Emergency 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZiasztok!Régen irtam mér régen játszottam vele mert rendszerbajaim voltak...de nemsoké ujrateszem és akkor vége mindennek <#vigyor2><#vigyor2>Csak tudjak le 1-2 zh-t utána mehet!A pályaudvaros pláyával és is rengeteget szenvedtem.Dehát ez a lényege a játéknak. Akit tudsz ki kell terelne a pályaudvarrol,rendõrökkel kiirányitattni õket. AMugy nekem az apálya 36%os lett...<#levele> De megvolt az a lényeg. A lavinás pálya meg eccerû. Mentõkutya,mindenit megtalál, a templomban 1 ember azt kell kosaras daruval leszedni. Sztem ennyi.Meg az áramat elzárni,rögtön ezzel kezd!
Smuge
Nem tudsz mentökutyákat kivinni? Azok talán megtalálnák ha van még tulélö. Nektek nem szokot bevillanni játék közbe ilyen feketeség? Tisztára úgytünik mintha nem szeretné a videokártyát..GF6600 GT

genRob
Na a lavinás pályához senki semmit? :-(

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Hát azt hiszem, én ennél a pályaudvarosnál adom fel. Elképzelésem sincs, hogy hogyan lehet megcsinálni. Pedig elvileg mindenki el volt már látva dokival, legalábbis akiket én észrevettem, dehát akkora a pályaudvar hogy a franc se tudja, hogy hol lehet még sérült. Egy játékot direkt csak arra szenteltem, hogy felmérjem mennyi doki, meg mentös, tüzoltó kell. Be is jött, legalábbis azt hittem. Az összes tüzet eloltottam, kinntröl az összes sérültet elvitettem, a kocsikat felvágtam, és mindenkit egy doki kezelt, mégis kiirta, hogy tul sok az áldozat. Szóval ezekután kész, nem tudom megcsinálni.
Captain Sparrow
nekem is kéne :s
uuu már olyanokat csináltam mindenkit letartoztattam elpakoltam a kocsikat az útból minden szart <#boxer>
de most már...

Endre
Valaki nem tenné hozzáférhetõvé a 6. pálya kezdõ mentését.
Már a tököm tele van az 5-ös pálya hisztijével, 3 napja ezzel szórakozom.
Ahogy nézem 2 MB a mentés, még emailba is belefér.

Captain Sparrow
meg akiket nem volt kedvem leterelgetni az útról, valami 4 ember beraktam õket a kocsiba azt elkültem a bázisra <#idiota>

Captain Sparrow
ja és nekem is az a bajom még hogy az 5. pályán már megcsináltam mindent nincs egy ember se az utakon de nincs kész...
az lehetett rossz hogy nem csak simán elkültem õket hanem lebilincseltem??

Captain Sparrow
ekem is ez a bajom vele..meg az hogy az autók/emberek olyan sügérek :s elküldöm õket valahova, de ha van egy akadály a széles út közepén csak azért is megállnak mögötte :s

alert
Nekem se nagyon jön be az irányítás, pedig imádom ezt a gamét. Nem tud valaki vmilyen gyorsbillentyût arra, hogy pl egybõl odaugorjon a kamera a helyszínre, vagy oda ahonnan az egységek jönnek stb? A position1 és stb helyett ami a kis térképen van, mert az idegesítõ.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Duddits
Miért szar?

Captain Sparrow
ecsém mekkora szar ennek a játéknak az irányitása :s

Duddits
Én majd talán ma, ha meghozza fater az új RAM-ot.

Beniboy
Senki nem HASZNÁLT MÉG KÖZÜLETEK EDITORT?
mer ha vki igen annak megköszönném ha elmondaná hogyan kell
Captain Sparrow
basszus már majnem kész lett mikor már a másik oldalon ujra lettek nézelõdõk levittem õket be a fák közé jó messzire, elengedem erre elkezd futni az út felé, átfut az úton és elüti egy autó :s
mekkra egy fasz

Captain Sparrow
vagyis kezdhetem elõröl? :s

Charly
Megvan halva

Captain Sparrow
Ha egy embert nemtok feléleszteni dokival akkor mivan?? kisimult az EKG-ja és félóra ébreszkedés után se élett föl..

Charly
Sziasztok a mozis pálya sikerült már valakinek?

hali, hát nem tudom, az 5.küldetéssel akkor se stimmel valami, egy árva lélek sincs az úton, mégis az a baja, hogy tereljem a vonal mögé a bámészkodókat, mindkét oldalon letereltem az embereket, söt a baleset oldaláról el is vitettem mindenkit de semmi..., egyszer már sikerült ugyan a pálya, csak szar eredménnyel, igaz akkor elvitettem mindenkit még a favágókat is, most akkor, hogy van?
genRob
Az alpokban vagyok. Kimentek 6 manust a lavinából, 1et a házból, 3at az útról de mindíg túl sok áldozat. Mit rontok el?

