968
..minden ami benned van.
-
te nem tudsz olvasni...
én nem azt írtam -
nem azért, de szerintem én mondtam érveket is
pl. a fejlődését...
de nem csak ezzel van bajom, hanem ha egyszer valamiben biztos vagyok, akkor minek fikázza egy olyan akinek lövése sincs a dolgokról -
Ginever #566 mikike önmagára cáfol....hmmmmm -
Ginever #565
-
DecenS #564 Tőled sem hallottunk egyet sem.
Mivel minden, amiről ebben a topicban beszéltünk nem kézzelfogható, ezért tényszerűséget nehéz megállapítani bármiben is.
Amiről itt szó van, az egyféle hit. Mindenki a saját teóriáját osztja meg a többiekkel.
Pár hozzászólással ezelőtt azt javasoltad nekem: kérdezzek meg egy embert, aki visszaemlékszik a korábbi életeire, mi volt a legnagyobb boldogsága. Hát LOL! Hogyan tudok bizonyosságot szerezni róla, hogy tényleg emlékszik és nem csak nagyokat hantázik nekem? Hm? Ebben hol az érv? Hol vannak a tények? -
DecenS #563 Rádióban: "Vészhelyzet az M5-ös autópályán, vigyázzon mindenki! Egy elmebeteg szemben autózik a forgalommal!"
Sofőr: "Egy?! Mind!!!!"
:) -
nem
de szívesen vettem volna ész érveket is -
Ginever #561 mikike egészen biztos vagy abban, hogy mi, mindannyian tévedünk és te látod jól a dolgokat?
-
DecenS #560 Te meg egy kicsit el vagy szállva... és mindenkit lenézel. -
Ginever #559 huhúúúú, nem is tudod mekkorát tévedtél... -
lehet, hogy rendes GYEREK
de nem elég őszinte és dühít a hazugság -
hát azt én sem tudom
de gondolom születésem előtt jól eltervezték a dolgot -
Ginever #556 de szabi egy jó ember és érdemes rá figyelni...
tedd te is ezt, talán megérted
-
Ginever #555 ugyan mit???
-
hát igen
már régebben is megfigyeltem, hogy felesleges, szabika hozzászólásaira reagálnom, mert csak felhúzom magam, de aztán nem bírok a véremmel
mind1, azt teszem amit tennem kell
-
Ginever #553 mikike én sem azt mondtam hogy a vita a lealacsonyító...
csupán a stílus nem tetszik... -
érdekes én nem érzem a vitát lealacsonyodásnak, feltéve, ha az illető ész érvekkel is alátámasztja a mondandóját és nem csak fikázik -
no ne mond
egész végig csak gúnyolodtál, egyetlen egyszer sem mondtad el, szerinted hogy vannak ezek a dolgok
nem tudom, azért, mert nincs véleményed, vagy van, csak annyira bárgyú, ha elmondanád, mindenki kiröhögne esetleg foglamad sincs az egészről, csak fikázni jöttél ide
de bebizonyíthatnád nekem, hogy tudsz váratlan döntést is hozni, és hajlandó is lennék hinni a bizonyítéknak, de úgy látszik egész életedben képtelen vagy önálló döntést hozni, ugyanúgy az ösztöneid irányítanak mint egy állatot, vagy akárki más élőlényt
-
Ginever #550 Na további jó estét mindenkinek
-
Ginever #549 Amúgy nagyvonalakban egyetértek sz4bolccsal, csak abban különbözik a véleményünk hogy én nem akarlak meggyőzni a véleményemről, és nem alacsonyodom le addig, hogy vitázzak veled, csupán a véleményemet mondtam el. Szerintem annak semmi értelme hogy egymást cseszegetitek. Attól NEM változik az, amiről beszéltek, és csak magatokról alkottok (igen csúnya) képet. -
Nem. Nem foglak kedvelni. Nem is akarlak kedvelni. Sőt, ha kedvelnélek, akkor sem csak helyeselnék neked. Igen. Azt hiszem így akarom. -
DecenS #547 Az érzelmeket nem kéne keverni az értelemmel. Szvsz.
Mentális és asztrális sík. Két külön világ. Nem véletlenül van két külön szó is rá. -
Ginever #546 mikike a szabad akaratot itt az mutatja, hogy megteheti hogy nem ért egyet veled. -
de hát szabika, te azt mondtad, neked szabad akaratod van
dönts úgy, hogy kedvelni fogsz és ezek után csak helyeselsz nekem
vagy mégsincs szabad akaratod, végig hazudtál?
-
Bocsánat én csak leírtam mikikéről mit hiszek, ez kimeríti az eddig folytatott fórumozást, ugye? -
mikike ez is hit kérdése -
DecenS #542 Én meg mindkettőtöknek gratulálok. Sikeresen hoztátok a sárdobálásba fulladt ovis színvonalat. Brávó... -
én azt hiszem mindenkit lefikázol -
DecenS #540 Kár hogy személyeskedésbe fulladt ez a topic. Pedig yol indult eleinte...
-
Én gratulálok. Kevesekre mondok ilyet. -
hát...
gratulálok -
Én a hozzászólásaid alapján nemcsak azt vonom kétségbe, hogy emberség következő szintjére lépsz a következő életedben, hanem hogy egyáltalán ember vagy, nem csak egy számító biológiai gép. Emberségből elégtelen. Képtelen vagy rá. Reménykedj! -
Empátiahiányos vagy kicsi mikike, de nem baj, így fejlődsz vissza a következő életedben. -
"jól van szabika, azt hiszel amit akarsz" Te viszont megragadtál ovis szinten felnőtt fejjel. -
Ezt már megállapítottad egyszer. Te meg nagyon egoista. Ráadásul öszvér kivitelben. Komolykodsz a saját hazúgságaid mögé bújva, amiről szentül hiszed, hogy igaz. 19 évesen úgy érzem magam, mint egy gyerek :) De inkább csak játékosnak. Perelj be érte és én kérek elnézést! -
nagyon gyerekes vagy -
vagyis bip. -
vagyis miben? -
Bocs, nem akartam duplázni. Szerintem mindenki higyjen abban, amit megismert. Ha téged ez visz a célhoz, higyj ebben. Abban hiszek, amiben te, csak másképp. Abban hiszek, amiben Mihail, csak másképp, abban hiszek, amiben Ginever, csak másképp. Tényleg nem kéne mindig ezen rágódni, úgyis ugyanazt keressük mind. -
szerinted hogy van szabika?