Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hozegrun
Valami gebasz van vele, megint, mert folyamatosan akad, az elöbb voltam rajta. ööö viszont toljuk ki egy kicsit ezt az 1v1-et mert pont 10perc múlva van egy kis dolgom. Majd szólok msn-en, amikor jó lesz. ok?

Kezdőknek van szerencséjük!

Szega87
értem , de ha gondolod az ftf war serveré is gamelhetünk egy oldalon botk ellen vagy egymás ellen botokkal , az neked úgyis hazai pálya ! <#ravasz1> Múltkor vicces volt Beléptem és Fec és vlmi OWL nevû gyerek játszott botok ellen , azt jött swordfish és 4en toltuk botok ellen .... FTF esek nélkül az FTF serverén 😊

Hozegrun
10 perc múlva visszamegyek, most kajázok.

Szega87
ez igy van , dust 1 próbláma , multkor Borggal mi is megszivtuk , gyakorlatilag 1 és 14 dmg között adott be mindent , lábújjtól a fejig ezen a skálán volt minden <#vomit>

Hozegrun
azért léptem ki mert telelett a faxom azzal, hogy tökmind1 mivel lõlek, semmit nem ad be. akkor minek játszak? semmi értelme.

Szega87
Köszi a gamet , elnézést hogy yardon köcs voltam , beismerem <#rinya> , de a dustra a te kedvedért lett elváltva ? MIért lépté ki? Nem tehetek róla hogy a flash nálad vakit nálam meg nem ugy ahogy kéne ...

Szega87
én késszen vagyok , s megyek serverre és gyere akkor te is 😊
MSN cimet küldhetnél pü-be hogy legközelebb észlelhesselek 😊

Hozegrun
Na gyere! Szólj ha kész vagy rá!

Aquir
htx😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Szega87
VALAKI NEM AKAR VELEM GAMELNI DÉLELÖTT? ÉS ESETLEG HOLNAP DÉLELÖTT? Nincs suli ...

Szega87
a HQ-n www.chronowerx.hu címen találsz vlmi tagok fület és ott mindenki mellé oda van irva ki mit tesz és onnan válogathatsz kedvedre vagy vlmit újjitasz amit Guer mondott . Ha jól tudom te ilyen photo shop pro vagy ezért talán a PoTD részleget ajánlanám <#hawaii>

Guer
mapelemzés, hirezés, társadalmi munkák 😄DD (mint pl ez a tagtoborzás)
vagy jöhet akármi amit kitalálsz és hozzá ad vmit a dologhoz

Aquir
Nyáron ritkában jáccottam (érettségi + autóvezetés + Szegedre költözés), most meg már csak internetkáféban tudom csak nyomni <#buck>

névvel ugy voltam hogy nem volt annyira állandó 😄 Néha Aq, Zack, stb, vagy valami poénos névvel elvoltam 😄 (goldenhamster, albino blacksheep)

"Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod" - akkor nem kel feltétlenül honlapszerkeszteni
<#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Szega87
szerintem magától értetõdik 😊
Milyen néven játszol?

Aquir
ehh még akár jelentkezhetnék is csak itt Szegeden nincs intörnetem =D

"Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, "

öö.. ez a honlap dolog miben merül ki? honlapszerkeszteni tudni kell? (:

OrioN the S
pfff! csak kényszerítek!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

5w0rdf15h
LÁÁÁÁLLLLL <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>te réjszeg flémer állat <#idiota><#idiota><#hehe><#hehe>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
Akmi nem jelentkezik aztat szíjje verem 😄 (részeg) 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani CSS-ben.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel OrioN-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak December 1-10 , ez alatt, és ezután újabb 5 nap alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belsõ szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Tehát még 1x!!!: Tagfelvétel: December 1-10.
Próbaidõ: December 10-15.
Beszavazás, döntés: December 15-tõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

OrioN the S
Be vok baszva töj jû 😄DDD FDgdhdfgdg😄DDd Tag up vétel 😄DD

k9duli
hehe.
én majd reggel 5kor ránézek a steamre hogy talán...Én sem kívánok fent maradni, sõt off vagyok énis most már.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Szega87
Duli sajnálom és esküszöm akartam , de alnyom az álom , szal nem tok fennmaradni és updatelt css-el gamelni veled , majd máskor <#gun>

5w0rdf15h
GYERE majd a csúszós pályára ha hazajöttél te smoker 😄DDDDD<#violent><#violent> párat

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

k9duli
áááá az aláírásod kurva jó😄 "A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövõre. A másik felének nincs pénze drogokra."

k9duli
Azért mondom hogy szar, mert nincs fegyver amivel felveszi egyenlõ küzdelembe a versenyt.A késen kívûl😊
Példáúl hogy ha pisztolyakat nézzük csak, és a ct alap fegyvert, tehát az uspét, akkor mérföld különbség van a kettõ között.Legfõképpen azért mert az usp pontosabb,messzire is jó,és nagyobb a sebzése.Glock egyetlen használható tulajdonsága, hogy kb 2méterre az ellentõl jól osztja a fejest.De ez távolság iszonyat ritkán valósúl meg.

