Emergency 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne csináld már külön! Miért nem egyeztetsz velünk/velem?? Akkor nem kéne kétszer, feleslegesen dolgoznod! Meg hamarabb készlenne a magyarítás. Nekem már itt hever a gépemem vagy 4 kész fájl!
Most már látom....
Én mást nem igazán vettem észre, de lehet hogy vak vagyok
épp most fejeztem be a fõmenü magyarítását
Sajnos nem csak az Õ betûvel van baja...
Emergency 1-3 leírás: http://gafz.atw.hu/EMindex.htm http://gafz.srv.hu/EMindex.htm
én is egy két fájlt átírtam magyarra csak az a baj hogy nem ismeri a Õ-t csak a ö tudja megjeleníteni
Én végülis tudom miket kéne átírni de az egy embernek sok.
Nemtudja valaki, lesz magyar verzió? Esetleg magyarosítás?
gafz: köszi...
Na még egyszer: Emergency 3/Data/Save könyvtárban van egy campaignprogress.xml file, melyet pl. notepad-el buherálva elérhetõ az összes küldetés...
Emergency 1-3 leírás: http://gafz.atw.hu/EMindex.htm http://gafz.srv.hu/EMindex.htm
de asszem most elkezdem elõrõl mert nagyon teccik a játék meg csomó féleképpen végig lehet vinni...
na heló újra... sajna nem tudtam a játékkal jáccani 4napig mert nemvoltam itthon... de viszont lenne egy kérdésem!!! Volt valakinek olyan bug ,hogy a repcsis pályán a fekete dobozt nem akarja megbuherálni a mérnök. Egyszerûen megjelenik az action gomb de mikor rákattintok ,hogy akkor csinálja 1másodpercre befagy az egész áték majd fogja magát a mérnököm és elindul gyalog kifele a térképrõl 😄 de bármennyit hívtam mind1ik ezt csinálta 😊 pls help vagy ha esetlegnem lehet ezt orvosolni valaki letudná küldeni a követkeõ pálya mentését?
Igen, a fekete dobozt a pilótával együtt feszítõvágós tûzoltó vágja ki a pilótafülkébõl...
Oks kössz megleltem így egybõl.
Nemtudod az utánna lévõ pályán kikell vágni a pilótákat vagy mi mert egyrészt a mérnököt nemengedi sehova a fekete dobozért...másrészt kiirja hogy megdöglött a pilóta.
Nemtudod az utánna lévõ pályán kikell vágni a pilótákat vagy mi mert egyrészt a mérnököt nemengedi sehova a fekete dobozért...másrészt kiirja hogy megdöglött a pilóta.
A mozi mögött is van. Még nyög is. Ha kutyát viszel oda rögtön megmutatja, de a daru is mozdítja.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
a 10. pályán ahol a mozi felrobban..nincs eldugva sérült vhol???
minden meglenne de vhol van még sérült...mozi elõtt akik megsérültek azokat elláttam..jobb oldalt a mozitól felemeltem a követ kiszedtem a sérültet..meg azthiszem volt egy kõ alatti sérült elöl is vhol de nemtudom..na szóval mindenkit akit lehet kimentettem...végigpásztázom a darussal a környéket de sehol semmi ami mozdítható..hol lehet még sérült??
minden meglenne de vhol van még sérült...mozi elõtt akik megsérültek azokat elláttam..jobb oldalt a mozitól felemeltem a követ kiszedtem a sérültet..meg azthiszem volt egy kõ alatti sérült elöl is vhol de nemtudom..na szóval mindenkit akit lehet kimentettem...végigpásztázom a darussal a környéket de sehol semmi ami mozdítható..hol lehet még sérült??
kössz az elözõ hozzászólásom már lényegtelen lett..
Hamár az ER3-mal játszok és ide irok a legtöbbet tõletek kérdem srácok nemtudjátok hogyan kell fórumnak képet rakni.Akarok nyitni haverokkal majd egy fórumot de nemtudom hogyan lehet berakni pl.mint itt az ER3 képét.
Ha vki tud segíteni megköszsönönném.
