Emergency 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig leall azzal, hogy tul sok az aldozat. Meg idom sincs megtalalni a tobbieket
SLM MSN: [email protected]
:3
Tegnap este kipróbáltam az Emergency3-at. Fél óra után a következõket sikerült elérnem az unlimited game-ben: több helyen égett a város (kb. 6 helyen) - többek között egy erõmû és egy erdõ -, néhány ember vinnyogva várta a mentõt, de azok nem bírták az iramot. Egy eszelõs lövöldözött a járókelõkre. Egy vonatbalesetnél 10 embert gázoltak el, köztük 3 rendõrt. Egy autó belerohant a folyóba és az utasok ott fulladtak meg. Egy autóból zöld füst szállt fel és amikor a mentõsök kiszáltak a sérültekhez eszméletlenül estek össze. Szóval egy totális armageddon alakult ki. Nagyvonalakban ennyi. Azt hiszem ma újra nekifutok.<#buck>#buck>
én az 1.02 vel kezdtem elöször, az tényleg nem megy fel az elõzmény nélkül.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
" I hereby confer this decoration for Diaster Control Teams upon you for execeptionally coordinating the units of the technikal relief organisation.ou have rendered our country with your great services."
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
ja és elsõ legyen a mérnök mert szükös az idõ
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
egyik résznél le állitom de másikon jön vonat.
Lécci ha eltudná vki küldeni az angol xml fileokat annak nagyon örülnék! plz
és egy magyaritás sem ártana
* szerintem *
Ez lényegében egy logikai feladvány, tehát ha mindent megcsinálsz, az úton nincs senki és a progi azt írja, hogy vidd hátra az embereket vagy kivasaltak egy nem létezõ bámészkodót az bizony bug.
plíz vki az e-mailcímem :[email protected]
elõre is köszi
Ha ezek megvannak akkor indul a magyarositás ...sztem 😊
Mindenki letudja majd szedni, remélem majd összetudunk hozni egy honlapot.
Most vittem ki 100%osra a bándzsidzsámpost
egyébként nekem német verzíó van magyar menövel amásikfele meg félig van angolosítva de csak az xml fileokat kell áttírni ha Duddits+a haverja kész lesznek akkor remélem nekem is elküldik a fileokat és akkor felülírom az xml eket és lesz 1német verzió magyar nyelven