Emergency 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Békésen le kell rakni a mérnököt a vasúti átjáróban (ahol a sinek keresztezik az utat), az meg még békésebben elgyalogol a síneken a kapcsolóig. Csak a sérültet nem kell piszkálni addig, amíg odaér...

Emergency 1-3 leírás: http://gafz.atw.hu/EMindex.htm http://gafz.srv.hu/EMindex.htm

Fenrir
én úgy csináltam meg, hogy kivasalta, de a doki meggyógyította és elvitettem mentõvel

A halál csupán a kezdet...

alert
A nõhöz ne indulj el addíg senkivel amíg a mérnök át nem kapcsolta a dobozt különben jön a vonat :-)

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Átgyalogol a hídon 😊

Fred10
légyszi segítsetek a 6.pályán vagyok de nemtudok feljutni a kapcsolóhoz megcsináltam a hidat átmentem a másik oldalra de nemtud felmenni a sinhez a sziklák miatt a mérnök.Hol kell vagy hogyan lehet feljutni?

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Fenrir
nincsmit, kb 10x kezdtem neki én is ennek a pályának, hol a gyorshajtó állt bele egy lassú emberbe, hol túl sokan haltak meg, hol pedig egy nézelõdõ ragadt be vhova...kapkodni nem kell, csak mindent sorjában

késõbbi pályákat úgysem fogod tudni elsõre megcsinálni mert ki kell tapasztalni úgyis, hogy mit milyen sorrendben kell hívni és mivel kell kezdeni a küldetést

ez fõleg akkor lesz érvényben ha kijönnek új egységek és velük kell alkotni, pl: mentõkutya, hídépítõ kamion, tûzoltó motorcsonak vagy a dekontemináló kocsi

Köszönöm. Így fogok eljárni. 😊

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Fenrir
semmilyen roncsot nem kell elszállítani, csak a sebesülteket/halottakat vidd el és a leálló sávban vagy a forgalmi sávban lévõ nézelõdõket tereld el rendõrökkel

minden autóból vágd ki a sérülteket, a buszból 3 helyen is és az elsüllyedt autóból is
ha elláttad õket és elvitte õket a mentõ akkor kész a pálya

az út másik oldalán, a balesettel szemben megállnak néha autók a leállóban és kiszállnak a vezetõk nézelõdni, odaküldesz egy rendõrségi helikoptert 2 rendõrrel és beszélsz a kiszállt emberekkel akik utána visszaszállnak az autójukba és továbbmennek

ismétlem, sem a roncsokkal nem kell foglalkozni, sem az út újra megnyitásával, hagyd a jelzõfényt is STOP-on és a rendõrt is terelni

Kiszedtem mindenkit, elszállítottam mindenkit. Nézelõdõket a másik sávból elvittem, mert ott a kék kabátos mindig kiszaladt a kocsik elé. A roncsokat is elvittem. Már csak a busz van ott és a STOP villog meg a rendõr tereli a forgalmat. Ha elviszem a rendõrt akkor megállnak a kocsik, ha a szerelõvel leveszem a STOP-ot akkor meg jön a féktelen õrült. Ne vegyem le a STOP-ot és küldjem a bázisra a szerelõt?

alert
A forgalmat nem kell újra megnyitni úgy emléxem. A buszt nem kell elszállítani. Járókelõket elterelted? A folyóból kiszedted a kocsit? Ha minden megvan akkor a patch nélküli angol verzióban sajnos elõfordulhat hogy mégsem adja be küldetés végét a buszos pályán.

En is ott tartok. Elfogyott a penzem 😞
Szerintem buvarokkal.

A tömeges karambolnál az autópályán mindent megcsinálok már csak a busz van ott, minden mást elszállítok, de a buszt semmi nem viszi el. Megnyitom a forgalmat és egy kocsi megint belerohan a tömegbe. A buszt mivel szállíthatom el?

Endre
Ez az oldal tartalmazza a pályalerírásokat, folyamatos fejlesztés alatt van:

http://gafz.srv.hu/Emergency3.rtf

démonigyerek
már készül a weblap!

