Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
😄 Písz madafaka brada!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

fruhwirth
love and peace Orion<#eljen>

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

OrioN the S
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani CSS-ben.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel OrioN-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak December 1-10 , ez alatt, és ezután újabb 5 nap alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belsõ szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Tehát még 1x!!!: Tagfelvétel: December 1-10.
Próbaidõ: December 10-15.
Beszavazás, döntés: December 15-tõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Zetorg
TARGETING...

Szega87
fleko megmondja a frankót <#circling>

Lehet, hogy a cs2husok sem tudnak angolul (vagy naivak/butak).

k9duli
Én ha emlékeim nem csalnak láttam hogy 30.-át jelöltek meg.És többen is látták(by cshu2).Bár már öreg vagyok.Elképzelhetõ hogy ilyen sokan tévedtünk, és nem kizárt hogy igazatok van😊
Egy a lényeg jöjjön má!!!!!!!!!

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Hozegrun
yayo értem. Csak valami visszajelzés kellett vona, de akkor itt van. Akkor majd legközelebb is hasonlóan ügyi leszek. Na písz!

Kezdőknek van szerencséjük!

Ja, azt láttam 😊 csak gondoltam nem szólok semmit, mert úgy jó ahogy van 😊
Hozegrun
Kereken a #29000. hsz! 😊

Ha láttam volna, hogy hol és mit irtál, biztos reagáltam volna is.
Evogordon
Hy
Kijött a de_nuke nevû pálya? Mert amikor bekapcsoltam a steamot akkor bejött egy update ablak és a de_nuke pályáról írt?

Hozegrun
Naon megköszönném, ha reagálnál valamit arra amit írtam NEKED ide ebbe a fórumba! Elõre is köszi!

janos666
Amúgy ebben a vitában én is Fleko mellé állok. A valve nem ígért semmit 30.-ára, én is csak tõled tudom úgy hogy 30.-án jön.
Igen, egy konret szam, de aki korultekinto, az elolvassa a korulotte levo szavakat is: "We're currently targeting", irtak tobb, mint egy hettel ezelott.

k9duli
Hát sajnos olyan mértékben van elrontva, hogy mérhetõ változás csak drasztikus változásokkal lehetne.Szóval hidd el csodában nem bízok.A 30. idõpont akkor is😊

Egyreszt nem igertek 30-ara semmit, masreszt tul sokat varsz, a cs fejlesztese nem elvez prioritast naluk. Nem hiszem, hogy egy ilyen update fog jo jatekot csinalni az elrontottbol, persze junius ota valamit biztos csinaltak, de nem foglalkoznak ezzel annyira, hogy joggal remenykedjek barmi hatasos valtozasban.

k9duli
Csak arról hogy 30-dikára igértek frissítést.És egy napot csúszott az egész.
Tudom te szerinted nem igértek semmit,de velem együtt még egy rakás ember 30.-ra várta az updatet.
Ugy hogy Fleko rugdoss már meg egykét segget ott a valve-nál, ha már ugyis ott vagy😊
És hogy miért vagyok enyire ideges a kurva update miatt, mert már rohattúl kiváncsi vagyok hogy még jobban elbasszák ezt a szart, vagy most véletlen sikerûl e javítani rajta.

mirol beszelsz?

k9duli
Idõzónáddal nincs semmi gond, mert a valve halasztott egy nappal, mert õk megtehetik.

OrioN the S
<#eljen>
Sir yes sir!

5w0rdf15h
OKÉ és köszönöm, hogy beírtátok ezentúl még komolyabban fogom venni

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Amúgy a következõ votekat tettem hozzá az admin menühöz:

"Jelzofenyt ra" "Tegyunk jelzofenyt rajuk?" // A vegen 1vs1 eseten indithato, ha a ket ember nagyon nem akarja megtalalni egymast, es meg sok ido van.

"Admin Punish T" "Admin punisht a terrornak?" // Ugyancsak kor vege fele alkalmazhato, ha valami olyan helyzet all elo, hogy a fennmarado 1 terror viselkedese nem megfelelo.

"Admin Punish CT" "Admin punisht a CT-nek?" // Ugyancsak kor vege fele alkalmazhato, ha valami olyan helyzet all elo, hogy a fennmarado 1 CT viselkedese nem megfelelo.

Nem szeretném, ha bárki visszaélne ezekkel, vagy olyankor is alkalmazná, amikor nem jogos.
OrioN the S
<#eljen>

Sword, Szega:
Ha délelõtt, üres szerveren kiélitek egymás ellen magatokat az admin punishokkal, az nem érdekel.
De délután, fõleg mikor vannak a szerveren, nem szeretném meglátni. Mint ahogy azt sem, hogy mások elõtt hordjátok ki adminként a személyes vitáitokat.

Ha észreveszem, hogy olyankor slappelitek, vagy bármi mással piszkáljátok egymást, amikor más is van fent a szerveren, akkor volt admin jog, nincs admin jog. Ez amúgy mindenkire vonatkozik, a személyes gondokat tessék MSN-en lerendezni.
OrioN the S
Sword nem bippelt sry csak ütött!

OrioN the S
Szega és Sword! Ne jáccatok már lécci az adminmenüvel ! ok? Rám is mindíg bipet raktok meg faszom! NE csináljátok pls! Ez az átka a sok adminnak!

