Emergency 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne várd meg amíg elsüllyed.
Az a legjobb hogy amint mész a tüntetõket letartóztatni már odaviszel 2 mentõhajót és mikor letartóztatod a tüntetõket és jön a videó...és elkezdenek hullani a hordók gyors összeszeded mindet, nemhagyod hogy elsüllyedjen.Egy hajóba 5 hordó fér azért mondtam 2-t hogy tudják váltani egymást.
Összesen 13 hordót kell kiszedni ha az megvan akkor nyugodtan csinálhatod a mentést.ellátást..a végén jó lesz a küldetés és tovább fog engedni.

átvittem a 19, részt, kicsit szokatlan, mint a többi, de elég változatos, király pálya.

okok
Duddits
Intézkedem a többi résszel kapcsolatba. ;-)

a magyarítás meg lehet hogy kész lesz elõbb is bár ez nem rajtam múlik mert én 3 napon belül ksz vagyok az én résszemmel.
azt tudom, de amik el vannak süllyedve. az csak darus kocsival és búvrokkal lehet kiszedni, de nekem egynl többet nem szed ki.
erdõtüzes pálya: én úgy csináltam, hogy hoztam vagy két rendõr kisbuszt( ja meg persze kimentettem a vonat mellõl a sebesültet stb), és aki az erdõben bent kolbászolt, azokat összeszedtem vele. Ezután minden kisvárosba (asszem 3 van?)vittem vagy 10 fecskendõs tûzoltót, és azokkal védtem a helységeket. Ezután elkezdõdik a tûz. Aki megsérült és/vagy benntmaradt az erdõben, azt helikopterrel elszállítottam egy biztonságos helyre(nemkell leszállnia, simán hordággyal felveheti a sebesültet), ezzel is csökkentve a "küldetés vége" feliratot. Hagytam, hagy égjen az erdõ. A városokat viszont mindenképpen védjétek.

Duddits
Reméljük 2 héten belül kész lesz...

De a közeljövõben lesz várható.

bon
Már készülget egy ideje a magyrítás.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

én még mindig a vonatpályauadvroson de semmi idõm jáccani... a magyarítást nem szervezi senki? Énfelajánlottam a segítségem.
Haller, nah én is azon apályán vagyok most,a legjobban az erdõtüzes pályákat utálom,tûzoltás...ahh. Próbáltam oltani,hûtenia kocsikat,de mindenféleképpen felrobban,utána nincs más csak a tûoltás.Ha van vmi ird meg

hali!
bon
Tûzoltóknál lévõ motorcsónakkal lehet õsszeszedni a hordókat majd kirakni a partra.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Én a tüntetõsnél akadtam el. A búvárok megtalálják az öt hordót, de a darus csak egyet szed ki és akár mit csinálok nem akarja kiemelni a többit. ha küldök egy másikat az se akarja.

Az autópályást én 100%-ra vittem végig. gyors is voltam. igaz csak 3szorral mer nem tudtam hogy a buszba többen is vannak.
m1garand
Sziasztok!
Kérnék egy rövid helpet az erdõtüzes(vonatkisiklós) pályához.Köszi!

makett.tk

Vidd be a vízbe a búvárt, lemerül és megjelöli egy bólyával hogy ott van vmi.
Fogod a daruskocsit és kiemeled a kocsit.Odahívsz egy tûzoltót, kivágod a hapsit..mentõt neki aztán pápá.Ennyi.
Én a 12.pályán vagyok de eléggé agyafurt a játék szerintem...lesz egy két pálya ahol elfogsz akadni rendesen.
Egy csomószor engem is a többiek segítettek ki,de sztem hamár vki vmit megcsinált segítsen a másiknak..szerintem.
Tehát ha kell vmi csak szólj a 12-es pályáig segítek.

bon
A roncsok alól is kiszedted az embereket (autó, beton). A házból (rádölt egy fa)is kihoztad az embert. El is szállítottál mindenkit? A keresõ kutya se talál már senkit? Ha ez mind megcsináltad akkor bug, nekem is volt a pályán és ez miatt újra kellet csinálnom.

A 15. palyan van valami plusz dolog mert eloltottam a tuzet kimentettem mindenkit a vizbol is de nem enged tovabb.(ja a tornados playarol van szo)

A vbúvár csak megjelöli gy bólyával, aztán daruval kell szárazra tenni, majd jöhet a feszítõvágós tûzoltó...

Emergency 1-3 leírás: http://gafz.atw.hu/EMindex.htm http://gafz.srv.hu/EMindex.htm

nah most vissaolvastam pár oldalt
látom van 1 kocsi a víz alatt
abban a kocsiban van valaki?
nekem lemerülnek a búvárjaim de semmit nem hoznak ki

Nem kell megbilincselni, csak beszélni velük és elhajtanak. 4-en vannak egyébként.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

bon
Nem kell elszállítani a buszt. Az autópálya túl oldalán lévõ nézelõdõket rendõrséggel el kell írányítani vagy megbilincselni és elszállítani.

nem azért mert kiszalatt a másikoldalon a gyalogos az útra?
1 ébként mivel lehet elszállítani a buszt?