Fenrir
csítelés nem érdekel, nem olyan nehéz ez, csak türelem kell hozzá

inkább ismertesse nekem vki a mozis, bombás, pályát...szerintem...

szal az érdekelne, hogy függ-e attól a hatástalanítás ideje, hogy hány mérnök szedi le vagy nem

én 3-mal próbáltam, de úgy is felrobbant, kifutottam az idõbõl pedig majdnem maximális idõ állt a rendelkezésemre

esetleg másmilyen egységgel is lehet hatástalanítani?

DJ RX7
ez igaz de hát akii olyan.......

:3

PLackó
szerintem nem kéne,úgy élvezhetetlen lesz a játék,és mi értelme lenne?

DJ RX7
na figyeljetek végig lehet vinni egyszereûen a játékot csak egy kis notepad átirás és kész!!! ÉRDEKELL TITEKET?

En kurvara nem ertem. Mit varnak a keszitok? 😊 Egy lavina utan mindenkit meg lehet menteni?

Amugy az Emergency 1-ben ha beraktal egy embert a mentobe es beraktal egy orvost, akkor ott is gyogyitott. Szerintem ez a normalis.

Fenrir
vegyél ki az egy tûzoltóddal egy erõvágót és nézd meg, hogy melyik autót tudod vele meghámozni

Fenrir
mindenkit szállíts el mert ott halnak meg egyenként az autóban...az autó nem kórház, azzal csak szállítod õket

nemjóóóóóóóó 😞 elmondom mit csinálok.... kiszállok a helyszínre 1 daruskocsival, 1mérnök kocsival, egy szeres kocsival, egy létrással, 2 nagy mentõ amibe sokan férnek el és két kutyás mentõ egység.

A Dombon 3-3 síelõt lehozom, a kocsiból kiszedek 1 embert, ott fexik még kettõ a romoknál, még 1 ember arréb kicsit...ja és egy akit a létrás kocsival kell lehozni és mindig túl sok a halálozás pedig mindenkihez azonnal oda rohan egy orvos... pls help!!!! MIndenkit el kell szállítani egybõl a helyszínrõl? mert én csak be szoktam rakni õket a nagy mentõbe és megvárom míg megtelik.
ja amúgy az egész családom és még a bnõm is hülyének néz ,hogy ezzel a játékkal jácccaom de annyira bejön nembírom abbahyagni néha 😄 kiskoromba is imádtam a matchbox jaimmal katasztrófásat jáccani 😊
bon
Nekem csak 1db elsülyedt hordó volt az meg szorosan a part mentén egy sötét foltott kell keresni és buvárral felderítenni, majd dariuskocsival kiemelni a partra.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

melyik autoban van amibõl ki kell vágni? szerintem azt nem találtam meg... de én amúgy 6 embert találtam a hó alatt 1et a házban 3 feküdt kint az uron abból 1 rõl le kell szedni a tömböket dehol az autos????
Fenrir
6 ember van a hó alatt...a 2 oldalon 3-3...beküldesz 2 kutyás egységet és 6 mentõt...a házban van még 1 sebesült, 2 a romok alatt és 1 egy autóban amibõl ki kell vágni

valaki megcsinálta már a tüntetõs küldetést a kikötõben? ha igen akkor mondja el, hogy hogyan kell megkeresni az elsüllyedt vegyianyag hordókat a vízben mert arra még nem jöttem rá és csak az hiányzik a küldetésbõl

DJ RX7
engem a bugok huztak fel tegnap hajnali kettõgig játszottam két orán keresztûl azt a szar strandos féleséget csináltam!!!kihoztam mindenkit majd kutyákat küldtem be az meg megtalálta az ember beküldök egy tûzoltos bemegy a feléig majd kijön!!!nagyon boszanto kivolt a faszom az egséz játékkal!!!!

