Emergency 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emergency 1-3 leírás: http://gafz.atw.hu/EMindex.htm http://gafz.srv.hu/EMindex.htm
A halál csupán a kezdet...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
késõbbi pályákat úgysem fogod tudni elsõre megcsinálni mert ki kell tapasztalni úgyis, hogy mit milyen sorrendben kell hívni és mivel kell kezdeni a küldetést
ez fõleg akkor lesz érvényben ha kijönnek új egységek és velük kell alkotni, pl: mentõkutya, hídépítõ kamion, tûzoltó motorcsonak vagy a dekontemináló kocsi
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
minden autóból vágd ki a sérülteket, a buszból 3 helyen is és az elsüllyedt autóból is
ha elláttad õket és elvitte õket a mentõ akkor kész a pálya
az út másik oldalán, a balesettel szemben megállnak néha autók a leállóban és kiszállnak a vezetõk nézelõdni, odaküldesz egy rendõrségi helikoptert 2 rendõrrel és beszélsz a kiszállt emberekkel akik utána visszaszállnak az autójukba és továbbmennek
ismétlem, sem a roncsokkal nem kell foglalkozni, sem az út újra megnyitásával, hagyd a jelzõfényt is STOP-on és a rendõrt is terelni
Szerintem buvarokkal.
http://gafz.srv.hu/Emergency3.rtf
inkább ismertesse nekem vki a mozis, bombás, pályát...szerintem...
szal az érdekelne, hogy függ-e attól a hatástalanítás ideje, hogy hány mérnök szedi le vagy nem
én 3-mal próbáltam, de úgy is felrobbant, kifutottam az idõbõl pedig majdnem maximális idõ állt a rendelkezésemre
esetleg másmilyen egységgel is lehet hatástalanítani?
:3
Amugy az Emergency 1-ben ha beraktal egy embert a mentobe es beraktal egy orvost, akkor ott is gyogyitott. Szerintem ez a normalis.
A Dombon 3-3 síelõt lehozom, a kocsiból kiszedek 1 embert, ott fexik még kettõ a romoknál, még 1 ember arréb kicsit...ja és egy akit a létrás kocsival kell lehozni és mindig túl sok a halálozás pedig mindenkihez azonnal oda rohan egy orvos... pls help!!!! MIndenkit el kell szállítani egybõl a helyszínrõl? mert én csak be szoktam rakni õket a nagy mentõbe és megvárom míg megtelik.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
valaki megcsinálta már a tüntetõs küldetést a kikötõben? ha igen akkor mondja el, hogy hogyan kell megkeresni az elsüllyedt vegyianyag hordókat a vízben mert arra még nem jöttem rá és csak az hiányzik a küldetésbõl
A hazban megmentettem a not, a kocsibol is. Es megtalaltam 2-3 embert a tormelek alatt. Azt irta hogy mar csak a ho alatt van 3 ember. De nem talaltam meg oket, pedig a kutyak vegig kerestek mindent. Otlet?
Aki kérte h küldjem el, irjon már még1x pls!! THX
Jó játékot!
Már a 14. pályán loholok,eléggé veszedelmes <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Amugy egy tipp. A Bungee utan van egy tanker baleset, mikor egy kamion beleszaguld a kavezoba. Alljatok ki 4 vizagyuval es hiaba nem eg a kamion nyomuljatok ra ezerrel. Mert mikor felrobban, akkor azonnal lehet oltani es nem fog elterjedni a tuz a kifolyt benzinen.
Ajanlatos sok zsaruval minden nezelodot eltakaritani az utbol.
Nem kell valakinek egy eredeti Neverwinter Nights játék? 3 CD-s. Nem igazán teccik és azért szeretném eladni.