1879
-
Brash #998 Olvass vissza. Levan írva sokszor. Egyébként a másik sávban van 4 nézelődő. Azok közül az egyik kocsi elé mászik és azért írja ki azt a szöveget. Rendörrel fogd le őket. -
Brian87 #997 Szevasztok!!
Most találtam csak rá erre a szuper kis fórumra mert elakadtam az ER3-ban és keresnem kellett vmi segítőeszközt.
Az a problémám hogy az 5. pályán,ahol az autópályán tömegbaleset
van mindent megcsinálok(STOP bekapcs,buszból kiszedek
mindenkit,ellátás-kocsielszállítás,..stb) de egyszercsak kiirja hogy
valami:"Onlooker was the struckt of vehicle vagy mit" és full nemtudom
mit szúrok el.
Ha vki tud segíteni nagyon megköszönném.
Kössz mindent előre is!!! -
30 új üzenet tegnap este óta;) -
Nyiri #995 Nekem ez a robbantos veszi el a kedvem...
Minden embert kihoztam ott alltak a vizagyuk meg minden. erre akkora volt a robbanas amire nem is szamitottam. Kocsik 90% felrobbant es az emberek is halottak. Kezdhetem ujra -
nubismarck #994 akkor meg se próbáljam? :) amúgyvárom azt a pillanatot mikor veszi el a játék nehézsége a kedvem.... ugyanis az ER2 -t azt megutáltam a fertőzött majmos pályánál... mert az kibaszás szar volt :) de eddig az ER3 elég nagy élmény :) -
szóval akkor nem lehet hatástalanítani a bombát? -
én egy tucat rendőrrel elfogattam őket egyenként és meszebbre kisértem őket és kordonnal lezártam, hogy ne jöjjenek vissza.
ha tudsz jobb megoldást írd meg -
jobb oldali terem szék alatt nem kell külön kerestetni, a mérnök hatástalanitja de nekem nem sikerült elkerülni a robbanást, a küldetés elején kivezényeltem több tűzoltót fecskendőkkel az összes közeli tűzcsapra 3-4 vizágyút is a mentéshez 1-2 daru is fog kelleni a romok alatt többen is vannak érdemes körbeforgatni a kamerát, ja és a mozitól jobbra fennt robbanás után lesz két lövöldöző örült úgyhogy nemárt rendőrt küldenioda de lejobb a mesterlövész úgy se lessz idő velük tökölni egy-egy lövész és kész. -
Nyiri #990 Megoldodott a hordos.
De most a mozinal vagyok. Hogy kell megtalalni a bombat? Kutyat bekuldtem de az eltunt :) Hogy kell evakualni? Minden embert egyenkent ki kell vinni? Mert akkor az hulyesegnek tunik. Hogy lehet hatastalanitani a bombat ha megvan? Kivel? -
gafz #989 Kössz, sikerült. De nekem csak 1 hordóm volt, bámészkodók nélkül. Lehet, hogy alacsonyabb nehézséggel játszom... -
szerintem a hordók idővel eltünnek nekem sem sikerült megtalálni mindet,
újrakezdtem és amikor az első kijött a tankerból már akkor ott voltam a hójóval és folyamatosan szedtem, már a küldetés elején oda küldtem 2-3 tűzoltóhajót és a motorcsónakot is -
Nyiri #987 Minden feladat zold kiveve a az, hogy a hordokat rakjam ki a partra. -
Nyiri #986 En ezt nem ertem. Kiraktam minden hordot a partra a daruval. Mindenkit fertotlenitettem, de meg mindig azt irja, hogy rakjak ki minden hordot a parta. Pedig mindet megtalaltam es 5 hordo fekszik a part menten (amit daruval vettem fel) -
nubismarck #985 melyik a 13ik? -
nubismarck #984 ja amúgy a bombás pályán vagyok. :) valami ötlet? :D -
nubismarck #983 Ki kell raknod a partra az úszkáló hordókat... a két elsüllyedt hordót tök nehézvolt nekem is észrevennem de azért nem vészes. MIndkettő az égő hajó felöli oldalon van a part szélén! De teljsen a szélén és mind1 iket ki tudod venni daruval! De vigyázz mert ha kirakod a partra akkor az arra járkáló gyalogosok is fertőzöttek lesznek. Kell 4 rendőr akik lezárják a rakpartnak azt a részét ahol folyik a kiemelés. én mondjuk szívtam kicsit azzal ,hogya búváraim még lemerülés előtt fertőzöttek lettek, nemtdom miért... kirendeltem még 3 új búvárt és azok már nem fertőződtek emg olyan hamar. -
vki írjon megoldást a 13. pályára -
gafz #981 Ha kiviszel 2 kisbusznyi rendőrt akkor nem lesz idejük lincselni...
