Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

50-75 fps-em van (75re korlátoztam le), csak ott lagol be 10 fps-el, ahogy a nagy nyílt terep van, CT kezdõtõl balra elõre. Na ha ott 2-nél több ember van, akkor lag hegy.
fruhwirth
ez a nuke gyönyörû, meglestem egy német serveren, mer az SGsrõl lemaradtam. Amúgy nektek is ilyen FPSzabáló?

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Szega87
vagy nem ! ahogy Fleko szokta rávágni ...

A weapon restrictek kiszedése óta simán megy a szerver.
Szerencsére helyrehozhatatlanul csak azt baszta el a valve. De majd jön erre is patch. Az admin plugin kitûnõen megy.
OrioN the S
Jah oan nekem is jó lenne!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
Fleko letudok tölteni valahonnan vlmi parancssor listát , amin minden van :
pl ez a hdr ki be kapcsolos , meg hasznos dolgok . Valami txt s lista kéne . Elõre is köszi <#wow3>

Most jöttem vissza és 150 új hsz átnyálazása (naggyábó') után akkor azt kérdezem, mi lesz a szerverrel? Megvárjuk míg a mani kiad egy új modot vagy megyünk nélküle? Mert ha nem lehet szavazni akkor ki kéne venni egy-két olyan custom mapet (legalább a cyclebõl), amit sok ember nem szeret, hogy ne örüljön ki soxor a szerver.
lehet, hl2-t most nem is arulnak mo-n, csak par maradek peldany van legfeljebb.

Ohh heee.
Lehet meg kellene vennem?
Olyat lehet, hogy csak CS-t veszek?Vagy muszály a HL2-t?

Szega87
örülök hogy nálad ilyen szép a kép , ha kiakarod dobni a géped , szólj nekem elõtte , kösz <#vigyor>

Amúgy de_nuke HDR effekt:

Az árnyékból kinézve:

Kilépve az árnyékból, 1-2 mp alkalmazkodás után:

Nem rossz a map, de nem is jobb, mint a de_nukeS. A HDR sem túlzott, és az fps-bõl sem vesz le. Bár az infernohoz hasonlóan a nagy nyílt terepen nekem 3 embernél már lagolt mint a picsa 😞
Na ne beszélj már baromságokat, attól hogy azon az 1db 1.6 szerveren amire te jársz nincs fent mod, attól még a CSS szerverek döntõ többségén van. És a döntõ többség nem 10%, és nem is 50.

Amúgy a restricteket kikapcsoltam, meg azt, hogy TK esetén ne lehessen casht elvenni, most bentvoltunk 3-an, és nem fagyott a szerver.
OrioN the S
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani CSS-ben.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel OrioN-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak December 1-10 , ez alatt, és ezután újabb 5 nap alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belsõ szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Tehát még 1x!!!: Tagfelvétel: December 1-10.
Próbaidõ: December 10-15.
Beszavazás, döntés: December 15-tõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

janos666
Ezek közül én is mind rossz szemmel nézem, de a szavazás néha hasznos. Jobb ha választhat a nép pályát magának ahelyett hogy oda-vissza tekergõdzik a cycle fix 25 perces idõkkel. Jó dolog ez a mani is admin részre, hogy ne kelljen kéznél tartani egy kinyomtatott konzolparancs sort a gép mellett. De tényleg nem kéne custom skinezére és egyebekre használni. Ha nem fonódtam volna így bele a társaságba és nem invesztáltam volna bele a közösségbe és a szerverbe szellemi és még csekély anyagi javakat is, akkor Borg egyre csapongóbb custom sztrájkja miatt -- nomeg ha lenne másik lagmentes, publikus magyar szerver ahova normális társaság jár és 66-os a tickrate -- már itt is hagytam volna a szervert ezek miatt.
Vegulis mi az, amit alap rcon parancsokkal nem lehet megcsinalni a kis modjaid nelkul? Nem lehet letiltani fegyvereket, nem lehet custom modelleket betenni, nem lehet szavazasokat csinalni, tehat nem lehet valtoztatni a jatek alapjain. Ezekre miert is kene akkor odafigyelniuk egy pillanatra is? Azert az gondolom nem veletlen, hogy a szerverek 90%-a jol megvan ezek nelkul, ez legfeljebb csak kenyelmeskedoknek jelent valami komoly hasznos pluszt, meg azoknak akik nem tudjak elfogadni a jatek alapjait.

