1879
  • tom280
    Valaki segít?
    Hol van a fekete doboz???
    Előre is köszi.
  • gafz
    Nincs valami ötleted a gázrobbanás felszámolására???
  • szemlits
    Ja! Minek fordítás???
  • szemlits
    Jó nagyot!

Na csak sikerült megszerezni a "gémet"! Sokat vártam tőle,de most végre (végigjátszottam az Emergency 1-2-t) azt akpam,amit szerettem volna. Egyenlőre leragadtam a "Freeplay"-nél,de annál nagyon,mint önkéntes tűzoltónak valahogy ez jön be! ...de nagyon!
  • Duddits
    Jaja!
  • Terkó
    persze sok munka van benne, de a miénk jobb lesz!
  • Terkó
    Hát persze, ahogy elnéztem azt a fordítást. Hát.... Egy szó: szar
  • Duddits
    Igen! Sajnos kiadták. De azért mi még befejezzük. Ugye srácok?
  • mrzed
    Tudtommal már van hozzá magyarítás:
    itt
  • tom280
    Hi.
    Köszi a segítséget, már csak azt mondjátok meg, hogy hol találom meg a fekete dobozt. Köszi.
  • Duddits
    Sehól. Reméljük nemsokára készleszünk vele.
    Mikor várható magyarosítás? Esetleg hol lehet megnézni hogy hol tart?
  • Terkó
    készül egy ajándék misszió is a magyarításhoz. Buszos baleset lesz átalakítva egy kicsit
  • Terkó
    most egy másik módszerre próbáljuk meg megcsinlni, holnap kiderül hogy megy-e
  • Duddits
    Ott hátha tudnak segíteni.
  • Duddits
    Lehet, hogy holnap leugrok az én játékomért haverhoz, hazahozom, és akkor megnézem. De miért csinálhatja ezt, azt nem tudom. Esetleg megpróbálod a Játékmagyarításról tudtok-e? topikban?
  • Terkó
    senki nem tud semmit?
  • Terkó
    Van egy kis probléma a magyarítással. Semmit nem ír ki a járműveknél ezen kívül ID_ABBR_FGRI ez egy plda. Van valakinek ötlete
  • gafz
    Felakadt a templomtoronyra...
  • tom280
    Hi.
    A vadászrepcsis pályán vagyok. Nem találom a mocsok pilótát! Merre van? A másod pilóta meg van, aki a roncsban van ami egy kis pocsolyában van. Hol van a másik????
    Előre is köszi.
  • tux44
    Közben, találtam valamit http://www.emergencyranking.de/de/forum/viewtopic.php?t=623. Ezzel működik. Csak a menűpontok nevei nem tökéletesek.
  • Duddits
    Ha velem szemben is azok, akkor én is az vagyok...
    És ugyan olyan vagyok mint régen...
    És nem MaFFia, hanem MaFia.
  • Lacixx
    Maffia,hogyhogy ilyen jokisfiu lettél?Mintha régebben kicst bunkocska lettél volna..nemde?
  • Endre
    DirectX rendben?
  • gafz
    Nekem MX400-am van (meg AXP 1900+), 800x600-ban minden részletességet meg árnyékot minimumra véve elfutkároz...
  • Duddits
    Nem dobunk meg, fel lesz töltve.
  • Duddits
    Vagy Delete vagy videókártya csere! Havernak is az van, neki se ment. Az egere megse moccant.
  • tux44
    Sziasztok!
    Nekem egy Geforce 4 MX 440-es kártyám van, és a játékban sz intro normálisan lejátszódik de, a menűben az egér negyon lassú(kb. 10 másodperc amíg reagál), és az FPS: 0,5. A demó kitűnöen fut. Valaki találkozot már ilyen problémával? Ati kártyán kitűnően fut.
    Kösz
    Tux
  • Lacixx
    Skacok ha készen van a magyarositás dobjatok meg engem is
    Thx!Ki hol jár?van aki már végig vitte??
  • Terkó
    mégse megy a z autók magyarítása. túl rszletes az a baj.
  • Terkó
    bár van egy kis bibi, nem tudok németül :D
  • Terkó
    és még vannak jó dolgok
  • Terkó
    megvannak a textúrák, és itt van hogy kell mindezt megspékelni tutorial
  • gpont
    that's what i'm talking about:(
  • Duddits
    Szerintem a mods könyvtárba kell beletenni, vagy nem tom.
  • gpont
    naszoval van olyan embo:r aki tud arra a kerdesre valaszolni, hogy hogy lehet uj palyakat telepiteni? persze ide tartozik az a kerdes is, hogy hol lehet egyaltalan letolteni uj stuffokat:) szoval szoval jon ra valasz?
  • nubismarck
    ne legyenek magyaroka játékban különben el fognak tűnni a dolgok vagy jelen lesz a korrupció :)
  • Duddits
    ?

Ezt, hogy érted?
  • Terkó
    Ha minden jól megy és ügyes vagyok akkor még a mentő és a rendőrautó is magyar lesz! a Magyarosításba.
  • bon
    Már a tűz előtt is oda lehet vinni a tűzoltó kocsikat. Nem muszály megvárni míg kigyulad a bank.