968
..minden ami benned van.
  • mikike
    te nem tudsz olvasni...
    én nem azt írtam
  • mikike
    nem azért, de szerintem én mondtam érveket is
    pl. a fejlődését...

de nem csak ezzel van bajom, hanem ha egyszer valamiben biztos vagyok, akkor minek fikázza egy olyan akinek lövése sincs a dolgokról
  • Ginever
    mikike önmagára cáfol....hmmmmm
  • Ginever
  • DecenS
    Tőled sem hallottunk egyet sem.
    Mivel minden, amiről ebben a topicban beszéltünk nem kézzelfogható, ezért tényszerűséget nehéz megállapítani bármiben is.
    Amiről itt szó van, az egyféle hit. Mindenki a saját teóriáját osztja meg a többiekkel.

Pár hozzászólással ezelőtt azt javasoltad nekem: kérdezzek meg egy embert, aki visszaemlékszik a korábbi életeire, mi volt a legnagyobb boldogsága. Hát LOL! Hogyan tudok bizonyosságot szerezni róla, hogy tényleg emlékszik és nem csak nagyokat hantázik nekem? Hm? Ebben hol az érv? Hol vannak a tények?
  • DecenS
    Rádióban: "Vészhelyzet az M5-ös autópályán, vigyázzon mindenki! Egy elmebeteg szemben autózik a forgalommal!"
    Sofőr: "Egy?! Mind!!!!"
    :)
  • mikike
    nem
    de szívesen vettem volna ész érveket is
  • Ginever
    mikike egészen biztos vagy abban, hogy mi, mindannyian tévedünk és te látod jól a dolgokat?
  • DecenS
    Te meg egy kicsit el vagy szállva... és mindenkit lenézel.
  • Ginever
    huhúúúú, nem is tudod mekkorát tévedtél...
  • mikike
    lehet, hogy rendes GYEREK

de nem elég őszinte és dühít a hazugság
  • mikike
    hát azt én sem tudom

de gondolom születésem előtt jól eltervezték a dolgot
  • Ginever
    de szabi egy jó ember és érdemes rá figyelni...
    tedd te is ezt, talán megérted
  • Ginever
    ugyan mit???
  • mikike
    hát igen
    már régebben is megfigyeltem, hogy felesleges, szabika hozzászólásaira reagálnom, mert csak felhúzom magam, de aztán nem bírok a véremmel

mind1, azt teszem amit tennem kell
  • Ginever
    mikike én sem azt mondtam hogy a vita a lealacsonyító...
    csupán a stílus nem tetszik...
  • mikike
    érdekes én nem érzem a vitát lealacsonyodásnak, feltéve, ha az illető ész érvekkel is alátámasztja a mondandóját és nem csak fikázik
  • mikike
    no ne mond
    egész végig csak gúnyolodtál, egyetlen egyszer sem mondtad el, szerinted hogy vannak ezek a dolgok

nem tudom, azért, mert nincs véleményed, vagy van, csak annyira bárgyú, ha elmondanád, mindenki kiröhögne esetleg foglamad sincs az egészről, csak fikázni jöttél ide

de bebizonyíthatnád nekem, hogy tudsz váratlan döntést is hozni, és hajlandó is lennék hinni a bizonyítéknak, de úgy látszik egész életedben képtelen vagy önálló döntést hozni, ugyanúgy az ösztöneid irányítanak mint egy állatot, vagy akárki más élőlényt
  • Ginever
    Na további jó estét mindenkinek
  • Ginever
    Amúgy nagyvonalakban egyetértek sz4bolccsal, csak abban különbözik a véleményünk hogy én nem akarlak meggyőzni a véleményemről, és nem alacsonyodom le addig, hogy vitázzak veled, csupán a véleményemet mondtam el. Szerintem annak semmi értelme hogy egymást cseszegetitek. Attól NEM változik az, amiről beszéltek, és csak magatokról alkottok (igen csúnya) képet.
  • sz4bolcs
    Nem. Nem foglak kedvelni. Nem is akarlak kedvelni. Sőt, ha kedvelnélek, akkor sem csak helyeselnék neked. Igen. Azt hiszem így akarom.
  • DecenS
    Az érzelmeket nem kéne keverni az értelemmel. Szvsz.
    Mentális és asztrális sík. Két külön világ. Nem véletlenül van két külön szó is rá.
  • Ginever
    mikike a szabad akaratot itt az mutatja, hogy megteheti hogy nem ért egyet veled.
  • mikike
    de hát szabika, te azt mondtad, neked szabad akaratod van

dönts úgy, hogy kedvelni fogsz és ezek után csak helyeselsz nekem

vagy mégsincs szabad akaratod, végig hazudtál?
  • sz4bolcs
    Bocsánat én csak leírtam mikikéről mit hiszek, ez kimeríti az eddig folytatott fórumozást, ugye?
  • sz4bolcs
    mikike ez is hit kérdése
  • DecenS
    Én meg mindkettőtöknek gratulálok. Sikeresen hoztátok a sárdobálásba fulladt ovis színvonalat. Brávó...
  • mikike
    én azt hiszem mindenkit lefikázol
  • DecenS
    Kár hogy személyeskedésbe fulladt ez a topic. Pedig yol indult eleinte...
  • sz4bolcs
    Én gratulálok. Kevesekre mondok ilyet.
  • mikike
    hát...
    gratulálok
  • sz4bolcs
    Én a hozzászólásaid alapján nemcsak azt vonom kétségbe, hogy emberség következő szintjére lépsz a következő életedben, hanem hogy egyáltalán ember vagy, nem csak egy számító biológiai gép. Emberségből elégtelen. Képtelen vagy rá. Reménykedj!
  • sz4bolcs
    Empátiahiányos vagy kicsi mikike, de nem baj, így fejlődsz vissza a következő életedben.
  • sz4bolcs
    "jól van szabika, azt hiszel amit akarsz" Te viszont megragadtál ovis szinten felnőtt fejjel.
  • sz4bolcs
    Ezt már megállapítottad egyszer. Te meg nagyon egoista. Ráadásul öszvér kivitelben. Komolykodsz a saját hazúgságaid mögé bújva, amiről szentül hiszed, hogy igaz. 19 évesen úgy érzem magam, mint egy gyerek :) De inkább csak játékosnak. Perelj be érte és én kérek elnézést!
  • mikike
    nagyon gyerekes vagy
  • sz4bolcs
    vagyis bip.
  • mikike
    vagyis miben?
  • sz4bolcs
    Bocs, nem akartam duplázni. Szerintem mindenki higyjen abban, amit megismert. Ha téged ez visz a célhoz, higyj ebben. Abban hiszek, amiben te, csak másképp. Abban hiszek, amiben Mihail, csak másképp, abban hiszek, amiben Ginever, csak másképp. Tényleg nem kéne mindig ezen rágódni, úgyis ugyanazt keressük mind.
  • mikike
    szerinted hogy van szabika?