No a következõ van.

Sajnos a gametypes.txt bugja miatt ha 2 ember bemegy a szerverre, akkor már crash van.
Szal...

Okostojásnak pedig ezt üzenem: Az összes mod "screwed up" css alá, xasadmin, beetles mod, minden. Szal nem custom-strikeozni kéne, hanem hamár ilyen alapvetõ admin dolgokat nem tudtak integrálni valvéék, akkor a kompatibilitásra figyelhetnének az updateknél. Igazán nem lenne nehéz.
ha custom-strike helyett rendesen probalnatok egy ideig akkor *talan* nem lenne semmi gond.

5w0rdf15h
NA megin kijött az update kezdõdik a szívásos korszak <#idiota><#idiota><#wilting>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

lol, már le is halt szegmens hibával...
Server updated, pls tesztelje most aki tudja.
Admin bizbaszokat is, illetve próbáljatok restricted fegyvert is venni.
5w0rdf15h
Akkor most nem lehet AWP meg magozó koráltozás?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Amúgy fasza az új update...

DONT:

- restrict any weapon, server will crash with most buyscripts
A steam newsban benne van a link.
Evogordon
Holl tudok nézni róla videót?

Én megnéztem a videóját, hát érdekes...
Evogordon
Mi ez a darwinia nevû játék a steam-en???

Release V1.1.0zf_a (2nd December 2005)

This patch file will update your V1.1.0zf to the V1.1.0zf_a version to try and deal with the Valve update.

Szal kicsit most bûvölöm a szervert...
Nuke nem fog jönni.
Kis logikus gondolkozással is rá lehet jönni, ha nincs benne a mapcycleben, akkor hiába frissitette be magának a szerver, nem fog sor kerülni rá.
Majd ha én hozzáadom a listához 😊
Szega87

Tele a server <#gonosz1>

OrioN the S
Nahát ez fasza! TOTO remélem nem fog jáccan míg lehet awp-zni bármikor! 😛

Szega87

ezen játékosok nagyrészét még soha se láttam de kurva jó a hangulat , gyertek ha tudtok ...

Szega87
köszi , már 6 vs 5 , érdemes jönni , nincsenek fegyverkorlátozások se ....

mat_hdr_level 0 off / 1 bloom / 2 hdr

Szega87
Fleko konzolba mit irjak be a hdr kikapcsolására? Amugy meg vicces hogy páran végigtoljuk az összes valve mappot sg-n mig rá nem vált nuke ra . Má volt dust , aztec ,cbble , most office ,jöhetne már nuke. Api, hidi , wiper meg 2 ismeretlennel toljuk . GYertek ti is ha ráértek ..

Nem hiszem, hogy nyilatkoznia kene egy egy eves jatekrol, orulhetunk hogy regen foglalkoztak vele, es meg most is neha az extremebb problemakkal.

k9duli
Lehet.De az igazságot csak akkor tudnánk meg ha valve fõnöke nyilatkozna öszintén.A mi részünkrõl minden csak találgatás.Az tény hogy már csak a szar lapátolás megy.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Ki kap penzt? Nincs a valvenal olyan ember, aki azert van ott, hogy kizarolag a CS-vel foglalkozzon, azok az idok mar elmultak, nincs mar 'cs team'. Most ha ranezel a changelogra nagyon jol lathatod, hogy ebbe mar nem fektetnek sok munkat (junius ota csinaltak kb. annyit, amit regen ket het alatt), belattak, hogy ezt a jatekot nem sikerult jol megcsinalniuk, es nem is lehet igazan javitani rajta, mert nem a kis bugokkal van problema, hanem alapvetoen gyenge otlet volt az 1.6 lemasolasa, es ez a rossz dontes csunya kimenetele tobb masik jatekuk fejleszteset is befolyasolja eleg erosen.
Szerintem jobban is teszik ha a steam jovo evi atlaginternetezokre valo kiterjesztesevel es a keszulo fontosabb jatekaikkal foglalkoznak, mert azokbol meg komoly penzeket szerezhetnek, ez a cs game meg mar megragadt ahol van, tobbet nem lehet belole kihozni, de ezt ok is tudjak mar egy jo fel eve.