Duddits
Jó lenne ha te is visszaolvasnál LEGALÁBB FÉL oldalt! Már rég elkeudtük, 4 már kész is, de majd még át kell nézni....

Ha eljutunk odáig hogy béta fázis, akkor lesz Béta tesztelés.

[OP]Freedom
Hellosztok!

Emergency 3\Data\Lang\en\

Itt található az angol nyelvi file!
Valaki pls fordítsa le!
Én már a fõmenüt megcsináltam teljesen, meg amit tudok esetleg átirok de a bonyolultabb részeknél nem akarok nyelvtani hibát véteni, hogy érthetetlen legyen az egész!
Ha kell valameylik file küldöm mailbe!
Nem lenne olyan sok idõ ha valaki jól vágja az angolt!
Pár óra!
Köszi!

Sziasztok!

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

Duddits
Ugyan az mint a rendes mailom.

Beniboy
asszem T9 es egység
Beniboy
nem is tom a 2 be mi volt a neve
Beniboy
mentõ kutya hordozó jármû vagy vmi ilyesmi
Beniboy
bocsi mobimouse
mi az msn címed?
Beniboy
sztem is csináljátok (mobimose-t próbáld meg)
nah vki nem tugya h kell használni az editort?
Duddits
A Rescue Dog Vehicle az most valami Mentõkutya Autó, vagy valami Helyszínelõk??

Duddits
Ott mi történik? Még elég az elején járunk, fõleg hogy nincs ilyen hülye szakszótáram

bon
Ja csináljátok. Én is várom. Pláne a 13. pályától kezdve érdekelne nagyon.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Duddits
Oké. Csak mert senki nem reagált rá vissza...

bon
Akkor belefutottál egy bug-ba a sok közül szerintem. Kezd újra a pályát. De ne mentett állást tölts vissza hanem teljesen kezd újra a pályát.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

genRob
Naná. Csináljátok nagyon várom!:-)

genRob
Lehet vmi bug. Kezd újra sztem.

Duddits
Valakit érdekel a #690 hozzászólásom? Mert ha nem, akkor nem is fojtatom...

Endre
Már minden feladat végrehajtva ( a vizes is), egy lélek nincs a pályán és még mindig azzal basztatt, hogy terljem a vonal mögé a népet ( az út másik fele is rendben).

Captain Sparrow
ja kösz 😄
láttam hogy ott van egy villogo doboz de nemértem azzal hogyan irányitom el :s
na 8..megscinálom

bon
A #694 hozzászolás talán segít.

genRob
A vízben is van egy tag. Búvárral megkeresed a kocsit, daruval ki, a többi meg a szokásos és vége is:-)

Captain Sparrow
ja én is az 5. pályán vagyok..az a buszos..
nekem már ott van a bajom ohgy hogyan kell secure-zni (biztositani) a helyszint?? meg elirányitani a forgalmat..
Azt próbáltam hogy leraktam a szögesdrótot az út elejére aztán mikor jött az a vadállat kilukatt és nem halt meg senki de akkor is Mission Failde..

bon
Az autópálya tulsó oldalán ahol hiányzik a korlát vannak még bámészkodók. Küldj oda egy helikoptert és iárnyísd el vagy tartoztasd le a bámészkodókat. A busszal nem kell semmit csinálni ha kimentettél belõle mindenkit. A forgalamat ha jól emlékszem nem kell újraindítanni.

Endre
Kárász életü volt a másik, már meg is szünt, mondjuk nem baj én nem figyeltem<#vigyor2>
Na akkor én is kérdezek
5. pálya.
A bámészkodók többsége le van tartóztatva benn a rendõrbuszban az út másik felén levõk kiterelve a füre és még mindig azt mondja, hogy tereljem a vonal mögé a népet.
De már nincs kit! Ez még mindig piros már minden végrehajtva.
Másik, a busszal mit lehet kezdeni? A daru szarik rá.
A forgalomindítás nálam is problémás egy állat mindig belemegy az elötte levõbe.
Hát ennyi a bajom hirtelen.<#circling>

Duddits
Jah, meg a magyarítás is. Már ha valakit érdekel...

PLackó
már van másik topicunk is😊
amúgy örülök hogy végre fellendült a téma😊

bon
20 pálya van legalábbis annyi átvezetõ videó van a játék könyvtárába.

Duddits
20 pálya van.

Smuge
Hogy kell azt a trafipaxost? Azt irja hogy le kell irányitanom az utrol a parkoloba aki gyorsan hajt..rányomok hogy vezesse le de semmit nem csinal az auto megall elötte . HOgy kell?

Captain Sparrow
amugy hány pálya van??
és az illegális autóversenyes után jön a vizes amit annyian nem tudtak?