1879
-
gafz #1038 Hard-ban játszol vagy mi? Mindenkinél eloltották eddig a tüzet... Ugye sima fecskendőket vittél, nem páncélozottakat (mert azokból elég kevés víz jön...)? -
Brash #1037 Én kivittem 3-om fecskendős tűzoltót meg egy vízágyút, ahogy elkezdem locsolni rögtön elalszik. -
Christian #1036 Mondom, hogy 3 tűzoltó autó oltott egy tüzet, de nem aludt el!
Meg a láng terjed az olajon is, azt meg nemlehet oltani. -
Brash #1035 Mert ha talál valakit a kutya pl.: a törmelékek alatt, akkor ott marad mellette és addig ugat ameddig el nem szállítom. De azon a részen ahol nagyon sok hó van, ott nem tudom hogy viselkedik, ahogy azt sem, hogy hogyan szedem ki a hó alól az embereket. De először is meg kellene találni. :) -
Brash #1034 Azt tudom, hogy a kutya hogyan keres, de honnan tudom, hogy talált valakit? Nekem a hó alatt lévők kellenek, nem azok akik a törmelékek alatt vannak. Ahol a hó van oda csak a kutya tud felmászni, más nem. Nyomokat én ott nem nagyon látok. -
#1033 akár kirakhatsz tűzoltókat is védőfelszerelésben, tömlővel a kezükben...én így csináltam, végigraktam az utat a tűzcsapoknál tűzoltókkal, hogy legyenek készenlétben...felrobbant a tartálykocsi és rögtön vagy 15 egység kezdte el oltani
persze a vízágyús tűzoltók elengedhetetlenek -
nubismarck #1032 nemtudom mit csinálsz :) kimész egy szeres kocsival az ut elejénél kivágod az arcot a kocsiból utána odamész a tartálykocsihoz abból is kivágod a sebesültet meg kihozod az étteremből a sebesülteket... mindeközben a rendőrökkel elküldöd az embereket... miután mindenkit elvittél fel fog robbanni a tartálykocsi. de mivel készenlétbe áll 2 tűzoltó ez is megvan oldva... hazadobsz mindenkit és go :) -
Nyiri #1031 En ugy csinaltam hogy mar az elejen kitoltam 3 vizagyut es folyamatosan (robbanas elott) agyuzak. Felrobbant es 20-30 masodperc mulva eloltottak. -
Christian #1030 mi a sz@rt kell csinálni azon a pályán, mikor a tartálykocsi belemegy az éterembe??!! Odakuldok 4 tűzoltóautót meg 2 tank oltóautót, és mire eloltanak egy fát, LEÉG A FÉL KÖRNYÉK, meg megpusztul az összes ember, azt vége a feladatnak!! Miért van ez?!?!?! miért nem tudják hamarabb eloltani?!?! -
Nyiri #1029 Kedves vagy. Amugy meg miert zavar? Dijat kapsz erte ha tied? Vagy kirakod a szobad falara hogy tied az 1000-s aztan gyonyorkodsz benne? Nem ertem. -
Lacixx #1028 Nem olyan nagy az a tűz ha gyorsan küldesz rá egy repülőgépet (persze ami vizet is szállít ). A 16os pálya is elég komoly, sajnos a 15-16 pályán van egy olátri nagy bug,de lehet h a videokártyám miatt van,bár eddig nem volt. Pattog a kép összevissza,változnak a szinek, mintha tényleg vmi hiba lenne! Töröm fejem de nemtom mi van! További jo izgulást,várjátok h mi lesz a köv pálya... -
nubismarck #1027 hát nálam a lezuhant hadi repülős pályán akkora tűz lett ,hogy majdnem begyulladt a város... aszittem lájtabb lesz ez a küldetés
de amúgynagyon ötletes és jó csak ne lenne olyan baszott nagy tűz :D -
#1026 sziasztok!
irjon megoldást vki az erdő illetve a vegyiüzemtüzes pályákra
köszi -
nubismarck #1025 felrobbant a bomba -
#1024 Komoly??
800x600 a minimális. -
Coolfire #1023 Ugyanis ez a szottyadt monitor nem bír többet 800x600-tól. -
Coolfire #1022 Hali!
