Szerelemről és szeretetről..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
te nem tudsz olvasni...
én nem azt írtam

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
nem azért, de szerintem én mondtam érveket is
pl. a fejlõdését...

de nem csak ezzel van bajom, hanem ha egyszer valamiben biztos vagyok, akkor minek fikázza egy olyan akinek lövése sincs a dolgokról

mikike önmagára cáfol....hmmmmm

Tõled sem hallottunk egyet sem.
Mivel minden, amirõl ebben a topicban beszéltünk nem kézzelfogható, ezért tényszerûséget nehéz megállapítani bármiben is.
Amirõl itt szó van, az egyféle hit. Mindenki a saját teóriáját osztja meg a többiekkel.

Pár hozzászólással ezelõtt azt javasoltad nekem: kérdezzek meg egy embert, aki visszaemlékszik a korábbi életeire, mi volt a legnagyobb boldogsága. Hát LOL! Hogyan tudok bizonyosságot szerezni róla, hogy tényleg emlékszik és nem csak nagyokat hantázik nekem? Hm? Ebben hol az érv? Hol vannak a tények?

Rádióban: "Vészhelyzet az M5-ös autópályán, vigyázzon mindenki! Egy elmebeteg szemben autózik a forgalommal!"
Sofõr: "Egy?! Mind!!!!"
😊

mikike
nem
de szívesen vettem volna ész érveket is

mikike egészen biztos vagy abban, hogy mi, mindannyian tévedünk és te látod jól a dolgokat?

Te meg egy kicsit el vagy szállva... és mindenkit lenézel.

huhúúúú, nem is tudod mekkorát tévedtél...

mikike
lehet, hogy rendes GYEREK

de nem elég õszinte és dühít a hazugság

mikike
hát azt én sem tudom

de gondolom születésem elõtt jól eltervezték a dolgot

de szabi egy jó ember és érdemes rá figyelni...
tedd te is ezt, talán megérted

ugyan mit???

mikike
hát igen
már régebben is megfigyeltem, hogy felesleges, szabika hozzászólásaira reagálnom, mert csak felhúzom magam, de aztán nem bírok a véremmel

mind1, azt teszem amit tennem kell

mikike én sem azt mondtam hogy a vita a lealacsonyító...
csupán a stílus nem tetszik...

mikike
érdekes én nem érzem a vitát lealacsonyodásnak, feltéve, ha az illetõ ész érvekkel is alátámasztja a mondandóját és nem csak fikázik

mikike
no ne mond
egész végig csak gúnyolodtál, egyetlen egyszer sem mondtad el, szerinted hogy vannak ezek a dolgok

nem tudom, azért, mert nincs véleményed, vagy van, csak annyira bárgyú, ha elmondanád, mindenki kiröhögne esetleg foglamad sincs az egészrõl, csak fikázni jöttél ide

de bebizonyíthatnád nekem, hogy tudsz váratlan döntést is hozni, és hajlandó is lennék hinni a bizonyítéknak, de úgy látszik egész életedben képtelen vagy önálló döntést hozni, ugyanúgy az ösztöneid irányítanak mint egy állatot, vagy akárki más élõlényt

Na további jó estét mindenkinek

Amúgy nagyvonalakban egyetértek sz4bolccsal, csak abban különbözik a véleményünk hogy én nem akarlak meggyõzni a véleményemrõl, és nem alacsonyodom le addig, hogy vitázzak veled, csupán a véleményemet mondtam el. Szerintem annak semmi értelme hogy egymást cseszegetitek. Attól NEM változik az, amirõl beszéltek, és csak magatokról alkottok (igen csúnya) képet.

sz4bolcs
Nem. Nem foglak kedvelni. Nem is akarlak kedvelni. Sõt, ha kedvelnélek, akkor sem csak helyeselnék neked. Igen. Azt hiszem így akarom.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Az érzelmeket nem kéne keverni az értelemmel. Szvsz.
Mentális és asztrális sík. Két külön világ. Nem véletlenül van két külön szó is rá.

