1879
-
#1398 Mekkorát? -
#1397 ööööööö..... Ma vagy holnap megnézem. -
#1396 duddits,akkor egy bannert össze tudsz hozni? -
#1395 Németeknél van. -
#1394 van vmi peccs már? -
#1393 pff mennyi kitiltás :) -
Mafia G #1392 Jó, majd csinálok ha lesz kedvem meg időm. -
#1391 :D
ha megkérlek csinálj már légyszíves -
#1390 GTA lázba égsz te is? Tudsz te csinálni, ügyes gyerek vagy. Majd lehet, hogy csinálok ha lesz kedvem... -
#1389 hahó,valaki adjon már egy bannert:) -
#1388 úgylátszik nem,adjatok egyet és beteszem -
#1387 nektek látszódik a banner? -
szemlits #1386 Hi!
Köszönöm a megoldást ,"átszerkesztem" egy kicsit a Kermitet...
Ha akar valaki magyar modot csinálni,tűzoltótechnikailag tudok segíteni,de a számítógéphez kevéssé értek. -
#1385 Hello!
em3 könyvtár\mod\specs\freeplaybase.xml fájlt kell szerkeszteni legegyszerűbb totalcmd-vel F4 megynyitni felvannak sorolva a járművek (nem árt megnézni a pontos nevét annak ajárműnek amiből többet szeretnél még a játékban)sorok végén count="x" x a kívánt darabszám.
a mod nélküli freeplay-t is ugyan így lehet beállítani csak az a data\specs\ a többi uaz
lehet, hogy induláskor hibát fog jelezni de le OK és minden működött.
ez a kermit nagyon király főleg a tartálykocsi miatt amihez négy fecskendőt lehet csatlakoztatni, megpróbálom ezt a modult belerakni más járművekbe is. -
#1384 ma felrakom és megnézem a problémát -
szemlits #1383 Hi!
A Kermit 1.5 mod az ITT van.
Van pár fotóm fent a Firetrucks -on,ahogy járok-kelek-vonulok,még szaporodni fog a gyűjtemény. A többi képek ITT vannak még. -
gafz #1382 Magyarországon tudtommal nem kapható (amazon-ról megrendelhető).
Próbáld ki: google, keresés magyar lapok közt, "emergency 3" és a 7. link
-
#1381 Te szoktál fotókat feltölteni azhttp://firetrucks.uw.hu/ lapra? -
#1380 Sziasztok!
mi ez a mod, hol találtad?
-
Jazz67 #1379 Köszi a segítséget, de ha lehetne kérnem kicsit pontosabban.......... (mely boltokban, vagy link a letöltéshez....) -
#1378 -
#1377 Megvenni szerintem a boltba. De ha rosszúl tudom, javítsatok ki.
Letölteni a netről... -
Jazz67 #1376 Hali!
Honnan lehet be/megszerezni, letölteni, megvenni? ezt a játékot???????????
Légyszi segítsetek!!!!
Előre is köszi!! -
szemlits #1375 Jó nagyot!
Találtam egy jó modot (Kermit 1.5)!
Tudja valaki,hogyan lehet editorban megadni,hogy a freeplayban melyik járműböl mennyi legyen,mert sajnos elég "hülyén" vannak kiosztva a szerek.
Előre is köszi! -
#1374 ja. hehe. köccenet! na erre azért nem gondoltam :P -
gafz #1373 Nagyon eccerű: nem kell hagyni, hogy a tűz elterjedjen (azaz már a kitörése előtt locsolni kell a tartálykocsit). -
#1372 okay. van egy kérdésem:
azon a pályán, ahol a tartálykocsi belekoccan az épületbe, hogyan kell eloltani a tüzet? mármint az egyik épületben, a FineBank-ben? mer csak füstöl, bemenni nemtok, próbáltam a létrás verdát meg a rendőrségi helikopátert is, ajtót belőni/betörni nem lehet. vagy tíz percig egy csomó ember/verda oltotta, de semmi. so any help plíz? -
#1371 Hivatalos oldal.... Meg a fórumja. -
#1370 minek? tudok angolul
najó leszedem
juteszembe, vannak vmi ütős modok hozzá? mer a szerkesztőben még nem csináltam semmit, gondolom valaki már igen. engem autópályás küldetések érdekelnének, mint a legelső, vagy amikor félre kell állítani a verdákat stb. szóval? -
#1369 Szívesen. Ajánlom a magyarítást. -
#1368 najó megoldottam, crack-et nem találtam, de meglett hehe. elindult naon franyó, de rángat már a menüben is.
köccenet mégeccer Duddits!
peace -
#1367 a pttm-et vettem egy csókától és csak telepíteni kellett ;)
de egy égyébként köcce az infót, sikerült feleraknom, de van egy kis gáz:
elindítom a játékot, majd kiírja, hogy 'Copy-protection test failed. Please insert emergency 3 installation CD in a drive and restart game.' utána elindítja a játékot kép nélkül (csak a hang megy), majd kilép. ez miért van? -
#1366 Nem tudom mit szenvedsz.... Elvileg a 18 Wheels of Steel Pedal to the Metal is ugyan ilyen volt, csak éppen egy CD-be...
Ha kicsomagoltad a .rar vagy a .00 végű fájlt, akkor Daemon Tools 3.47-etel feletelpíted és kész. -
#1365 tsülök mindenki. letöltöttem torrentről ezt a gammát, de nemtom, hogyan kell telepíteni. cd1 és cd2 van, bennük egy csomó hlm-em3b nevű rar fájl, azokban meg bin fájlok. tudna valaki segíteni lécci?
köccenet
béke -
gafz #1364 A videofile-ot pl. mplayerben megnyitva normálisan játsza le? (amúgy sima .mpg file-k a videok, codec gond esélye kevés...) -
GarET #1363 de milyen codec-a 9es fentvan újabb meg tudtommal nincs. -
gafz #1362 Szerintem inkább codec-hiány az oka. -
GarET #1361 nvidia geforce3 Ti200-as. a játék maga szépen fut vele, csak a filmek nem jönnek be. de ha télleg driver hiba, akkor nemtom mit csinálok, mert van pár játékom, ami csak ezzela driverrel hajlandó normálisan futni ajajajjajjjjjj.... -
#1360 videokártya driver?vagy milyen egyáltalán a videokártyád? -
GarET #1359 hello mindenkinek van egy kis problemom, ugyanis indításkor a játék nem tátsza le a filmeket, csak hang van. volt már vkinek ilyen problémája esetelg tod vmi megoldást?