Zetorg
glock jó, érteem?

én biztos nem vagyok akkor közülük való (iq harcos)... ki ne moderájj Borg 😊

az only glock-ot meg ki lehetne próbálni vmikor 😄D
Szega87
sajnos igen , de tegyük hozzá ha választhatsz inkább fegyverrel mész mint pisztollyal , az lenne morbid ha csak only glock modeba hentelné

Ezt cáfolnám. Én nagy glock fun vagyok 😊
Hozzá kell szokni. Persze nem azért szoktam hozzá mert olyan jó, hanem mert t-ként alapból jár és tudok venni más hasznos dolgokat stuki helyett.
És sztem azt néhányan tanusíthatják hogy tudok vele meglepetéseket okozni 😊

attiGT
Hogy a c betû megnyomására megint bejöjjön az ilyenek : pl roger that, negative, enemy spotted stb...

attiGT
Hogyan lehet azt, hogy például én a c betûre bindeltem egy parancsot. (pontosan: bind c +power2) 1.6ról van szó. És ezt hogyan lehet kitörölni? Köszönöm.

k9duli
Probléma az mindig van😞
Olyan nem volt még soha, hogy minden jó😊
Egyébként én bízok a késõ esti updateben.Mert bizony egy 30.-a dátum ott volt egy newsban.Szerintem jelezték volna ha késnek, bár kitudja....

janos666
Nem baszik nekem regelni egy tárhelyet, engedték is azonnal újraregelni a nevem. A 400Mb-nyi képtáramat sajnálom, elég sok munka volt azt mappákba meg albumokba rendezni és használták is az ismerõseim akik most már csak a hûlt helyét látják míg össze nem dobom újra, ezen húztam fel magam.
Hozegrun
Megcsináltam amit megbeszéltünk, kérlek csekkold le hogy úgy yo-e, s jelezd!

Az SGTEAM HQ alatt tudok neked helyet biztosítani ennek. Persze nem az oldal keretében, hanem külön linken. Csak küldd át a cuccokat hozzá majd MSN-en.
Szega87
nem szeretem j.t.-t , se az albumait , de a cry me a river nagyon jó <#vigyor2>

janos666
Na nembaj. Átrakom egy másik tárhelyre már csak ezért is, pedig fel akartam lassan hagyni vele.
Mátrix, ha gondolod új link: http://csswarezfaq.hopto.org (pár perc és mûködni is fog)

janos666
A büdös kurva annyukat azt! Miért lett törölve a több mint 2 éves Tar.hu-s tárhelyem ahol a FAQ volt? Már rég csak a rapidshares linkjeit írom a steamheckeknek is és nem tükrözöm ide, ez sem lehet indok a mostani törlésre. Mellesleg a kép.tar-ban volt mellette 400 megányi fénykép az ismerõsi köröm számára privát fényképtár albumban. Azok is a biztonság kedvéért 18+ra rátázva hogy nehogy töröljék ha valami olyan kerül bele... Mint ha nem lenne elég bajom mostanság. Nem ismeri valaki a törlési politikájuk? Nem kéne valami E-mailt kapnom? Azesetben Bitye is megmondta hogy apád hátán ***** és az IP is repül jó kezekbe...
Ugye nem az a köcsög nyomott fel aki a magyar antisteamesek fórumait is szabotálni szokta?
OrioN the S
!NO WAREZ TÉMA A TOPIKBAN! (Ebbe a fórumba ne írjatok be
ezzel kapcsolatban, mert töröljük és pontot kaptok!)

Bemásoltam hátha itt észreveszik 😊

stp4trick
ez kész ez a csávó<#falbav>

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Mostantól tényleg ki fogom moderálni azt, aki nem bírja elolvasni a fentieket. Elég volt a sok iq harcosból...
NEM LEHET KULON PATCHEKET LETOLTENI, akinek eredeti automatikusan frissul a jatek elinditasanal.

Sas6
köszi!

source patch-et hol lehet letolteni?

OrioN the S
Ma 10-11 legkésõbb 12-kor egy ICEWORLD? Tegnap naon jó volt 😊

Szega87
lesz új de_nuke map by valve meg dod_argentan meg 1 új skin mind1 oldalon stb <#wow2><#bee1>

Sas6
és ez az ubdate amirol beszéltek milyen frissitéseket tartalmaz?

Altalaban ottani ido szerint delutan 5 korul szoktak kiadni mindenfele frissiteseket, mert akkor jatszanak a legkevesebben, meg ok is akkor dolgoznak nem ilyenkor reggel 8 korul.

Szega87
szted mikkora lesz usabeli wednesday ? <#confused>

Kis esszel ertsd mar meg hogy a kocsog es a szemet valve NEM europai idoszamitas szerint adja ki az updateket a legnagyobb jatekostomeg kozepen .............