1879
-
busman001 #1559 te meg olvass vissza mielőtt ilyen faszságokat írkálsz nehogy má aszigyed te vagy itt a überfasza gépmájsztró?! arra nem gondolsz h az előzőre válaszoltam? ... és utána folytattam azzal hogy xar a videókártyám -
lood #1558 Figyu mindenkinek ha tudjátok e-mailben is küldjétek el a választ a kérdésemre! Köszi -
lood #1557 Hello mindenkinek visszatértem!!!
A Kérdésem:Tudtok segíteni? a rar.,a dds. modokat tudom használni de zip. és az emod.-ok nem műkődnek!! Tudtok segíteni? -
Since #1556 A bug az programhibát jelent...Az hogy nemjó a videókártyád annak semmi köze nincsen a bughoz. Picit gondolkodj utána írj ilyen hozzászólásokat. Köszi... -
busman001 #1555 pff a durva annyukat:) picit bugos:)
egyébként nektek nincs olyan textura hiba hogy néha elkezd villogni a föld és és összemosott lessz az egész? nekem pl amikor felszáll a heli akkor mindig ez van . meg ha víz van a pályán.
valszeg a videókártyám nem bírja vagy nem tom... -
gafz #1554 Néha viszont a tűo. nem hajlandó cipekedni, ilyenkor egy másikkal kell próbálkozni... -
#1553 Az emberekre ráomlott törmeléket pedig tüzoltoval kell eltávolitani!
Kijelölöd a tűzoltot,és a sérültre ráhulott törmelékre katintasz,megjelenik egy olyan ikon,hogy egy nyil felfelé mutat egy pettyre!
Erre rákatintasz a tüzolto lehejol és a tüzolto poziciojának változtatásával tudod félrerakni a törmeléket!
Utána megint a pettyes ikon,és elengedi! -
busman001 #1552 na most a beomlott kupolánál az a gondom hogy azokat a csávókat hogy tom kivnii akikre ráomlott valami beton mert ha egy sima tűzoltóval rámutatok akko nem csinál semmit(jobbklikkel se meg ballalse) mi lehet a gubanc vagy kivel kéne kihozni őket? -
#1551 Azt is Bungee-s pályát is magcsináltam!
A hidat ugy kell rakni egy sárga kocsival,hogy rákatintasz(ott felül amugy villogva irja a szöveget)és a folyonál ott fog villogni az a sárga kis kör,kijelölve a pontonhidszállitot,rákatintasz a sárga körre a folyonál,ugy hogy az egér kurzorja egy kis ikont mutasson!
Nekem semmi torlasz nem volt a pontonhid épités közben! -
busman001 #1550 na má ezt is megoldottam most az a nagy gondom hogy a bungee-s küldetésnél nem tok hidat rakni csak egyhelyre és ott is kiírja hogy nem jó me el van barikádozva az út de sehol egy fa... -
busman001 #1549 #1486
itt ugyanaz a probléma de nem tom most akkor mit tegyek (nem eredeti a gém és hoodlumos carck -
busman001 #1548 kösz má megtaláltam előbb:) most az a gáz hogy nem akar zöldre váltani az a pöcök a feladatoknál hogy vigyem le az embereket az útról pedig levittem az összeset -
#1547 A folyoban lévö kocsit a sárga daruval kell kihuzni,DE elötte egy buvárt bevezetsz a folyo legsötétebb részére(ahol átszakadt a korlát),jobb klik és a "levegöző"csö ikonra katintasz!
Feljön és felbukkan utána egy bolya is!
Kijelölöd a darut és kihuzod vele a bolyát!
Kivágás,orvos mentöauto bla bla bla
Amugy itt a végigjátszás
Gafz oldalárol!
Nem naon örülök hogy adom,mert szeretek segiteni másoknak!
De jo játékot,meg mindent! -
busman001 #1546 miért nem tudok magyarítást rárakni a gémre? 2őt is próbáltam de a egyik elakad 54%nál és kiírja hogy hibás az egyik fájl a másik pedig simán rámegy de mégis angol marad az egész.
egyébként ott akadtam el hogy a tömegbalesetnél nem tom h kell kihúzni a folyóból az egyik autót. nem tudtok valami megoldást? avyg végigjáccást esetleg -
szemlits #1545 Néhány "újabb" mod:
Modok -
#1544 magyarositás telepitésekor fellépö hibárol is szó volt
Amugy nem tom -
#1543 jaja:) -
#1542 Őt nem a magyarosítás érdekli. Hanem a mentés... -
#1541 Hogy mit tegyél?
Ezt töltsd le!!!!
Ez Gafz oldalárol van,Nekem ez bevált!
És amit Mafia G is magyarositott!
A játék könyvtárába kell bemásolni! -
gafz #1540 Pedig működik a dolog. -
#1539 bemásoltam a save mappába de semmi nm történt..:( mit tegyek? -
#1538 nah megcsináltam mos tmár jó a fordítás, csak az a baj hogy a játék vmiért anémet változatot nézi:S a tűzoltőkicsiknak német neve van néhol....hogy lehet bekapcsolni az angolt? -
#1537 nem indul el a letültés. Elküldöd nekem e-mailbe? [email protected]
Előre is ezr köszönet -
gafz #1536 pék=pár -
gafz #1535 Tőlem leszedhető egy .xml file, mely lehetővé teszi bármelyik küldetés választását, remélem megteszi az is (csak pék kbyte). -
#1534 -
#1533 #1531 -
#1532 nekem is. -
#1531 honnan lehet leszedni mentést? HELP! -
gafz #1530 Pedig csak az volt a cél, hogy tükrözve legyen mégvalahol... -
#1529 rakom fel a magyarosítást és a felénél megszakad valami hibát kiirva, ez csak nálam van így? -
#1528 Nem, de mindenféle engedély nélkül kirakni... -
laci béla #1527 mester lövészeket zolifr amikor ki jönek vagy hatoljanak be -
zolifr #1526 Sziasztok!
Azzal a pályával van gondom, amikor lövöldönek ketten és utána bemennek a bankba. Lelövik a nőt a bank elött kiküldök egy csomo rendőrt és igy nem lő le mást, bemennek a bankba. Egyezkedek, kijönnek beszálnak a kocsiba és elhuznak nem tudom lelöni őket mert ha túl közel vagyok a bankhoz akkor a tuszt ölik meg és nem jönnek ki. Valaki tud segiteni mit rontok el? -
#1525 Nem nagy kunszt!
Ha tudok vkinek segiteni,segitek!
Én is ilyen helyzetben voltam,és Ti meg kihuztatok belölle!
Ez amolyan hála féle!
Amugy ez vmilyen harag?:Mindjárt írok is neki,hogy mi módon merte kirakni az oldalára.
-
#1524 Jajj! Kösz, hogy reklámozod! Mindjárt írok is neki, hogy mi módon merte kirakni az oldalára. -
#1523 Gafz oldalán is elérhetö!
Itten!!!(alul) -
#1522 hali nem lehet vhonnan máshonnan beszerezni a magyarosítást mint ami a magyarositasok.hu v mi? mert nekem onnan nem jön le vmi szintaktikai hibát ir ki mikor elkezdeném letölteni :( -
#1521 Attól, hogy P IV.... Lehet, hogy 128 MB Ramod van, azzal meg szart sem érsz. Vagy éppen Geforce MX440 videókártyád... -