5,5 év börtön Microsoft szoftverek másolása miatt

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy látom az ide írogató idióták (NEXUS6, tájfun stb.) sikeresen meggyõzték magukat arról, hogy gazdagtól lopni nem etikátlan és törvénybe ütközõ, illetve, hogy a termék (szerintük) magas ára önmagában jogszerûvé teszi annak ellopását.
Javaslom nekik, hogy amikor valamit a boltban túl drágának találnak (nekem például: kaviár, Jack Daniel's, stb.) akkor nyugodtan tegyék csak be a zsebükbe, és ha esetleg elkapnák õket akkor csak adják elõ az itt hangoztatott érvelésüket, biztosan megszánják õket.

Minden szabadáras terméket a gyártó joga eldönteni, hogy mennyiért adja, a vásárlónak ott van beleszólása a dologba, hogy ha túl drágának találja, akkor nem veszi meg és helyette olyan terméket vásárol ami jobban megfelel a pénztárcájának.
mikike
magyarországon 200 millárdot simán el lehet sikkasztani, de lassan már, ha valaki talál nálad egy másolt CDt, halálbüntetést kapsz

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

NEXUS6
Lolus!

Had hivjam fel a figyelmedet arra, hogy az tv.ellenes, ami ellenkezik a tv.-ekkel. Ez ilyen eccerû.

Viszont a tv.-ek megváltoztathatók, és ráadásul a szar tv.-ek meg márcsak jóérzésbõl is megváltoztatandók! Én mint felelõs érzésû választópolgár biztos azon leszek!

Egy másik érdekes dolog, hogy az amit mindenki, vagy legalább is sokan csinálnak, de ellenkezik a tv.-el gyakorlatilag nem számit. A birói gyakorlatról nem is beszélve.

Amúgy én meg nem szeretnélek látni téged sem a vádlottak padján, és remélem máshol sem találkozunk!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

jól van hülyegyerekek, remélem sokatokat viszontláthatjuk majd a bíróságon és vagy leülitek vagy mentek a híd alá, addig pedig magyarázátok csak egymásnak, hogy jó ez így, hagy hulljon a férgese...
NEXUS6
Igen igazad van Mike!

De Lola a "végfelhasználó" szemszögébõl irta a dolgait, és én arra válaszoltam.

Az eddigiekkel nem azt akartam, hangsújozni, hogy ez az elkövetö, a társadlom meg nem értett zsenije, mint BG.

Hanem azt akartam hangsúlyozni, hogy az elkövetõ ugyan olyan vérszopó vámpir mint BG.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Mike at home
olyan szempontbol igaz ugyanakkor, hogy otthon epithetsz merciszeru autot, de Mercikent nem forgalmazhatod

emberunknek pl. Winyoz neven kellett volna forgalombahozni hasonmas termeket

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hagyjuk mar az autokat
egyaltalan nem jo hasonlat, eg es fold a ketto kozott a kulonbseg
mar 1000x at lett beszelve, de mindig jon egy fajanko, a kibaszott autolopassal

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Delmas szerint a szoftverkalózok lehetetlenné teszik a "normális versenyhelyzet" kialakulását a szoftverfejlesztõ cégek között

eppenhogy a Microsoft teszi lehetetlenne
oket ki zarja ezert bortonbe?

"De mint irtam, ha kicsinyt olcsóbbak lennének a M$ portékái ez az eset nem fordulhatott volna elõ."
Igy van.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

"És tényleg szomorú, hogy azok az emberek, akiket átvert, nem is tudnak róla, hogy illegális szoftver van a birtokukban."
Ja, nyilvan nem tunik fel nekik hogy nala csak 1 rongy a vindoz, nem 40.

Figyi ma', ha te ilyen magyar mentalitassal csinalod (csinalok vmit ami senkinek nem kell, aztan sir a szam hogy me' nem veszik meg), akkor meg is erdemled hogy csodbe menj. Nem hiszem hogy tul nagy titkot arulok el azzal hogy minden termek elkeszitese elott fel kell merni ra az igenyt. Ha van eszed es meggazdagodni akarsz a szajreddal, nem az indiai gettolakokat celzod meg, hanem a rozsadombi burzsujokat. Azok megveszik, megvan a hasznod, aztan hogy a vilag tobbi resze lemasolja-e vagy nem, az mar tokmind1, fizetni ugyse tudnanak erte.

Hat azert a ka'rt nem szenvedett tulajt se kell felteni, az uzsorakamat igy is megvan a tobbin. Igy jart.

Ha ellopod a merdzsot, akkor a tulaj ezutan nem tudja hasznalni. Ha LEMASOLSZ egy szoftvert, attol meg a tulajnak is megmarad. Eeerteeem?

Leirva szepen hangzik, csak epp mindenki fakesharer, probalj meg onnan vmit letolteni.

NEXUS6
Háj Bucser!

Azér a M$ alkalmazottai nem az anyun élõskodve fejlesztik ki a szoftvereiket, van ott mit a tejbe apritani.

Az télleg szopás, ha azt hiszed vettél legálisan egy progit mert kell a legális üzletedhez, és erre kiderül, hogy nem.
De mint irtam, ha kicsinyt olcsóbbak lennének a M$ portékái ez az eset nem fordulhatott volna elõ.

