Emergency 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cold-fire
rakom fel a magyarosítást és a felénél megszakad valami hibát kiirva, ez csak nálam van így?<#help><#help><#help><#help><#help>

\"Inkább hõs egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Duddits
Nem, de mindenféle engedély nélkül kirakni...<#ejnye1>

mester lövészeket zolifr amikor ki jönek vagy hatoljanak be
Sziasztok!

Azzal a pályával van gondom, amikor lövöldönek ketten és utána bemennek a bankba. Lelövik a nõt a bank elött kiküldök egy csomo rendõrt és igy nem lõ le mást, bemennek a bankba. Egyezkedek, kijönnek beszálnak a kocsiba és elhuznak nem tudom lelöni õket mert ha túl közel vagyok a bankhoz akkor a tuszt ölik meg és nem jönnek ki. Valaki tud segiteni mit rontok el?
Tarajos Sül
Nem nagy kunszt!

Ha tudok vkinek segiteni,segitek!
Én is ilyen helyzetben voltam,és Ti meg kihuztatok belölle!
Ez amolyan hála féle!

Amugy ez vmilyen harag?:Mindjárt írok is neki,hogy mi módon merte kirakni az oldalára.
Duddits
Jajj! Kösz, hogy reklámozod! Mindjárt írok is neki, hogy mi módon merte kirakni az oldalára.

Tarajos Sül
Gafz oldalán is elérhetö!

Itten!!!(alul)
BlackShadow
hali nem lehet vhonnan máshonnan beszerezni a magyarosítást mint ami a magyarositasok.hu v mi? mert nekem onnan nem jön le vmi szintaktikai hibát ir ki mikor elkezdeném letölteni :(

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Duddits
Attól, hogy P IV.... Lehet, hogy 128 MB Ramod van, azzal meg szart sem érsz. Vagy éppen Geforce MX440 videókártyád...

PLackó
<#banplz>

köszi de négy napos a gépem pentium négy
Tarajos Sül
háát nem tom!
Korábban nekem is lefagyott,de akkor még az eljén a videok se jöttek be!
Az meg azért volt,mert nekem Ati Radeon 9600 Series videokártyám van,és az alapszoftverrel nem indult!
Ekkor felraktam egy másik Ati Radeon szoftvert,és igy már müködött!
SZIASZTOK

LEFAGY A EMERGENCY3 BEJÖN A INDITÓ PULT ÉS NEM MEGY TOVÁB MINDIG AZT IRJA KI HOGY NEM FUT MIT CSINÁLJAK VELE LETÖLTÖTEM EGY PAKOT IS DE AKORIS EZT IRJA KI
Duddits
Valaki írt nekem mailt, hogy javítsam ki a magyarítás telepítését. A telepítõt nem én csináltam, de majd szólok a srácnak ha tudok vele beszélni.

Tarajos Sül
Örülök,hogy végre segithetek vkinek!Mert én is itt akadtam el!

Szoval ahoz egy sárga szerelö kocsi kell egy szerelövel!
Keresd meg az utelágazás elött azt a nagy táblát,amire halványan rá van irva 3x a Stop felirat!
Ott van mellete egy kis doboz,amin egy sárga "pötty"villog!

A szakival oda kell menned és ki kell kapcsolni,hogy a táblán villogjon a Stop felirat!Ekkor az összes autos lassitani fog!

A többi feladatot tudod?
BlackShadow
1. nem tudom letölteni a magyarosítást az oldalrol mert vmi érvénytelen szintaktikai bigyot v mit ir ki :\

2. a 5. küldinél v meyiknél ahol az autopálya baleset van ott hogy kell lezárni az utat?? már 4 rendörrel stoppolok meg leteszek tüskecsapdát meg mindent de még mindig nem sikerül lezárni

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Tarajos Sül
aha biztos ugy van!

Nem értem!
sziasztok

mindig le fagy tuzoltos játék
Tarajos Sül
Hiába mondjuk meg 5 büntiponttal,ugy sem tudsz bejelentkezni,és megköszönni,hogy megadtuk!
Duddits
Saját kérésre kitiltva. <#nevetes1>

www.emergency3.info

www.emergency-3.de

onlybarca
hellosztok! megtudnátok nekem oldalakat mondani ahonnan modokat tudnék leszedni?

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tû az óvszergyárban.

Tarajos Sül
Uha még azt én megkeresem
Tisztelt Mindenki!

Tessék megnézni a 1459-es hozzászólásom ott van a link,onnan letölthetõ a mod.
Teljesen "normális" mod,semmi extra talapítés nem kell hozzá!

