Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
van , "steam heckek forum" vagy mi ahol segit egy emberke aki halott már róla ...
Asszem valami avalonhome.uw.hu cimen kéne keresni , de ez se biztos ....
Jaj elgurult a gyógyszerem , lécci vedd fel a kavintont , thx 😊

Ha jól tudom nálatok van warez részleg, inkább akkor oda kéne irányítani 😊
<#banplz><#vigyor><#vigyor1>
Ez állat!
Szega87
cimzett VALVE

Szega87
akkor talán nem kéne felrakni ... ha jól vettem ki ...

OrioN the S
A CD galaxisnak ,hogy vigyék házhoz! THX

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Duddits
És akkor hova a rákba írjak??

Lol, ezt a gyöngyszemet most találtam a mani fórumon 😄

"dunno if this is gonna help at all for someone to fix "mani" but this is wat we found from our server thats runnin on Windows an is having this problem also...
Theres a "mani_admin_plugin.dll" in the addon's folder, when that is in there the server upon restart will never restart or jus crashes after a player buys a weapon. We Deleted that file an the server restarts fine an runs smooth.. only problem... theres no mani_admin features...
So its sumthing in the mani_admin_plugin.dll that "mani" has to fix.."

"ATOMROFL"

"MUHAHAHA - thats the most moronic thing I have ever read!

Boy,when you delete the mani_admin_plugin.dll,mani isn't running anymore and therefore can NOT CRASH!

Duh .. fix that brain-damage."

"ya u fuckin idiot.. wuz tryn to help.. if i wuz a Fat bastard that stayed home all day an never got pussy. i would kno alot of stuff also fat Pankcake boy."
Mi pedig megköszönnénk, hogyha elolvasnád a fenti szöveget.
Duddits
Tudnátok nekem segíteni, hogy hogy játszak nem eredetivel neten? Mivel a FAQ nem jó, ezért merészkedtem kérdezni. Megköszönném a segítséget!

stp4trick
halovány csillanás
<#eplus2>

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Szega87
drága patrick forumon is dollson is <#hehe> megcsillant tudományod , köszi ...

OrioN the S
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani CSS-ben.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel OrioN-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak December 1-10 , ez alatt, és ezután újabb 5 nap alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belsõ szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Tehát még 1x!!!: Tagfelvétel: December 1-10.
Próbaidõ: December 10-15.
Beszavazás, döntés: December 15-tõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

stp4trick
amúgy 12.<#eplus2>kör. 7+4+aktuális

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Na ezt nagyon nem kellett volna, inkább töröld is ki még most!
És ne is menjen itt ez át ilyenekbe, mert ez nem az a topik és nem is errõl volt szó! Nem a klánokról. És csak viszonyításképpen, nem vagyunk királyok, inkább akkor már a kamus részleg (ok, most talán csak 1 ember sg-bõl).
Csak levontam a konzekvenciát, ennyi, engem nem zavar nagyon, de egy kicsit igen, de ezt el kell viselnem, mivel ez egy fórum. A szabályok meg nem jönnek ide csak az érzések. <#kuss>
Szega87
Most itt megfogadom mindenki elõtt , beismerem ftf a király én nem vagyok sehol attól a skilltõl , tanitsatok !!! <#worship>

Szega87
Szerintem meg olyanba szólsz bele aminél nem voltál ott , aki tud számolni az látja a képen 11.kör , az eleje , senki nem mondott semmi olyat ami arra utalna hogy elvernénk az ftf-et és nem is utaltam rá. Különben is hol vagyunk attol a high skill mi még , TANITS !!!! ahogy Toto mondaná !!! A wiper féle autosniper és hoze megnyilvánulssának meg semmi köze ahoz amirõl beszélsz . Ismétlem én kiléptem és fogalmam sincs mik történtek utána . Ha meg nem zavar ahogy irod akkor mér szólsz ? Az meg hogy imádok screenshotokat csinálni és megosztani az legyen az én dolgom má lécci és különben meg nem sértettem vele szabályt , sg csürhén volt a game és arról kép . Ennyi . PEACE , istenments hogy most ebbõl vita alakuljon ki

Hozegrun
Ilyen!

Kezdőknek van szerencséjük!

Szerintem halálmindegy mivan, Hozé azért válaszolt így, mert egy kicsit zavaró, hogy berakod, hogy milyen jól elvertetek/elvertél valakiket, és ez nem az elsõ alkalom. Engem nem zavar annyira nagyon, ne is legyen veszekedés, de azért ennyi erõvel barakhatnánk azt is, hogy mi volt a múltkori meccsünkön...
Szega87
mert amikor wiper automatasniperelt lebuziztál mindegyikünket és elment a kedvem a játéktól , tudod ez nem igy megy , de ezt nem is akartam feszegetni , van késõbbirõl is kép mikor serte spectatorba eszik és helyette 2 ismeretlen van , de akkor emberhátrányba is jobbak voltunk , azt elfajult az imént emlitett miatt a dolog és kiléptem , hogy mi lett a vége nem tom ... <#oooo>

Hozegrun
De késõbbeõl már nem raktál be képet!

janos666
Azért az 1999-essel vesd össze 2005-öst, ne a 99-ben írt map 2003-ig tartó foltozgatásaival.
Evogordon
2003 és 2005 között mekkora különbség van már. Hihetetlen.