Csak egy kérdés:mennyi a minimum felbontás?1024x768?Vagy van 800x600 is? -
#1021 leszedted a bombát? hogyan? -
nubismarck #1020 100% osra csináltam a mozis pályát. :) igazság szerint túlszerveztem az akciót :) mert csak 3 sebesült volt a lövöldözőkön kívül... de ami most van pálya nagyon tetszik eddig. :) -
nubismarck #1019 Brash: kiszállítód őket a kocsiból kivszed a helyre ahol kerestetni szeretnél jobklikk és a kutya keres... de nézd a nyomoket is azért és akkor a kutya is könyebben megtalálja. -
nubismarck #1018 odamész a rendőrrel és ha rákattintasz a nézelődőre a túloldalon akkor egy bilincs meg egy ilyen szövegdoboz akcio gom jelenik meg... és ha a szövegdobozra nyomsz akor szépen vissza ülnek a kocsiba és bye... de én úgy csináltam ,hogy 2 rendőrt kiállítottam a leállósávba és nem állt meg senki ha meg is álltak nem szálltak ki, hanema kocsiból nézegettek :D -
nubismarck #1017 Brian figy nem levinni kell őket!!! -
nubismarck #1016 Brian nekem is csinált ilyet azon a pályán. én újrakezdtem és akkor jó volt. bár lehet ez nem a játék bugja csak akor valamit elfelejtettem. -
Brian87 #1015 Kérdés,itt az 5. pályán elég ha a nézők csak levannak vive az útról,biztonságos helyre??Mert max elszállítani tudnám őket de nemhiszem hogy ez miatt nemjutok tovább.
Egyszerűen mindent megcsináltam már,nemértem. -
Brash #1014 A lavinás pályánál mivel kell megkeresni a hó alatt lévőket? Gondolom, hogy kutyával, de jelez a kutya? És mivel ásom ki őket? Segítsen valaki pls! -
Brian87 #1013 Lacixx,üdv ismét.
Megvan a vízben a járgány.
Mindenkit elvittem minden kocsi elszállítva(kívéve a busz,azt nemlehet).Megnéztem a küldetésnél minden zöld kivéve az 1.
Találtam a túlparton 3 favágót akik lestek őket is elkaptam hogy nyugodjanak meg ne leskelődjenek :))))
De nemaz volt a baj egyszerűen nemtudok mit csinálni már, de nincs vége.Milehet még???
Bocs hogy ennyit kérdezek de szeretnék már másik pályán lenni. :) -
#1012 a mozis pályát hogyan csináltad meg? felszedted a bombát? -
Brian87 #1011 Okés,kössz Lacixx.
Meglesem a folyót.
És milyen a 16. pályán..kemény már nagyon???
Ahogy itt olvasgattam hogy ilyen olyan havas cuccok,hídépítés,igy buvárkodás meg minden már félek előre hogy kész leszek mire rájövök majd miket kell csinálni :)))
De igazad van marha jó játék,azt sajnálom hogy az elöző részeit nemismertem meg korábban. -
#1010 Ne firtassuk.... Nem ilyen logó kell ide. -
Lacixx #1009 A buszt nem naghyon kell felemelni...Gondolom a sérülteket kivágtad belőlük,volt egy pár valamint,a folyóba is berepült egy verda abba van még 1 betegecske:) Már a 16. pályán vagyok,istenkirály a game!Középső nehézségi szinten vagyok,tuti végigcsinálom a legnehezebben is.
-
Brian87 #1008 SIKERÜLT!!!Tényleg a hülye nézelődők.
De lenne mégegy problem.Mi a fenével lehet felemelni a buszt vagy mitkell vele csinálni,mert jelez 2 vmit alatta gondolom sebesültet.
Minden féle járművel,emberrel próbáltam de senki se akar csinálni vele semmit.
-
#1007 ez nem jó? -
#1006 -
#1005 Inkább nem. -
banner hm? -
Brian87 #1003 Oks,kössz szépen,megpróbálom.
Ezt tényleg nemvettem eddig észre de most megkukkantom.
Kössz -
#1002 A szemét! Tied lett az #1000. hsz. :-( -
#1001 én igazi, bár nem pilóta :) -
Nyiri #1000 Jah. Virtual :P -
#999 wow, malév? :)