Emergency 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
A játék angol verziója televan bug-al már jó pár megkeserítette az életem. Többször kellet újrakezdenem a pályát.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

alert
Nézd meg a #829-et hátha megfelel.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Beniboy
Vajon mi történik ha a mérnök nem ér idõben a kapcsolóhoz?

hát vmi ilyesmi fog történni <#idiota><#eplus2>
egész élethû h mikre nem gondoltak a készítõk
A demostrálós küldetésen szerintem soha sem fogk túljutni mert ezt a két dolgot nem tudom megcsinálni:rescue all drowning persons,transport all injured and dead persons to the hospital.De már senki sincs ott.Ha valaki tud erre valmilyen orvosságot adni azt nagyon megköszönném mert jó volna továbbmenni.

Beniboy
Hajóval csináld meg nekem ugy sikerült
alert
A bungee jumpingos missionben azt a csávót amelyikrõl fel kellett emelni a fát hogy lehet kiszedni onnan? Semmivel sem férek hozzá a szikláktól.

Beniboy
hát én nem tom én monyuk személy szerint nem peccseltem (nekem a német van meg)
alert
De csak a némethez. Ha tévedek adj linket plz!!!

Beniboy
mi van itt bug paranoija érdekes nekem a buszos pályán sem volt semmi bug
maragyatok má a bugokkal
ha meg télleg az akkor kiadtak má 2 peccset
A hajórol is ki kell menteni az embereket?Mert már kb 70perce játszok a küldetésen és nem tudom befejezni.Nem lehet hogy bug?

bon
Nem tudok betenni képet. a folyó parton van egy fa amit sziklák veszenek körül. Majdnem a híd pillére alatt van. hozol egy daruskocsit majd kiválasztod és végigpásztázod a terepet, hogy hol lehet felemelni valamit.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

PLackó
irány regelni😉

Beniboy
Wanadoo warezen asszem fennvan
PLackó
de kéne már ez a játék<#sir>
olyan csábító ahogy itt beszéltek róla..

Igen kiszedtem mindegyiket.

Smuge
Betudnál tenni egy képet hogy hol pontosan? Néztem már mindenhol de sehol se találom

bon
Egy fa alatt.

Smuge
A 6. pályát a bundzsi dzsámpingosnál hol van a másik ember aki a vizbe esett? Egyik a to közepén van, a másik merre? HELP 😊

bon
A vízben elsülyedt hordott is kiemelted a partra?

bon
A templom toronyról is leszedted a pilótát?

Miért van az hogy a demostrálós pályán mindekit kiszedtem és a hordókat is és mégsincs vége a küldetésnek.Van valakinek megfejtése rá?

tom280:
Hozzál keresõkutyát, mert a romok alatt szoktak lenni hullák. Meg lehetõség szerint próbáld meg elkapni a robbantót is. Nem nehéz megtalálni, fekete cuccban van és lövöldöz <#gun>
<#kocsog>
Csákó!

12-es pályát megcsinálta már valaki? Vadászgépes téma, a roncsból kiszedtem az ürgét, a 2 katona is le van ápolva, nukleáris töltet meg fekete doboz is megvan, 2 fertõzött csóka is kész de a második pilótát sehol sem találom. Keresõ kutya nincs, a katonák meg asszongyák, hogy kiszállt a roncsból... <#mf3>
Duddits
Amúgy készülget...

Duddits
Honnét tudod, hogy az a nevem?? Ismerlek?

Beniboy
Hé emberek a buszos pály tök 1 szerü nálam csak 1 gáz volt amiért ujra kellett kezdenem a pályát túl kevés rendõrt küdtem a másiik oldalra és azért futott ki a muksi de olyan <#idiota> voltam h nem mentettem mindegy 73 % lett ja meg az idõ azér mer filóztam h elkügyem e az emberkéket haza vagy ne (civileket)
A mozsi pályán mit kell csinálni a robbanás után? A tüzet eloltottam. Nemtudom mit akar a police helikopterrel. Még azért kûzdök vele, de valaki segílyen.
Köszi.
Beniboy
Sztem megfogod és bilincsbe vágod õket rendõrre és valahol a pályától messzebbi szakaszon õrzöd õket ugy h nem engeded el a bilincsbõl de sztem ne vitt el a bázisra Õket lehet h az a baj + nézd végig és mindenhonnan takaritsd el az embereket! én nemtom monyuk nálam is ez volt a baj csak én mire megcsinálltam volna beszart a gépem aztán most kezdhetem Úból mostmeg má nemsok ledvem van jáccani vele habár most unatkozok ugyhogy asszem nekiállok
(Ja és mellesleg sztem 1-2 embernek nem ártana 1 kicsit visszaolvasni lehet h már a problémáját megoldották)
hogy lehet elküldeni bámészkodot?
Azon a pályán ahol demonstrálnak, miután kiszedtem a hordókat és elvittem az embereket miket kell még csinálni?Valaki tud segíteni?

Nem vágom h lehet õket onnan elküldeni? én bebasztam az összeset a rendõr kocsiba..de akármit csinálok bejön a #842 látható kép.

genRob
Mafia, hogy áll a magyarítás?:-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Köszi.
"Elküldeni az útról a nézelõdõket (bugos szar)" Na ezt nem csináltam meg 😊

Captain Sparrow
Azt irta: Egy szemlélõdõt elcsapott egy jármû!
azon a pályán ezeket kell csinálni:
Lezárni (biztosítani) a balesetes autópályarészt.
Elirányítani a forgalamat.
Elküldeni az útról a nézelõdõket (bugos szar)
Kiszedni mindenhonnan seérülteket, elvinni kórházba..

Ugyan ennel a palyanal akadtam el en is!
Ilyenkor mit csináljak, sry nem vágom az angolt.

m1garand
a 14 küldetésre tud vki megoldást?

makett.tk

Duddits
Igen? Jó tudni. <#nyes> És az mikor jön?

Akkor most van patch az Angol verziohoz vagy nincs?
Na végre! 86millió újrakezdés után végre megjelent a menü a kutyás csávónál így megtudtam csinálni. Kész rejtély hogy eddig miért nem volt...
Charly
Megkaptam nagyon szépen köszönöm

Beniboy
Figy a kutyával nemcsak oda kell menni! a kutyát el is kéne engedni 😄
alert
A patch (már kettõ is van) miért csak német verzióhoz van? Vagy csak én nem találom az angolhoz? Esetleg kompatibilis? Nem hinném. Jó lenne már, mert rengeteg nagyobb hibát is javít.

Endre
Angol

Endre
Ezer hála minden szenvedõ nevében, müxik<#circling>

bon
Akkor bug. Ha a kutyás emberrel oda mésza kor a jobb gombbal az emberen eltudod engedni a kutyát keresésre.

Odamegyek a kutyával és nem történik semmi. Minek kéne lennie? A kutya nem csinál semmit, jobb egérgombra menü se jön be hogy lehetne valamit választani...
bon
Hát mondjuk ahol sílécek lognak ki a hóból

alert
http://dlh.net/chtdb/chtdl.php?lang=ger&id=31885 itt egy 100% savegame, bármelyik küldetést választhatod. Sorban is mehetsz, amelyik nem megy kihagyhatod...