Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
Megnézte már ezt valaki TÜZETESEBBEN?
Ugyanis egyre több felé olvasom, hogy ez a map az egyszerû kinézete ellenére tele van rejtett gombokkal pl, amik mindenféle dolgokat csinálnak 😊
Én csak arra emlékszem a multkor, hogy a fedelet az istennek sem birtuk felnyitni. Lehet, hogy nem is ott helyben kell felnyitni, meg a dinamitot lövöldözni, hiszen a sorozatban is odébbról gyújtották be a dinamitot, kanóccal.
Szal ezt a mapot még át kéne vizsgálni 😊
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Ahogy elnézem, az éjjel a valve már kinyomott valami hotfixet, lehet az meg is oldja. Majd átnyálazom a mani fórumot, hátha sikerült már valakinek.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Akkor a highway-en sem "ragad" már be majd a forcefield érintésének hangja...
Mondjam? 😛
Tele van awp-sel. Amint van pénze rá, egybõl avval puffogtat a láma 😞
Ilyenkor érzi igazán az ember, hogy az a dinamikus restrict milyen jó is volt eddig...
Hmm, lehet visszatehetjük a hordós cs_rat_cuisine_b1-et?
Ezekszerint ez SEM a custom map hibája volt 😄 Fleko vs world 0:10
AZÉ megnéznénk má téged mind fõokost, hogy csak elméletbe értesz hozzá v gyakorlatba is
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
a végén ha így marad, elkezd hasonlítani a lószar smallára
Ja ez nem az a topic , má késõ van ...
Volt egyszer egy ocsi nevû játékos akirõl demok készültek ...
Folytatás majd holnap ....
Elefelejtitek hogy a Valve mapokat is éppúgy hús-vér emberek csinálják mint a custom mapokat. Viszont a dobozos játékban megtalálható Valve mapokat a CS atja, a játék fejlesztõlye is alkalmasnak találta a játékához.
Azért szavaztam arra hogy egyáltalan ne legyen custom maphogy ellensúlyozzam az elvakult igenezõ tábort, a középutat kevesen fogják szavazni és 33+%al nem nyerhet ilyen megfogalmazások mellett. A legutólós pont inkább az kéne hogy legyen. Én a Borg vagyunk, de attól még hibázunk néha csak nem ismerem be hogy olyan tendenciában haladok mintha agyamra mennének lassan a custom cuccok. <#vigyor2>#vigyor2> <#idiota>#idiota> <#vigyor1>#vigyor1>
Minden CSS játékos menjen a HQ-ra szavazni.
már rég csinálltam
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
e.) Bannolás: Amennyiben a kickelés is eredménytelen, tehát újra jön, és továbbra sem tér jobb belátásra az illetõ. Vagy cheatelés megalapozott gyanúja esetén. Ebben az esetben legalább 2 jelenlévõ adminnak egyet kell értenie a bannolással, és ha cheatelés gyanúja áll fenn, akkor screenshot, vagy demó is szüklséges, ami ezt alátámasztja. Ha mindebbõl valamelyik feltétel nem teljesül, akkor csak átmeneti, max 5-30 perces ban szabható ki.
Én ott voltam , de nem mondtál semmit , meg nem láttam semmit , csak azt hogy Borg banned smoked 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Gusztustalan, illetve tiltott jelképeket tartalmazó spray-ekért 1 órás ban adható.
Találtam is egy jót: cheat - Cheat - sv_cheats must be set to 1 😄
/közérdekû felhívás/