Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janos666
Eredetileg hozzá is fûztem a hsz-em végére ezt a mondatot, csak lecsíptem szerkesztéssel hogy legalább elgondolkodj kell-e vagy nem. <#idiota>
Bizony, mivel addigra a restrict vissza lesz téve.
janos666
Én is felvettem tegnap párszor AWP-t, sõtt mikor jöttek a fy mapok akkor mást se voltam hajlandó elõszedni. Pont hogy visszaüt az a demokratikus korlátozás és most a törzsvendégek újra felfedezik maguknak hogy AWP is van a játékban. Szerintem pár nap és beáll ez normálisra.
erröl asszem nem tehet senki. lesz ez még igy se

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

Btw, nekünk ugye van egy de_lost mapunk.

Megnézte már ezt valaki TÜZETESEBBEN?

Ugyanis egyre több felé olvasom, hogy ez a map az egyszerû kinézete ellenére tele van rejtett gombokkal pl, amik mindenféle dolgokat csinálnak 😊
Én csak arra emlékszem a multkor, hogy a fedelet az istennek sem birtuk felnyitni. Lehet, hogy nem is ott helyben kell felnyitni, meg a dinamitot lövöldözni, hiszen a sorozatban is odébbról gyújtották be a dinamitot, kanóccal.
Szal ezt a mapot még át kéne vizsgálni 😊
Tévedés, ugyanis jelenleg semmilyen restrict nem mûködik a valvenak köszönhetõen. Szal az 1/team se.
stp4trick
Én is láma (lorenzo LAMAs néven is futok ebbõl adódóan )vagyok, bár remélem más nem tehet róla csak a szaros netem, mert ezzel gyakorolni és jól játszani igen ritkán lehet. Ennek ellenére sosem törekedtem arra, hogy awp-vel beállok kempelni és növelni a skillemet, mert ez faszság. Elfogadtam a tényt, hogy szar a netem és nincs pénzem 20k-s egérre, csak szeretek játszani, mégha le is lámáznak érte. De amég így is hozok egy 0.5-s KD ratiot. Aki meg nem érti játék szó lényegét és elvét az menjen a sunyiba.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

ja és még vmi az awp a cs része amiota van és annélkül szart sem ér lásd pl az Anti Steam servert (én ottt tanultam meg játszani cs-vel) ott nem volt awp söt még mindig nincs

helyesbitenék! awp jo fegyver pont jo igy hogy 1/team -be van. nemtom miért láma az aki azt használ?!?! az a láma aki auto sniper-t vesz nem pedig awp-t mert azt használni is zudni kell. auto sniper setén csak lösz mint a majom nincs benned az hogy ha melélsöz akkor simán fejbekaphat vki vmien más fegyverrel. szal sztem jo ez az 1/team az hogy sokan vesznek?! hogy vennének sokan? csapatonként 1 van ami sztem egyáltalán nem gáz föleg hogyha megfigyelitek hogy hol szokott akkor ki tudjátok löni onnan sec perc alatt csak kis ész kell hozzá

Amint lesz rá lehetõség, visszakerül a restrict.
Ahogy elnézem, az éjjel a valve már kinyomott valami hotfixet, lehet az meg is oldja. Majd átnyálazom a mani fórumot, hátha sikerült már valakinek.
urbijoe
ezt én is észrevettem tegnap ,hogy tele volt a szerver AWP-sel és egy csomo tagot még soha sem láttam itt játszani

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

“soundscape_flush” no longer forgets about soundscape entities

Akkor a highway-en sem "ragad" már be majd a forcefield érintésének hangja...

Mondjam? 😛
Nézted tegnap a szerverünket?
Tele van awp-sel. Amint van pénze rá, egybõl avval puffogtat a láma 😞

Ilyenkor érzi igazán az ember, hogy az a dinamikus restrict milyen jó is volt eddig...
Fixed crash when shooting explosive objects that would result in the shooter’s immediate death

Hmm, lehet visszatehetjük a hordós cs_rat_cuisine_b1-et?

Ezekszerint ez SEM a custom map hibája volt 😄 Fleko vs world 0:10
5w0rdf15h
Há épp az h nem, mert a mi serverünk a normális és jó, nem az ahol folyton awpvel rohangál a sok hülye má bocs
AZÉ megnéznénk má téged mind fõokost, hogy csak elméletbe értesz hozzá v gyakorlatba is

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vagy a cs-re ?

5w0rdf15h
Gyrekek ez kurvára nem lesz jó így, mer beszabadult a serverre a sok geci AWP buzi, akik egyszerüen mást nem tudnak csinálni... rohadtul idegesítõ kezd lenni
a végén ha így marad, elkezd hasonlítani a lószar smallára

Szega87
Voltam zárás elõtt <#nevetes1>
Ja ez nem az a topic , má késõ van ...
Volt egyszer egy ocsi nevû játékos akirõl demok készültek ...
Folytatás majd holnap ....

Szega87
de ha lesz hova , jani dolgozik a tárhelyén , csak tudod idõigényes

Duddits
FAQ-t nem rakjátok vissza?

