Szerelemről és szeretetről..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mellesleg szerintem a boldogság nem egy pillanat...
Ez túl kicsi idõintervallum ahhoz, hogy egy ember boldognak mondhassa magát benne. Persze ez már csak játék a szavakkal. De én erre inkább azt mondanám, hogy élmény. És nem azt, hogy boldogság.

Lyó 😄

mikike
szerintem nem (csak) én

egyébként te meg nem tudod mi az igazi boldogság
kérdezz meg embereket, akik már egyszer meghaltak, mi volt életük legboldogabb idõszaka

mindegyik a halált fogja mondani

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Te választottad...

mikike
örülök, hogy a te életedben ez így van, de az enyémben nem
nekem szenvedés az utam

Ahogy végigolvastam a topicot, körvonalazódott elõttem egy érdekes szemlélet, amit majd mindenkinél felfedezni vélek. Nem nagyon értek vele egyet.
Szinte kivétel nélkül úgy tekintetek a boldogságra, mint valami végcélra. Ahová az út vezet. Szerintem a boldogság maga az út, amit járunk.

mikike
miért szerinted most mit csinálok?

amúgy a történet szerint, ahogy minél több életét megismerte a csaj, annál jobban harmóniába került

de ide még eszembe jutott egy idézet a Mesterek c. könyvbõl:
"-Mester, honnét tudhatom, hogy van-e még dolgom a világon?
-Abból, hogy élsz."

Miért érdekes az, hogy hol-mikor születsz meg újra, ha egyszer úgy is megszületsz...Ahogy ma nem tudod ki/mi vlotál az elõzõ életedben(már ha volt), úgy azt sem fogod tudni mi leszel a következõben(már ha lesz). Felesleges ezen rágódni. Inkább az épp aktuális életed próbáld meg valóban élni.

mikike, egy életen belül is többször születünk újjá, valahányszor drasztikusan változtatunk (akár magunktól, akár környezet hatására)az életvitelünkön vagy a felfogásunkon.

Akkor viszont a szórend is rossz (lenne), szóval ez így ebben a formában nem tûnik fordítási hibának.

mikike
persze lehet a fordító baszta el és kihagyott egy vesszõt, de az is lehet, hogy más életformákba vagy bolygón is újjá tudunk születni...

mikike
még egy idézet ebbõl a könyvbõl:
"-Mindegyik életed itt, ezen a földön zajlott, vagy voltál máshol is?...
-... nem mind volt itt."

angello
ja

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

mikike
no jó úgy értettem, hogy nem olyan nagyon

például nem annyira mint te

angello
mindenben igazad van kivéve abban hogy nem vagy tirpák

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

mikike
optimista vagyok
eddig azt gondoltam talán csak 2 vagy 3 élet kell még az istenné válásig
elvégre nem vagyok tirpák, nem iszom, nem dohányzom és nem csapok be embereket

de most olvasok egy könyvet:
Brian L. Weiss: Életek, mesterek (c1988)
a csajnak már 86 különbözõ élete volt és még sehol nincs a megvilágosodástól
kezdek aggódni...

angello

Nem tévedtem😊))

P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0

angello
ollééé

Végre egy ember akinél még a kutyám is értelmesebb.

P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0

angello
te anyádat

Astaroth
Pont olyan mint minden más is.Sötét...(a fény a háttérben húzódik meg.)
De legalább õ is tudja, hogy egy senki.Szar lehet így élni,de õ válaszotta ezt az utat.

angello

És honnan tudod, hogy melyik lépcsõfokon állsz épp?
Szerintem ebben nem lehetsz biztos.
Legalábbis én nem vagyok benne. Lehet, hogy még 10 élet kell, lehet, hogy már csak ez az egy... lehet, hogy még 30.

mikike
te meg észrevehetnéd, hogy a dolgok LASSAN változnak ezt nevezik fejlõdésnek

a magból nem egy nap alatt lesz virág, sok folyamaton KELL átmennie, míg eljut addig és azok közül egy lépcsõfokot sem hagyhat ki

mikike
nem rád gondoltam, hanem a *angel* nevû illetõkre...

angello
miért jó magyarországon élni?
-kedvesek az emberek
-magas a fizetés
-jó a modor
-sok szeretetet kapsz az emberektõl

"egy hely van a vilagon, ahol mindig szeretetet talalsz...
anyad leveleinek a vegen"

Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...

angello
na mi van a szeretettel? meg ilyen szarságokkal

Majd igyekszem😊

angello
ne félj!

Feltem itt nelkuled😛

angello
miért?

Mar azt hittem nem is leszel ma😊)))

angello
ollléééé

Ezt nem te fogod megszabni.
Mellesleg nem vágom, mit gumizik itt mindenki. Majd pont a ti kényetek, kedvetek szerint lehet topicot nyitni, nem? Ha valamelyik téma nem tetszik, azt nem látogatod, ennyire egyszerû. Senki sem kért meg, hogy olvasd...

Na most miert?

Astaroth
Most elmentek az anyátokba, vagy a gumiszobába!

😊Nekem is ugy tunik😊

Hm. Hát akkor megint találtunk valamit, amin nem fogunk összeveszni 😊)

En szeretem a Tokaji borokat is, de a villanyi pinceszeteknek szerintem nincs parja😊

Hát én csak jófajtákat iszom 😊
Túlnyomórészt száraz vöröset, kékoportót vagy kékfrankost a Mecsek lejtõirõl, a villányi pincészetekbõl.

Nade az azert nem mindegy hogy milyen az a bor😊

Ugye-ugye

Egy jo vacsihoz dukal egy pohar jofajta bor😊

Milyen bor?Voros feher, rose, edes, szaraz?

Rövidet én is csak ritkán. Inkább borkedvelõ vagyok. De az nagyon! 😊)

Punkerwork
ha borozni van kedved gyere le Egerbe 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

En is csak ritkan iszom, de inkabb sort mint rovidet.Amugy sem birom annyira az alkoholt, nekem eleg masfel uveg sor, es tiszta mak vagyok😊

Úú, nem szeressem a sört