Emergency 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
5 napja van mega a Vészhelyzet 3
Tudnátok-e segíteni a 6.küldetésben mikor a fiatalok elmennek Bungee Jumpingozni?Ismerõs valakinek a küldi?
honanlehet leszedni ezt a játékot Emergency 3
elõreis köszi
Amúgy meg azért adtam azt a linket, mert van leírás, tehát onnan meg tudod lesni hogy miket kell 1-1 küldi alatt csinálni! Azthiszem ott is van 1-2 kocsi ahonnan ki kell vágni az emberkéket!
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
Ö is beugatott mint én,csak õ nem kért bocsit?
Amugy vki megtudná mondani,a "mozdonyvezetõ vesztet vonatos" pályán a kocsikba is vannak sérültek?
Me nagyon elegem van belöle,hogy 1 rahedli embert meg kell menteni az állomásrol + az utcárol ha nem tartoztatom le öket(ezt még nem probáltam) és még a kocsikbol is!
És nem is szabad sok embernek meghalni!
Há menjen a játéktervezõ a büdös p***ába!
De ezeken a nehézségeken kivül nagyon izgis az agész game!
Hihetetlne,de pont onnan töltöttem le a magyarositást és a másik fájlt
!
De most már majdnem megoldodott a vadászgépes küldi,mindent megcsináltam,csak efelejtettem hüteni a turbinát a reptér mellet,és kigyuladt az erdõ,elterjedt a tûz és kezdhettem ujbol!(tudom,hogy tûzolto repcsivel kell,csak mentettem az embereket és elfelejtettem rázuditaani a vizet!)
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
Ezt csak Te tudhatod!
Megcsináltam mindent a "vadászgép" repülös pályán!
Mindeggyik küldetésbeli feladat mellet zöld négyzet volt ,kivéve akkor mikor a kisérleti fegyvert vittem a roncsszállitoval!És amikor vittem meghiusult a küldim ezzel a szöveggel: A kisérletbeli fegyver kiprobálása elérkezett! Ehezz hasonló
Ez mit jelent?
Tök jo a magyarositásotok!
Fel van Nekem telepitve,müködik is!
A jobbrol balra fent futo szöveget,még lehetet volna magyarositani(nem azt,amikor egy emberrel beszélek)
Amugy a fekete dobozt már sejtem hogy melyik!Amikor a pilotát feszitövel kiszedem egy ki piros Sz@r lesz mellete az a "fekete"doboz!
Már csak a fegyvert kéne megtalálnom és Dj Havai!
Most meg annál a küldinél akadtam el ahol lezuhan a vadászgép! :(
Hol találom a fegyvert,és a feketetobozt?
Az eggyik pilota az az aki fent akadt a templom tetején igaz?A másik amelyiket ki kell szabaditani feszitövágoval az eggyik roncsbol?
Letöltöttem!
Nem lett yo!
Amikor el akartam inditani az installt.nekem ez a fájl neve:AmbergMod.e3mod
Ezt nem tudom elinditani!
Találtam egy nagyon jó modot: Amberg-Mod
Végre normális tûzoltó szerek vannak benne és a fecskendõkröl lehet 2 db. sugarat szerelni! <#worship>#worship>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
pl.:amikor a "tanker"belerohan a "Mcdonalds"-ba az a küldi majdem olyan könnyü mint a legelsö,a "kupolás sem olyan nehéz(nekem ott csak négy halott volt)
Nem értem?A lavinás-se nehéz,kivéve hogy a dögöket :) nem lehet irányitani.Én ugy csináltam,hogy hordággyal adigg vittem a sielõ csokákat,még majdnem hogy meghaltak,megnyogyitottam teljesen és utána megint vittem hordággyal!
Képzeld,már a lavinás küldit kezdem el!
A "bungee-jumping"-nál majdnem irtam Neked,mert nem találtam a fuldokló ürgét!
További jó játékot!!!<#integet2>#integet2>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Modták már?
Én nekem amugy van a küldetésekhez leirás,hogy hogy kell teljesiteni öket,és magyaritás is!
Benne is van a heli,de én azt nem tudtam,hogy nem azokat kell elhajtani,akiket bekarikáztam!
Jo beszéltem a tuloldalon lévö autosal s miután megjelent fent az a jobbrol balra halado szöveg pár másodperc után lelécelt!
Köszi
Abban a sávban állnak meg nézelödni ami közvetlen közelben van azzal a sávval ahol a baleset történt?
Jah most már értem mert Nekem mindig kiirja hogy egy nézelödött elütöt egy gépjármü és ezzel a mondattal hiusul meg a küldim!
Én meg megvagyok teljesen hülyülve hogy hogy ütötte el mikor a rendörrel le van terelve a forgalom!
hanem a szembejövõ sávban kell!! Átküldesz egy rendõrhelikoptert és az út szélénél megállókat elküldöd a rákba vagyis beszélsz velük!!!!
De nekem még se sikerül!
Leirom a kezdést:
Egy szerelövel,bekapcsolom a stop világitást!
Egy rendört oda alitok,aki elkezdi terelni a forgalmat!Ezek sikerülnek is!
Utána egy tüzoltóautot hivok,amibe egy tüzoltó és egy buvár van!
A buvárt a oda küldöm,ahol kiszakadta a korlát,és ahol mélyebb a viz!
Lemerül és fel hoz egy bolya szerüséget!
Hivok egy darut,és az felemeli a bolyánál fogva a kocsit!
A tüzoltomnak adok 1 hidraulikus feszitöt!
Minden kocsibol kivágom a sérütet(amibe nincs abbol nem :))és a buszbol is hármat!
Elszállitom a sérülteket a mentöautokkal!
És a bámészkodokat le tartoztatom,és berakom öket egy személyszállitoba,amibe elszállitom öket!
Vmit szerinted rosszul csinálok?
Mert Nekem ezek után nem sikeres a küldi!
Én legalábbis nem szállítottam el!
A kocsikból kivágtam az emberkéket meg a sérülteket elvitettem mentõvel az autópályát lezártam és eltereltem a forgalmat!
A vízbõl is kihalásztam a kocsit! Az autópálya másik sávjánál pedig elzavartam az embereket naggyából ennyi a pálya!!!!
Esetleg próbáltad máshova telepíteni, mint ahól a játék van?
kép
mi lehet a problem?újra letöltöttem de nem jó.
4 napos win tehát ez kizárva.
Megnéztem a leirást!Meg is találtam azt a pályát amelyiknél elakadtam!
Még nem probáltam ki a leirás szerint,de olyanok vannak leirva,amit még ki se probáltam!
Tudod mit ha van gportálod,lekérek egy 8 kredites kodot sms-ben a telcsimre,megadod az email cimed,vissza küldöm a kodot rá,bemásolod az extrákba és 8 kredittel több van Neked!
Mit szolsz?