Mondtak, hogy eloszor a palyakat adjak ki, a modellekkel kapcsolatban viszont javitottak par bugot, hogy problemamentesebb legyen amikor elkeszulnek.

A mani admin pluginnel meg mar nem egyszer volt problema, hiszen sok megoldasuk 'illegalis' eszkozokkel mukodik, nem a valve altal kiadott SDK alapjan keszult, sokszor szoltak nekik, hogy vegre meg kene csinalni normalisan, de mindig csak a kiskapukat kerestek.

Akinek nuke lowfps ertelemszeruen kapcsolja ki a hdr-t.

k9duli
Átbaszás volt és elég nagy, ha azt nézzük hogy annak idején adtak egy képet amin két skin volt...Ezek szerint az a két skin csak megrajzolt volt!És az a szomorú ebben hogy alap/mezei felhasználók igen rövid idõn belül összedobnak egy minõségi skint és a valve több hét / több hónap alatt nem bírta ezt megcsinálni.Pedig itt még pénzt is kapnak.Hát az updaten sok hibát javítottak, de majd délután kiderûl hogy elõre lépés történt, vagy még mindig zuhanunk.

Szega87
nincsenek új modellek csak a régi alapskinek , átbaszás volt <#szomoru1><#rinya>

janos666
Az update szétkúrhatta a mani-admin plugin kompatibilitását. Ez legalább sejteti hogy ha jobb nem is lett, de legalább mélyebben belenyúltak és változtattak pár dolgon. Akkor az updatevel nem jött beépített skinválasztó? Vagy lecseréltek egyáltalán egy modellt vagy ez kimarad? Én nem sajnálom ha nics, csak érdekel, mert még iskolában tespedek...
Szega87
A külföldi serverek többségén nuke megy és felmentem egy német serverre 8 vs 8 volt és több fps em volt ott mint mikor otthon botok ellen 3 vs 3 oztam , ez nagyon lol . <#szomoru1> Ezen a serveren mindenki szidta a velve-t hogy milyen szar a map meg még van mit javitani rajta meg hogy 1.6 jobb volt . Nekem viszont bejön nagyon a map . Pl he-t dobtam és egy tüzoltópalack melett robban és az addig szivárgott , füstölt mig üres nem lett <#wow3> ! Ja admin menü se megy sg serveren szal sg-n nem tudtam megnézni milyen is lehet a nuke <#rinya>

Zetorg
na fasza...

Szega87
Most nézem hogy az sg serveren 1 skin van : az is az alapskin . Nem müködnek a parancsok : settings ,motd , rank , statsme stb.

Szega87
nem tudtam reggel gamelni veled , mert áramszünet volt marcalvárosba , amugy nálam gond nélkül lezajlott az update , jó a nuke , csak fps gondjaim vannak rajta , nektek nem??? Néha nagyon beszaggat , fõleg T spawn-on . Átlag 20 fps em van , máshol meg 80 szokott lenni , de néha 100 fölött <#vigyor1>

Szega87
megsugom a targeting = a megcélozzuk , currently= jelenleg <#vigyor3>

k9duli
Pff ez érdekes volt, kiírja hogy game 100%! ready to play, bemegyek megnézni a nukot és a folyamat nem válaszol így végezte a source.Mondom itt nagy gáz van.Újra indítom a source-t és látom megint elkezd update-elni.Azt írta ki 98% a kis buzi mit hazudozik....

k9duli
Nah mint tudjuk nincs valami nagy angol tudásom.De az elsõ mondat anyit tesz ki szerintem, hogy 30.-át jelöltük meg az update-ra.A target az célpont.a currently foggalmam sincs😄Megnézném a szótárba de fõleg lustaság miatt nehéz😊
Talán azt jelenti hogy körüli pfff nem tudom.Akkor csak azt tudom mondani hogy nem igérték.De 30 az ott van😛
Most van update ready to play.

OrioN the S

Szega87
én is örülök hogy szeretitek a békét , de néha <#gun>-><#bdead> is kell <#vigyor>