Emergency 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reklám powa...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Laci Bélának:a www.megawarez.warez.hu-ról simán letudod tölteni!!!(2 cd-s)!!!

Figyeljetek új vagyok!!!
5 napja van mega a Vészhelyzet 3
Tudnátok-e segíteni a 6.küldetésben mikor a fiatalok elmennek Bungee Jumpingozni?Ismerõs valakinek a küldi?

Duddits
Torrent, Wanadoo, DC++......

sziasztok
honanlehet leszedni ezt a játékot Emergency 3
elõreis köszi
Duddits
lentavál semmi bajom, de az oldalhoz lesz egy-két szavam.

Szerintem nem velem van baja, hanem amit ajánlottam oldalt annak készítõjével, mert lopta a magyarosításukat!
Amúgy meg azért adtam azt a linket, mert van leírás, tehát onnan meg tudod lesni hogy miket kell 1-1 küldi alatt csinálni! Azthiszem ott is van 1-2 kocsi ahonnan ki kell vágni az emberkéket!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Tarajos Sül
Me mi bajod van Lenta-val Mafia G?

Ö is beugatott mint én,csak õ nem kért bocsit?

Amugy vki megtudná mondani,a "mozdonyvezetõ vesztet vonatos" pályán a kocsikba is vannak sérültek?

Me nagyon elegem van belöle,hogy 1 rahedli embert meg kell menteni az állomásrol + az utcárol ha nem tartoztatom le öket(ezt még nem probáltam) és még a kocsikbol is!

És nem is szabad sok embernek meghalni!

Há menjen a játéktervezõ a büdös p***ába!

De ezeken a nehézségeken kivül nagyon izgis az agész game!
Duddits
A kis paraszt! Fölrakta a magyarításunkat! Nah, írok is neki!

Tarajos Sül
Hello Lenta

Hihetetlne,de pont onnan töltöttem le a magyarositást és a másik fájlt
!

De most már majdnem megoldodott a vadászgépes küldi,mindent megcsináltam,csak efelejtettem hüteni a turbinát a reptér mellet,és kigyuladt az erdõ,elterjedt a tûz és kezdhettem ujbol!(tudom,hogy tûzolto repcsivel kell,csak mentettem az embereket és elfelejtettem rázuditaani a vizet!)
Ha nagyon elakadtál talán itt keresgélj <#guluszem1>

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Tarajos Sül
Kár
Duddits
Én az elsõ 2 pályán voltam... Tovább nem vittem. <#nyes>

Tarajos Sül
Mafia G

Ezt csak Te tudhatod!

Megcsináltam mindent a "vadászgép" repülös pályán!

Mindeggyik küldetésbeli feladat mellet zöld négyzet volt ,kivéve akkor mikor a kisérleti fegyvert vittem a roncsszállitoval!És amikor vittem meghiusult a küldim ezzel a szöveggel: A kisérletbeli fegyver kiprobálása elérkezett! Ehezz hasonló

Ez mit jelent?

Duddits
Köszi.

Tarajos Sül
amugy Mafia G

Tök jo a magyarositásotok!

Fel van Nekem telepitve,müködik is!

A jobbrol balra fent futo szöveget,még lehetet volna magyarositani(nem azt,amikor egy emberrel beszélek)

Amugy a fekete dobozt már sejtem hogy melyik!Amikor a pilotát feszitövel kiszedem egy ki piros Sz@r lesz mellete az a "fekete"doboz!

Már csak a fegyvert kéne megtalálnom és Dj Havai!
Tarajos Sül
Aha de luxus tüzoltok azok NEKEM nemannira fontosak!

Duddits
Azt nem elindítani kell, hanem berakni valamelyik könyvtárba.

Tarajos Sül
Ja amugy vki!