A lanivasnal mit kell csinalni. AZt irja hogy tul sok aldozat. A kutyakkal mindent vegigkerestem de csak 3 embert talaltam meg.
A hazban megmentettem a not, a kocsibol is. Es megtalaltam 2-3 embert a tormelek alatt. Azt irta hogy mar csak a ho alatt van 3 ember. De nem talaltam meg oket, pedig a kutyak vegig kerestek mindent. Otlet?

Na talatam egy oldalt ahol van vegigjatszas magyarul bar igaz csak az elso 7 kuldetes http://gafz.srv.hu/EMindex.htm

A 13. palyat hogy sikerult vegigvinni?Mar 3 napja szarakodok vele de tul sok az aldozat 😊

Valakinek megigértem hogy elküldöm az ER3-at postán!Csak vmi gaz volt az accountommal és kitölrõdtek a privát emiljeim!!
Aki kérte h küldjem el, irjon már még1x pls!! THX
Jó játékot!
Már a 14. pályán loholok,eléggé veszedelmes <#eljen><#eljen>
Fefe
Nálam elég volt egy vízágyú is. Viszont ez a lavinás pálya eléggé szívat állandóan kiírja hogy sok az áldozat. De nem adom fel 😊)))

Van olyan aki vegigvitte mar?

Amgy picit zavaro hogy azert kaptam a buszbalesetesnel keves szazalekot, mert elszallitottam minden torott autot es ez sokba kerult. Nem is ertem miert nem volt a kiirasban az ut eltakaritasa.

Amugy egy tipp. A Bungee utan van egy tanker baleset, mikor egy kamion beleszaguld a kavezoba. Alljatok ki 4 vizagyuval es hiaba nem eg a kamion nyomuljatok ra ezerrel. Mert mikor felrobban, akkor azonnal lehet oltani es nem fog elterjedni a tuz a kifolyt benzinen.
Ajanlatos sok zsaruval minden nezelodot eltakaritani az utbol.

Epitesz hidat... majd felemeled a daruval a fat.

Építs hidat, ha kihozod a hídépítõ kocsit, jelezni fogja a helyet.
DJ RX7
AAzt tudtam hogy daruval de hol mennyek át a folyon hmmmmm?

Duddits
Szerinted miért kérdi?? Azért mert nincs neki? <#idiota>

Nem kell valakinek egy eredeti Neverwinter Nights játék? 3 CD-s. Nem igazán teccik és azért szeretném eladni.

alert
Daruval. Miért nem gondolkozol vagy próbálkozol egy picit mielõtt ennyit kérdezel? Egyébként meg inkább a fa alól a csákót 😊)

DJ RX7
hogy a francba kell kiszedni a csáko alol a fát????

DJ RX7
van msn messenegered ,ha van mi a címed?

démonigyerek
én nem tudok mentéseket küldeni, de mi az msn címed?

DJ RX7
vagy valaki nem tud mentéseket küldeni msn messeneggeren keresztül?

DJ RX7
ne haragudjatok hogy egyfolytában segítséget kérek! hogy lehet a Bungee Jumpingos pályán hogy tom kiszabaditani idõben a kamerás nõt , a férfét láttam a tóban és a nõvel mi lett?

DJ RX7
Nagyon THX

Sarga szerviz kocsival es a benne levo emberel menj a karambol kozeppontja tol balra levo nagy Tablahid meletti folyamatosan villogo szekrenyhez. Kapcsold be a STOP feliratot. Majd egy rendorrel alj a leterosavhoz es terelj mindenkit oda

DJ RX7
de jön egy fasz auto 3perckor ami a korlátnak csapodik!!!

Rendor Helivel menj at 1-2 emberrel az autopalya masik savjaba. Majd szallj le es a tuloldalon nezelodo autosokat kuld el a picsaba.

DJ RX7
#922 vlaki?

alert
Én úgy csináltam hogy mérnököt átvittem a hídon a túlsó kapcsolóhoz. (gyalog) Egy tûzoltó hátán pedig lehozom a sérültet a hídról ha már a mérnök átállította a kapcsolót különben amikor a tûzoltó elérné a sérültet jön a vonat.