1879
  • gafz
    A forgalmat nem kell újraindítani (legalább is easy-ben). El kell látni meg szállítani az összes sérültet és kész.
  • tom280
    Hi.
    Szerintem a buszban csak 3 voltak! A stopot, csak akkor kell kikapcsolni, ha mindenkit elvittél! Mit ír ki? Mit nem csináltál meg? Mert nem értem mi a problémád.
  • Duddits
    Szerintem nem sokan fogják tudni.
  • onlybarca
    a hamburgos mod utolsó pályályán mit kell csinálni? a hoteloson?
    a tüzet eloltottam a rendőrök a metronál állnak és mindig vége.
    mi lehet a baj?

• onlybarca
    az editorhoz olyan képeket amivel járműveket tudok csinálni hol találhatok?
  • onlybarca
    valaki tudja hogy a hamburg mod-ban csak 3 küldetés van?
    vagy van több is?
  • nagyon
    Hm. A buszban mennyien vannak? Mert nekem 3-at sikerült kiszednem, de állítólag 4 van. Tényleg 4 van? de hol
  • onlybarca
    az 1.2-es patchben van valami modinstaller amivel fel lehet rakni a modokat
  • szemlits
    Megoldódott minden,egy kis trükközéssel megoldódott minden,csak a nyelve németre változott!
    A modokkal kapcsolatban valahogy egyik se jó igazán a freeplayhoz (szerintem),valami mindíg hiányzik.
  • nagyon
    Sziasztok!
    Nekem az a nyűgőm, hogy az 5. pályán (buszos eltolja a sort), mindenkit kórházba vittem, túloldalról sem jönnek át, búvár is ok, kocsik elszállítva. Józan paraszti ésszel gondoltam, hogy a STOP feliratot visszaállítom, rendőr az elterelést befejezi. De sajnos, ha előszőr a STOP-ot kikapcsolom, akkor összefutnak az autók, karambol, ha meg előszőr rendőr nem terel, akkor meg megállnak az autók. Annyit ír, hogy a forgalmi dugót illene megszüntetni. De hol? Ami elől van, azt? De hogyan?
    Köszi.
  • szemlits
    Mi ez a modinstaller?
    Honnan lehet letölteni?
  • onlybarca
    az is megvan boccs a szerencsétlenkedések miaattt
  • onlybarca
    na sikerült de most meg crack kell neki honnan tom megszerezni?
  • onlybarca
    felraktam valami modinstallert de kidob egy ilyen hibaüzivel:
    this is not a valid modification package
  • onlybarca
    valaki nem tudja hogy kell a hamburgos modot felrakni
    mert bemásoltam a mods könyvtárba de nem mutatja ajáték modifications menüjébe!
  • m1garand
    én az esetek ütán a mentőket kivéve nem szoktam vissza küldeni a bázisra a tereken
    parkolókban állítom le őket így hamarabb érkeznek meg az új esetekhez.
  • szemlits
    Megvolt a 2 katt,bejött,hogy nincs társítva program,kiválsztottam az emergency exe-jét,de megfagy.Szerintem az én játékommal van valami gány,mert ha állítok az opcióknál bizonyos dolgokon,akkor már nem hajlandó elindulni!

A freeplayban még nem jutottam el odáig,hogy elfogyjon a pénzem,de akármit csinálsz spórolni nem tudsz (pl.: egy sima betegszállításért 500 pénzt kapsz,de csak a mentő személyzet nélkül 500-ba kerül). Amikor belépek akkor el szoktam adni egy pár cuccot pl. rendőrheli,mert nem kell. A másik dolog,hogy néha összejönnek az esetek és 4-5 helyre kell figyelni. Rendvédelmi dolgok és mentős betegszállítások mindíg vannak!
  • m1garand
    hát.. ha e3mod kiterjesztésű pl:Noels_Fahrzeugmod.e3mod 2x kattintasz rá feljön egy mod telepítése ablak ha abban a listában szerepel akkor már fent is van a mod. kiválasztáskor a neve a fájl nevével megegyezik

freep módban a kihívás még nehezebb akkor van baj ha már nincs több befogható jármű ja és ha vmelyik jármű megsemmisül akkor nem kapsz újat, és miért nincs mentés??

játék közben nyomd meg a printscreen gombot a billenytűzeten ekkor a kép a vágólapra kerül onnan pedig vmilyen képszerk. progiba akár paintbe is be lehet illeszteni de 3d-s alkalmazásnál nem mindíg működik majd kipróbálom
  • szemlits
    El vagyok szomorodva! Letöltöttem a modokat,kibogarásztam a német "readme"-ból,hogy a mods könyvtárba kell bemásolni,be is másoltam,de nem műkszik,nem tudom hozzáadni a modot a játékban. Mit csesztem el???

Más.Tegnap este nymtam egy freeplayt,majd megőszültem! Kezdődött úgy,hogy gázrobbanás valami hulladékfeldolgozóban. Égett az egész épület,mire kiért az első egység és valami fertőző anyag is repült szanaszéjel,úgyhogy megfertőzött mindenkit,vagy 30-40 perc alatt sikerült eloltani a tüzet (7 surgárral). Ezután még ugyanennyi kellett,hogy összefogdossam a fertőzött állampolgárokat. Még össze se szereltem,villám csapott a templom melletti házba, mire kiértem égett minden. Oda is kellett vagy 8 sugár,meg 45 perc. De közben a térkép alsó részén lévő kikotő melletti erdő is elkezdett füstölni,oda meg nem tud bemenni a jármű,tehát maradt az épületek hűtése. A végén éjjel fél kettő lett és kiléptem!
    Jó játékot mindenkinek freeplay-ban!
    Ja,kérdés: Hogy lehet screenshotot csinálni?
  • m1garand
    http://www.emergency3.info/index.php?page=download&action=cat&id=9
    ezen a címen 3 talán a hamburgosnál is jobb mod van, talán ezekből megpróbálok össze rakni egy saját kocsi parkot,
    ja és sikerült egy dupla kabinos járműre vízágyút szerelni az editorban ami működik is csak az oltás ikonja nem jelenik meg vmiért de automatikusan olt ha tűzközelbe kerül és a szállitható emberek és felszereléseket is módosítottam lett egy mindelhol bevethető super szer
    próbálkozzon mindenki az editorral hátha neki is sikerül
  • nubismarck
    valaki tudna segíteni a bankos pályával kapcsolatban?