Sadist
Én sem sajnálom a Micro$oftot, mert nem azok miatt fognak csõdbe menni, akik saját használatra másolják le a szoftvereiket, hanem legfeljebb azok miatt, akik több tízezres tételben terítik az embereknek (eredeti áron). Amit ez a csóka mûvelt az már a pofátlanság határán túlment. Lemásolom egy-két havernak az még ok (persze azt se pénzért), de hogy ebbõl vegyen valaki luxusvillát, meg luxusautót az már gusztustalan. Szerintem az ilyenek rontják legjobban a statisztikákat is. És tényleg szomorú, hogy azok az emberek, akiket átvert, nem is tudnak róla, hogy illegális szoftver van a birtokukban.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bucser
Bocs nem tudom, hogy te hogy éreznéd magad, ha Írsz egy szoftvert és és pénzért akarod árulni mert a fejlesztés alatt anyyuéknál laktál ettél aludtál ergo fizetésed nem volt az csak késõbb térülne meg, ha nem lopnák el orrba szájba a szellemi termékedet... Nem sajnálom a Microsoft-ot és a warez is szükséges rossz... A warez-t addig tudom elfogadni amíg INGYEN csinálják... De ez a fasz odafent eredetinek álcázott hamis szoftvert adott el egy eredeti áráért!!!!! Magyarul úgy baszta át a népet ahogy az a nagy könyvben meg van írva... Nem a MIcrofos-t sajnálom, hanem azokat akik megveszik a szoftvert az eredeti áráért és kiderül, hogy igazán használni sem tudják, mer jöhet a BSA.... És ha kijön akkor õk lesznek a hibásak...

Ez olyan mintha egy lopott SLK mercit vennél az eredeti áráért és csak akkor derülne ki, hogy lopott mikor igazoltat a rendõr.... NQ ez a pofáraesés...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadist
Meg itt nem csak arról van szó, hogy saját használatra lemásolta, hanem arról, hogy ezzel mocskosul megszedte magát az ürge. Mások évekig dolgoznak egy szoftver kifejlesztésén, de lemásolni már nem nagy durranás. Nem azzal van a baj, hogy lemásolja, hanem azzal, hogy haszna van belõle (és ahogy olvashattuk nem is kevés).

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

NEXUS6
Na már megint kezdödik!

Lola drágám, fogd már fel ez nem a kõkorszak!
Ha lemásolod Géc úr portékáját attól nem lesz kevesebb portékája, meg bevétele.

Ezt a lopás szót a Géc úr meg a barátai szeretik alkalmazni, én a másolás szót inkább helyén valónak találom.

Képzeld el olyan korban élünk, és ezért mondom, hogy ez nem a kökorszak, szóval ha megtetszik valami, nem kell ellopnod, mert szépen otthon lemásolhatod magadnak. Érted, nem ellopod, hanem a két kiskacsóddal fáradtságos munkával létrehozol az eredetivel megeggyezõt. Ez sajnos a mercire nem áll fenn, de más dolgokra igen. Ezek a más dolgok a DIGITÁLIS FORMÁBAN TÁROLT ADATOK, de ezt te úgy se érted...

Nem magyarázom tovább... ezt nem csak te nem érted, hanem az igen befolyásos Géc úr sem.
(Bár szerintem õ érti, csak rájött, hogy az evolúcióban visszamaradottakon még egy darabig jól megkeresheti magát)

Mire vársz Lola, hogy hivatalosan is bejelentsék, hogy vége a kõkorszaknak?

hát persze, nekem pedig egy slk mercire van nagy szükségem, de mivel csóró vagyok, ezért ellopom. Ha pedig ez nem tetszik a rohadt kapitalista merci gyárnak, akkor adja 1000 forintért és akkor majd megveszem. Bullshit.
[HUN]PAStheLoD
p2p 😊

amugy SP2 RC2 van már magyar XP Pro ra ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Hat nem szep dolog az se, de mivel 1mas utan lovoldozik lefele a warez szervereket, valahonnan a csoro embernek is meg kell szerezni a progit. Ha 1 rongye' adja a windowst, akkor jo.

Mindig is sejtettem, hogy nagy biznisz az MS termékeivel foglalkozni. Van aki fent van, van aki lent...
Tételezzük fel, hogy Bill csákónak és társainak olyan ügyvédei lennének mint ennek a bochumi emberkének, akkor az elmúlt 10 évben elkövetett úgymond visszaéléseibõl hány évet kapnának???

NEXUS6
Pesze, ha egy M$ szoftver a bótban 1000 ft lenne akkor a bûnözõ bácsi sem veszõdött volna vele, viszont Bilinek se az lenne a gondja, hogy szétosszon 75 milliárd dollárt a részvényesek között.

Nem pofátlan, csak tudta miben van pénz, ahogy Bili is! De ez az õ bizniszük intézzék el egymás között.

Én minden esetre a cipõfûzõért sem szoktam külön fizetni, és ebbõl sejtheted, hogy mi az álláspontom operenciás rendszer ügyben. Szóval rajtam egyikük sem gazdagodott volna meg.

ez tényleg pofátlan ürge volt....az hogy saját célra letöltöm, és kiírom, az OK, de üzletelni vele....

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

NEXUS6
Ah de sajnálom ezt a szegény Bilit, az a csúnya rosz bûnözõ bácsi lenyúlta az újabb luxszus villáját, meg az új luxuszautó gyûjteményét. Ezt a pofátlanságot!

normális versenyhelyzet"

he he he he he he he

Seaweed
" akciókat és nem feltétlenül csak az imázsuk javítása céljából"

Nana hogy NEM!...Szimplan a "megterites" celjabol...imazs!? LOL...sose volt nemelyiknek..
← ElőzőOldal 5 / 5