Ha vki tud segíteni megköszsönönném.
huh, végigvittem a sniperes pályát: 59%. Legrosszabb pálya.
kössz már megvan....gyors felkapdostam a hordókat igy egybõl átengedett.
kössz a segítséget akiktõl kaptam.
apropó..a köv pálya a mozirobbantós már elõre szörnyûnek néz ki..van vmi csavar benne amit elõre tudnom kéne??
kössz a segítséget akiktõl kaptam.
apropó..a köv pálya a mozirobbantós már elõre szörnyûnek néz ki..van vmi csavar benne amit elõre tudnom kéne??
ott ahol eredetileg kiköt a nagy hajó, annak a jobb szélén, a part mentén vannak hordók a víz alatt. Ha jól megnézed, lehet is látni a õket a vízben.
Bocsika, de nem Mafaihq vagyok, ne írd azt. ;-) Mafia G vok.
Van MSN-ed? Mert akár ott is beszélhetnénk. Vagy privátba. Jól jönne egy segítõkész ember aki játszott a játékkal és tudja is mit, hogy kell csinálni.
Van MSN-ed? Mert akár ott is beszélhetnénk. Vagy privátba. Jól jönne egy segítõkész ember aki játszott a játékkal és tudja is mit, hogy kell csinálni.
Figyelj Bryan! Ha nem vagy ideg, kezd elõröl. Mielõtt szétkapod a tömeget, vidd ki a motorosokat (én ha jól emlékszem 3-at vittem.), és ahogy elkezdenek potyogni a hordók, már szetheted is õket, a fickókkal együtt. Így biztos nem merül el egy sem, és nem kell daru, és nem kell búvár. A végén simán tedd partra a hordókat, vigyél haza minden hullát, sebesültet, és kész. Remélem mindenre jól emlékszem, mert már nagyon régen volt.
Srácok!!!!<#wave>#wave>
Még mindig ott vagyok a vacak kikötõi pályán.
Vki mondja már meg hova vigyem azokat a köcsög búvárokat,meg elkell szállítani a hordókat azon kivül hogy kiraktam õket a partra.
Kiss help jó lenne.
THANX
Még mindig ott vagyok a vacak kikötõi pályán.
Vki mondja már meg hova vigyem azokat a köcsög búvárokat,meg elkell szállítani a hordókat azon kivül hogy kiraktam õket a partra.
Kiss help jó lenne.
THANX
MAFIAhq: Fordítással kapcsolatba mindenképp beszéljünk ha kell, én most a 18. pályánál vagyok és nem volt igazából ismeretlen szöveg. Valamelyest szakmabeli is vagyok úgyhogy fõleg a tüzek oltása megy jól.
BANKOS pálya: A lövöldözõs furgont nem kell elkapni, csak a sérülteket ellátni. 3.sérült után asszem, fölül a "hírsorban" szólnak hogy túszokat szedtek a bankban. Ekkor pszichológussal jobb klikk a bankon és negotiate. Ez után 5 perced van hogy elvigyél mindenkit a banktól, hozd a menekülõautót, és készen állj a rendõrökkel. A bank "alatti" és "fölötti" széles fõutat készülj lezárni mindenképp. És mondjuk kihívhatnád a tûzoltókat.
Vonatkisiklos palya 34%
Rohadt sokan meghaltak, de nem erdekel. Orulok hoyg vege van
Rohadt sokan meghaltak, de nem erdekel. Orulok hoyg vege van
Miért van az, hogy felraktam az Emergency3-at aztán elindítom és a fõmenüben kifagy?? vagyis az egér nem mozdul.. meg a többi sem. Valaki help?
Hát figyelj. Próbakép nem állsz neki fordítani az a missions-t? Valameddig megcsinálod, és majd elküldöd nekem, azt megnézem. Nekem még érettségim sincs. <#nyes>#nyes>
Hello!!
Ha gondolod szivesen segítek amiben tudok nem gond, de angol tudás szintjén nem a legjobb helyen vagyok még mert csak most érettségizem.
