lesz net!! Csak nem tudom mennyire tudom majd erre használni :))
  • G_ArchAngel #111
    az nem rossz, még nincs ilyen meleg, lehet normálisan tenni-venni...:)

mikor kezdesz az új munkahelyen?
    (lesz ott net?)