Most meg annál a küldinél akadtam el ahol lezuhan a vadászgép! :(

Hol találom a fegyvert,és a feketetobozt?
Az eggyik pilota az az aki fent akadt a templom tetején igaz?A másik amelyiket ki kell szabaditani feszitövágoval az eggyik roncsbol?
Tarajos Sül
Hélo

Letöltöttem!

Nem lett yo!

Amikor el akartam inditani az installt.nekem ez a fájl neve:AmbergMod.e3mod

Ezt nem tudom elinditani!
Jó nagyot!

Találtam egy nagyon jó modot: Amberg-Mod
Végre normális tûzoltó szerek vannak benne és a fecskendõkröl lehet 2 db. sugarat szerelni! <#worship>

Tarajos Sül
Igen,tartottam de mostmár a "lezuhant repülösbe" kezdek bele,1 kicsit megilyedtem a "mozisnál"mikor elterjed a tüz de pár fecskendö megoldotta a problémát,és a két merénylöt is megtaláltam!
Hunter of Deer
Persze a kupolás meg a tankeres a legkönyebb küldik közé tartozik! Én meg a lavinásnál mentõhelikopterrel vittem õket a mentõbuszig az a lényeg ha már szállításra kész egybõl vinni mert akkor nem csökken az energiája!!! Nemtom asszem most a tüntetõs résznél tartasz ugye??? az se rossz küldi csakokosan kell csinálni!!!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Tarajos Sül
De most tényleg nem kamuzok

pl.:amikor a "tanker"belerohan a "Mcdonalds"-ba az a küldi majdem olyan könnyü mint a legelsö,a "kupolás sem olyan nehéz(nekem ott csak négy halott volt)

Nem értem?A lavinás-se nehéz,kivéve hogy a dögöket :) nem lehet irányitani.Én ugy csináltam,hogy hordággyal adigg vittem a sielõ csokákat,még majdnem hogy meghaltak,megnyogyitottam teljesen és utána megint vittem hordággyal!
Tarajos Sül
Hello

Képzeld,már a lavinás küldit kezdem el!

A "bungee-jumping"-nál majdnem irtam Neked,mert nem találtam a fuldokló ürgét!
Hunter of Deer
Nincs mit sok szerencsét a többi pályához is lesznek még rosszabbak pl én a lavinás pályán szívtam sokat!!! De már régen túljutottam rajta! Hál istennek<#idiota><#idiota><#ravasz1>
További jó játékot!!!<#integet2>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Tarajos Sül
Király vagy!

Modták már?

Én nekem amugy van a küldetésekhez leirás,hogy hogy kell teljesiteni öket,és magyaritás is!

Benne is van a heli,de én azt nem tudtam,hogy nem azokat kell elhajtani,akiket bekarikáztam!

Jo beszéltem a tuloldalon lévö autosal s miután megjelent fent az a jobbrol balra halado szöveg pár másodperc után lelécelt!

Köszi
Tarajos Sül
ja jo majd megnézem!

Abban a sávban állnak meg nézelödni ami közvetlen közelben van azzal a sávval ahol a baleset történt?

Jah most már értem mert Nekem mindig kiirja hogy egy nézelödött elütöt egy gépjármü és ezzel a mondattal hiusul meg a küldim!

Én meg megvagyok teljesen hülyülve hogy hogy ütötte el mikor a rendörrel le van terelve a forgalom!
Hunter of Deer
Ja és a helikopterbe azért rendõrt is tegyél és csak leszállsz vele oszt elküldöd a megálló embereket!!!<#idiota>

Hunter of Deer
De nem azokat kell letartóztatni!!!
hanem a szembejövõ sávban kell!! Átküldesz egy rendõrhelikoptert és az út szélénél megállókat elküldöd a rákba vagyis beszélsz velük!!!!

Hunter of Deer
Azt írja ki amikor ráklikkelek a képedre hogy A Kiszolgáló nem található

Tarajos Sül
Bocsi elöbb az 1 kép nem jo lett "belinkelve" itt van még 1x

1 kép
Tarajos Sül
Szia

Lefényképeztem Neked,hogy a buszos küldiben melyik bámészkodokat tartoztatom le!
(a piros körben lévöket tartoztatom le)

1 kép

2 kép

Nem öket kell?

