Emergency 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem olyan nagy az a tûz ha gyorsan küldesz rá egy repülõgépet (persze ami vizet is szállít <#vigyor2>#vigyor2>). A 16os pálya is elég komoly, sajnos a 15-16 pályán van egy olátri nagy bug,de lehet h a videokártyám miatt van,bár eddig nem volt. Pattog a kép összevissza,változnak a szinek, mintha tényleg vmi hiba lenne! Töröm fejem de nemtom mi van! További jo izgulást,várjátok h mi lesz a köv pálya...<#integet2>#integet2>
hát nálam a lezuhant hadi repülõs pályán akkora tûz lett ,hogy majdnem begyulladt a város... aszittem lájtabb lesz ez a küldetés
de amúgynagyon ötletes és jó csak ne lenne olyan baszott nagy tûz 😄
de amúgynagyon ötletes és jó csak ne lenne olyan baszott nagy tûz 😄
felrobbant a bomba
Ugyanis ez a szottyadt monitor nem bír többet 800x600-tól.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Hali!
Csak egy kérdés:mennyi a minimum felbontás?1024x768?Vagy van 800x600 is?
Csak egy kérdés:mennyi a minimum felbontás?1024x768?Vagy van 800x600 is?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
100% osra csináltam a mozis pályát. 😊 igazság szerint túlszerveztem az akciót 😊 mert csak 3 sebesült volt a lövöldözõkön kívül... de ami most van pálya nagyon tetszik eddig. 😊
Brash: kiszállítód õket a kocsiból kivszed a helyre ahol kerestetni szeretnél jobklikk és a kutya keres... de nézd a nyomoket is azért és akkor a kutya is könyebben megtalálja.
odamész a rendõrrel és ha rákattintasz a nézelõdõre a túloldalon akkor egy bilincs meg egy ilyen szövegdoboz akcio gom jelenik meg... és ha a szövegdobozra nyomsz akor szépen vissza ülnek a kocsiba és bye... de én úgy csináltam ,hogy 2 rendõrt kiállítottam a leállósávba és nem állt meg senki ha meg is álltak nem szálltak ki, hanema kocsiból nézegettek 😄
Brian figy nem levinni kell õket!!!
Brian nekem is csinált ilyet azon a pályán. én újrakezdtem és akkor jó volt. bár lehet ez nem a játék bugja csak akor valamit elfelejtettem.
Kérdés,itt az 5. pályán elég ha a nézõk csak levannak vive az útról,biztonságos helyre??Mert max elszállítani tudnám õket de nemhiszem hogy ez miatt nemjutok tovább.
Egyszerûen mindent megcsináltam már,nemértem.
Egyszerûen mindent megcsináltam már,nemértem.
A lavinás pályánál mivel kell megkeresni a hó alatt lévõket? Gondolom, hogy kutyával, de jelez a kutya? És mivel ásom ki õket? Segítsen valaki pls!
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Lacixx,üdv ismét.
Megvan a vízben a járgány.
Mindenkit elvittem minden kocsi elszállítva(kívéve a busz,azt nemlehet).Megnéztem a küldetésnél minden zöld kivéve az 1.
Találtam a túlparton 3 favágót akik lestek õket is elkaptam hogy nyugodjanak meg ne leskelõdjenek 😊)))
De nemaz volt a baj egyszerûen nemtudok mit csinálni már, de nincs vége.Milehet még???
Bocs hogy ennyit kérdezek de szeretnék már másik pályán lenni. 😊
Megvan a vízben a járgány.
Mindenkit elvittem minden kocsi elszállítva(kívéve a busz,azt nemlehet).Megnéztem a küldetésnél minden zöld kivéve az 1.
Találtam a túlparton 3 favágót akik lestek õket is elkaptam hogy nyugodjanak meg ne leskelõdjenek 😊)))
De nemaz volt a baj egyszerûen nemtudok mit csinálni már, de nincs vége.Milehet még???
Bocs hogy ennyit kérdezek de szeretnék már másik pályán lenni. 😊
Okés,kössz Lacixx.
Meglesem a folyót.
És milyen a 16. pályán..kemény már nagyon???
Ahogy itt olvasgattam hogy ilyen olyan havas cuccok,hídépítés,igy buvárkodás meg minden már félek elõre hogy kész leszek mire rájövök majd miket kell csinálni 😊))
De igazad van marha jó játék,azt sajnálom hogy az elözõ részeit nemismertem meg korábban.