Duddits
Próbálj meg írni elöszõr is.

Tarajos Sül
Oké

Szerintem ha az elözö küldiket megoldottam,ez se lesz kivétel!

Csak én olyan vaok,hogy elakadok,irok ide,utána meg még probálkozom és az alatt is lehet hogy sikerül!
Az összes sérültek száma nem 16!

Nem hát. De van ott egy sor: Egy csomó mentõ hordágyakkal, orvosokkal...

Emergency 1-3 leírás: http://gafz.atw.hu/EMindex.htm http://gafz.srv.hu/EMindex.htm

Ez mien mods a tüzóltós.Nem lessz töle rosszab minõségû a lyáték?mármint az élvezhetõségére értem.És mien patch ot kell leszednii hozzá mert egyszer leszettem valameiket azt ujrakellet rakni:)
david
Tarajos Sül
Bocsi a hülye fejem!

Gafz:Ezt igy értem:

Értelek Én téged!

Vagy mégse

Minden SÉRÜLTHÖZ(orvoshoz) nem tudok mentöt "rakni"

Na mind 1
Újra feltelepitem a játékot,végigviszem eddig a küldiig,és majd meglátom!
Tarajos Sül
Jaj tök yo Honnan szerbáltad azt a tûzoltót?

Vagy a modot honnan lehet letölteni?
Na erröl beszélek:

Na,mostmár értem! <#nyes>
... és azt is,hogy elbeszéltünk egymás mellet! (I.J.)

Tehát kezdem elõröl...
A lényeg az,hogy nem a tûzcsapra mondtam,hogy 2 tömlõt lehet rákötni,hanem magára a gépjármûre, (TLF = Tanklõschfahrzeuge = Gépjármûfecskendõ)tehát kvázi függetleníteni lehet a beavatkozó egységeket a tûzcsapoktól. (Ezért mondtam,hogy "akár a puszta közepén is"). Amióta megvan a mod csak akkor szerelek tûzcsapról,ha nagyon muszály (és akkor is remeg a kezem <#pardon1> )

Ha ezen túl bármiféle kérdés van (bárkinek is),szívesen állok rendelkezésre! <#wave> (Ehhez legalább értek!)

Palika1989
Szemlits!
Bocsi, hogy így fogalmaztam! <#lookaround> (most megpróbálom egyszerûen(
Szal van az a tûzcsap (ami piros és a földben van), a valóságba lehet, hogy egy tömlõt jobb rákötni, de a játékban megkönnyíti a helyzetet, h kettõt lehet rákötni! (mert ott nem változik a nyomás meg ilyenek....) <#vigyor3>

Aki magyarosította az emergency3-at, az gyorsan megcsinálhatná rendesen, mert a orvlövészes küldiben (14. talán) nem tudom csomószor meggfejteni, hogy mint mondanak (felül megy a szöveg), mert csak kódokat látok M45_PSYCHO meg ilyenek, na mostmár jó lenne ezt a hibát gyorsan kijavítanátok, mert így nem nagyon tudok átjutni a pályán... <#falbav>

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

Tarajos Sül
Értelek Én téged!

Vagy mégse

Minden orvoshoz nem tudok mentöt "rakni"

Na mind 1
Újra feltelepitem a játékot,végigviszem eddig a küldiig,és majd meglátom!
Úgy ahogy leírtam. Kórházbusz 4 orvost, mentõkocsi 2 orvost tud vinni, elszállítással elég akkor bíbelõdni, mikor már minden sérült mellett ügyködik egy doki, ha szállítgat az amber, akkor kifut az idõbõl (kivétel az a vasuti kocsi, melyben a második sérülthöz csak az elsõ kiszedése után lehet hozzáférni meg a roncsokból kivágott, egymás hegyén-hátán fekvõk), még easy-ben is...

Emergency 1-3 leírás: http://gafz.atw.hu/EMindex.htm http://gafz.srv.hu/EMindex.htm

okés megy
gafz köszi hogy irtál.Épp most akartalak megkérdezni.Ugycsináltam mindent ahogy leirtad bemásoltam a filet-a helyére de nem jó.Meg akkor valaki mondja meg hogy meik pachet szedjem le amitöl még ,müködni is fog.
DAVID
Tisztelt Palika!

Öregszek már,nem igazán vágom a követkzõ mondat második felét:
Teljesen igazat adok szemlits-nek, de sztem a TLF? -rõl a játékban jó ha 2 vezethetõ mert az nem a valóság és úgy picit könnyebb :) (nem használom)
Örülnék,ha felhomályosítanál! <#nemtudom>

Tarajos Sül
Szasztok

Kicsit távol voltam,mert faterom ujrainstallálta a windowst,és vele együtt az emergency 3,és a nethez valo kapcsolodást is!