Szega te meg ne nyomj be 100 szavazást! (PLS) És pláne ne válts önkényesen mapot! THX PUSZI mindenkitnek Sry Sword sry Szega de kiborultam :S És most nem avval kel jönni ,hogy "de te meg...."

janos666
Jahogy ma este lesz update nem tegnapra. Én meg kis optimistán mondom mire most hazaérek már meglesz. Sose tudok idõzónákban gondolkodni. Nem tud valaki egy jó oldalt vagy ingyenes programot ami segít ebben? Valami olyasmi mint mikor tõzsdeirodában ki van rakva a falra 6 falióra, ilyesmi kéne nekem dátummal együt.

Mellesleg mondom azért is mertem itt offolni tegnap a tar.hu-s képtáram elvesztésével, mert témába vág az hellyel-közzel, ugyanis az SG-TeaM HQ-ra kicuccolt mapelemzések képeit is itt tartottam. Így a de_dust3 és de_clan_mill képek fölé is kereszt került, kampóval. Szopi. Ma jd hétvégén megnézem mennyi munnka lenne újra megcsinálni ugyanazokat a képeket (a szöveg is erõsen azokra épült), de az tuti hogy munka lesz átírni is. Még ne töröld Borg, mert a szöveget is onnan szeretném visszaszedni.
Vagy aki akarta az már elolvasta? Ne foglalkozzak vele? Mond hogy igen! 😊
Szega87
te elvetemült hardcore css player 😊

A gém megy 64bites xp alatt is?

k9duli
Na éjjel 2kor beállítom az órát hogy felébredjek az update-re.Hogy elsõk között lehessek akik látják a nuke-ot😊
Egy igazi kocka naplójából😊
Na félre téve a hülyeséget tényleg felkelek, de csak azért hogy update kész legyen 5:30ra hogy suli elõtt bele nézhessek😄

Zetorg
thx 😊

OrioN the S
Sztem is naon jó map!<#eljen>

k9duli
cpl_fire_final hogyne kéne!imádom én ezt a mapot.Egy pálya ahol nem kell 10centirõl néznem hol jön az ellen, és nem kell nyavajognom hogy nincs fps.Ez melett kiegyenlített map.De ha a társoság utálja akkor utálja.
Jah orion nálam is van ilyen hogy napokig megy a gép, még egy restartot sem nyomok.Volt olyan hogy két hétig folyamatosan ment😄
Mindezt egy codogen 300wos táppal😄 Azóta már újítva lett a táp😊
Meg anyukámék rám szóltak hogy kicsit sok a számla😊
A kurva nuke meg állítólag holnap hajnalba jön pfff, persze a dod frissítés az már ma meg volt pfff.

Tisztelt SG team, van e 5lete vkinek arra, hogyan kerülhetne egy gép egy 10Mbites vonal végére? A vonal állandó és ingyenes, egy kecskeméti netszolgáltató "felajánlása", ami sztem jó helyen van az országban. Kizárólag linuxos szerver telepíthetõ rá. Mi kevesen vagyunk rá, gyakorlatilag vagy összedobni kellene egy vasat. Az is érdekelne, esetleg még mire lehetne használni ezt a tárhelyet.
Keresni itt kereshettek értelmes ötletekkel: msn:[email protected]

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Szega87
sztem a mostanin se gamel senki , szal nem hiszem

de-cpl-fire?
Felkerül a végleges verzió?

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Én csak azt nem értem, ha ennyien látunk hibákat és "bugokat" akkor a nemzetközi porondon mi van?
Mivel angol tudásom igen csekély, így kinti fórumokat nem tudok olvasni.
Ott is ugyanez a helyzet?
Mert ha igen, miért nem tesznek valamit?
Én is feltaláltam a spectelést az idegeskedés miatt 😊

ilyenek elszórva gyarkan elõfordulnak, de törvényszerûséget még nem sikerült felfedeznem benne.

Szega87
a múltkor Borgal terrorok voltunk , de most én voltam terror és õ ct (HOZE) és neki nem adott be semmit . Azaz egyszer Terroroknak egyszer CT-knek nem adja be , pedig automatikusan mindegyikünk CT be állt elösször mer tudtuk hogy aki T lesz szívni fog , de hát a sors forgandó , a gép gondolt egyett és a CT oldalt görcsösitette <#ravasz1>

Mármint D1 T oldal problémája? Én még nem tapasztaltam ilyet. Tegnap játszottunk hárman Swordfishel, vakondal, sztem õk sem tapasztalták hogy T-ként ne lehetett volna sebezni 😊

OrioN the S
Amúgy meg szinte mindíg fent vok msn-en csak én nem vok ott, ugyanis kb. 3-4 napig szokott menni egyhuzamba a gépem ,ha nem többet!

OrioN the S
Itt ülök a suliba pászmek ! Nekem van sajna 😞 De minnyá hazaépek me nem bírom!

Guer
érdekesen értelmezed a dolgokat
de mind1 majd 1x biztos rájössz

Szega87
tök jó oriont és mz/x is kerestem hoze msn cime miatt , csak a te általd nevezett csetelés végén kaptam meg , amugy css -rõl és sg serverén való gamerõl volt szó , szóval rosszat nem tettünk , mindig is imádtam építõszellemû hsz-eid irányamba , de én is igérem ezentúl ott keresem <#gonosz3>

Hozegrun
igen fõnök!

Guer
na ezt jol látod ifju padawan 😄
de itt ne cseteljetek
arra ott van az msn

Szega87
"barátkozunk" ahogy mondanád , te nem akarsz majd jönni? Ja bocs elfelejtem mindig te "fontos" ember vagy , meg ugyis lealáznál engem <#bee1>

Szega87
oké , király mert mindjárt nálunk is ebéd , mert fater délutános 😊 Mennyire toljuk ki körülbelül? <#bee1>

Guer
mivan gácco?
cseteltek? 😄