Úgy elolvasgatok angolul pl. ER 3 feladata csak épp nem egy forditói szinten vagyok.
De ha ezen kivül vmiben tudok segíteni szólj és meglátom tudok-e vmiben segíteni azt mailen keresztül megdumáljuk.
Ha gondolod szivesen segítek amiben tudok nem gond, de angol tudás szintjén nem a legjobb helyen vagyok még mert csak most érettségizem.
Úgy elolvasgatok angolul pl. ER 3 feladata csak épp nem egy forditói szinten vagyok.
De ha ezen kivül vmiben tudok segíteni szólj és meglátom tudok-e vmiben segíteni azt mailen keresztül megdumáljuk.
Sziasztok!!
Sikerült megcsinálni a sniperes pályát, mert nekem is azzal van bajom? Bármit csinálok mindig vége a küldetésnek. Hiába mentem az embereket, hiába üldözöm a kocsit, és hiába nem megyek be, vagy megyek be a bankba. 😊))))
Sikerült megcsinálni a sniperes pályát, mert nekem is azzal van bajom? Bármit csinálok mindig vége a küldetésnek. Hiába mentem az embereket, hiába üldözöm a kocsit, és hiába nem megyek be, vagy megyek be a bankba. 😊))))
Ha volna kedved, tudásod, segíthetnél missziók terén fordítani. Vagy ha máshoz volna kedved, akkor abba is.
Kössz ezt jól sikerült megértenem.
Nincs semmilyen fekete foltom sehol.
Van kirakva 9 hordó amit a hajóval szedtem össze.Ennyi.
Szóval mit csináljak a búvárral...és pontosan hova vigyem vagy mit keressek???
Nincs semmilyen fekete foltom sehol.
Van kirakva 9 hordó amit a hajóval szedtem össze.Ennyi.
Szóval mit csináljak a búvárral...és pontosan hova vigyem vagy mit keressek???
Minek mész be a bankba? Lelõnek egy embert a bank elõtt nem? Menj ki mentõvel és szállítsd el. Aztán lelõ még sokat, ugyan így járj el.
és bent a bankban? ott nemtok semmit csinálni, ha bemegy egy rendõr, megölik az ipsét.
Ott nem kell elkapni csak akiket megsebesít megmenteni, vagyis a képek alapján erre következtetek.
http://www.beepworld.de/members85/em3-viersen/index.htm
Attól függ hányat engedsz elmerülni.
mit kell csinálni a sniperes pályán? Az az autó mindig elszökik, nemtok soha elkapni. A banknál meg ha bemegyek, akkor megölik a csávot vagy mi, és vége a küldetésnek.
a partnál 4 elmerült hordó is van!
Csak azt kell felszedni aki vízbe zuhan. A nagy hajón fékezd meg a tüzet tûzoltóhajóval. Van egy elmerült hordó a partnál (sötét folt) - oda kell a búvár aztán meg egy daru.
Tudna vki segíteni a 9-es pályán mikor tüntetés van a kikötõben és 2 hajó összeütközik.
Tüntetõket elintézem.hajótüzet eloltom,embereket vízbõl kimentem meg a hotdókat is ami lebeg.
De 2 dolog nemstimmel: mivel lehet leszedni a hajóról az embereket és a hordokkal mit kell csinálni mert vki aztmondta kell búvár is de nemtudom minek.
Tüntetõket elintézem.hajótüzet eloltom,embereket vízbõl kimentem meg a hotdókat is ami lebeg.
De 2 dolog nemstimmel: mivel lehet leszedni a hajóról az embereket és a hordokkal mit kell csinálni mert vki aztmondta kell búvár is de nemtudom minek.
Nemtudtok még semmit magyarosítás ügyében???
Így is meglehet csinálni de jobban szeretek anyanyelven olvasni.
Így is meglehet csinálni de jobban szeretek anyanyelven olvasni.
nekem se de a kepek alapjan sztem sokmindent meglehet csinalni.
Itt van egy teljes vegigjatszas kepekkel 😊
Itt van egy teljes vegigjatszas kepekkel 😊
17es pályához ötlet valakinek?