Meglesem a folyót.
És milyen a 16. pályán..kemény már nagyon???
Ahogy itt olvasgattam hogy ilyen olyan havas cuccok,hídépítés,igy buvárkodás meg minden már félek elõre hogy kész leszek mire rájövök majd miket kell csinálni 😊))
De igazad van marha jó játék,azt sajnálom hogy az elözõ részeit nemismertem meg korábban.
A buszt nem naghyon kell felemelni...Gondolom a sérülteket kivágtad belõlük,volt egy pár valamint,a folyóba is berepült egy verda abba van még 1 betegecske😊 Már a 16. pályán vagyok,istenkirály a game!Középsõ nehézségi szinten vagyok,tuti végigcsinálom a legnehezebben is.
SIKERÜLT!!!Tényleg a hülye nézelõdõk.
De lenne mégegy problem.Mi a fenével lehet felemelni a buszt vagy mitkell vele csinálni,mert jelez 2 vmit alatta gondolom sebesültet.
Minden féle jármûvel,emberrel próbáltam de senki se akar csinálni vele semmit.
De lenne mégegy problem.Mi a fenével lehet felemelni a buszt vagy mitkell vele csinálni,mert jelez 2 vmit alatta gondolom sebesültet.
Minden féle jármûvel,emberrel próbáltam de senki se akar csinálni vele semmit.
Oks,kössz szépen,megpróbálom.
Ezt tényleg nemvettem eddig észre de most megkukkantom.
Kössz
Ezt tényleg nemvettem eddig észre de most megkukkantom.
Kössz
Jah. Virtual 😛
Olvass vissza. Levan írva sokszor. Egyébként a másik sávban van 4 nézelõdõ. Azok közül az egyik kocsi elé mászik és azért írja ki azt a szöveget. Rendörrel fogd le õket.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Szevasztok!!
Most találtam csak rá erre a szuper kis fórumra mert elakadtam az ER3-ban és keresnem kellett vmi segítõeszközt.
Az a problémám hogy az 5. pályán,ahol az autópályán tömegbaleset
van mindent megcsinálok(STOP bekapcs,buszból kiszedek
mindenkit,ellátás-kocsielszállítás,..stb) de egyszercsak kiirja hogy
valami:"Onlooker was the struckt of vehicle vagy mit" és full nemtudom
mit szúrok el.
Ha vki tud segíteni nagyon megköszönném.
Kössz mindent elõre is!!!
Most találtam csak rá erre a szuper kis fórumra mert elakadtam az ER3-ban és keresnem kellett vmi segítõeszközt.
Az a problémám hogy az 5. pályán,ahol az autópályán tömegbaleset
van mindent megcsinálok(STOP bekapcs,buszból kiszedek
mindenkit,ellátás-kocsielszállítás,..stb) de egyszercsak kiirja hogy
valami:"Onlooker was the struckt of vehicle vagy mit" és full nemtudom
mit szúrok el.
Ha vki tud segíteni nagyon megköszönném.
Kössz mindent elõre is!!!
Nekem ez a robbantos veszi el a kedvem...
Minden embert kihoztam ott alltak a vizagyuk meg minden. erre akkora volt a robbanas amire nem is szamitottam. Kocsik 90% felrobbant es az emberek is halottak. Kezdhetem ujra
Minden embert kihoztam ott alltak a vizagyuk meg minden. erre akkora volt a robbanas amire nem is szamitottam. Kocsik 90% felrobbant es az emberek is halottak. Kezdhetem ujra
akkor meg se próbáljam? 😊 amúgyvárom azt a pillanatot mikor veszi el a játék nehézsége a kedvem.... ugyanis az ER2 -t azt megutáltam a fertõzött majmos pályánál... mert az kibaszás szar volt 😊 de eddig az ER3 elég nagy élmény 😊
én egy tucat rendõrrel elfogattam õket egyenként és meszebbre kisértem õket és kordonnal lezártam, hogy ne jöjjenek vissza.
ha tudsz jobb megoldást írd meg
ha tudsz jobb megoldást írd meg
makett.tk
jobb oldali terem szék alatt nem kell külön kerestetni, a mérnök hatástalanitja de nekem nem sikerült elkerülni a robbanást, a küldetés elején kivezényeltem több tûzoltót fecskendõkkel az összes közeli tûzcsapra 3-4 vizágyút is a mentéshez 1-2 daru is fog kelleni a romok alatt többen is vannak érdemes körbeforgatni a kamerát, ja és a mozitól jobbra fennt robbanás után lesz két lövöldözõ örült úgyhogy nemárt rendõrt küldenioda de lejobb a mesterlövész úgy se lessz idõ velük tökölni egy-egy lövész és kész.
makett.tk
Megoldodott a hordos.