bon
Az mérnõkkel bekell kapcsolni az autópálya mellet lévõ kapcsolót, meg egy rendõrrel elkell terelni a forgalmat az autópályáról levezetõ sávba így nem nem lesz dugó a pályán és nem ér véget idõ elõtt.

mafiahq
Ezen a pályán én is úgy mond elakadtam mert lelasítottam vagyis megállítottam a forgalmat és eltereltem de egy idõ után vége lett a missziónak valami olyasmivel hogy túl sokáig lassítottam a forgalmat (vagy tereltem el) szóval nem értettem miért van ez még most se nagyon, aztán lehet hogy az miatt van hogy az autópálya másik végén is van egy "kisebb" dugó.

bon
Lassísd le és tereld el a forgalmat.

az 5. páján járok(asszem😊
azon az autópájáson mikor a busz nekiszáll a többi kocsinak
na szal
ojan gyorsan kell csinálni hogy ne legyen dugó?
mert mire én elszállítom a roncsokat
akorrra dugó lessz
ha úgy próbálom hogy gyógítom az embereket és közbenn szállítom a roncsokat akkor meg kész jkavalkád van.
thx!

thx!

Törölt felhasználó
Mentõvel kell vitetni ápolókat /hordágyas/ és azokkal kell a mentõbe betenni. Maj vissza a bázisra.
hell all!
ma kezdtem el jáccani a gameval és még csak az 1. páján járok 😛
már elszállítottam a roncsot + minden
már csak a sebesültek lszállítása hiányzik
hogy lehet elõvenni a hordágyat?
elõre is thx

a pszihológussal ne menj be, hanem kivülrõl beszélj a rablókhoz, ezután megjelenik az idõ melett egy visszaszámláló, és 5 perced van, hogy eltûnj a környékrõl (jó messze, a pálya szélére), és oda vigyél egy menekülõ autót (amit a rendõröknél tudsz venni). Ha minden stimmel, kimásznak a bankból, és mehet az autósüldözés<#violent><#violent>

eh, akkor én 1-el jobb voltam<#vigyor5>

A bankos palyan mit a nyavalyat kell csinalni?Ha bekuldom akar a rendoroket akar a mentosoket vege a jateknak, egyedul a pszihologus mehet be de az nem csinal semmit.Valaki PLS! <#help><#help>

Na b@ssz@ meg, kész, 38%...

Emergency 1-3 leírás: http://gafz.atw.hu/EMindex.htm http://gafz.srv.hu/EMindex.htm

Hány halottat enged meg a vonatkisiklós pálya (az hiszem a 14.)? Talán csak 2 újraéleszthetetlen halottnál kidob mindig... A tüzet el lehet egyáltalán oltani?

na sikerült, megnyertem: 39%<#wilting><#nemtudom>

Hogy kell megcsinálni az erdõtüzes pályát? Hozzá se férek a vonathoz. Hagyjam, hogy égjen le az erdõ?

hát, nekem nem sikerült..

szóval azt nem tudom ezekszerint megoldani ,hogy mindenkit kivigyek idõ elõtt...
Ha jól emléxem, ott írja jobb alsó sarokban az idõ mellett, hogy mennyi idõ van hátra. Odaviszel egy rendõr helit, és hangosbemondón kitessékeled õket, atöbbit pedig aki bennmaradt, pszihológussal lekell nyugtatni, és utána rendõrrel kivezetni.
Amugy ugy vettem észre, bármennyi embert viszek is ki, a felállás ugyanaz marad: mindenki ugyanott fekszik, ahova beprogramozták/betették, attól függetlenül, hogy mennyi ember maradt bent az ütközésnél. Remélem érthetõ volt<#zavart2><#idiota>

már megoldottam daruval de akkor is fura 😊

amúgy most vagyok azon a pályán ahol a vonat jön sofõr nékül. MIndenkit ki kell vinnem az állomásról??? mennyi idõm van rá kb?
mit kell csinálni a toronyépületledõlõs pályán? 10 percig csak bámultam ki a fejembõl, hogy most mi is van?<#idiota> A rázós áramot hogykell kikapcsolni?

nekem is ugyanez a probléma lépett fel a fekete dobozzal😄

Lenne egy kérdésem. Találtam egy német oldalon letölthetõ pályát, de azt hogy kell feltelepíteni? Mert a némettel nyelvvel hadilábon állok.
Duddits
Majd még ma megpróbálok egyeztetni a többiekkel, és akkor majd visszaszólok, hogy mi a helyzet, ok?

juteszembe, szerkesztett már valaki valamilyen pályát?
én is szívesen segítenék naponta tudnék rászánni 1 órát. csak valami contact ot adjatok vagy írjatok e-mail -t.
Nem lehetne azokat a kész file-okat publikálni?

Igen van
Az enémy [email protected]
a haveromé pedig [email protected]
Duddits
Majd megnézzük, szerintem elöbb a mgyarosítás legyen kész.

Akkor érdekel titeket a magyarítás? Van MSN-etek? Felvehetnénk a kapcsolatot. Vagy esetleg privátba.

Nem is rossz ötlet de mikor megcsináltam a fõmenüt és elindítottama játékot akkor újra angol lett minden és elötte volt minden. De a haverom is beszállna ebbe a fordítósdiba szerintem. Ja és nekem megvan a EM2 magyar verzió abból lehet hogy ki lehetne venni néhány hangot a 3-hoz