Emergency 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi a cim
[email protected]
Angol nyelvu! Ha van akkor honnan tudnam letolteni?
Valaki elkuldene nekem is a 6. palya kezdesenek menteset?!
Elore is koszi!!!
Valaki mondjon már egy helyet a lavinás pályán ahol tuti a hó alatt van egy csákó! Egyszerûen nem találom egyiket se a kutyával! Lehet hogy nálam is bugzik?
Captain Sparrow
az egy másik játék...annak az a neve ER, ennek meg Emergency 3 😊)) nagy különbség..de tényleg 😄
az a filmrõl van, ez meg egy folytatásos

Nem3sis
ez angol nyelvü game vagy német?

Minden csak nézőpont kérdése.

Endre
Ez igen, már meg is kaptam<#wave>

Endre
Újabb bug az 5. pályán, 282 szer játszom ezt a pályát már minden bámészkodó nevét tudom, sõt már bemutattak a családjuknak is de mégsincs vége soha a küldetésnek.

Most a változatosság kedvéért a búvár baszik kitenni a bólyát, anélkül meg a daru nem tud emelni.A kutya ott ugat, jelzi a helyet ez meg csak pacsál a vízben, eddig legalább õ tudta a dolgát.
Tehát ha valami jótét lélek nem venné a szívére, hogy agyvérzést kapjak nyomja már át a 6. pálya kezdését a 13579@vipmail címre.
Köszi

Udv! Van Patch a Emergency 3-hoz?
Charly
pill 11-es pálya

bon
Hanyadik pálya mentése kell vagy mi a pálya neve?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Duddits
Korházba lehet operálni??? Mert én régen olyan képeket láttam!

Tessék nézni a Vészhelyzetet! Most jön.

bon
Kutya a mentõknél lévõ telepjáró hoz jár.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Nos én még a robanás elõtt odarendeltem néhány tûzoltó autót így nem volt gond vele.

De nekem egyik egységnél sincs kutya.Hol találom meg?

Duddits
Kutyával.

Charly
De ha te megcsináltad elkérhetném a mentését?

Kösza segítséget sikerült megoldani a problémát.Még egy kérdésem volna, a lavinás pályán mivel lehet megkeresni az eltünteket?Elõre is thx.

Charly
És azzal a rengeteg tüzzel mit csináljak??????????????????????????

bon
Nem muszály hatástalanítanni a bombát. Felrobanás után kimentesz midnenkit és úgy is teljesíthetõ a pálya.

Duddits
Akkor nem tudom.

Charly
de nem tudják hatástalanittani kevés az idõ

Duddits
Szerinted miért mondtam!? Tudtommal van benne.

Charly
Próbáltam az nem jó

Endre
biztos a mérnök lesz a sárga kocsival.
a 6. pálya elejét valaki nyomja már át nekem is légyszi
[email protected]

Kösz szépen ki is próbálom.Remélem már jó lesz.

Charly
Szerintem nincs is a progiba tüzszerész

Charly
Melyik a tüzszerész???

Endre
campaign, continue campaing és akkor a legutolsó be nem fejezettett kezdi elõlrõl.

Az újrakezdést csak úgy csináltam hogy a mentést töltöttem be újra.Teljesen újrakezdeni egy küldetést hogy lehet?

Duddits
Próbáld tûzszerésszel.

Charly
Mozinál hogy lehet hatástalaníttani a bombát?

Duddits
Szerintem bug. Próbáltad már újrakezdeni?

Hy, tud nekem segíteni valaki abban hogy miért van az hogy fürdõzõs pályán ha bemennek az embereim az épületbe akkor meghülyülnek.Nem reagálnak semmire és nem tudom megcsinálni így a küldetést.Please.

DonPapa
köszönöm szépen megkaptam

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

DonPapa
én az 5-nél akadtam el

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

gameplusz
ÍGY OK!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

alert
bocs http://em3tweak.uw.hu

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

gameplusz
A site nem jön be!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

alert
Csináltam egy kis progit amivel egyszerûbben lehet állítgatni a config fájl kamera beállításait. Jópofa dolgok hozhatók ki belõle pl nagyobb ZOOM lehetõség, a kamera nagyobb szögben mozog stb, amit a játék nem enged meg. Akit érdekel felpakoltam ide: http://e3tweak.uw.hu
Csak be kell dobni a játék mappájába és elindítani.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Azt gondoltam hogy mentõkutyával kell. <#vigyor2>
Ha valaki megcsinálta már az lécci mondja el, mert én sehogyse tudok rájönni, hogy az a hülye kutya hogyan tudná megtalálni a népeket.

Ja és most jó napon van, így elküdtem a 6-os pálya mentését. De ha másnak kell akkor ti külditek el...
Duddits
Senki nem bírja átvinni a 6. pályát? Nah, majd mindjárt neki állok, elkezdem játszani, úgy is kell egy kis ismeret a magyarításhoz.

DonPapa
ez a 6.pálya kezdeti mentés elég kapos ahogy látom

én is kérem szépen [email protected]

elõre is köszi

Charly
Sziasztok a mozis pálya sikerült már valakinek?

Captain Sparrow
nekem is ez kéne
msnem: [email protected]

Smuge
Gondolom mentökutyákkal. De plz küld el a 6. pálya elejei mentésed, nemtom befejezni valami miatt az autopályás buszbalesetes pályát, azt irja hogy a vonalrol tüntessek el minden szemlélödöt, meg is teszem de semmi sem történik azon kivül minden teljesitve! Plz valaki küldje el a mentését a 6. pályakezdettöl! köszi! [email protected]

A lavinás pályán a hó alatt hogy tudom megtalálni az embereket? eddig még nem sikerült rájönnöm.
nah, csak sikerült, 38%-os. Persze, hogy a romok alatt voltak még. De mire a darus egyáltalán oda tudott férközni, már rég bekrepáltak. A feketeség az nálam is van, meg a szirénák szine ilyen neon sárga meg zöld és baromira beszaggadt olyankor, pedig a gépem eléggé nehézbombázó😊. Viszont a köv pályát megint nemértem, mit kell csinálni a bankrablók követelésével?
Ugyes 😊 ha lennel ismet olyan szives megosztanad velunk is mert en most pont ott jarok de felrobban a mozi 😞

DonPapa
nekem is léciléciléci

qvára elakadtam