Szega87
igy van , minden rutin kérdése , kivéve ha 1ik napról a másikra nõ a skill ...

hy! a serveren többször szoltak már rám hogy nem is célzok és ugy lövök le vkit awp-vel. ilyenkor én mást nemtok mondani csak azt hogy gyakorljon az illetö sokat mint én tettem söt még mindig is teszem! én amikor az ancients-böl megláttam piki-tvagy deepet régebben mikor kezdtem a csét akkor én i azt mondtam hogy ez "hülye csiter"<#vigyor2><#boxer><#banplz> de most már nem mondom senkiröl mert tényleg scak annyi kell hozzá hogy gyakorlás no meg persze türelem a fö! <#ravasz1>

janos666
Tartok tõle a hülye megfogalmazás ellenére én is úgy szavaztam mint õ. De ez így hülyeség. Nekem nem baszik megismerni 8 skin közül se hogy CT vagy T, de valahogy csak nem az igazi a játék így custom skinekkel. Én alap valve mapokon sem osztom a fejeseket, de már kifejettem errõl a véleményem:
Elefelejtitek hogy a Valve mapokat is éppúgy hús-vér emberek csinálják mint a custom mapokat. Viszont a dobozos játékban megtalálható Valve mapokat a CS atja, a játék fejlesztõlye is alkalmasnak találta a játékához.
Azért szavaztam arra hogy egyáltalan ne legyen custom maphogy ellensúlyozzam az elvakult igenezõ tábort, a középutat kevesen fogják szavazni és 33+%al nem nyerhet ilyen megfogalmazások mellett. A legutólós pont inkább az kéne hogy legyen. Én a Borg vagyunk, de attól még hibázunk néha csak nem ismerem be hogy olyan tendenciában haladok mintha agyamra mennének lassan a custom cuccok. <#vigyor2> <#idiota> <#vigyor1>
5w0rdf15h
😄DDDDD

Szega87
Esküszöm este ha megszavazzák a nuke-ot én Fleko néven fogok rohangálni <#eplus2>

5w0rdf15h
JA nem mer a saját nevén játszani az tuti, fél h lealáznánk 😄DDD

Gondolom ezt Flekonak címezted, de ha egyszer szavazott, akkor gondolom folyton ott nyomja álnéven 😊
Szega87
volt már egyáltalán az sg serverén?😊

Szega87
enyhén átjön a feeling mi a véleményed a szavazásnál😊

Fleko bazmeg ha nem látnám az IP-det, akkor is tudnám, hogy ilyet csak te szavazhattál 😄DD
Custom map & skin szavazás up.

Minden CSS játékos menjen a HQ-ra szavazni.
Szega87
az elõre scryptelt szövegek sûrûn történõ benyomogatása járhat következménnyel? ( végülis spam )

Azért, mert floodolta a chatet valami hülye üzenetével, folyton ugyanazt irta egymas utan.
Szega87
mikor benn vagy a sprayees menübe és browsra kattintasz kiirja , de asszem tga, jpg , bmp és gif ! A méret lehet 1024*768 csak kicsire tömöriti és minõsége pocsék lesz , én most egy 360*360 as képet használok aminek még nem ment a minõség rovására a kép , de www.csbanana.hu cimen találsz sok millio sprayt kategoriákba osztva , remélem segithettem!

urbijoe
a spray méret mekkora lehet és milyen formátum?
már rég csinálltam

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szega87
Borg miért bannoltad ki smoke(d) -ot???
e.) Bannolás: Amennyiben a kickelés is eredménytelen, tehát újra jön, és továbbra sem tér jobb belátásra az illetõ. Vagy cheatelés megalapozott gyanúja esetén. Ebben az esetben legalább 2 jelenlévõ adminnak egyet kell értenie a bannolással, és ha cheatelés gyanúja áll fenn, akkor screenshot, vagy demó is szüklséges, ami ezt alátámasztja. Ha mindebbõl valamelyik feltétel nem teljesül, akkor csak átmeneti, max 5-30 perces ban szabható ki.

Én ott voltam , de nem mondtál semmit , meg nem láttam semmit , csak azt hogy Borg banned smoked 😊

Szega87
én mostanába láttam olyanokat akik egy óriási faszt fujnak , nem tom kik azok de azok majd kapnak belõle😊

OrioN the S
😄 OK

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

janos666
Egyéni megítélés. De szerintem egy szûz Hitlerporté még nem náci, csak buzi aki fújja, ahogy egy szûz Gyurcsány fénykép sem lesz kommunista (pedig ugye évszázadok múlva ki tudja minek ítélik meg...), egy horogkereszt vagy egy vöröcs csillag tiltott...
OrioN the S
ÉS ha valaki politikai dolgokról pl Bush meg Gyurcsány papa vagy iesmit esetleg HITLERT 😄 vagy intim testrészeket sprayez? Akkor?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Apropó spray-ek. Az új pluginban mostmár van olyan feature is, hogy a falon látható sprayeket az admin visszakeresheti, hogy kié. Csak elé kell állni, és a menüben a megfelelõ parancsokat használni.
Gusztustalan, illetve tiltott jelképeket tartalmazó spray-ekért 1 órás ban adható.
5w0rdf15h
Há õ mindig megtalálja a tuti frankót 😄DDDDDD

OrioN the S
😄

Hozegrun
Na! Neked is egybõl mit szúr ki a szemed? 😊))

Kezdőknek van szerencséjük!

OrioN the S
Jah és 5 forintos lami kérdés! Lehet sparaynek gif-et berakni? Tudom google az én anyámat 😄 De mégis!?

OrioN the S
Ehh! 😄DD Több nemvót? 😄

Találtam is egy jót: cheat - Cheat - sv_cheats must be set to 1 😄

Szega87
Fleko te vagy az atya isten !!! Köszönöm magam és Orion nevébe is ! <#worship> Hány évig tartott mig ezt leirták vajon? Apámnak lesz mit nyomtatni ! <#awink>

Szega87
Ja aki lemaradt volna a nuke-ról és kiváncsi rá , vannak only nuke serverek is , érdemes benézni !
/közérdekû felhívás/

Szega87
ja fõleg a T spawn és környékén , de lejjeb irtam és borg is emlitette ...