a mesterlövész csak egyszer lövöldöz vagy több áldozata is van? mert van ,hogy nyöszörgést hallok de nem találom az áldozatot aztán too many casualties. és minden a városból kimenő utat zárjak le? vagy csakelég a bank körüli utakat lezárnom?

köszi a segítséget
  • gafz
    Igen, a mérnöknek kell kezelésbe vennie, de korábban másnál is jelentkezett az a probléma, hogy a mérnök nem akart odamenni, de nálam még szerencsére nem. Volt aki a daruval tette arrébb a pilótafülkét...
  • tom280
    Hi.
    Köszi, meg van a doboz, de hogy kell felvenni, vagy kivel? Mert a szerelő csákó, ha ráküldöm, akkor elmegy a világ végére.
    Vele kell felvenni?
    Előre is köszi.
  • szemlits
    Van mégegy oldal: http://www.em-mods.de/
    Jó lenne egy magyar mod is a későbbiekben (pl.: IFA )!
  • james-hun
    mar csak jo lenne tudni nemeteul vagz van angol letoltesi oldal is ?

mert a cheatet sem ertem nemetul...tud valaki segiteni ?

• Duddits
    Tök állat cuccokat lehet letölteni!
  • szemlits
    Találtam mégegyet:
    http://www.emergency3.info/index.php?page=download&action=show_all
  • szemlits

Elsőre jól néz ki,este "lemeózom",hogy is műxik a freeplayban!
  • Duddits
    Komoly? Hát ezt ki is próbálom.
  • m1garand
    hello a német lapon van egy hamburg mod amiben sokkal több jármű tipus is szerepel http://www.emergency-3.de/portal/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=3
    fel kell telepíteni, és a játék indítása után (főmenü) változatok (mod) jobb felső sarok gombot kell megnyomni és a hamburgot kiválasztani a játék ugyan úgy játszható kampány és free mód is csak a gépjármű menükben már új és több tipusú kocsi szerepel
  • gafz
    Jelenleg a farkasos (19.) pályán szívok, állandóan kidob: túl sok halott szöveggel. Van egy sérült egy háztetőn, a közelében még egy valami törmelék alatt. A kutya csak fel alá baktat, mielőtt találna valakit, vége. Merre van a többi sérült?
  • szemlits
    Ja,a "tömlőszállítók" is tele voltak emberekkel.
    Amúgy nem értem,hogy miért szimplafülkés tűzoltógépjárműveket raktak be,amikor a duplafülkés sokkal jobb választás lenne,de ha már ragaszkodan a szimplafülkéhez,akkor legalább MTW-t (személyszállító mikrosbusz) berakhattak volna.
    Ja,nem tudjátok,hogy nyílt e a játék? És lehet e kiegészítőket felrakni? Mert van valami "módosítások" menüpont
  • szemlits
    Nekem eddig egyszer sikerült,mondjuk akkor vagy 2-3 tömb leégett.
    Nagyjábol úgy csináltam,hogy a fecsiket kiküldtem a környékre a veszélyesebb pontokra (tele légző nélküli tűzoltókkal) hűteni,a "tömlőszállítókból" (nem tudok jobb szót rá) csináltam egy védelmi vonalat,úgy hogy a tűzoltókkal a tűzcsapra szereltettem sugarat (azokat az embereket,amelyek a fecsikben voltak,azokat is felhasználtam),utána a védelmi vonalnál sikerült megfogni. Közben a fecsik csak arra kellettek,hogy ha valahol véletlenül ugrott a tűz,azok beavatkoztak mindjárt.
    Amikor kész a védelem,lehet támadni a maradék eszközökkel (már ha marad! ),utána átvizsgálás,stb.
    Nem ez a legjobb,mert azért sok minden elfüstöl közben és a pénzem is igencsak megcsappan,de legalább el van oltva.
    Szerintem a lényeg a megfelelő risztási fokozat,ami pl. gázrobbanásnál aki él és mozog,az megy (tehát IV.-V.-ös riasztási fokozat).
    Próbálkozok más megoldáson,de az utóbbi időben nem "kapok" gázrobbanást.
  • gafz
    Freeplay-es gázrobbanásra... :)
  • gafz
    A pilótafülkében van (a másodpilótával egyetemben), fémvágós tűzoltó kiszedi pilótástul.
  • tom280
    A repcsi lezuhanos, a pilóta kiugrós pályán vagyok és már minden feladat meg van, csak az a rohadt fekete doboz nincs meg.
    Segítsen valaki légyszi, mert itt szívok és nem tudok továbbmenni.
    Köszi.
  • Duddits
    Tudtommal nincs.
  • Nem3sis
    van angol patch?
  • szemlits
    Bocs,most rohannom kell,ahogy megtesztelem,meg rájövök (megnézem könyvekben),akkor megírom!
  • szemlits
    Melyik gázrobbanásra gondoltál?