1879
-
#958 mindenkit szállíts el mert ott halnak meg egyenként az autóban...az autó nem kórház, azzal csak szállítod őket -
nubismarck #957 nemjóóóóóóóó :( elmondom mit csinálok.... kiszállok a helyszínre 1 daruskocsival, 1mérnök kocsival, egy szeres kocsival, egy létrással, 2 nagy mentő amibe sokan férnek el és két kutyás mentő egység.
A Dombon 3-3 síelőt lehozom, a kocsiból kiszedek 1 embert, ott fexik még kettő a romoknál, még 1 ember arréb kicsit...ja és egy akit a létrás kocsival kell lehozni és mindig túl sok a halálozás pedig mindenkihez azonnal oda rohan egy orvos... pls help!!!! MIndenkit el kell szállítani egyből a helyszínről? mert én csak be szoktam rakni őket a nagy mentőbe és megvárom míg megtelik. -
nubismarck #956 ja amúgy az egész családom és még a bnőm is hülyének néz ,hogy ezzel a játékkal jácccaom de annyira bejön nembírom abbahyagni néha :D kiskoromba is imádtam a matchbox jaimmal katasztrófásat jáccani :) -
#955 Nekem csak 1db elsülyedt hordó volt az meg szorosan a part mentén egy sötét foltott kell keresni és buvárral felderítenni, majd dariuskocsival kiemelni a partra. -
nubismarck #954 melyik autoban van amiből ki kell vágni? szerintem azt nem találtam meg... de én amúgy 6 embert találtam a hó alatt 1et a házban 3 feküdt kint az uron abból 1 ről le kell szedni a tömböket dehol az autos???? -
#953 6 ember van a hó alatt...a 2 oldalon 3-3...beküldesz 2 kutyás egységet és 6 mentőt...a házban van még 1 sebesült, 2 a romok alatt és 1 egy autóban amiből ki kell vágni
valaki megcsinálta már a tüntetős küldetést a kikötőben? ha igen akkor mondja el, hogy hogyan kell megkeresni az elsüllyedt vegyianyag hordókat a vízben mert arra még nem jöttem rá és csak az hiányzik a küldetésből -
#952 engem a bugok huztak fel tegnap hajnali kettőgig játszottam két orán keresztűl azt a szar strandos féleséget csináltam!!!kihoztam mindenkit majd kutyákat küldtem be az meg megtalálta az ember beküldök egy tűzoltos bemegy a feléig majd kijön!!!nagyon boszanto kivolt a faszom az egséz játékkal!!!! -
Nyiri #951 A lanivasnal mit kell csinalni. AZt irja hogy tul sok aldozat. A kutyakkal mindent vegigkerestem de csak 3 embert talaltam meg.
A hazban megmentettem a not, a kocsibol is. Es megtalaltam 2-3 embert a tormelek alatt. Azt irta hogy mar csak a ho alatt van 3 ember. De nem talaltam meg oket, pedig a kutyak vegig kerestek mindent. Otlet? -
livin #950 Na talatam egy oldalt ahol van vegigjatszas magyarul bar igaz csak az elso 7 kuldetes http://gafz.srv.hu/EMindex.htm -
livin #949 A 13. palyat hogy sikerult vegigvinni?Mar 3 napja szarakodok vele de tul sok az aldozat :) -
Lacixx #948 Valakinek megigértem hogy elküldöm az ER3-at postán!Csak vmi gaz volt az accountommal és kitölrődtek a privát emiljeim!!
Aki kérte h küldjem el, irjon már még1x pls!! THX
Jó játékot!
Már a 14. pályán loholok,eléggé veszedelmes -
#947 Nálam elég volt egy vízágyú is. Viszont ez a lavinás pálya eléggé szívat állandóan kiírja hogy sok az áldozat. De nem adom fel :)))) -
livin #946 Van olyan aki vegigvitte mar? -
Nyiri #945 Amgy picit zavaro hogy azert kaptam a buszbalesetesnel keves szazalekot, mert elszallitottam minden torott autot es ez sokba kerult. Nem is ertem miert nem volt a kiirasban az ut eltakaritasa.
Amugy egy tipp. A Bungee utan van egy tanker baleset, mikor egy kamion beleszaguld a kavezoba. Alljatok ki 4 vizagyuval es hiaba nem eg a kamion nyomuljatok ra ezerrel. Mert mikor felrobban, akkor azonnal lehet oltani es nem fog elterjedni a tuz a kifolyt benzinen.