De most a mozinal vagyok. Hogy kell megtalalni a bombat? Kutyat bekuldtem de az eltunt 😊 Hogy kell evakualni? Minden embert egyenkent ki kell vinni? Mert akkor az hulyesegnek tunik. Hogy lehet hatastalanitani a bombat ha megvan? Kivel?
De most a mozinal vagyok. Hogy kell megtalalni a bombat? Kutyat bekuldtem de az eltunt 😊 Hogy kell evakualni? Minden embert egyenkent ki kell vinni? Mert akkor az hulyesegnek tunik. Hogy lehet hatastalanitani a bombat ha megvan? Kivel?
Kössz, sikerült. De nekem csak 1 hordóm volt, bámészkodók nélkül. Lehet, hogy alacsonyabb nehézséggel játszom...
Emergency 1-3 leírás: http://gafz.atw.hu/EMindex.htm http://gafz.srv.hu/EMindex.htm
szerintem a hordók idõvel eltünnek nekem sem sikerült megtalálni mindet,
újrakezdtem és amikor az elsõ kijött a tankerból már akkor ott voltam a hójóval és folyamatosan szedtem, már a küldetés elején oda küldtem 2-3 tûzoltóhajót és a motorcsónakot is
újrakezdtem és amikor az elsõ kijött a tankerból már akkor ott voltam a hójóval és folyamatosan szedtem, már a küldetés elején oda küldtem 2-3 tûzoltóhajót és a motorcsónakot is
makett.tk
Minden feladat zold kiveve a az, hogy a hordokat rakjam ki a partra.
En ezt nem ertem. Kiraktam minden hordot a partra a daruval. Mindenkit fertotlenitettem, de meg mindig azt irja, hogy rakjak ki minden hordot a parta. Pedig mindet megtalaltam es 5 hordo fekszik a part menten (amit daruval vettem fel)
melyik a 13ik?
ja amúgy a bombás pályán vagyok. 😊 valami ötlet? 😄
Ki kell raknod a partra az úszkáló hordókat... a két elsüllyedt hordót tök nehézvolt nekem is észrevennem de azért nem vészes. MIndkettõ az égõ hajó felöli oldalon van a part szélén! De teljsen a szélén és mind1 iket ki tudod venni daruval! De vigyázz mert ha kirakod a partra akkor az arra járkáló gyalogosok is fertõzöttek lesznek. Kell 4 rendõr akik lezárják a rakpartnak azt a részét ahol folyik a kiemelés. én mondjuk szívtam kicsit azzal ,hogya búváraim még lemerülés elõtt fertõzöttek lettek, nemtdom miért... kirendeltem még 3 új búvárt és azok már nem fertõzõdtek emg olyan hamar.
Ha kiviszel 2 kisbusznyi rendõrt akkor nem lesz idejük lincselni...
Viszont nekem is van kérdésem: hány hordó úszkál összesen a tengerben és hol a fenében van az az elmerült hordó és különben is a búvárok miért nem hajlandók merüni, csak úszkálnak... Eddig 13 hordó raktam ki a partra...
Viszont nekem is van kérdésem: hány hordó úszkál összesen a tengerben és hol a fenében van az az elmerült hordó és különben is a búvárok miért nem hajlandók merüni, csak úszkálnak... Eddig 13 hordó raktam ki a partra...
Emergency 1-3 leírás: http://gafz.atw.hu/EMindex.htm http://gafz.srv.hu/EMindex.htm
Nah, tegnap gokart versenyen voltam egész nap, most meg beteg lettem. Szóval nálam most egy kicsit üzemel a magyarítás, de a többiek akik írtak, hogy segítenének, csinálhatják nyugodtan.
kösz a segítséget túljutottam a lavinás pályán... most viszont megint elakadtam... a tömeg meglincseli a rendõreimet 😊 ,hogy tudom lenyugtatni õket? A másik meg ,hogy a könygázt ,hogy tudom használni? Vagy a villanó gránátot? Az alapból van a marskman nálvagy a Sharpshooternél vagy ki kell venni valamelyik kocsiból?