Emergency 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uuu már olyanokat csináltam mindenkit letartoztattam elpakoltam a kocsikat az útból minden szart <#boxer>#boxer>
de most már...
Már a tököm tele van az 5-ös pálya hisztijével, 3 napja ezzel szórakozom.
Ahogy nézem 2 MB a mentés, még emailba is belefér.
az lehetett rossz hogy nem csak simán elkültem õket hanem lebilincseltem??
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
mer ha vki igen annak megköszönném ha elmondaná hogyan kell
SLM MSN: [email protected]
mekkra egy fasz
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Ha eljutunk odáig hogy béta fázis, akkor lesz Béta tesztelés.
Emergency 3\Data\Lang\en\
Itt található az angol nyelvi file!
Valaki pls fordítsa le!
Én már a fõmenüt megcsináltam teljesen, meg amit tudok esetleg átirok de a bonyolultabb részeknél nem akarok nyelvtani hibát véteni, hogy érthetetlen legyen az egész!
Ha kell valameylik file küldöm mailbe!
Nem lenne olyan sok idõ ha valaki jól vágja az angolt!
Pár óra!
Köszi!
Sziasztok!
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
mi az msn címed?
nah vki nem tugya h kell használni az editort?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
láttam hogy ott van egy villogo doboz de nemértem azzal hogyan irányitom el :s
na 8..megscinálom
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
nekem már ott van a bajom ohgy hogyan kell secure-zni (biztositani) a helyszint?? meg elirányitani a forgalmat..
Azt próbáltam hogy leraktam a szögesdrótot az út elejére aztán mikor jött az a vadállat kilukatt és nem halt meg senki de akkor is Mission Failde..
Na akkor én is kérdezek
5. pálya.
A bámészkodók többsége le van tartóztatva benn a rendõrbuszban az út másik felén levõk kiterelve a füre és még mindig azt mondja, hogy tereljem a vonal mögé a népet.
De már nincs kit! Ez még mindig piros már minden végrehajtva.
Másik, a busszal mit lehet kezdeni? A daru szarik rá.
A forgalomindítás nálam is problémás egy állat mindig belemegy az elötte levõbe.
Hát ennyi a bajom hirtelen.<#circling>#circling>