Ajanlatos sok zsaruval minden nezelodot eltakaritani az utbol. -
Nyiri #944 Epitesz hidat... majd felemeled a daruval a fat.
-
Lowhiyou #943 Építs hidat, ha kihozod a hídépítő kocsit, jelezni fogja a helyet. -
#942 AAzt tudtam hogy daruval de hol mennyek át a folyon hmmmmm? -
#941 Szerinted miért kérdi?? Azért mert nincs neki?
Nem kell valakinek egy eredeti Neverwinter Nights játék? 3 CD-s. Nem igazán teccik és azért szeretném eladni. -
#940 Daruval. Miért nem gondolkozol vagy próbálkozol egy picit mielőtt ennyit kérdezel? Egyébként meg inkább a fa alól a csákót :)) -
#939 hogy a francba kell kiszedni a csáko alol a fát???? -
#938 van msn messenegered ,ha van mi a címed? -
#937 én nem tudok mentéseket küldeni, de mi az msn címed? -
#936 vagy valaki nem tud mentéseket küldeni msn messeneggeren keresztül? -
#935 ne haragudjatok hogy egyfolytában segítséget kérek! hogy lehet a Bungee Jumpingos pályán hogy tom kiszabaditani időben a kamerás nőt , a férfét láttam a tóban és a nővel mi lett? -
#934 Nagyon THX -
Nyiri #933 Sarga szerviz kocsival es a benne levo emberel menj a karambol kozeppontja tol balra levo nagy Tablahid meletti folyamatosan villogo szekrenyhez. Kapcsold be a STOP feliratot. Majd egy rendorrel alj a leterosavhoz es terelj mindenkit oda -
#932 de jön egy fasz auto 3perckor ami a korlátnak csapodik!!! -
Nyiri #931 Rendor Helivel menj at 1-2 emberrel az autopalya masik savjaba. Majd szallj le es a tuloldalon nezelodo autosokat kuld el a picsaba. -
#930 #922 vlaki? -
#929 Én úgy csináltam hogy mérnököt átvittem a hídon a túlsó kapcsolóhoz. (gyalog) Egy tűzoltó hátán pedig lehozom a sérültet a hídról ha már a mérnök átállította a kapcsolót különben amikor a tűzoltó elérné a sérültet jön a vonat. -
#928 de azt régen csináltam
2hónapkja -
Nyiri #927 Valaki mondja mar el, hogyan kell megcsinalni a bungee jumping-s reszt. A hidon fekvo not csak ugy tudom megmenteni hogy ha legalabb mar egyszer atment rajta a vonat. Eselyem sincs elerni a kapcsolot. Sot azt se tudom hogy kell odamenni.
Mindig leall azzal, hogy tul sok az aldozat. Meg idom sincs megtalalni a tobbieket -
#926 Te jesszus!! Most is amatőr vagy... Lásd: The Punisher oldalad... -
#925 vagy van msn messenegered és ott segítesz ,ha van add meg a cimed! -
#924 és mégis hogyan kell ki kell rakni az autoikat? -
#923 Meg kell állítani a mérnökkel a forgalmat ott a kapcsolódoboz az út szélén aztán rendőrrel leterelni!
-
#922 hajráááá! Megint elakadtam valaki tudja mit kell csinálni amikor a busz eltarol mindenkit majd vagy 3,4 perc után jön egy fasz azmeg vagy az embert üt el vagy a korlátnak csaipodik én megcsináltam hogy a korlátnak csapodjon és akkor wide screen lesz és az a fasz kép forog körbe körbe és nem tudok csinálni semmit! Mi a faszt kell csinálni hm?please help!!! -
#921 Támogatom az ötletet -
#920 csinálok egy weblapot a gamenek
1* már volt de akkor még amatőr voltam -
#919 Harmadik elég álmosan indul, a trafipax által lefényképezett kocsikat kell kiterelni a parkolóba egy kis birságolásra ( de csak őket), mig nem jön egy fekete kocsi amiből szétlövik a trafipaxot és utána nagy lendülettel átszakítja a korlátot és leesik vagy öt métert. Egy pali kiugrik ,őt el kell kapni, a másik beszorult, kimenteni.