1879
-
tom280 #1278 Valaki segít?
Hol van a fekete doboz???
Előre is köszi. -
gafz #1277 Nincs valami ötleted a gázrobbanás felszámolására??? -
szemlits #1276 Ja! Minek fordítás??? -
szemlits #1275 Jó nagyot!
Na csak sikerült megszerezni a "gémet"! Sokat vártam tőle,de most végre (végigjátszottam az Emergency 1-2-t) azt akpam,amit szerettem volna. Egyenlőre leragadtam a "Freeplay"-nél,de annál nagyon,mint önkéntes tűzoltónak valahogy ez jön be! ...de nagyon! -
#1274 Jaja! -
Terkó #1273 persze sok munka van benne, de a miénk jobb lesz! -
Terkó #1272 Hát persze, ahogy elnéztem azt a fordítást. Hát.... Egy szó: szar -
#1271 Igen! Sajnos kiadták. De azért mi még befejezzük. Ugye srácok? -
mrzed #1270 Tudtommal már van hozzá magyarítás:
itt -
tom280 #1269 Hi.
Köszi a segítséget, már csak azt mondjátok meg, hogy hol találom meg a fekete dobozt. Köszi. -
#1268 Sehól. Reméljük nemsokára készleszünk vele. -
#1267 Mikor várható magyarosítás? Esetleg hol lehet megnézni hogy hol tart? -
Terkó #1266 készül egy ajándék misszió is a magyarításhoz. Buszos baleset lesz átalakítva egy kicsit -
Terkó #1265 most egy másik módszerre próbáljuk meg megcsinlni, holnap kiderül hogy megy-e -
#1264 Ott hátha tudnak segíteni. -
#1263 Lehet, hogy holnap leugrok az én játékomért haverhoz, hazahozom, és akkor megnézem. De miért csinálhatja ezt, azt nem tudom. Esetleg megpróbálod a Játékmagyarításról tudtok-e? topikban? -
Terkó #1262 senki nem tud semmit? -
Terkó #1261 Van egy kis probléma a magyarítással. Semmit nem ír ki a járműveknél ezen kívül ID_ABBR_FGRI ez egy plda. Van valakinek ötlete -
gafz #1260 Felakadt a templomtoronyra... -
tom280 #1259 Hi.
A vadászrepcsis pályán vagyok. Nem találom a mocsok pilótát! Merre van? A másod pilóta meg van, aki a roncsban van ami egy kis pocsolyában van. Hol van a másik????
Előre is köszi. -
tux44 #1258 Közben, találtam valamit http://www.emergencyranking.de/de/forum/viewtopic.php?t=623. Ezzel működik. Csak a menűpontok nevei nem tökéletesek. -
#1257 Ha velem szemben is azok, akkor én is az vagyok...
És ugyan olyan vagyok mint régen...
És nem MaFFia, hanem MaFia. -
Lacixx #1256 Maffia,hogyhogy ilyen jokisfiu lettél?Mintha régebben kicst bunkocska lettél volna..nemde? -
#1255 DirectX rendben? -
gafz #1254 Nekem MX400-am van (meg AXP 1900+), 800x600-ban minden részletességet meg árnyékot minimumra véve elfutkároz... -
#1253 Nem dobunk meg, fel lesz töltve. -
#1252 Vagy Delete vagy videókártya csere! Havernak is az van, neki se ment. Az egere megse moccant. -
tux44 #1251 Sziasztok!
Nekem egy Geforce 4 MX 440-es kártyám van, és a játékban sz intro normálisan lejátszódik de, a menűben az egér negyon lassú(kb. 10 másodperc amíg reagál), és az FPS: 0,5. A demó kitűnöen fut. Valaki találkozot már ilyen problémával? Ati kártyán kitűnően fut.
Kösz
Tux -
Lacixx #1250 Skacok ha készen van a magyarositás dobjatok meg engem is
Thx!Ki hol jár?van aki már végig vitte?? -
Terkó #1249 mégse megy a z autók magyarítása. túl rszletes az a baj. -
Terkó #1248 bár van egy kis bibi, nem tudok németül :D -
Terkó #1247 és még vannak jó dolgok -
Terkó #1246 megvannak a textúrák, és itt van hogy kell mindezt megspékelni tutorial -
gpont #1245 that's what i'm talking about:( -
#1244 Szerintem a mods könyvtárba kell beletenni, vagy nem tom. -
gpont #1243 naszoval van olyan embo:r aki tud arra a kerdesre valaszolni, hogy hogy lehet uj palyakat telepiteni? persze ide tartozik az a kerdes is, hogy hol lehet egyaltalan letolteni uj stuffokat:) szoval szoval jon ra valasz?
-
nubismarck #1242 ne legyenek magyaroka játékban különben el fognak tűnni a dolgok vagy jelen lesz a korrupció :) -
#1241 ?
Ezt, hogy érted? -
Terkó #1240 Ha minden jól megy és ügyes vagyok akkor még a mentő és a rendőrautó is magyar lesz! a Magyarosításba. -
#1239 Már a tűz előtt is oda lehet vinni a tűzoltó kocsikat. Nem muszály megvárni míg kigyulad a bank.