Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits

Duddits
De nekem mindig bead egy ilyen hibaüzit akármit indítanék! Hl2-nél is. Vagy az baj ha nem crackeltem?

Nekem is akarta már 1x.
Nyomtam egy cancelt, és már indult is a játék.
Duddits
Miért akarja a Steam újra letölteni a játékot, mikor föl van telepítve??

Iceworldon a 18-ból 2 ember szitkozódott igen, hogy kiesik a kezébõl az awp... mindketten kb 2x, aztán rájöttek, hogy inkább nélküle kell tovább játszani.
Office2-t ezzel kapcsolatban egy hang nélkül nyomtuk végig 18-an. Szal esetleg majd arról is referálj kérlek, hogy hányan anyázták végig a mapokat az elmúlt 3 napban, amiért minden második vérpistikének awp volt a kezében, amint pénze lett rá...
Ha lett volna akkora ellenhang mint amit te leadsz itt, akkor még 2 napra kivettem volna, hátha addig rendbehozzák a dolgokat.

Szóval a dolgok túllihegésének is vannak határai. Tudjuk hogy te nagy awp-s vagy, és fáj, de nem kell feszültséget kelteni feleslegesen 😊
Szega87
na most hogy felmenté a serverre , remélem láttad és hallottad mi a véleményük , bár ha tudsz szelektiven olvasni ahogy állitod , lehet tudsz szelektiven hallani is <#nevetes1> /bocs ez má szemtelenség volt de most még forrók , majd holnap beszélünk /

Az iceworld az igaz.

Senki nem mondta hogy tökéletes megoldás, de amíg a restrictet méltóztatnak megjavítani, addig nincs jobb módszer azellen, hogy csupa awps alma legyen a szerveren.
Szega87
a hatás ugyanaz?????????? NEM HINNÉM , sztem a 2 között van különbség . LÁsd icewörld , no meg ha 12 ember van , ami este mindig , akkor amugy is van , szal ...

Mucika,
1. van figyelmeztetõ üzenet a szerveren
2. ld 29272
Egyébként már a napokban is akartam kérdezni, neked mi közöd van ahhoz, ami a szerverünkön megy?
Csakmert annyira vehemensen kötekedsz bele mindenbe, mintha legalábbis játszottál volna már ott akár csak 1x is.
Szega87
egyitötök módszerével se értek eggyet ,de bassza meg a jó isten aki kitalálta a használt workaroundot amit csináltál , mindenki elküldött a pi***ba és teszem hozzá joggal , a gyanutlan player gamelés közbe löni akar és eldobatja a fenyát és szarrá lönek és ezt mindenki megszivta legalább 1 x , tudod ez már nagyon sok , awp hez is tudás kell , azér mer te nem tudsz vele bánni vagy nem szereted vagy utálod ha azzal lõnek le , nem kéne szopatni a népet , még csak figyelmeztetõ üzi sincs a serveren errõl . Ezen az öntörvényû dolgon változtass vagy légy a kaptár királya , de akkor demokrácia mentes szövegek legyen szvsz. Jól beszoptam iceworldon a kis scriptedet ...

gyk: A weapon restrict meg lett szavazva anno.
Az eddigi módszerrel a bug miatt nem kivitielezhetõ, tehát csak a módszer változott - a hatás ugyanaz.
janos666
Nem tanultál a jelenleg futó szavazásból? <#idiota> Pedig eleget spammoltunk róla az SGTeam topicban és te is ott voltál.
Ha szabad ide is idéznem: A demokráciára is igaz hogy "Minden ember egyenlõ, de vannak akik még egynelõbbek." <#vigyor2>
Szega87
ne vidd túlzásba , ezzel a <#bohoc> dologgal , de én is felvagyok háborodva <#ejnye1> , Borg talán mielõtt ilyen drasztikus lépéseket teszel talán konzultálj a teammel vagy szavaztass vagy valami hamá demokrácia tombol elviekben <#merges3>

Anyádé van leterhelve az a szar steam...

bohoc

Evogordon
ÁÁÁÁ nem birom letölteni a css-t mert azt írja a steam hogy levan terhelve a server majd próbáljam meg késõbb. Pedig már úgy megnézném a de_nuke pályát 😊

Szega87
hát én most jöttem , de még nincs hatályba amit irtál , amugy meg hülyeségnek tartom , mert ha jól értem egyáltalán nem lehet venni awp-t és magozokat ...

Csináltam egy workaroundot a szerverre, amíg a valve méltóztatik helyrehozni az elbaszott restricteket.

A dolog úgy mûködik, hogy vehet mindenki snipert amennyit akar, de zoomoláskor eldobatja vele a script, és kiirja, hogy ne használja azt a fegyvert.
Awp + magozo van igy tiltva, a többi mehet.

Mivel egyelõre nincs kilátásban megoldás a restrictek visszatételére, ezt kell megszokni.
Olyan, mint a cs_thunder 1.6-ban. Szinte 1:1.
Szega87
cs_noir tiszta sincity feeling , de_cpl_fire kaki mint a béta , prokillerrek dobáljatok ... , cs_thunderspd-rõl lemaradtam ! Ez milyen volt cs_thunderspd
?

Duddits
Miért akarja a Steam újra letölteni a játékot, mikor föl van telepítve??

de_cpl_fire
cs_thunderspd
cs_noir

mapteszt jön, jöjjön be aki akar.
Na itt elég legyen a spambõl. 1-topikban elég.
OrioN the S
izééé tudod mi volt :/ <#vomit>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
neked má nem hiszek bazz+ , délelött msn -en idézlek : "pár pill és összekapom magam -->ez volt a válaszod hogy sg most?-ra !!! Majd ha má benn vagy , ugyis látom 😊

OrioN the S
OK 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
A sok spammer nem akar gamleni most eggyet?

Szega87

OrioN the S
Nebasszz!

5w0rdf15h
Elüldözted, me szétspammoltad és flémelted a topicját 😄DD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
Necsi.... 😄

<#falbav> feladta és világgá ment!
OrioN the S
ÕÕÕh... Matrix hova a lolba tünt? 😮

5w0rdf15h
Megosztozunk <#papakacsint><#papakacsint><#ravasz1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
Csak 224 sörösüveg 😊

steamen meg 5600ft mostansag.

OrioN the S
<#eljen>

urbijoe
én 7900-ft ért vettem 😊

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

geri15
nem is !! <#smile>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Zetorg
jelentkezett már valaki?

OrioN the S
"mert kutyábó nem lesz atomvillanás" 😄DDDD

OrioN the S
😄

geri15
flém oh yeah <#gonosz1>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Duddits
Mafia G vagyok, nem Duddits.

Minek kell ennyiszer berakni??

OrioN the S
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani CSS-ben.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel OrioN-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak December 1-10 , ez alatt, és ezután újabb 5 nap alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belsõ szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Tehát még 1x!!!: Tagfelvétel: December 1-10.
Próbaidõ: December 10-15.
Beszavazás, döntés: December 15-tõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

OrioN the S
ÕÕhhh! Sztewm itt a többség is valahogy megszerezte! Amúgy meg nem 10 rongy DÁDICS

Duddits
Miután küldtem, el is olvastam! És köszi, mindjárt megnézem!

Szega87
inkább olvasd el amit irtam 29233 !!!! Mielõtt megskalpolnak !!!

Duddits
Tudod nem mindekinek van 10000 rongya, hogy megvegye!!