mikike a szabad akaratot itt az mutatja, hogy megteheti hogy nem ért egyet veled.

mikike
de hát szabika, te azt mondtad, neked szabad akaratod van

dönts úgy, hogy kedvelni fogsz és ezek után csak helyeselsz nekem

vagy mégsincs szabad akaratod, végig hazudtál?

sz4bolcs
Bocsánat én csak leírtam mikikérõl mit hiszek, ez kimeríti az eddig folytatott fórumozást, ugye?

sz4bolcs
mikike ez is hit kérdése

Én meg mindkettõtöknek gratulálok. Sikeresen hoztátok a sárdobálásba fulladt ovis színvonalat. Brávó...

mikike
én azt hiszem mindenkit lefikázol

Kár hogy személyeskedésbe fulladt ez a topic. Pedig yol indult eleinte...

sz4bolcs
Én gratulálok. Kevesekre mondok ilyet.

mikike
hát...
gratulálok

sz4bolcs
Én a hozzászólásaid alapján nemcsak azt vonom kétségbe, hogy emberség következõ szintjére lépsz a következõ életedben, hanem hogy egyáltalán ember vagy, nem csak egy számító biológiai gép. Emberségbõl elégtelen. Képtelen vagy rá. Reménykedj!

sz4bolcs
Empátiahiányos vagy kicsi mikike, de nem baj, így fejlõdsz vissza a következõ életedben.

sz4bolcs
"jól van szabika, azt hiszel amit akarsz" Te viszont megragadtál ovis szinten felnõtt fejjel.

sz4bolcs
Ezt már megállapítottad egyszer. Te meg nagyon egoista. Ráadásul öszvér kivitelben. Komolykodsz a saját hazúgságaid mögé bújva, amirõl szentül hiszed, hogy igaz. 19 évesen úgy érzem magam, mint egy gyerek 😊 De inkább csak játékosnak. Perelj be érte és én kérek elnézést!

mikike
nagyon gyerekes vagy

sz4bolcs
vagyis bip.

mikike
vagyis miben?

sz4bolcs
Bocs, nem akartam duplázni. Szerintem mindenki higyjen abban, amit megismert. Ha téged ez visz a célhoz, higyj ebben. Abban hiszek, amiben te, csak másképp. Abban hiszek, amiben Mihail, csak másképp, abban hiszek, amiben Ginever, csak másképp. Tényleg nem kéne mindig ezen rágódni, úgyis ugyanazt keressük mind.

mikike
szerinted hogy van szabika?

sz4bolcs
Igen mester. Te már megteheted, hogy beszélj 😊 Akkor mégiscsak elérted a célt.

sz4bolcs
Na igen. Ha mások megértik ezt az elõre elrendeltetettséget, hogy nincs szabad akarat, az egészet amirõl írtál, akkor nyilván más lesz az igazság ugye? 😊 Itt van a kutya elásva.

mikike
nem hiszem, hogy a célnál vagyok
csak hogy jó irányba megyek
...
és nálad elõrébb

sz4bolcs
nem várok lehetetlent
hogy valaki ezt megértse - neked mégis sikerült a lehetetlen ugye? :-)))

mikike
szerintem nem annyira erõszakosan, de ahogy gondolod
azért teszem, mert szeretném ha eddig mások is eljutnának, utána talán õk mehetnének elõre

sz4bolcs
Az meg, hogy kinek mi az igazság, igenis hit kérdése. Te erõszakosan hajtogatod itt a magad igazát, de úgy, hogy közben legtöbb emberen próbálsz áttaposni. Ha ennyire meg vagy gyõzõdve az igazságról, miért teszed? Segíteni akarsz?

sz4bolcs
De az igazságot nem tudod kimondani, nem írhatod le. Mindenkinek megvan az igazsága.

sz4bolcs
Mégis elhiszed, hogy okosabb vagy a legtöbb embernél, akinél nem azt meg majmolni próbálod, anélkül, hogy belegondolnál miért tud többet a világról, mint te.

mikike
az igazság nem hit kérdés

sz4bolcs
ó persze.. nem hiszel 😊 szegénykém