Szega87
érdemes elolvasni 😊
Fleko kinyomtattam a 3.4es cvar listát 😊
Könyv nagyságú lett 😊

70 oldal tömény mikroökonómia vazegh!!! <#wow3><#zavart2><#szomoru1>
Szega87
mi tartott vissza ? amúgy meg spontán volt és igy volt jó 3 vs 3 😊

<#banplz> Iceworldön animál vagy vele!

Szega: májerek vagytok, kát hogy nem voltam ott...
Szega87

Szombat délután , mikor az üres serveren 2 ismerõs team összecsap <#gun>

Szega87
igy van , ahogy Guer mondta , mindennek van ellenszere ...

Guer
füst
aki berohangál az awp-sek elé és lelövik az ne jajgasson hogy igy wap meg ugy awp
inkább probálja meg kicselezni öket
pl középen semmitsem ér egy awp-s ha felrusholnak 3-4en legalább

OrioN the S
Ha velem jáccanák ezt akkor kickelném az összeset 😄

Mint ahogy középen is, meg az apartmannál is. Csak 1-1-1 awp-s kell minden oldalra a terroréknál, és máris jelentõsen csökkent a CT-k esélye. Max mákkal szedik ki az awp-seket. És akkor ugye nem is csak 3-an vannak egy csapatban...
OrioN the S
Én cs-s pályafutásom alatt kb. 4x vettem awp-t! Viszont a PARÁT azt szeressem ! Ugye Ano? 😛

Evogordon
Hát ja

Guer
szerintem eggyálatlán nem kéne sirni az awp miatt
nem olyan könnyü használni azt a fegyvert
nyilván ha italyn ct ként a hoszzu végén szaladgálsz le fognak löni awp-vel
szal nemtudom mi ez a sirás az is a játék része és kész. ennyi

Hozegrun
nem is azzal van a baj, ha awp-zel te tök, hanem azzal amikor Italy-n terror vagy, ti vagytok többen, vezettek, a ct-knek már nincs pénzük fegyverre sem, s akkor találod ki a hülyeséged, hogy te nekiállsz awp-zni. Ezen kéne elgondolkodni. Állandóan jár a szád, hogy csapategyenlõség így, meg úgy, de oan nagy ívben szarsz az egészre, hogy az már árnyékot vet!

Zetorg
az a kevés skillem is elmult már, ami volt :\

Szega87
majd ha én is olyan skilles leszek mint te , akkor majd: oh yes ... 😊

OrioN the S
Hát nézd meg majd TOTO-t awp-zés közben és aztán........ 😊

Zetorg
mit aggódtok a sok apw-n? 😊
simán lelõhetõek AK-val/M4-el, minden gyakorlás kérdése <#hehe>

OrioN the S
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani CSS-ben.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel OrioN-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak December 1-10 , ez alatt, és ezután újabb 5 nap alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belsõ szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Tehát még 1x!!!: Tagfelvétel: December 1-10.
Próbaidõ: December 10-15.
Beszavazás, döntés: December 15-tõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

OrioN the S
Fuck AWP.....

Evogordon
Nemsokár én is újból letöltöm a css-t és megnézem a de_nuke pályát csak most a dods-t töltöm és még eltart egy ideig <#sir>

Jah, az ilyen volt eddig is. Ha kilövöd a kapcsolod, és kialudt minden fény, akkor piros lámpák gyúlnak fel.
Szega87
én nem mondtam , fõleg mivel 4 napja kb rákaptam nagyon , amugy meg csak irigykednek amit msn en is mondtam ...

akkor ha vki awp-zik az sem láma! sokan ezt állitják <#boxer>

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

Szega87
tegnap leteszteltem , valóban ...
+ tudtátok hogy lelehet oltania villanyt highwayen az aluljáróba , + vlmi új piros fényeket láttam ott amit eddig még nem

Szega87
nem értek egyet , mert ha valamelyik maki vett elõttem egy magnumot akkor én nem tudok , de teszem azt van rá pénzem és olyan a map akkor kapcsiból veszem az autosnipert és lövõm a népet vele , anélkül hogy lámának érezném magam , sõt pl dust 1 en ct ként imádok autosniperelni , az a bombalerakon a sötétet kémlelve mikor bukkan elõ egy terror , csak soha nem jut el a tudatomig hogy megvegyem a fegyvert , mert egyik pillanatba még 12 en vagyunk kövbe me csak 11 en , szal a faszom nézegeti mikor fogom tudni megvenni . A lényeg ha autosniperezik valaki nem feltétlen alma ...