Viszont nekem is van kérdésem: hány hordó úszkál összesen a tengerben és hol a fenében van az az elmerült hordó és különben is a búvárok miért nem hajlandók merüni, csak úszkálnak... Eddig 13 hordó raktam ki a partra... -
Nah, tegnap gokart versenyen voltam egész nap, most meg beteg lettem. Szóval nálam most egy kicsit üzemel a magyarítás, de a többiek akik írtak, hogy segítenének, csinálhatják nyugodtan. -
nubismarck #979 kösz a segítséget túljutottam a lavinás pályán... most viszont megint elakadtam... a tömeg meglincseli a rendőreimet :) ,hogy tudom lenyugtatni őket? A másik meg ,hogy a könygázt ,hogy tudom használni? Vagy a villanó gránátot? Az alapból van a marskman nálvagy a Sharpshooternél vagy ki kell venni valamelyik kocsiból? -
gafz #978 Békésen le kell rakni a mérnököt a vasúti átjáróban (ahol a sinek keresztezik az utat), az meg még békésebben elgyalogol a síneken a kapcsolóig. Csak a sérültet nem kell piszkálni addig, amíg odaér... -
én úgy csináltam meg, hogy kivasalta, de a doki meggyógyította és elvitettem mentővel -
A nőhöz ne indulj el addíg senkivel amíg a mérnök át nem kapcsolta a dobozt különben jön a vonat :-) -
Átgyalogol a hídon :) -
légyszi segítsetek a 6.pályán vagyok de nemtudok feljutni a kapcsolóhoz megcsináltam a hidat átmentem a másik oldalra de nemtud felmenni a sinhez a sziklák miatt a mérnök.Hol kell vagy hogyan lehet feljutni? -
nincsmit, kb 10x kezdtem neki én is ennek a pályának, hol a gyorshajtó állt bele egy lassú emberbe, hol túl sokan haltak meg, hol pedig egy nézelődő ragadt be vhova...kapkodni nem kell, csak mindent sorjában
későbbi pályákat úgysem fogod tudni elsőre megcsinálni mert ki kell tapasztalni úgyis, hogy mit milyen sorrendben kell hívni és mivel kell kezdeni a küldetést
ez főleg akkor lesz érvényben ha kijönnek új egységek és velük kell alkotni, pl: mentőkutya, hídépítő kamion, tűzoltó motorcsonak vagy a dekontemináló kocsi -
Brash #972 Köszönöm. Így fogok eljárni. :) -
semmilyen roncsot nem kell elszállítani, csak a sebesülteket/halottakat vidd el és a leálló sávban vagy a forgalmi sávban lévő nézelődőket tereld el rendőrökkel
minden autóból vágd ki a sérülteket, a buszból 3 helyen is és az elsüllyedt autóból is
ha elláttad őket és elvitte őket a mentő akkor kész a pálya
az út másik oldalán, a balesettel szemben megállnak néha autók a leállóban és kiszállnak a vezetők nézelődni, odaküldesz egy rendőrségi helikoptert 2 rendőrrel és beszélsz a kiszállt emberekkel akik utána visszaszállnak az autójukba és továbbmennek
ismétlem, sem a roncsokkal nem kell foglalkozni, sem az út újra megnyitásával, hagyd a jelzőfényt is STOP-on és a rendőrt is terelni -
Brash #970 Kiszedtem mindenkit, elszállítottam mindenkit. Nézelődőket a másik sávból elvittem, mert ott a kék kabátos mindig kiszaladt a kocsik elé. A roncsokat is elvittem. Már csak a busz van ott és a STOP villog meg a rendőr tereli a forgalmat. Ha elviszem a rendőrt akkor megállnak a kocsik, ha a szerelővel leveszem a STOP-ot akkor meg jön a féktelen őrült. Ne vegyem le a STOP-ot és küldjem a bázisra a szerelőt? -
A forgalmat nem kell újra megnyitni úgy emléxem. A buszt nem kell elszállítani. Járókelőket elterelted? A folyóból kiszedted a kocsit? Ha minden megvan akkor a patch nélküli angol verzióban sajnos előfordulhat hogy mégsem adja be küldetés végét a buszos pályán. -
Nyiri #968 En is ott tartok. Elfogyott a penzem :(
Szerintem buvarokkal. -
Brash #967 A tömeges karambolnál az autópályán mindent megcsinálok már csak a busz van ott, minden mást elszállítok, de a buszt semmi nem viszi el. Megnyitom a forgalmat és egy kocsi megint belerohan a tömegbe. A buszt mivel szállíthatom el? -
Ez az oldal tartalmazza a pályalerírásokat, folyamatos fejlesztés alatt van:
http://gafz.srv.hu/Emergency3.rtf
-
már készül a weblap!
-
csítelés nem érdekel, nem olyan nehéz ez, csak türelem kell hozzá
inkább ismertesse nekem vki a mozis, bombás, pályát...szerintem...
szal az érdekelne, hogy függ-e attól a hatástalanítás ideje, hogy hány mérnök szedi le vagy nem
én 3-mal próbáltam, de úgy is felrobbant, kifutottam az időből pedig majdnem maximális idő állt a rendelkezésemre
esetleg másmilyen egységgel is lehet hatástalanítani? -
ez igaz de hát akii olyan....... -
szerintem nem kéne,úgy élvezhetetlen lesz a játék,és mi értelme lenne? -
na figyeljetek végig lehet vinni egyszereűen a játékot csak egy kis notepad átirás és kész!!! ÉRDEKELL TITEKET? -
Nyiri #960 En kurvara nem ertem. Mit varnak a keszitok? :) Egy lavina utan mindenkit meg lehet menteni?
Amugy az Emergency 1-ben ha beraktal egy embert a mentobe es beraktal egy orvost, akkor ott is gyogyitott. Szerintem ez a normalis. -
vegyél ki az egy tűzoltóddal egy erővágót és nézd meg, hogy melyik autót tudod vele meghámozni