De majd minden küldit ujra megcsinálok!

Szoval amikor a vonat belerohan az állomásra,nekem az a taktikám,hogy 4 mobilkorházat telerakok hordágyas csokákkal,és azokkal folyamatosan viszem el a mentöautokhoz(felszedek vele egy sérültet-->bele a mentöbuszba jöhet a következö sérült)

Elötte persze még egy rendörségi helivel is evakuálom az állomást,ja és persze három "fecskendöt"odakészzitek a tûzhöz+ mindeggyik tûzcsaphoz tûzoltot,de tul kevés az idõ,hogy az összes sérültet megmentsem!

Ez a bajom! KEVÉS AZ IDÕ!

Ja és akkor még nem is beszéltem,hogy még a romokat is fel kell emelni daruval,még arra is figyeljek(plussz)+a vonatbol kivágni a sérülteket+még az utcán is vannak sérültek!

Ezt pl Te Gafz hogy tudtad megcsinálni???
Ja amugy fent van a magyarositásotok,amit a legalso aláirásodban lévö cimröl van meg,és a leirás is az Emergency 3 hoz!
Mentett pályák nem lesznek, csak a küldetéseket lehet szabadon választani...

Fiúk azt tudni kell, hogy a buszos küldiben nem kell a buszt elszállítani (nem is lehet), viszont ott ahol átszakadt a korlát keresgéljetek búvárral!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

na mégvalami.
Asziszem peccsgond lehet,mert másnak is volt azon a buszoson ilyen.
Most akkor ha leszedem (vajlyon meiket??9valameik petch ot akkor nem fog menni az er3?nem eredetkó a játék
jaa és a GAFZ-os valahogy nem akar menni.Bemásooltam a fájlt de semmi nem szerepelnek a mentések a menüben
Heloo
Lécci segitsetek
Végigjátszás,de inkább mentés kellene.Nem azért hogy csaljak csak a 4-vagy ötödik ahol a buszbaleset van az autópályán,ott mindent megcsináltam de az hogy küldjem le az embereket az útról nem kaar zöldre váltani.Pedig az összes ember le van küldvve.Nem karom ujrakezdeni ezér kéne mentés.
köszi DAVID
Palika1989
Játék általában azért van, hogy lekössön, nem véletlenül csinálták nehézre. Teljesen igazat adok szemlits-nek, de sztem a TLF? -rõl a játékban jó ha 2 vezethetõ mert az nem a valóság és úgy picit könnyebb :) (nem használom)
A vonatos küldirõl annyit, hogy sztem tûzoltókkal evakuáld az épületet (10-15 tûzöltó), úgy az emberek nagy részét kimentheted. (ja és amii naon fontos zárd le mind a 2 bejáratot rendõrökkel!
Nálam most orvlövész fenyegeti a várost! <#vigyor3>

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

Tud valaki segíteni a 10. küldiben mikor azt a vegyi hordós hajó ellen tüntetõket kell elrakni!!!
MIndenkit letartóztatok de hajó nem moccan meg meg semmi nem történik az ég cilágon!! pedig már 35 perc telik el!!! Elõre is köszi!!

Tisztelt Tarajos Sül!

A modokat csak akkor lehet felrakni,ha legalább 1.01-re fel van patchelve a játék. Akkor viszont csak egyszerûen "kétkatt" a fájlra és lám szépen felkúszik a mod! <#gonosz1>

Idézet: Aha de luxus tüzoltok azok NEKEM nemannira fontosak!
Tetudod,de mint gyakorló önkéntes tûzoltó nem fogok most nekiállni elmagyarázni,hogy mennyivel jobb,hogy pl. egy TLF-rõl nem csak 1 sugár (vízágyú),hanem esetleg 3 sugár (1 vízágyú + 2 szerelt) és ez mindenhol,még a puszta közepén is!
Van egy mondás nálunk: "Csak az a biztos,ami legalább két napja elmúlt!"

Más! Nem biztos,hogy "emlegetni" kellene a készítõket,mert az élet ezeknél kacifántosabb helyzeteket is tud produkálni. Ez a játék pedig egy igen "ideálisan" berendezett.

Na,mára ennyi!

köszi csak egy bajom van nicsen mobilom a vezetékes telefon nem kapcsolja
Duddits
Be kell rakni valmelyik könyvtárba.

A modokat hogy kell aktiválni??