Vagy azokat kell,akik a folyo másik oldalán kék ruhában vannak?
Hunter of Deer
De ugye nem azokat a bámészkodókat tartóztatod le akik a baleset mellett vannak a roncsoktól nem messze???

Tarajos Sül
Köszi

De nekem még se sikerül!

Leirom a kezdést:
Egy szerelövel,bekapcsolom a stop világitást!
Egy rendört oda alitok,aki elkezdi terelni a forgalmat!Ezek sikerülnek is!
Utána egy tüzoltóautot hivok,amibe egy tüzoltó és egy buvár van!
A buvárt a oda küldöm,ahol kiszakadta a korlát,és ahol mélyebb a viz!
Lemerül és fel hoz egy bolya szerüséget!
Hivok egy darut,és az felemeli a bolyánál fogva a kocsit!
A tüzoltomnak adok 1 hidraulikus feszitöt!
Minden kocsibol kivágom a sérütet(amibe nincs abbol nem :))és a buszbol is hármat!
Elszállitom a sérülteket a mentöautokkal!
És a bámészkodokat le tartoztatom,és berakom öket egy személyszállitoba,amibe elszállitom öket!
Vmit szerinted rosszul csinálok?
Mert Nekem ezek után nem sikeres a küldi!

Hunter of Deer
Nem kötelezõ!
Én legalábbis nem szállítottam el!
A kocsikból kivágtam az emberkéket meg a sérülteket elvitettem mentõvel az autópályát lezártam és eltereltem a forgalmat!
A vízbõl is kihalásztam a kocsit! Az autópálya másik sávjánál pedig elzavartam az embereket naggyából ennyi a pálya!!!!

Nohab
A honlapon ezt írja ki:Attention: The password to extract the files using Winrar (please use the newest Winrar_version) is :www.goldesel6x.to .
Nohab
#451. Letöltöttem a fájlt most tartok a kicsomagolásnál A Winrarral ide kéne a kód ,hogy ki tudja csomagolni a fájlt.A leírás a 463 hszban.
Duddits
Kicsomagolás? Milyen kicsomagolás? Az oldal az meg mindenkinek más, hsz számot mondj.

Nohab
A 12. oldalon leírtak egy linket de ott nem találom.
Nohab
Az a kód amit a kicsomagolásnál kér.
Duddits
Milyen kód?

Nohab
Kösz ,hogy segítetettetek...
PLackó
próbáltam,de ugyan ez :)

Duddits
Fú, hát nem tudom. Én is a készítõk között voltam, de nem tudom mi lehet a baj.
Esetleg próbáltad máshova telepíteni, mint ahól a játék van?

Nekem se akarta fölrakni. <#nyes>

PLackó
a magyarítást nem tudtam feltelepíteni,a folyamat felénél ezt írta ki:
kép
mi lehet a problem?újra letöltöttem de nem jó.
4 napos win tehát ez kizárva.

Tarajos Sül
A buszos küldiben az autokat el kell szállitani?
Nohab
Ilyen kihalt ez a topik?
Nohab
Megmondanátok konkrétan a kódot mert nem találtam meg a neten se ott amit ajánlottatok.
Tarajos Sül
Köszi haver vagy hogy háláljam meg?

Megnéztem a leirást!Meg is találtam azt a pályát amelyiknél elakadtam!

Még nem probáltam ki a leirás szerint,de olyanok vannak leirva,amit még ki se probáltam!

Tudod mit ha van gportálod,lekérek egy 8 kredites kodot sms-ben a telcsimre,megadod az email cimed,vissza küldöm a kodot rá,bemásolod az extrákba és 8 kredittel több van Neked!

Mit szolsz?