1879
-
#1599 Gafz oldalán alul a magyarositás!
a /2 verzió nekem megy!/ -
akela #1598 Vak vagyok itt van fönt hehe -
akela #1597 Sziasztok! van ehez valami magyaritásféle? -
#1596 Forza MIlan így van :) -
Frank27 #1595 Én is beszoptam az autópályát.Már rendőrségi kordont húztam fel hátha segít.
De most olvasom a megoldást.Sárga autó.Köszi srácok.
Sziasztok
FORZA MILAN
-
#1594 most épp az autópályán történt balesetet csináltam meg -
#1593 ja én is,vagyis régebben,de még fent van a gépemen,de nem használom! -
#1592 én is tegnap szedtem le és nagyon tetszik most épp ott tartok mikor egy illegális gyorsulási verseny van... annyira nem figyeltem a tűzre h úgy elszabadult h nem tudtam megfékezni :P -
#1591 én igen
-
#1590 gamel még vki ezzel? -
#1589 sokféle variáció:
1)Az Emergency3 honlapja
2)Warez honlapokon,is biztos hogy van!
3)A Pc CD-ket árusitó boltokat is felkeresheted
pl.:Media Markt stb vagy a Westend City-be is szétnézhetsz,ott tuti van! -
viktor2 #1588 Hello! Szeretném megszerezni a gyári programot esetleg valaki megirná vagy hol lehet megvásárolni, minden lehetőség érdekel. -
szemlits #1587 Az tény,hogy a járműveken lehetne "igazítani",de alapnak nem rosz!
A korházas dolog,nekem személy szerint,nem tetszik a "mentőzést" mint olyat szertem letudni azzal,hogy elkűldöm a "bázisra",oszt oldják meg! -
#1586 Nem rossz, talán a járműveken egy kicsit igazitani lehetne, de a kórházos megoldás nagyon jó. -
szemlits #1585 Újabb mod:
Los Angeles Mod
Tesztelés folyamatban... -
gafz #1584 Egy templomtornyon lóg, mert fennakadt az ejtőernyője... -
Sky fighter #1583 Ki tudja hogy kell megcsinálni azt a pályát amikor egy repülő rakétával lezuhan?
Mert nekem megvan minden csak nem tudom hol van a 2. pilóta.Mert az első benn volt a pilóta fülkében kiszedtem meggyógyítottam de a 2. nem tom hol van.VALAKI SEGÍTSEN!!! -
gafz #1582 19. küldetésről semmi? Szomorú... :) -
#1581 Miért van ez nálam ?
-
#1580 egy szerelővel menj egészen a sineken a pálya másig végébe ahol majd megállítja a vonatot a jelzőkészülék! Addig senkivel ne mentsél senkit! (esetleg ked hidat építeni afolyóra, de a sineken lvő csávohoz ne kezd el menni mert akkor jön a vonat! ha már biztosítottad avonatot, mentheted! -
#1579 Bövebben?
Amugy már végigvittem a bungee jumping-os pályát! -
#1578 Azt se felejsd el hogy a patakban is van egy verda! -
#1577 Ne abban a sávban tereld a bámészkodókat amelyikben a baleset volt hanem a szembesávban!!
Én egy helikopterrel küldtem ki rendőrt és azzal küldtem el mindenkit( mert ugye néha-néha megáll egy két ember kocsival az ut szélén!) -
#1576 OK! Mindenkit eltakarítottam, megmentettem, a forgalom el van terelve, meg minden, viszont mégsincs vége a pályának, mert a bámészkodók elterelése az útszéléről még piros. pedig már mindenkit eltakarítottam, el is lettek küldve, mindenki az út melletti füves részen áll. A pályának mégsincs vége. Hogy tudom a bámészkodókat úgy elterelni, hogy vége is legyen a játéknak? -
Zsizseee #1575 Hello!
Tudna valaki segíteni az ugróköteles pályában?
Köszi! -
Zsizseee #1574 Hello!
Küldjél ki munkást a sárga autóval, aki az elágazás környékén be tudja kapcsolni a figyelmeztető táblát, ami az autópálya felett megy keresztbe, majd egy rendört állíts a figyelemeztető tábla alá (kb), majd irányítsd el vele a forgalmat.
De vigyázz a túloldalon szintén megállnak az autósok bámészkodni, oda is kell egy rendőr. -
#1573 Hi! Hogy a fenében lehet biztosítani a baleset helyszínét az autópályás küldetésnél, mert az a kocsi ami később jön, mindig mindenkit elüt, és mindennek nekimegy. -
gafz #1572 Senki? -
#1571 hát ha az állomásba rohant vonat-os pályán tul tudnék jutni?
Lehet,hogy még 1x nekifutok!
Tudom Neked az sikerült,de nekem nem!
És még az emergency leirásod alapján sem sikerül!
Pedig tudom mi a dolgom,csak az idövel és a money-val van gondom!
-
gafz #1570 Nem érez valaki véletlenül késztetést arra, hogy a 19. pálya megoldásáról némi infót feldobjon ide? -
#1569 sztem a gyorshajtóra gondol:D -
#1568 Az illegális gyorsulási verseny?
Hát igy az utvonalat nem tudom elmagyarázni,de könnyen észre lehet venni!
Nézd át az utcákat,annak a környékén ahol leparkolt a verdával!
Néha fut,de megáll egy helyben és kezében van a fegyver,fekete dzsekiben!
Ha egy rendörrel vagy autoval közel mész hozzá,akkor el kezd lönni!
A rendörrel le kell szedni és én elvittem mentöautoval!
(az autoja és a baleset közötti utcákon van! -
evil 007 #1567 hova menekül a 3. pályán a bűnöző a kocsiból???????, -
szemlits #1566 Tisztelt Satco!
Én úgy szoktam megoldani hogy a páncélos járművel (PSZH) elé állok. Azt nem tudja szétlőni,de csak arr lő.Tehát senkiben nem tesz kárt.Közben egy redőrrel mőgé rakok egy sündisznót,mejd arrébállok a géppel. A delikvens szépen belefut a szögbe és kész! -
Satco #1565 Akkor tényleg ez az egyetlen megoldás... Köszönöm!! -
gafz #1564 Nálam a menekülő tolvajok általában el is menekülnek, mert nindig van helyette fontosabb tűzoltási/életmentési teendő, kivéve, ha pont belefutnak egy rendőri egységbe. De az megoldás, ha helikopterrel viszed a zsarukat, elkapod a delikvenseket majd egy járőrkocsival viszed el (sőtt, összevársz kettőt), a helikopter meg újra használható a következő elkapásnál. -
Satco #1563 Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Freeplay módban hogyan kell hatékonyan elkapni az autótolvajokat? Rendőrkocsival nem tudom, mert lehetetlen megmondani, hogy merre hagyják el a város, és ahhoz hogy kitegyem elé az útzárat jóval elé kell menni. A helikopter pedig gazdaságtalan (szerintem). Előre is köszönöm! -
#1562 jah, már rájöttem. két hordó szinte már kin t volt a pályáról, azokat visszatettem és kész is lett a küldi. azt hittem már csak az a baja, hogy nem tudom hazajuttatni a scónakot, mert a kamion beszorult:S -
#1561 A vizböl egy tözoltosági motorcsonakkal,kikötsz a parton a csonakkal és kész!
A partrol nem kell elszálitani,csak össze kell gyüjteni mindet és kikötni velük a parton!
-
#1560 mivel tom elszállítani azt a rohadt dioxis hordókat??????:@